Rszg
ez melle válogatja... én tejcsárda voltam, nekem 2-3 dl simán jött...

de ne ijedj meg, ha neked kevesebb! ennyi idős baba 50-60 ml-nél többet nem nagyon szopizik egy alkalommal.
én pont azért voltam mérges, mert annyi tejem volt, hogy még 2 másik gyereket is etethettem volna, de annyi vizsgálatra kellett volna elmenni ahhoz, hogy leadhassam a tejet, és az annyi ideig tartott volna, hogy egy szoptatós anya gyerek nélkül nem tudja végigcsinálni, gyerekkel meg nem akartam kórházba menni februárban, az influenza időszakban... szóval mivel egy fakkos mélyhűtőm volt, ezért ment a csapba, a szívem meg vérzett...
pihenni kéne, de igazából az sem jó. mármint, ha este lefekszem az ágyba, akkor nagyon szenvedek, hogy sehogy sem kényelmes feküdni... fáj a farcsontom, a csípőm, a szeméremcsontom... szóval rajtam már csak a szülés segít. a vizesedésem viszont elmúlt pár napja!
hogy fincsi-e az almáspite, azt kérdezed???

vagy csak véletlen volt...

egyébként igen, elég fincsi, van egy nagyon egyszerű és nagyszerű receptem! férj kollegájának sütöttem, mert elintézett valamit férj helyett, így jöhetett velünk szánkózni szombaton, és nem egyedül kellett vinnem. ezért beígértem neki az almáspitét!
a recept:
30 dkg liszt
20 dkg rama
10 dkg cukor
1 tojás
kb. 6 alma lereszelve + fahéj+ 1 cs. vaníliás cukor
kicsit megpárolom, akkor nem enged annyi levet sütés közben-után.
a tésztát ugyebár két részre vágom, kinyújtom, alma közé, alma alá és fölé darált diót rakok. tetejét megszúrkálni, tojással megkenni, szeletelt mandulával megszórni. 180 fokon megsütni.
Nemlajos, Rszg
én úgy tudom, hogy csak akkor nem lehet szülni rendesen, ha alul a nemiszerven jön ki a herpesz. ha a szájon, akkor szerintem lehet, mert a kettő nem ugyanaz a fajta vírus.