A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Ma megkaptam Rékától az első IGAZI mosolyt!!!! Nem a "vigyorgok bele a vakvilágba" fajtát, hanem az igazi "vigyorgok anyára" tipust!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda

Vanda : nekünk sincs mosogatógépünk! De ha elköltözünk az lesz az első amit beszreltetek! Három gyerek mellé már tényleg muszáj.HALLOD PASI!

Szanett: gyönyörűek! Petra fiai még a mosógépet szeretik nagyon!

Jucihugi: gratula a szép növekedéshez!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vanda: édes lehet! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dóri,

köszi! Vigyázok Rá!

Dr. Schwarzinger Zsolthoz járok, nagyon jó fej!
Vendég

zsuzska: szeretlek is meg nem is :D (az elsőt a mosogatógép, a másodikat a palacsinta miatt...)

palacsinta: ne mondjátok már, hogy ennyire kisfogyasztásúak vagytok? nálunk a 3 éves gyerek eszik meg 5-öt egyszerre:D
ezek szerint elég lesz, ha csak vagy 30-at csinálok? az megvan kb. két óra alatt:-))))

mosogatógép: minél jobban kampányoltok mellette, annákl makacsabb leszek, és csakazérse!

ja, és vanda: kiszeltünci :P
mondtam, hogy felteszem:-)
1szálpasi

helloka! meg erkeztunk tegnap :D mar tele volt a hocipom a hoval-fagyal stb, most 10 evre elegendo telet fogtunk ki :(

a keresztelo meg volt, a babak jol birtak a furdetest es utana este 7ig "buliztunk"

a csajszikamnak ki lotuk a fulet es most van fulcsije, az elso utan picit sirt, de a masodik utan elege vigasztalan volt

ma megint al kezdtuk az alma kanalazast, Mattia be vagot egy 1/2, Michelle pedig kb 1/4

es voltunk pici ikres talin Vandaeknal, nagyon birom a 4 torpos kepeket

majd dobok kepeket a keresztelorol, miutan osze szedem picit a hazat

puszika mindenkinek

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

móni: üdv otthon:-)
nagyon édik a babók!!!! zabálnivalóak:-)))))

mrsparis: grat:-)

myra: vegyél nekünk is, ha azt akarjátok, hogy vandának is legyen:D
1szálpasi

Pasi!

Mi bajod a géppel?

Nekem nem kell mert sok helyet foglalna a konyhaszekrényemből, meg szeretek a meleg vízben löbbölni, de ha Vanda szeretne, miért nem veszel neki? Vagy nálatok te mosogatsz?
30 palit hogy számoltad ki 12 családra, fejenként min. 5-el :?: :lol:

Helló Hugi!

Móni!

Örülök, hogy épségben hazaértetek!
Képeket kérünk ám!

Jaj, Vanda az olyan jó! Imádtam az első: "Jé, ezt ismerem, ez anya" mosolyokat :wink:

Judit

jucicuki

juci: drága és sok helyet foglal :P és nekem féltenem kell vandától a bankszámlámat......

vanda azt mondta, az ikrek nagytöbbsége még nem palacsintaevős korú....és az is igaz, hogy manóval ketten (némi vanda segítséggel, ami mondjuk max 5 db-ot jelent) szoktunk 30-at megenni....a többit már nem tudom, hogy számoltam, de azt tudni kell rólam, hogy 1 fölött keverem a számokat:-)
1szálpasi

Tünde
jól vágod! :wink: Porszívó és mosógép!

Eszti
gratula a kis 10millishez! :lol:

Pasi: akkó ne vegyé akkó!

SZIA MÓÓÓÓNIIIIII!
De jó, hogy jól sikerült minden! :P Legközelebb mikor mentek? Mi szerintem nyáron valamikor júliusban v. augusztusban. Éééén iiiiis akarlak látni Benneteket! :cry: (Lehet,hogy a ZsémbesZsombéka fiam tőlem örökölte a picsogást?! 8) :lol: )

Petra
Kép
petricsek

pasi!
jobb szeretném tőled kapni, de ha nem, majd veszek magamnak. :P
vovanda

Vanda
de jó érzés lehetett a kis vigyori! Megkönnyezted mi? :lol: Én majdnem mindíg, ha valami újjal előrukkolnak :P

Petra
Kép
petricsek

Juci
Jelentem zugolvasom néha a honlapotok,de mostanság csak átlósan.

A sütifalón jót röhögtem,hogy idegesít :lol: :lol:
Most kapta Dorka?Fiúknál most sláger
Vendég

vegyél vazze :?
1szálpasi

Móni
Végülis melyik utat választottátok?

Vanda
fénykép?
Vegyél magadnak,ne tökölj :lol:
Vendég

Szépen beszélj azzal asszonnyal vazze
Én simán bevágok 7-et :lol: :lol: :lol: :lol: De ha te sütöd,akkor fulladásig :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!

Tesóm hozta, de nem baj, mert mire csajok megunják, majd jól odaadom neki, oszt hadd hallgassa, hogy süüüüti, fiiinom, úúúgy szeretem a sütit, napjában hétszázhetvenhétszer :lol: :lol: :lol:

Vigyázz Pasi, mert ha itt felsorakoznak a mosogatógépesek Vanda mögé, sok palacsintát kell sütnöd (egy dühös nő akármennyit letol, csakazértis :lol: :lol: :lol: ) :shock:

Judit

jucicuki

akkor banika nem kap:P
név szerint sütöm majd, meglátom, ki mennyire lesz jó "kislány", és beletetoválom a közepébe a nevét:-) majd az asszony igazol, hogy tudom:P
1szálpasi

vigyázz juci, a torkodon akad:D
1szálpasi

Szeretnél egy sütikét?Tessék vegyél.................. :lol: :lol:

éjjel 2-kor álmomból riadva is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

juci! :D

pasi! a tieitek is aranyosak, a ferjemnek nagyon be jot Reka :wink: nekunk sincs mosogatogep, mert ki kene csereljem a konyhabutort hogy be menyen, de atol vehetnel Vandanak, en is nagyon akarnek, de... majd egyszer... majd irok a Jezuskanak :lol: :lol: :lol:

na szoval par kep

Kép fulcsi Kép keresztelo Kép keresztelo Kép keresztelo Kép keresztelo Kép megyunk bulizni Kép bulizunk Kép de vagi torta Kép anya+apa+keresztanyu

Kép

demoniq13

jaj,jaj! Azért nehogy hajba kapjatok a mosogatógép miatt! Esküszöm, ha úgy lenne pénzem, mint ahogy nincs, vennék is Vandának. :roll: Mert bár én is szeretek mosogatni a meleg vízben, de IDŐ. Ami három kicsi gyerek mellett fontos. De nektek kell ezt megbeszélnetek.
Vasalni is szeretek, de mostanában nem bánnám ha más csinálná.Addig inkább foglalkoznék Kírával.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sütifaló: nálunk előfordúlt, hogy éjszaka bekapcsolt magától! :shock: Azóta szigorúan kikapcsolt állapotban van eltéve játék után.

Tünde
Kép

Kép
myra77

myra: nem fogunk hajba kapni, csak húzzuk egymást:-)
1szálpasi

Pasi, én a nem mosogatógépesek táborát erősítem és max ötöt bírok megenni, mert rosszul leszek, szóval nem ér bántani a kisebbet

Móni!

De szépek a képek! Azért ez a keresztelés elég durva :shock: :shock: :shock: nem fáztak meg?

Judit

jucicuki

Demoniq: nagyon szépek vagytok! :D Nem fáztak a kis puccosok?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Pasi: akkor jó! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

juci: te még egyébként is tartozol nekem csokitortával, úgyhogy elnézem neked:-)
1szálpasi

petricsek! de draga vagy, en is akarok mindenkit latni, mar sirok Heviz miatt, hogy mi nem mehetunk :cry: :cry: :cry: nem tom mikor megyunk ujra, hat igen ajanlom hogy ne telen furikazatok ro-ba

banika! a szlovenokon at mentunk, jo volt a palya es rovidebb mint az osztrakokon at :D

Kép

demoniq13

Sziasztok!

De jó a itt a hangulat!

Vigyázz Pasi! Jön a sok sütifaló! És mi legalább "5 féle formát" kérünk!

Vanda! Minek Neked mosogatógép, mikor van Pasi! Ráér reggel mielőtt dolgozni megy, meg mikor hazajött elmosogatni. :)

Eszti, Judit Tesó! Ügyes a kisbabó, szépen nődögél!

Üdv Móni újra köztünk, majd kérjük a képeket is!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Móni!

A képekkel megelőztél.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

juci, myra! nem faztak meg, alitolag a keresztelo alatt nem letezik hogy meg faznak, ez papi duma, volt mar olyan baba hogy 2 heteig ult korhazban :( de itt eleg okes volr, mert egy kis kapolna volt ami fel volt melegitve + 25 lelek es tele is volt, ja a viz is meleg volt, szegenykeim keresztelo elott voltak betegek, plane Mattianak ment kegyetlenul a hasija, de a keresztelore helyre jot, majd szerdan viszem oket merni, most bizti nem anyit hiztak mint szoktak

ja csajok, please dobtok kepeket, mar alig varom hogy nezem a babikat, de hogy visza lapozak, nem nagyon megy...

Kép

demoniq13

juci! jol ertem a tesod var babat? ikreket? ha fere ertettem bocsi

Kép

demoniq13

Te jó ég Móni! ez milyen vallás h. le kell őket pucérra vetkőztetni??? én azért félnék hogy megfáznak.. a felnőttek meg téli kabiban... de nagyon szépek a képek, és csini vagy nagyon :):)

Én is remélem hogy az usziban nem fáztak meg. 20 perc öltözés uszi előtt, 5 perc a stardolás, és megint 20 perc öltözés. nagyon élveztem...és ha még meg is fáznak... :twisted:

A sütifaló sztem meg tök jó!!! én azt szeretem hallgatni, de vannak sokkal rémisztőbb játékok...szóval Eszti ne ijedj meg ha ezt kell hallgatnod 726-szor :)

Pasi! én jó voltam, akkor 15 db kell nekünk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.02.23 14:35-kor.

zsuzska80
Szombathely

Miért van az,hogy amikor én ráérek olvasgatni,akkor alig ír valaki,amikor meg csak 1x tudok belenézni a fórumba egy nap,akkor meg dömping van. :shock: :shock: Pedig úgy utálok visszaolvasni,mert tudom,hogy a felére se fogok emlékezni,amikor reagálni kell...

Nekem is van mosogatógépem....csak nem használom. :roll: Ne kérdezzétek,hogy miért nem!Csak.

Palacsintából én a tejföl+kristálycukor+fahéj töltelékest szeretem.Isteni....Nyam-nyam!

Vanda!
Biztos jól viselkedtél,azért kaptál mosolyt! :lol:

Móni!
Már hiányoltalak...Jók a képek,de a hideg kirázott a lavóros-meztelenektől! :roll:

binyek

tesasék, az ember a kisúját nyújtja....zsuzskának kell rögtön 15 db a 30-ból.....a többin verekedjetek meg, csajok....ja, és előre szólok, hogy kb 20-at megeszek én is,-)
1szálpasi

zsuzska! ortodox es koszi :oops: :D

Kép

demoniq13

De már Juci megaszonta hogy rosszul számoltál :) eddig 12 kellett, de mivel azt mondtad hogy ez kevés, még rátettem 3-at :) punktum :)

zsuzska80
Szombathely

Binyek
Postázd Vandának ha nem használod :lol: :lol: :lol:

Móniá
Ez a vízbemerítés nem semmi
Tényleg nagyon csini voltál,illetve csinik voltatok
Vendég

NEM SZÁMŰZÜNK PASI!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.02.23 14:47-kor.

zsuzska80
Szombathely

Itt a táblázat: 1235396514.2212.htm

binyek

Ancsi!
Pasi??? MOSOGAT???? Ezen a feltételezésen 10 percig fetrengtem a röhögéstől! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda

rendben, pasi mostantól száműzve, nem írok többet....és ha nagyon felidegesítetek, zugolvasni se fogok......akkor aztán nem tudhatjátok meg, hogy mit gondol erről avgy arról a kérdésről a másik fél.....
pasi ezennel elvonult az illegalitásba, és a topik meghal, mert zsuzska szerint azóta pörög, amióta én írok.....ha esetleg hévízre valaki hoz laptopot, szar lesz azt látni, hogy még mindig csak 286 oldalnál tartotok, de ti akartátok....
pasi el...
1szálpasi

jaj!!!!!!!!! :)

Vanda azt nem írtad hogy pasi ilyen sértődékeny!!!! :):):):)
Törlöm :)

zsuzska80
Szombathely

Pesti Csajok!
Láttátok már a gyerekeimet az utcákon?
:shock: :shock: :shock: Kép Kép

binyek

pasi gyere már vissza!!! még a végén lelkiismeret furdalásom lesz!!! :):):)

Binyek!!! tök jók!!!

nah jöjjenek azok a képek!! :)

zsuzska80
Szombathely

Nem ismeritek ezt a csajt(ikrei vannak)? MORAVCSIKNÉ MÁTÉ BEÁTA KRISZTINA

Ugyanis nekem nagyon ismerős a neve...Lehet,hogy az ikresek.hu-ról?Tőle vettem a szutyok-szar babakocsikat a Vaterán.Most meg nem tudom elérni....hogy megbeszéljem vele,hogy vegye vissza őket.

binyek

binyek
tisztítóprojekt után még arra is volt időd, hogy kiplakátold fél Budát? :lol: :lol:

móni :shock: :shock: :lol:

pasi :lol:
jaaaaaj, de magabiztos vagy, hogy egyetlen pasiként minden csajnak a Te palacsintád kell majd! 8)

Petra
Kép
petricsek

binyek! en is hianyoltam itt atarsasagot, de nem volt idom nettezni, aszt meg hiszem hogy kivert a hideg, en ki voltam borulva napokig, hogy tudtam hogy mi lesz, de el mult semmi baj nelkul Halla Istenek

Kép

demoniq13

pasi! te nem is ugy nezel ki mint egy sertodos pic.a es en magyon birom amiket szoktal irni :D :D :D

binyek! nagyon jok a plakatok :D :D :D

banika! koszi :lol:

Kép

demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: