A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Sziasztok!

Én is csatlakozom a hó fogságába esettekhez! Reggel óta hol jobban hol kisebb mértékben szakad a hó. Marad a terasz levegőzni.

Már én is nagyon várom a tavaszt, azt mondják jövő héten esély van rá!

Mindenki nagyon gyönyörű!

Betti pihenj sokat és ne gondolj semmi rosszra! Minden rendben lesz veletek!

Niki szerintem hazaengedik. Ha a cigányoknál hazaengedik az x.-dik gyereket..., sajna ez van, nem tehetsz semmit.

Nekünk naponta van kaka többször is. Mostanában kénytelen vagyok majd minden kaka után átöltöztetni, mert annyi van a pelenkába, hogy kifolyik. Jól adom rá a pelust, de annyit ficánkol, hogy elmozdul és kifolyik... :evil: :evil: :evil: :evil:

Dani fejbőre nagyon száraz, mivel kellene kennem?
A koszmót hogyan ismerem fel?

Sarmon Írisz és persze a többiek is nagyon aranyosak! Kis dundika!!! :D

Berni! Anyós egyik füleden be a másikon ki! Ne is törödj vele! :?

A hátam kezd rendbejönni, de meggyógyulni szerintem már nem fog. Most hála istennek nem fáj! Annyira jó lenne, ha így maradna!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Hójelentés: itt is hatalmas és oooolyan szép minden!

mi már megjártuk a védőnőt ( akkor esett a legjobban ) :D olyan jó volt babakocsizni a nagy hóban.. Danikámat nem hatotta meg aludt..
szépen növögetünk, 5810 gr, és 61 cm..
de a védőnő is megerősitette amiről mások le akartak beszélni, ugyhogy megyünk Dévényes nénihez. azt mondta ártani nem fog..
Bár ilyen időben hogy indulunk el... :roll:

Betti! úgy örülünk nektek! tényleg pihenj sokat, kapcsolódjatok ki a pároddal minél jobban,, meglátod minden rendben lesz! drukkolunk!

Sarmon: nagyon szépek a gyerekek!

Gratula az új autótulajdonosoknak!
mi is tervezzük lecserélni ugyanis nem fér bele a
babakocsi.. :roll: :lol:

Cili: örülök h nem fáj már a hátad!
nekem a lábaim fájnak hetek óta piszokul..
és végre elmúlt a kézzsibbadásom!!!!! :D

Manócskámnak is szokott izzadni a keze-lába.. és a szája is remeg néha szopi közben,

Hú de szuper az a sítalpas babajárgány! ma milyen jól jött volna védőnénihez menet! :lol:

Kép
eszterke24

Eszterke a lábaim nekem is fájnak. Szerintem többet mozgok mint a gimiben a tesiórákon! Jó kis combizmaim vannak. Most majd a spárgára gyúrok! 8)

Nekem valami visszérkenőccsel kell majd elkezdenem kenni a lábaimat, mert hajszálerek kezdenek kialakulni!

Elállt a hó, és már olvad is! Tiszta latyak minden... :? :?

Kép

Kép
dcili81

Orsimorsi: nagyon édes Réka! és szupi a játszószőnyegetek!

Niki: jó kis körülmények egy babának.. :evil:
a védőnőnek nem éppen emiatt kellene környezettanulmányt csinálnia? bár ugyis hazaengedik mindettől függetlenül...
hogy sikerült a Hófehérke paróka?

Kép
eszterke24

Cili: az biztos h jobban "igénybe " vagyunk véve.. :D nekem a térdeim halódnak, néha alaposan rá kell készülni h felálljak..

Ma kaptam a Minimanós emilt h holnap hozza a futár a kengurut! akkor hajrá derékfájás ! :lol:

Kép
eszterke24

Az biztos! De hála ennek az "igénybevételnek" visszanyertem régi súlyomat. 8 hetes terhesen voltam 71 kiló, most is annyi vagyok.. :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Voltunk ma védőnőnél. Noel baba 58 cm (fura mert van már 68as ruha ami jó rá, az 56osok pedig igen kicsik) és 4450 g. Egyébként rendben vagyunk.

Íme rocker Noel :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Fájdalmak:
Nekem a térdeim kivannak, de ezt köszönhetem a súlyfeleslegemnek. Mióta hazajöttünk a kórházból, stagnál a súlyom. Mondjuk teszek is érte. Mai ebéd: zellerkrémleves, csirkés saláta és 2 db FRANCIAKRÉMES. :-D Ja és estére a hátam is be akar szakadni.

Cili!
A koszmó sárgás, pikkelyes, elhalt bőr. Ha megvakarod, akkor feljön és korpaszerű.

Kép
Kép
lbernuska

Cili:

Réka feje is nagyon száraz, én azt szoktam csinálni, hogy olajjal átkenem megfésülöm fürdés előtt, de nem mosom meg ezt hetente 1x. utána olyan csumpis lesz de legalább nem száraz, minden nap átfésülöm jó alaposan, hogy a száraz bőr lejöjjön.
aztán hetente 1x hajmosás van.
így nem szárad ki a fejbőre, először én is azt hittem koszmó,de csak simán száraz és hámlik, ilyen volt az arca is de vettem rá kenőcsöt és naponta 2x bekenem,gyönyörűen meggyógyult az arca.

Mush: gratula az új autóhoz.

Mi úgy vettünk babakocsit, hogy beférjen a kocsi csomagtartójába, ez is egy szempont volt a vásárlásnál:)

zöldi: nem tudom, hogy oldható meg a kedd, de holnap megbeszéljük
nekünk 2 felé van a kajaidő.

aida: Noel nagyon édes,még lobonca is van amit rázhat.

eszter: milyen kengurut vettél?

én is gondolkodom rajta.
múltkor vki feltett egy listát arról, hogy milyen szempontok alapján kell venni kengurut, esetleg tudja vki?
nézegettem a tesz veszen is de annyi féle- fajta van,hogy nem tudom melyik lenne a jó...

KépKép

Kép
orsimorsi

Hahó

Berni: a koszmó is ekcéma?? Reginek egy picit mintha kezdődne vmi olyasmi a buksiján.. mekkora méretű egy koszmó? Lehet összekeverni egy pici kis hámlással?

Orsi: de jó jáccószőnyegetek van! erről nem tdu legurulni! Nekem mindig az a bajom a miénkkel h leeseik (a kanapén van mert a föld még hideg) annyira édes rékabéka!!

Niki: nekem ez a szakmám. Gyermekvédelem. Szal ilyenkor az van h vannak az ugynevezett Gyermekjóléti Szolgálatok ahol én is dolgozom és oda kell ill lehet jelezni szóban telefonon v irásban. Névtelenséget is kérhetsz bár soxor rájönnek h ki volt utólag pl szomszédra rokonra. Rajtad áll h felvállalod-e. igaz amig csak terhes a csaj addig nem kompetensek csak ha majd megszületik a baba. A kórház hazaengedi ha a védőnő nem jelez a fent emlitetteknek, ő az ugyanis aki a kismamát látja kötelezően. Vannak gondozatlan terhességek de akkor nem kap utána majd gyest meg semmit mert ahhoz kell min. 4 terhesgondozáson megjelenni. Szal a kórházat nem érdekli és a védőnő is lehet elnéző. Ha meg pl nyárra születik akkor kaphatnak haladékot télig h rendezzék a fűtést. A gyerekjólét pl segithet nekik segélyt szerezni munkát szerezni ilyenek és rendszeresen kijár h nincs-e veszélyben a gyerek el van-e látva. Uigy a védőnőnek is ez a dolga. Nemcsak az oltások. Na amugy azt hozzáteszem h alapból az h nincs gáz meg melegviz még nem elég h elvegyenek egy gyereket lásd cigánytelepek ott egyik sincs. Megoldható elvileg máshogy is mindkettő. Ráadásul a gyermekvédelmi törvény kimondja h a gyermeknek elsősorban a családban a helye és a családot kell abban segiteni h alkalmas legyen a gyerek nevelésére és csak végső esetben kiemelni a gyereket mert még mindig jobb soxor egy szegény körülmények közti családban élnie mint pl intézetben.

Na megyek mert felébredt.

Ha érdekel még vki e téma szoljon és irok még.

Ja amugy minden kerületben és településen van ilyen gyermekjólét. Ha nincs, akkor a gyámügy a polgmest hivban.

Sarmi: ez az irisz baba h hasonlit rád! De a többi gyereked is. Nagyon édesek hány kiló most irisz?

Eszter: mindenképp ird meg még holnap este lécci h mi volt a dévényen! Vagy max szerda reggel ha tudod mert mi szerda du megyünk és nagyon kiv vagyok. Ja és azt is h melyik nőnél voltatok.

Aida: nagyon vagyányka noel
andy

Kép
andy30

Orsimorsi: hát sokat agyaltam h milyet , de végül is a Minimanóban rendeltem Chiccot.
Szombaton megrendeltem, erre vasárnap a barátnőm hozott egy Pierre cardin kengurut.. :roll: ugyhogy most lesz kettő.

Kép
eszterke24

Köszi :D

Kérdés: Noel fél 12kor evett, utána leraktam aludni. Azóta alszik. 2 hónaposan jó az még ha ilyen sokat alszik nappal? Hisz már 4 óra múlt.. Ébresztenem kéne? Valahol olvastam ilyet, hogy ilyenkor már ne hagyjuk a babát hosszan aludni nappal. Igaz ez?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy: Ferencz Attiláné-hoz megyünk.. elvileg holnap 11 re de megbeszéltük ha pocsék idő lesz ( ilyet út mellett nem indulunk el ) akkor szerdán megyünk d.u. 4 re.
ha megyünk mindenképpen irni fogok h mi volt!

Kép
eszterke24

Orsi!
Kenguru - ezek csak az én szempontjaim:
1. pamut, hogy nyáron is kellemes viselet legyen
2. Fejét jól tartsa - oldalt is (ha már a bébi is jól tartja, akkor is jól jön az ilyen, ha elalszik)
3. Könnyen kivehető6betehető legyen a kismanó
4. jól állítható legyen - apa is tudja esetleg hordani
...több most nem jut eszembe
ja, és mosható legyen
...és könnyű - inkább műanyag, mint fém csatos

Kép
zölddisznó

Aida: nagyon édes a rockos Noel! :D
hát nekem is szokott többet aludni Manóm, valamikor ő is ráhúz egy fél órát.. én nem szotam felébreszteni, a pocak ugyis jelez.. szerintem..

Kép
eszterke24

Aki szedi, hogyan szedi az Urtica urenset?

Kép

Kép
dcili81

Itt is esett a hó, de el is olvadt. Na mondjuk a mennyiség sem volt nagy szám!
Voltunk sétálni 1,5 órát meg Marci még ráhúzott 40 percet kint a teraszon, pedig nem járt alatta a kocsi. :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Sarmi: gyönyörű Íriszed van!
Vendég

Sziasztok, mi is vagyunk, csak nem nagyon van időm irni, olvasni szoktam 2-3 naponta, kiscsajom nem nagyon engedi, nappal nagyon keveset alszik, igénybevesz rendesen
Újabban nem elég a tejem, pótolnom kell, nagyon nehezen szokta meg a cumit...
Hoztam képeket:
Kép ilyen huncut vagyok
Kép itt voltunk hétvégén

Kép
galzsuzsa

[quote="orsimorsi"] írta:orsimorsiilyen volt az arca is de vettem rá kenőcsöt és naponta 2x bekenem,gyönyörűen meggyógyult az arca.

milyen kremet vettel? irtam korabban, hogy az arca nagyon szaraz Sophienak, de mashol meg nagyon szep a bore.
illetve a fejen is szaraz egy kicsit. ha megvakargatom, akkor lejon, de nem sarga. szoval szerintem nem koszmo.

boci. ugy ertettem, hogy sima bolti eztra szuz? nem kell gyogyszertarban valami speckot venni..

koszi a kocsi dicsereteket. vasarnap hozzuk el. addig kitakaritjak, meg elintezik a papirmunkat.
berni. ez egy ford C Max, Zetec. 3 eves es 25ezer km van benne.vannak benne extrak, mint pl alufelni, futott ablak (elol), elektroos ablak stb. volt egy sima is, extrak nelkul, abba csak 14 ezer km volt. azert nem azt vettuk meg, mert a hatso ulesek tele voltak valamilyen szorrel. gusztustalan volt.
bazi nagy a mostani clionkhoz kepest. de majd csak belejovok a vezetesebe.

Irisz milyen kis hurkas. hany kg? nagyon edesek a tobbiek is.

nekem nagyon faj a hatam.sajnos. :cry:

itt gyonyoru ido van/volt ma. hetagra sutott a nap. setaltunk egy hatalmasat a kornyeken meg a kozeli erdoben. imadja, ha razkodik alatta a kocsi ezerrel. ha sima felulethez erunk akkor felebred. :roll:

en nem tudom, hogy hany kg vagyok. de sajnos a pocakom nem ment vissza az eredeti meretere. ugy ralog a sebermre. emiatt kellett vennem egy szammal nagyon nadragot. :cry: uy nezek ki, mint 5 honapos terhesen. remelem ezekkel a setakkal majd sikerul ledolgozni belole.

zoldi. ti hanykor mentek a 2 setatokra? az egyik babakocsival a masik meg kanguruval?

nehez ejszakank volt. hajnali 2-ig nem tudtuk legyozni a bebit, es mar 4kor fent volt. :evil: aztan evett, es 7-ig nyomta. szoval osszesen 4 orat aludt ejszaka. emiatt nem is fejtem hajnalban, mert hulla voltam. eldoltem, mint egy zsak. remelem ma jobb lesz. ha kell este 10-kor megint elviszem setalni. :?

cili. asszem 2*5 golyot kell szedni, de en most nem szedem, mert a more milket szedem.

KépKép
KépKép
mush589

szetdurranak a cickok. felkeltsem vagy fejjek?

orsimorsi. tunemeny Rekus.

Aida. nem tudok betelni vele, hogy Noelnak mennyi haja van.

KépKép
KépKép
mush589

[quote]z írta:oldi. ti hanykor mentek a 2 setatokra? az egyik babakocsival a masik meg kanguruval?

Nos hát a mi "napirendünk":
az éjszaka olyan, amilyen, már három napja alvásos, sok zabálással, de nincs nyüglődés...
10-kor hajlandó anya is felkelni, utána pakolás, net, any szalonképessé tétele. Dél körül zaba, majd kengurus séta kb 3-ig, ez a bevásárlós. Utána egy szopiközt otthon töltünk, anya főz, mos, olvasgat...
6 körül megint felkerekedünk, és vagy barátnőzünk plázában, vagy megszállunk valakit vacsoraidőben, és 8-9 körül haza. Persze ezt nem minden nap, ha nincs kivel randizni, akkor csak egy órát nyomunk környéken.
Későn szoktam fürdetni, olyan 9-10 között, de ez sem szentírás, attól függ, milyen hangulatunk van.
Éjfél körül együtt lefekszünk, TV, olvasás és cici, vagy cumi-visszapakolósdi.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mush - hát én ilyenkor, reggel fel szoktam kelteni 8-9 óra alvás után, de a helyedben talán nem tenném, ha ilyen nehezen alszik el

Betti - nagyon örülök nektek, és drukkolunk!!! És jelentkezz gyakrabban!

Kép
trombibébi

felkeltettem, de nem a cicik miatt, hanem hogy majd aludjon ejszaka is. remelem fog.

zoldi. es Hanna mit csinal amig anya ilyen jol agyonuti az idot?

KépKép
KépKép
mush589

Nagyon édesek a bébik!
Hozok én is képeket:

Kép
trombibébi

Most:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
és ezt Zsiráfnak:)
Kép

Kép
trombibébi

andy:nem akarok én ebbe beleszolni csak érdekelt,és sajna tényleg előre sajnálom szegény csöppséget...csak felelőtlenség igy babát vállalni szerintem...konzerven élnek stb...stb....

Kép

Kép
nikianya21

duplázásért bocsi...

Kép
trombibébi

Andy!
Koszmónak és ekcémának semmi köze nincs egymáshoz (csak anyósom szerint). "A koszmó sárgásbarna színű, vastag felrakódás a hajas fejbőrön, amely a rossz vérkeringés miatt alakul ki elhalt hámsejtekből és a bőrmirigyek faggyújából." Az ekcéma meg egyfajta allergia, vörös foltokkal és bőrszárazsággal jár. Annyi talán az összefüggés, hogy az ekcémás gyerekek bőre alapból szárazabb és jobb táptalajt nyújt a koszmó kialakulásához.

Cili!
Urticát napi 2x5 bogyó formájában szedtem. De mióta beindult a tejem abbahagytam.

Mensi-tejmennyiség:
A védőnő azt mondta, hogy lehet összefüggés. Bár őszintén szólva szerintem f*ngja se volt róla... Mindegy, ha attól volt több tejem, az rövidesen kiderül.

Kép
Kép
lbernuska

gabi.trombi. a dontheto pihenoszeknek mi a markaja?

KépKép
KépKép
mush589

cili: te meg az urtica?:) csak nem jó pénzt adtak a tejcsiért?:) csak vicceltem. de téleg minek neked?

trombi de édesssssssssss ez a kis panka!!!!

kérdés: már sikerül altatni nappal is regust de mindig csak 45 percet alszik igaz annyiszor ahányszor akarom:) sztetek az elég? olvastam h kéne egy nagyobbat is aludni nappal. vagy örüljek ennek is?:)

amugy szuper! már 3 napja bugyola nélkül és tök jól alszunk! ugy láccik megoldik minden. annyira jó gyerekem van tök tanulékony. ma már háton simán elaludt többx is sirás nélkül. csak betettem és kész. már jöhettem is ki:) most is alszik 7óta. olyan hamar még sose jöttem ki tőle azt se tudtam hirtelen h micsináljak a nagy szabadidővel:)kipucoltam a szönyeget:)

ja és járóka: boltban ujonnan mennyiért adnak legolcsóbbat, apát meg kell győznöm h a teszveszes 5ezres az olcsó szte van ujan is ennyiért tuti:) de én sem tom csak gondolom h tiz alatt nincs.

andy

Kép
andy30

Hulla vagyok, szerintem ma kezdődött a 3 hós "ugrás", Kiskobold egész nap a cicin meg a cumin lógott, közben alig aludt, szinte csak a kenguruban, míg én a jeges úton egyensúlyoztam. Asszem, front is van, mert sokat nyűglődött. De amikor nem, akkor meg vigyorgott, birkózott a bogárkájával, annyira édes volt.

Orsi, Sarmi, Trombi, Zsuzsa: édesek a csajszik :D

Mush: jók az új képeid a vonalzódban :D
A mi pihenőszékünk Zekiwa.

Aida: nagyon menő kispasi Noel.

Andy: hát, én fából a legolcsóbb 100x100-as járókát 13ezer körül láttam... Hálósból van már 10 alatt is,de nem sokkal...

És ma apa hazahozta a kocsit, rögtön mentünk is vele egy karikát, állati jó volt. Holnap viszi szerelőhöz, és megnézeti, mit kell rajta esleg csinálni, meg kell bele nekem új rédijó, hogy bömböltethessük a Halász Juditot :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Mushi: pihenőszék Fillikid

Kép
trombibébi

Andy - szerintem semmi gond Regi alvókájával, leteszed és már alszik is, amikor csak akarod - mit akarsz ennél jobbat?
Panka amilyen jól alszik éjszaka, annyira nem nappal - jóformán csak annyit, amennyit cicin szunyókál, meg du-i séta alkalmából jó fél órát, az óra már jónak számít. Nem tudom, mit tudnék máshogy csinálni - már nem nagyon van ötletem, hogy altassam.

Kép
trombibébi

[quote]z írta:oldi. es Hanna mit csinal amig anya ilyen jol agyonuti az idot?

Hanna gyakorlatilag napi 14-16 órát alszik, 1-2 órát eszik 6-8 órát játszik/sír/nyűgösködik.

Kép
zölddisznó

Mi most ott tartunk, hogy egy evés 1-1,5 óra - merthogy akkor alszik is... Ez az én gondom most.

Kép
trombibébi

Trombi, tök klassz, hogy vagy megint, és köszi a képet :D Ja, és kis Laja sem alszik napközben szinte semmit, fél orákra ha elszundit, kivéve ha utazunk, akkor mindig alszik, de ha itthon vagyunk akkor semmi...nagyon álmos látszik rajta de nem alszik..

Nekünk is volt koszmo, 2 nap alatt lekűzdöttük sikeresen :D

Gabi, köszi a kengurus tippet, nekem egyszerűen nem kerek, hogy hogy tud elaludni benne a baba, mert nem értem hogy előre a cicre, vagy hátra a hordozóra hajtja a buksit, megprobálom fényképezni hogy áll rajtam :shock:

Voltunk ma gyogytornán, sokminden tanultunk, kiderült, hogy kicsim azért pipa a játékállvány alatt mert nem éri el, és kicsit ingerszegény is neki. Az ottani gagyi állványt csakugy püffölte, pörgette, meg minden..szoval beszereztem rá egy két kiegészitőt, nagyon jol elvan vele.
Tanultunk masszázst is, meg a jobboldalazásra gyakorlatot. Ja, és a legfontosabb a hasraforgatás (nem letenni hasra, hanem átforgatni a keze vagy lába segitségével) :shock:

Ja, és én is TAVASZt akarok!!!

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt!

Ilyenkor én vagyok az első?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Hát nálunk rendesen behavazott, illetve havazik. Azt még nem tudom, hogy fogok holnap lemenni a védőnőhöz, ha továbbra is így folytatja!

Szuper nap után szuper éjszaka! Dani este 8-kor evett 9-re kidőlt és hajnali 3-kor kelt legközelebb.

Urtica: az elmúlt napokban valahogy kevesebbnek éreztem a tejet. Nem szokott ilyen puha lenni a cici. Tudom ez nem az jelenti, hogy üres, de gondoltam tunigolok. A teától fáj a pocok hasa. Eddig tegnap meg ma reggel vettem be 5 golyót, és máris érzem a hatását.

Minden csöppség gyönyörű!!!!!

Alvás: ma reggel 7-kor evett utána kukorékolt ezerrel, majd 8-kor beájult. 9 fele kelt evett, és amilyen laposan pislog, szerintem mindjárt alszik. Én még délután is altatom, hogy kiviszem levegőre, aztán legközelbb csak este alszik. Délelőttönként nekem is csak 1 max 1,5 órát alszik. Ritka amikor hosszabb ideig szunyál.

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Jó volt a megérzésem... mensi elmúlt, beállt az aszály is. :-( Ma jön a védőnő, megkérem, hogy írjanak végre tápot, mert Zsófi az elmúlt héten kb. 60 g-ot hízott, azt is péntektől hétfőig, amikor dőlt a tej.

Ezt a remek tejmentes hangulatomat még tetézi ez a szemét időjárás is. Szerintem egész éjjel esett, meg amióta fent vagyunk is folyamatosan. Naggggyon durva már a környék...

Gabi!
Ti a tápit hol veszitek Kiskoboldnak? Már több helyen néztem (Auchan, Tesco, DM...), de mindenhol csak 6 hós kortól láttam.

Zsiráf!
Mi folyamatosan küzdünk a koszmóval. Egyszer sikerül elmulasztani, de néhány hét múlva újra kijön. Köszönhető ez Zsófi hatalmas loboncának.

Trombi!
Panka gyönyörűszép kislány!!! Nem semmi a szopiidőtök! Ha kihúzod a cicit a szájából, arra nem ébred fel?

Kép
Kép
lbernuska

Berni sajnálom, hogy aszály van...

Mikor kezd el nőni a baba rendes haja? Dani hátul kopasz a folytonos fekvéstől, de a haja nem akar nőni? Vagy majd idővel?????

Kép

Kép
dcili81

Most olvasom, hogy jövő hétre 10-14 fokokat jósolnak, szóval van remény!!!! :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Zsófinak ki sem hullott a születéskori lobonca. Csak a színét változtatja, olyan, mintha nőne le neki a festék. :-D Születéskor fekete volt, most barna, de a töve már szőke. És kb. 4 cm hosszú.

Kép
Kép
lbernuska

Hát Dani haja olyan kis vékony semmilyense. Pedig apjának is meg nekem is hatalmas sörényünk van... :D
Bár én születésemkor kopasz voltam, most meg annyi hajam van, nem győzöm, szóval a remény hal meg utoljára.... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Reggel 6 körül Kiskobold elkezdett nyöszörögni, apa megnézte, a fejére volt húzva a takaró. Betakarta rendesen, aztán vártunk, meddig bírja. Apa elment dolgozni és meg bealudtam. 1/4 9-kor hallom, hogy ébren van, de nem sír. Átmentem óvatosan, és feküdt a kiságyban járt a keze és teli szájjal röhögött hozzá. Meglátott, egyből kikerekedett a szeme, majd folytatta a röhögést. Azt hittem, megzabálom. :lol: :lol: :lol:

Cili: a próféta szóljon belőled :) Már annyira várom, hogy molyolhassak kicsit a kertben, virágültetés meg ilyenek, tavaly a költözés meg a terhesség miatt nem jött össze.

Berni: sajnálom az aszályt :( Mi a Hipp tápit a Tescoban vesszük, a gödöllőiben is csak ebből az egy fajtából van HA1-es.
Hű, de furi, akkor lehet, hogy szőke lesz a kiscsaj? :)
Nálunk se nagyon hullott ki, csak kicsit világosodott és hátul kopik, ahogy kifekszi.

Jaj, és ezt muszáj, a mostani kedvenc képem, hihetetlen arcot vág rajta a gyerkőc :lol:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Gaby nekem após tegnap mondta írjam ki a katalógusból milyen virágokat szeretnék...

A párom felássa a kert egy rszét és végre lesz virágoskertem, már nagyon várom!!!!

Aranyosak a pasijaid.... :D

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Korábban írtam nektek, hogy a piszkos anyagiak miatt június 1-től vissza kell mennem dolgozni. Ma elvittük Hunort a bölcsődébe, hogy vegyék előjegyzésbe. Nagyon tetszett a hely, szimpatikus volt a vezetőnő. Ide már 6 hónapos kortól vesznek fel babát, de nyárra nem viszem, hiszen Zalán is itthon lesz. Szóval a lényeg: Hunor szeptember 1-jével bölcsis lesz! :cry: :cry: :cry:
Mondtam a vezetőnőnek, hogy sokat sírok emiatt. Azt mondta ne sírjak, kisebb gyereket is vittek már hozzájuk és inkább örüljek, hogy van hová visszamennem dolgozni, a baba meg jó helyen lesz. Egyébként a bölcsi mellett közvetlenül óvoda is van, mellette meg a suli, ahová Zalán jár, és mindez kb. félúton a lakásunk és a munkahelyem között.

Berni! Sajnálom, hogy nincs elég tejcsi. Már napok óta én se tudtam rakni a fagyasztóba, de ami van, az egyelőre elég még. Remélem, így is marad!

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Szeles, ne bánkódj! Tényleg biztosan jó helyen lesz Hunor. És az milyen jó, hogy fél úton van a haza-munkahely között!!

Gaby, nagyon menő a kispasid-nagypasid! :) Ja és Noel az állandóan a takaró alatt köt ki a fejével. :)

Noel haja ugyanolyan, mint amikor született. Bár színre világosabb, de ugyanolyan kis lobonca van :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Berni! Én a törökbálinti corában is láttam Hipp tápit HA 1-est.

Kép
Kép
Kép
erika26

Betti, óó még csak most jut el a tudatomig! Gratulálok és nagyon sokat gondolok majd Rád és biztos vagyok benne, hogy most minden rendben lesz. Valóban tessék minden napnak örülni és minden nappal érezni, hogy közelebb vagy az álmaidhoz! Szorítok!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok
Gyönyörű idő van nálunk, hatalmas hó, és mellé gyönyörű napsütés, mindjárt megyünk ki
Valakinél jelent meg már anyajegy? Mert nekünk úgy néz ki, h megjelent az első a jobb szemöldökén, lefotóztam ,nem tudom mennyire látszik, ime
Kép anyajegy

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Vinzentnek is ki van teljesen kopva hátul a haja! Mondhatni tök kopasz! :cry: :? Akkor ezek szerint más babáknál is ilyen?

Gabi!
A Hipp HA tápi is büdi?? Nekünk sima Hipp van ,de az nagyon az... :evil: :?
Ja és nagyon édesek a pasijaid!!!

Bernuska!
Sajna ez van. De azért elég sokáig próbálkoztál!
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: