A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek
ez tök bunkóság. én egy babaszobás csajjal jártam így.hírdetett egy ariat,felhívtam,mondtam neki utalom a pénzt,küldje postán.aszondta visszahív ha megkérdezte mennyi a postaköltség.
na én azóta nem érem el a bunkóját.
Vendég

Csajok!
SEGÍTSÉG!!!!

Grippe Water, Espumisan csepp, homeós bogyó. Eddig ezeket próbáltuk hasfájásra. Az Infacollal Baluval rossz tapasztalataim voltak. Semmi nem használ, sőt, egyre rosszabb a helyzet. Ma még csak evés-üvöltés. Sehol egy normális alvás! Kifogytam az ötletekből.

Pasi néha bevágja a durcát, sütivel engesztelhető.
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:45-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:46-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:46-kor.
davandi

Vanda! édeskömény tea, meg a gyógyszertárba ha a PASIT elküldöd akkor kevernek valami szert rá. azt mondják az jó.

Binyek, még mindig semmi?

nekem hál isten nem volt ilyen. nekem a pénzt is visszaküldte a csaj. addig fel sem adtam volna a babakocsit. jah még rámijesztett, hogy ha utánvéttel küldöm nem veszi át. nekem ez eszembe sem jutott. én a 18 rugóm akartam...

de ezzel a pirossal jól jártam.

sztem Andi neked is tetszeni fog a kocsi. neked még a nagy megvan?

Banika! neked mizu babakocsi ügyben? ráleltél az igazira? :)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok és köszönöm Mindenkinek a gratulációkat!

Demoniq, igen, a Juci húga-aki én vagyok-babát vár, de nem ikreket, csak mint ikres rokon, befurakodtam közétek :lol: Gyönyörűek a gyerekeid, tényleg két kis angyal!!!

Sütifalóról: nem idegesítési vagy őrületbekergetési szándékkal vettük Dorci névnapjára, hanem egyszerűen megtetszett :oops: mondjuk ez is jól példázza (és az, hogy a 2 csajszival elmélyülten dobáltuk bele a formákat jó sokáig...) hogy nekem és a férjecskémnek igazán jöhet már a babó, mert imádjuk az ilyen vackokat :lol:

Úgyhogy a kis 10 millisem örülhet, jó helyre jön! És ha jól értem, van egy sütifalója megelőlegezve??? :lol:
Vendég

Nem utaltam el,csak mondtam neki,hogy én szeretném azt a kocsit,elutalom a pénzt előre,aztán ráér postázni.De vissza se hívott.Nekem meg nem vette fel a talót.

lehúzhatatlan zokni=harisnya

Szárítógép
Mi majdnem kaptunk egyet,de mondtam köszi nem kell,nem akarom még azt is vasalni amit eddig nem kellett,mert gyűri a ruhát állítólag

Vanda
Hasfájás
Türelem azt hiszem.Nme ettél vmit,ami megtekerte a pocijukat?
Vagy nincs megint vmi front?Enyémek is szét vannak ma csúszva kicsit
Vendég

zsuzska
Az a papaverines valami?
Vendég

Banika!
Nem tom. Már nem merek enni szinte semmit... Remélem, alakulunk, mert meg fogok bolondulni....
Egy tejcsatorna megint elzáródott, a csillagokat látom. :cry:
vovanda

Én gondolkodtam,hogy elboltolnám Jucival a chicco-s asztalukat,de asszem annak is meg van a gazdája :wink: :wink:
Vendég

Cuppantsd rá pasit :lol: :lol:
Vendég

Bani!

Enyémek már a harisnyát is leveszik :lol:

jucicuki

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:47-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:47-kor.
davandi

Ja! A szoptatós teák is tekerhetnek tényleg.

Andi
Body+harisnya+felülre egy póló
Mi mostanság így nyomjuk

Juci
Azért van néhány hónap előnyötök :wink:
Vendég

Vanda :P
Nekem még mindig itt ez a halom Infacol. Nekünk nagyon bejött. Dobj egy postacímet, elküldöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:48-kor.
davandi

Binyek! iwiw-en meglested a nőt? nem valami bizalomgerjesztő.... :S és ikrei vannak igen....

Mi is úgy vagyunk mint Andiék. Harisnya +naci body+ pulcsi, és zokni is. Jobb szeretem őket felöltöztetni, minthogy megfázzanak.

zsuzska80
Szombathely

Mi az a tipegő?
Vendég

Zsuzska
Mi vagy te Columbo?
Vendég

Fanni!
Privi ment. Megpróbáljuk. Doki nénink ma egy sokadik fajtát írt, azzal is futunk egy kört. Cipőm tele, bezzeg az apjuknak nem üvöltöttek. :twisted:

Szoptatós teát pont ezért nem iszom. Pedig nekem a Laktoherb szokott működni.
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:48-kor.
davandi

Vanda
Enyemek is csak engem tiszteltek meg vele :lol: :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:49-kor.
davandi

Ezt passzolom.Ilyenünk nincs.

Térdzokni?
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:49-kor.
davandi

Sziasztok!

Szóval az az érzésem kicsit lemaradtam................... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jucitesó!
Gratulálok!
Demoniq!
Örülök,hogy minden rendben zajlott megúsztátok betegség nélkül!Nagyon szépek vagytok!!!!!
Davandi!
Nézegettem az iwiwen képeket.Csajok csudi édik,gyönyörű "árgyélus királyfidat" pedig szeretném lestoppolni valamelyik csajomnak :wink: vagy mindkettőnek 8) :lol: :lol: :lol:
Lanyané!
Csajaid ha nem is egyformák,de egyformán szépek!
Benszi!
Uradnak boldog szülinapot!Anyósodnak inkább nem kívánok semmit :roll: Kölkök nagyon édik.Balud hogy van a fogával?
Binyek!
Uradnak nem semmi génjei vannak!!!! :shock: Basszus teljesen egyformák!!!!Jól nyomjátok a virtuális világban :lol: :lol:
Tonti!
Ratenak megy a drukk,hogy viselte a szurit?
Juci!
Királyul cenzúrázol! :lol: :lol: :lol: :lol: Csajok husik!Sütök ám mindent amit írsz :wink:
Anny!
Csajok gyönyörűek!Apukát szerintem csald el Hévízre kollektív elássuk-vagy főzzünk neki gombát :twisted: .Szörnyű hogy mennyit bosszant!

Csajok!
Mi csak úgy tudnánk menni Hévízre,hogy meglátogatunk Titeket!Azt lehet???? :wink: Mondjuk akkor amikor Pasi palacsintát süt :lol:
Na megyek,mert a boszorkák éhesek!

bognartundi0727

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:50-kor.
davandi

Vanda
Pocifájásra hajszárító???

Petricsek
Én nem kérek palacsintát,max az uram.
Vendég

Vanda :P
Tényleg, meggymag párna?
Küldök most kettőt, aztán ha bejön, küldöm a többit.

Andi :P
Térdzokni :wink: Rá esetleg egy vastagabb zoknika.

Azért ez durva, hogy pörög mostanában a topik... tényleg mindenkinek kamu gyerekei vannak...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska!
Te kis rafinált!Nekem nem jutott eszembe...De tényleg elég gáz a nő.... :roll: Mi lesz a vége,nem tudom.... :evil:

Andi!
Most lebuktam.... :( Csak egy lányt szültem,a Marci tényleg csak kamu... :lol: :lol: :lol: De azért jól fotoshop-olok nem?Mennyi közös képet szerkesztettem!!!! :oops:
Egyébként a zokni lábhoz ragasztását szigetelőszalaggal próbáltad már?

Tünci!
Naná,hogy jöhettek!Sőt kötelező jelenésetek van! :wink:

Vanda!
Igazuk van a csajoknak.Az enyémek nagyon felfújodtak,amikor ittam a szopiteát.(és én is egész nap lökhajtással közlekedtem :oops: )

binyek

Tünde! NAgyon díjazom az ötletedet!!! :lol: :lol:

Én is akarok mosogatógépet. Én kinek a pasijának szóljak ezügyben? :lol:

Megint szakad a hó...

Binyek! Akartam mondani, hogy én is elolvastam a nőcit a teszveszen. Állati sok ideje van, ha ennyire szeret kötöszködni :roll: Én föltettem egy egyszemélyes kocsit, meg nem vette a picsa, de még azután is írogatott mailt, hogy lezárult a licit! :shock: Juszt se hirdettem meg megint. Kell a fenének ez a sok marha a hülye kérdéseivel! Mert sokan csak a hecc kedvéért nyaggatják az embert a sok méricskéléssel, de eszük ágában sincs licitálni :evil: :?

Énis kérek palacsintát, de én is max 4-5-re vagyok kitalálva.
Vendég

Ikresek-ezotér-2 HSZ... :) Vélemény?
Vendég

Davandi

Müllerben vettem olyan benti cipőt, ami olyan , mint egy harisnya, csak van egy vékony talpa.térdig ér, és nem esik le alábukról.nagyon szeretem.
majd rakok képet róla.

Amúgy én is harisnya,naci, body, hosszú ujjú felsőben járatom a nőciket.

Palacsinta nekem is jöhet!!!!!!!

Anny
ti mivel jöttök Hévízre?

Szárítógép
én is a napokban említettem, hogy milyen jó lenne!
anyukám használt szgépet Amerikában, és azt mondta nagyon jó.egyáltalán nem voltak gyűröttek a rucik.nem tom ott milyen márkájú volt...

Mosogatógép
nem is tudom, hogy bírtam eddig nélküle :lol:

szanet

Kép

Itt van ez a "cipő" Janka lábán.Térdig ér, csak a harisnyája is rózsaszín, ezért kicsit összefolyik.

szanet

Szanet: Még nemtom... Addigra kitalálom. Velem a nagynénim jön, ha minden igaz... Még utazóágyat is szerválnom kell... De megoldom :) Ha más nem, stoppolunk :wink: Lesz velem 2 jó csaj :lol:
Vendég

Nálunk is nagy szám mostanság a zokni lehúzogatás. :roll: Mikor kérezem, hogy hol a zokni, keresgélik, és mutatják a lábukat :D És mondják közben, hogy ö...ö...
Vendég

Tipegő=rugdalozó :) így már okés :)?

mi harisnyások vagyunk a zoknit egymás lábáról húzzák le oszt ott lóg a szájukban :) nekünk is van Szanett féle "házicipő" de az girhes lábakra nem való, arról lejön. de tényleg jó.

Most ez a "Binyekátverős" nő akit én megkerestem az iwiw-en az teszveszen is nyomja? mi a neve?

Tünci! tök jó hogy tudtok jönni! meglessük a ám csini csajokat!!:)

zsuzska80
Szombathely

Davandi, Szanett: gyönyörűek a csajok! :D

Bocsi, most csak ennyi voltam. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Anny

tul képpen csak azért kérdeztem, mert én vszínűleg anyával megyek, mivel egyedül nem tudnék, a férjem meg nem lesz itthon vszínűle.és sztem csak vonattal vagy busszal tudunk majd menni.ha ti is azzal jönnétek, mehetnénk együtt :wink:
és akkor már 8 jó csaj utazna együtt :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

na igen, az én lányaimon van husi, ami tartsa a zoknit :lol: 8)

szanet

Vagy szerezzünk egy kisbuszt :D
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:51-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:51-kor.
davandi

Hello!

Becsuletesen vegigolvastam de mar alig emlekszem valamire. :?

Moni: vegre, hun voltal mar eddig!? Nagyon jok a kepek, kicsik edesek voltak es milyen szep a ruhacskajuk, Te nagyon szep vagy! "Pasid" :lol: nagyon helyes, ugy latom jol sikerult a keresztelo! :D

Vovanda: sajna nem tudok segiteni, az elso honapokat teljesen kitoroltem az emlekezetembol! :roll: :twisted: :lol: De mi nem nagyon voltunk hasfajosak. Kitartas, sajna ezt tul kell elni.

JucitesoParis: (amugy hogy hivnak?) jo itt, es tenyleg nagyon kellemes az ido telen de nagyon meg lehet kukulni es szazszor inkabb lennek otthon a jo kis "huvosben". Narancs tenyleg nagggyon finom frissen szedve! :D

Davandi: mi vettunk szaritogepet mert nem fert el a sok ruha a kotelen. :roll: :D Nagyon szepek lesznek a ruhak tole, a plussruhacskak gyonyuruek megszaritva.

Mi az a sutifalo? :roll:

Szanet: de jo ez a kis cipocske, nem is lattam meg ilyet.

Lanyok, kerek szepen otleteket milyen finom, konnyu, gyors levest szoktatok csinalni amibol a kicsik is ehetnek? Az enyemek kulonosen szeretik a leveseket.

A vasarnapi szulinaprol:

Alvaro, Rate es Maria vagyis Rate "noje" :lol: ja, es Annacska.
Kép
Sogornok:
Kép
Na oda kellett volna bemenniuk a gyerekekkel jatszani de nem mertek:
Kép
Hatalmas vigyor, ez jellemzo Annara:
Kép
Kakosteszta eveszet kozben/utan:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti

Annáért bolondulni fognaka fiúk.ajajj főhet majd a fejed! :lol: kis tündér

Anny
kisbusz jöhet, de én nem tok vezetni :cry:

szanet

na bepótolom a kimaradásomat.rakok képeket a csajokról

Anna
Kép Kép Kép

Ajja itt van a gyerekmunka is :roll: 10 év börtön :lol:

szanet

Jankus
Kép Kép Kép

szanet

Anna intézkedik helyettem :lol:

Janka felmászik: Kép
Janka gyere le! Kép
Add csak ide azt a pelust! Kép

szanet

Tonti, Szanet, davandi: :lol: :lol: de jók a képek!
Tonti, hogy van a lelked?

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: