Jó reggelt!
Tehát a történet. Kicsit hosszabb lesz, előre is elnézést.Szóval hétfőn befektettek, nem történt semmi egész nap csak

. Kedd reggel a dokim előkerült és megvizsgált, közölte hogy talán valami lesz, ja reggel elhagytam a nyákdugót. Elmentem UH-ra ott vártam több mint egy órát, ezért lekéstem a bemutatást

. A bemutatás amikor a proffeszor vizsgál meg a többi doki előtt és dönt hogy mi legyen velem. Tehát UH-n közölték hogy ilyen leletet még nem láttak. Nyoma nincs a túlhordásnak a méhlepény éretlen, nagyon sok a magzatvíz.

Dokim mondta hogy az lenne jó ha lenne egy burokrepedés, mert nem nagyon lehet mit csinálni. Ja hétfőn a szülésznőm már a császárt is megemlítette. Szóval lekéstem a bemutatást, de délután előkerütl a prof és megvizsgált, közölte hogy 1 ujjnyira ki vagyok tágulva, talán lesz valami magától. Valószínűleg a vizsgálatával rásegített a dolgokra, mert onnantól kezdve vérezgettem.

. A délután eltelt, jöttem-mentem, belógott férjem meg anyukám. Fájdogáltam, de nem volt vészes, sem rendszeres. Este aztán voltak egy órán keresztül 10 percenként valami fájdogálások. Felhívtam a szülésznőt 21-kor, mondta hogy ez semmi vegyek be négy adag cimcifugát. Elmentem zuhizni, szórakoztattam magam, aztán alvás...lett volna, de fájt a derekam, na ez kicsit rendszeresnek tűnt. Éjfél körül megkérdeztem a nővérkét, hogy szerinte ez mi lehet, mondta hogy menjek át a szülőszobára kérjem vizsgáljanak meg. Ámtentem, amíg a dokit vártam szült egy nő, visított,kiabált,hát....Aztán jött a doki megvizsgált, kiabálta hogy 4 ujjnyi hívják a dokimat szülésznőmet én meg üljek fel a szülőszékre, beöntésre nem volt idő .

Álltam a folyosón és nevetgéltem, ááááá mondom ilyen nincs. Közölték hogy szakad a hó ha akarom a férjem hívjam, hívtam jött. Kb. 1 óra alatt ért be ő is és a dokim, szülésznőm is. Bekötötték a strepto miatt az antit, aztán visszaszöktem a cuccomért a kórterembe.

Utánna álltam az ablakban, telefonáltam, néztem a hóesést, ja közben kicsit fájdogáltam. Bejött az ügyeletes doki, kérdezte hogy nem gondolnám hogy fel kéne ülnöm a székre inkább...felültem, megvizsgált, mondta hogy nem veszem észre hogy valami van alábam között - magzatburok tök lenn - mondtam de...

Na megjött mindenki, apácska nagyon izgult. Burokrepesztés, kiderült hogy már szutyi volt a víz. Kaptam oxit fájás erősítésnek. 2-ig nem is volt gáz, aztán még egy koktél. Babuska nem nagyon akart lefele indulni, ezért forognom kellett az ágyon, és felállva rugózni. Hát ezt már nehezebben viseltem -első éjszakát a kórházban szobatársam kisfia miatt végig virrasztottuk - el akartam állandóan aludni. Apa próbálta bennem tartani a lelket, de többször kiment -burokrepesztés,varrás-. Ja dokim hisztizett hogy fájásgyenge vagyok. Jött a kitolási szak, de semmi erőm nem volt, nagyon nehezen ment a nyomás. Ez a szak kb. 45 perc lehetett. Dokim a végére hisztizett hogy ő is fáradt nem csak én, nem fogom tudni kinyomni, vákumozzanak meg. Behívott egy másik dokit, ő megnézett és azt mondta a szülésznővel együtt hogy meg tudjuk csinálni ne vákumozzanak, két-3 öltés bánta. A legutolsó nyomást, és azt hogy a dokibácsi rásegít a pockon, a dokinőm vág nem is éreztem, rákakták Füge babát a pocimra én meg zokogtam. Ja a nyomásoknál kiabáltam már hogy nem jön ki, hagyjanak békén..szóval kicsit talán elfáradva nyafiztam. Apa ekkor kiment és mire össze szedte magát kb. 15 perc alatt hogy bejön addigra meg lett Fügebaba. A feje 36-os lett, 4100 gramm és 57 cm. A dokinőm meg el mehet a francba a hisztijével, mert elsőre ekkora "pici" lányt 5 óra alatt megszülni szerintem nem rossz teljesítmény. Na mindegy. Elvitték Fügét, mert fázott, majd kicsit visszahozták hozzám,aztán megint el, én meg kórterem. Elég sok vért vesztettem és az első nap pocsék volt. 7-kor aludtam el, már 8 után keltettek a viziten hogy menjek pisilni. Hát nem jött össze, kétszer indultam el, kétszer nyekkentem vissza az ágyra. Aztán délután három körül elmentm cseppemért, kihoztam magamhoz, de az első éjszaka még betoltam, de azóta együtt és nagyon fura még. Tejci beindult,csak még Füge kicsit lusti és sokáig szopizik. Na próbálok képet is ide varázsolni.
Bocs ha hosszú lettem.