A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Eszti
Gratula a bébihez!

Logó
Nekem a3.tetszik!

Pasi
megértelek.én sem bírom a magkaját

Myra
én mézzel is szoktam inni kávát.nagyon finom sztem

Lanyané
Sajnos Annám is leesett egyszer dédinél.
Valamelyik nap pedig Janka esett le ,apa úgy kapta el.mégis lila folt maradt az arcán.
Majd gondolják verem a gyereket

szanet

Köszi a lányim dícséretét :D
Vendég

Szanett: na ezt a mézes kávét kipróbálom holnap. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Kép

Kép

jucicuki

Juci: Ez nagyon jó :lol: :lol: :lol: Ez aztán a cenzúrázás :lol: :lol:
Vendég

Gyorsan "beszaladok" csak annyira hogy megmondjam Anny kis copfosjai egyszeruen imadnivaloak!!! Es Juci kis furdosei pedig gyonyoruek! Mennem kell "aludni", voltunk szulinapon, szuper volt! Dokinal is voltunk "csak" meg vagyunk fazva, az egesz csalad.

Majd holnap visszaolvasok raeros idomben.

KépKép
KépKép
tontica

Anny,Juci
Én is akarok lányokat :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek
Két tök egyforma gyerek

Kávé mézzel
IMÁDOM

Vanda
lökd a címet :lol: :lol:
Vendég

Banika: Hévizen kapsz ízelítőt belőlük :lol:
Vendég

fanni
Nme tudod az estét napról-napra kicsit húzni?Minden nap 5-10 perccel csak.Akkor talán nem lenne ez a hajnali kelés.Nálunk is ha 8 előtt elalszanak,akkor már kukorékol a Bercus amikor én még csak fordulnék a másik oldalamra :lol: :lol: :lol:

Binyek
Azért kérdeztem,hogy nem lehet-e vmi baja,mert nálunk mióta kb 1 hete kibújtak a felső fogak a Marcinál,azóta alszik reggelig.Előtte mindig mellettem kötött ki :oops: :oops:
Vendég

Juci: jaj, de drágák! :D Cenzúrázás cuki!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Binyek: apa sorozatgyártásra szakosodott vagy minden törvényt megkerülve Ti gyerekeket klónoztok? :wink:
Anny: édesek a csajok! :lol: :lol: … exed, limósok :evil:
Pasi: már kezd szado-mazo irányt venni a Te kényeztetésed témája! (lsd Juci) :oops:
Tünde: kávét illetően csatlakozom Anetthez. Mézzel istenkirály! 8) Alakomat illetően, aranyos vagy, de a képeken ,amin látszom, ha látszom a hasam takarásban van. Apa holnaptól fogyózik, megkísérlek csatlakozni hozzá. Mi régen futottunk, de valamiért most nincs időnk rá. Illetve az még csak lenne, de hullák vagyunk hozzá… :roll:
Juci: hehe, de jó :lol: :lol:

Ütött-kopott gyerekek: Mi is állandóan lefejelünk, orra esünk, nekiszaladunk … egyszer egy nagy piros folt éktelenkedett éppen Zsombi fején valami pankrációból és persze aznap dokinál volt jelenésünk. Védőnéni riadtan kérdezte, hogy mi történt a gyerekkel. Én vállat vontam, hogy „Jaaaa, sokszor előfordul!” Erre nézett boci szemekkel :shock: . Utána eszméltem, hogy remélem nem azt hiszi, verem a srácokat! :roll: --- Ágyról is estünk már le, de szerencsére majdnem macskásan érkeztek, nem lett bajuk. :wink:

Hajnali kelés: mi most azt játsszuk, hogy valaki mindig kel éjjel 1-2 körül, tejcsi, visszaalvás. Sztem már megint valami fog, mert Bendusnak ma is 38,4 lett estére a láza.
:?

Petra
Kép
petricsek

Banika!
Nem tudom....sajnos.Bárcsak tudnám! :roll: Mert már lassan félárvák lesznek a törpök,mert beledöglök a kialvatlanságba.Pláne tegnap bálban voltunk,éjfélkor értünk haza,Marci 5-kor kelt reggel és ez az 5 együtt töltött óra alatt 4x volt fenn!
Reggel 8-ig rendesen szédültem,olyan álmos voltam! :cry:

Anny!
Az exed ha nem volna...De van a nyavalyás! :evil: Majd az lesz még szép,ha már szóval fogja tömni a gyerekeket,nem csak tápszerrel! :shock: Te szegény!Meg vagy áldva...
Csajoknak nagyon jól áll ez a frizkó! :wink: Hogy a fenébe tudod,hogy melyik melyik?????? :wink: Neked nem csak egy lányod van véletlenül,Kamuka??? :lol: :lol:

Juci!
Megy ám a strandolás!!! :lol:

binyek

Hannan tudja?,hát ő az anyjuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

csajok, én láznál nyomom a kúpot és a Nurofent. Ti mit szoktatok adni? Biztos írtátok már, de feltöltöm a készleteket, ha van valami használható gyerekgyógyi vagy homeós szer! Köptetőt köhögésre Ti sima gyógyszertári kevertet adtok?

Petra
Kép
petricsek

szanet: én mondtam, hogy szervezd te a nyári talit, foglald le nekünk a diósgyőri várat:-)

juci: szado-mazo??? aztánmeg kiengesztelsz csokitortával?:D

dóri: aki a legtöbbet agyalt/legtöbb megoldási javaslatot küldte, az ugye megérdemel egy (dupla) adag gofrit?:-)
1szálpasi

Petra!
Hát tudod,hogy azt mondják,hogy egy apa egy szerszámmal csak egyfélét tud.... :lol: :lol: :lol:
Ütött-kopott gyerekeken jót nevettem! :lol: :lol: :lol: Akkor már a felét se kapnád az új áruknak?! :wink:
Vanda bébijeit megérte volna megvenni,hogy lecserélhesd a használtakat,azok még újszerűek!Csak Pasi túl gyors volt tegnap,hamar leütötte az árverést! :lol: :lol:

binyek

Binyek: A hátukra tűztem egy cetlit :lol: :lol: Mit gondolsz miért csak szemből fotótom őket?? :lol: :lol:
Vendég

én úgy szoktam,ha folyamatos a láz,hogy az utolsó nurofen és az esti kúp(én felet adok nekik a felírtból) között 2-3 óra legyen.
Köptetőt most rinathiolt kapnak,mert apa múltkor hozott 3 üveggel véletlenül :lol: :lol: :lol: :lol: Így én is a kölkökét iszom :lol: :lol:
Vendég

Petra!
Én Panadol szirupot adok lázra és Rinathiol-t köptetőnek.

binyek

Én Ambroxolt adtam és nurofent. Kúpig csak egyszer jutottunk el, még 5 hós korukban.
Vendég

Visszalestem,38,4-re adnék iccakára kúpot,oszt meglátjuk mit hoz a reggel illetve az éjjel

A múlt héten skacok 39,4-39,6 on nyomták,akkor napközben 4-6 óránként adtam a panadol/nurofen variát,este fürcsinél fél kúp,nem ment lejjebb,éjfélkor a másik fele.
Vendég

Binyek!

Majd intézkedem, és lesz 4. verzió is :wink:

Juci, Pasi!
megfejtés: Ikres szülők- ereszd el a hajamat konferencia
anno a jósikerült bulikat hívtuk így, már késő volt, pihent voltam, innen az asszociáció

Meg sem merem írni, hogy csajok este 8-tól reggel 9-ig aludtak :roll: Igaz a lökött szüleik 3-ig fent voltak 8)

Pasinak és Jucinak meg aki még jön és szereti, a gofri megy, majd hévízre levszem a sütőt, ja és mindenki kérheti olyan lisztből amiből akarja, van sima meg van bio verzió :lol:

Anny, Juci, Myra Édesek a lányok!

u.i.:
Myra Kíra pizsuját hozzátok majd hévízre, mi is visszük Ágiét :wink: Az a rózsaszín kislányosat, azt hiszem pont ilyenünk van. habár nálunk most a lillyfee a menő.

Dóri
Vendég

Dóri!

Így sem rossz :lol:

Judit

jucicuki

Pasi, szanet: egy erdei pisztrángozás Szilvásváradon? vagy oké, diósgyőri vár, megspékelve valami jó kis sült csülökkel, héjában sült krumplival ... :roll: 8) :lol:

Binyek: ha ajánlasz valami jó gyerektapaszt is, megragasztom, toldom-foldom a srácokat, jók lesznek még nekem. :wink: semmi pénzért nem tennémvenném vateráznám őket! 8) :lol:

köszi az ötleteket! :) ... szegény Bendus itt forog az ágyában, tök nyugtalanul alszik ... :cry: olyan rossz, hogy nem tudják még mondani, hol fáj, mi fáj :roll:

Petra
Kép
petricsek

banika: most csak Norufent adtam, mert az napközben szépen levitte, azátn majd ránézek éjjel. 39 felett? :shock: szerencsére ennyire nem gáz nálunk a helyzet.

Petra
Kép
petricsek

Csajok (és Pasi)!

Tudjátok mi jutott eszembe?

Van bababőrbarát festékem, vihetnénk kartont és mindenki gyerkőcének rányomnánk a talpát v. mancsát, így mindenkinek lenne egy tablója emlékbe :lol:
Mit szóltok?

Judit

jucicuki

Judit!

Jó ötlet, itthon már van egy ilyen, csajok imádták.

Dóri
Vendég

Enyémek "félrebeszéltek" tök csukott szemmel,forgolódva mormogták,hogy hát te,hát te,hát te........A frász jött rám basszus.Akkor nyomtam be nekik az éjféli kupikát.

Eszti
Marci mostanában annyira játszik,hogy ülve állandóan hanyatt dobja magát.A járólapon is :evil:
Ja az új szórakozása: ül háttal a szekrény előtt és ütögeti a fejét az ajtónak.
Vendég

Juci!
Jó ötlet,de én arra az időre lelépek,amíg zajlik ez a művelet,mert a tökünk is festékes lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Dóri!
Jó az EEH,de akkor irjuk oda az IHB-t(iszunk-hányunk-belefekszünk) is. :lol: :lol: :lol: Mert alakul a buli ezen a téren is! :wink:

binyek

binyek: nem baj, hanem zsíros, csak legyen jó fűszeres és jó sok belőle:-)

dóri: sima lisztből jöhet jó nagy adag:-)

juci: jöhet a festék is:-)

banika: minnyá pötyögöm a címet priviben.

petricsek: legyen mondjuk a nyári tali egy hetes, abba belefér a pisztrángozás meg minden más is:-)
1szálpasi

Jó ötlet,de higanykákat asszem csak álmukban tudjuk lenyomatolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra
Én úgy fosok a láztól,mint a tűztől.Két ismerősömnek is volt lázgörcsös gyereke. :oops: :oops: Hát én beszarnék.Nem is mertem aludni,sőt amelyik higany éppen lázas volt azt vittem magam mellé és tapogattam egész éjjel.
Vendég

Tonti!

Takarítás ügyben szerintem nem lehet elég korán kezdeni, mivel egyedül vagyok velük napközben így mindenben segítenek 8) Na persze így kétszer tovább tart minden, de hozzászoknak, szóval mire eljön az ideje már természetes lesz nekik.

tegnap jó nagy kupi volt és mivel sem nekem, sem a páromnak nem volt kedve takarítani, így megvesztegettem őket(túrórudival), és lőn csoda fél órán belül rend lett 8)

A kajával is így voltam, Ágit még én etettem, másfél évesen is, egyszerűbb és tisztább volt, na meg azt hittem jót teszek vele, aztán kiokosítottak a neurológián, hogy nem így van, kicsik már 7 hónaposan kaptak kanalat éskb. 14 hós koruktól önállóan esznek, igaz ez baromi nagy kupival jár, de ez van, már egész alakul a helyzet, viszont még a leveset is egyedül eszik :lol:

Dóri
Vendég

Vendég

biztos, hogy Ti visztek gyerekeket is Hévízre???? :lol: :lol: csúnya vége lesz! mármint IHB szempontból! vagy binyek viszi a bébisintérjét, banika mamát és papát, anny az exét, akik felügyelik a 20 gyereket. :wink:

Petra
Kép
petricsek

anny: lesz ez még jobb is (vagy ki tudja, saját példámon én is azt hittem, idővel majd javul, oszt mégse....)
1szálpasi

lassú voltam :lol: :lol:
Vendég

elment mailben is:D
1szálpasi

Petricsek
De kis vicces vagy
Vendég

petricsek: benszi após-anyóst ki ne hagyd:-)
1szálpasi

Ja!Petra nem mondtam,hogy mamát elpostáztam hozzátok?
Vendég

Banika!

Liló ezt a radiátornál csinálja és röhög, mert élvezi, hogy zörög. Még jó, hogy nem panelban lakunk...

Kevés festék kell csak, majd viszünk festőfóliát azért :wink:

Judit

jucicuki

1szálpasi: Ne bíztass :D
Vendég

húúú, lesz mit visszaolvasni vandának reggel:-)
azér' remélem, nem olvassa annyira átlóban, hogy elolvassa azt a részt is, amikor kiderül, mekkora szerencse, hogy még időben rányomtama licit nélküli árat a babókra:-)
1szálpasi

Banika!

Túladnál azon a drága asszonyon :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

anny: nem biztatlak....nálunk közel két év telt el, és semmi változás....igaz, ebben nagyon nagy szerepe van a környezetének, ami inkább visszahúzza, semmint segítene neki túllépni....de azért őt sem akarom felmenteni, sőt.....
de hátha nálatok más lesz a helyzet:-)
1szálpasi

Petra: akkor nagy lendületet holnapra a fogyókúráhóz! :D Nükünk eddig cak Nurofent kaptak a csajok. Kíra is csak egyszer kapott kúpot eddig. De a 38,4-re én is adnék kúpot.

Dóri: OK! :D Nálunk minden jöhet ami hercegnős, Eperkés, Fifis. De lehet, cicás, macis, Barbis is. :D Szóval csak csajos legyen. Sütöttetek már Lillyfee-s muffint és tortát?

Tünde
Kép

Kép
myra77

utánvéttel? simán :lol: :lol: :lol:
Vendég

De Juci ha gondolod,kicsit te is megkaphatod :lol: :lol: neked még postaköltséget se számolok fel :lol: :lol: :lol:

ma már mondták,hogy jövő héten vmelyik este feljönnének.Remélem még taknyosabban :evil:
Vendég

Látom jól elszórakoztok ismét! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

vanda befejezte a fejést, pasi lép hozzábújni
jó éjt mindenkinek, ne termeljetek sokat éjszaka....:P
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: