Sziasztok!
Apánál pihenek egy kicsit az irodában.
Voltunk Törökbálnton a szervízben elintézni még pár dolgot, aztán ebédeltünk együtt. Egy óra múlva pedig indulok haza és Beniért a bölcsibe. És még az orvoshoz is be kell ugranom a táppénzes papírjaimért.
És a jó hír: lehet, hogy már pénteken kész lesz a kocsi.
Remélem tényleg, és nem csak hitegetett a csaj.
Pici!
Óvatosabban közlekedj!
Ma én is majdnem elstem, de csak egy piruett lett belőle. Szerencsére sikerült visszanyerni az egynsúlyomat.
Apa kolégaőjéről pedig ne is vegyél tudomást. A közönyt sookal nehezebben viselik az ilynek, mintha nyílta kimutatod, hogy idegesít. Hova estél: Megütötted valamidet?
Nemlajos!
Még most sem késő új orvost és kórházat keresni. Bár nem tudom, hogy jobb-e bármelyik is.
Nócika!
Tatár bifstek az egyik kedvenc ételem, de terhesség alatt nem szabad enni. A nyers hús nagyon veszélyes. és a nyers tojás is.
Zsu!
Maradj végr otthon a fenekeden és ne ugrálj sehova!

Vigyázz azokra a babákra!
A végén tényleg úgy néz ki, hogy ketten lesznek.
Törpiri!
Az sem rossz ötlet, hogy a TGYÁS után kiveszed a szabidat és csak utána GYED, de szerintem ebből a szempontból mindegy, hogy most vagy szabin, szüléstől TGYÁS és utána GYED. Hiszen a GYED úgyis csak Lili 2 éves koráig jár. Ami biztos, a TGYÁS-t nem éri meg szülés előt elkezdeni.
Ráadásul szerintem ha a TGYÁS után veszed ki a szabid, akkor arra az időre nem biztos, hogy védett vagy, és felmondhatnak Neked. Míg terhesség, TGYÁS, GYED és GYES alatt ezt nem tehetik meg. Érdemes végiggondolni.