Sziasztok!
Hihetetlen mennyit termeltetek ez alatt a pár nap alatt. Átfutni is nehéz, nem hogy normálisan elolvasni.
Minden baba, és kisgyerek gyönyörű!
Betegeknek jobbulást, remélem most már mindenki túl lesz a megfázásokon, influenzán. Én, ha nagyon magas a láz, adok receptes lázcsillapítót (germicid vagy antispiretikus kúp, ha csak 38 fölött van, akkor nurofent. 3-4 óránkét szabad csak felváltva adni, és arra kell nagyon figyelni, hogy ne legyen benne azonos hatóanyag.)
Binyek! Fiad tiszta apja. (legalább az nem kérdés!

)
Szofi! Sajnálom a betegséget, még nem is hallottam róla, majd megpróbálok utánaolvasni.
Anyós sztorik kiakasztanak. Mondjuk az enyémmel nincs ilyen gondom, mert ő nem jön, én nem megyek! Így legalább vita sincs!
Én egymás után etetetek, csak a gyümit eszik egyszerre, meg a ha kenyeret esznek. Ebéd az külön van. Ritkán van csak hiszti, olyankor a másiknak is csempészek 1-1 falatot a szájába.
Dóri! Jók a logók! Nagyon kreatív vagy! Ez a munkád is vagy csak hobbi!
Nekem a 3. tetszik. Binyek, légyszi írd bele a táblázatba.
Eszti (Judit Huga) üdv köztünk, és gratula a kismanóhoz! Vigyázz magatokra!
Anny! Várom priviben az apás sztorit, amit pedig megint írtál, hát ... No comment. Sajnos ez már így lesz mindig.
Petra! Jó szakdolizást! Kitartás, lassan itt a vég! Sajnálom a lakást.

Írok Neked privit.
Lanyané! Sajnálom az autót!
Binyek! Légyszi vidd be a táblázatba az adatokat:
Adrienn
8740 gramm
75,5 cm
Mászik
Zsófi
7000 gramm
69,5 cm
Áll, és lépeget a bútorok mellett
Kaja
7-8 között táp
10-kor gyümi
12-13 között főzi
15-kor gyümi
18-kor fözi, tejpép, kenyér valamivel (mikor hogy jön ki)
20-21 között táp
Na és a végére! Örülök, hogy így forog ez a topik, de ha így folytatjátok nagyon le fogok maradni, ugyanis ma van az tolsó napom, mert holnaptól dolgozok. Most a héten az irodában leszek 9-4 között átvenni a melót, (Anyukám vigyáz majd rájuk), jövő héttől meg itthonról nyomom majd élesben.
Üdv,
Ancsi