A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Felraktam a nagy adag krumplit is főni. És nem vártam meg a krumplit. Küldöm aképet.

Göngyölt pulykamell a la Ildikó és zabpelyhes pulykaszelet zöldséggel körítve. :lol:

Kép

Kép
flóra 11

Én meg ettem egy tányér levest,meg most melegszik az anyós féle töltött káposzta. :D :D :D

Kép
martik77

Legalább laptetőre került. :D Akkor biztos finom. :wink:

Kép
flóra 11

Már szóltam is L.nek,hogy nem kérem az itthoni ebédet!! :lol: :lol: :lol:

Ez isteni így ránézésre is!!!

Kép
martik77

Nekünk az már elfogyott, szerencsére. De most megint lesz majd néhány napra kaja.

Kép
flóra 11

Majd kóstolás után írom hozzá az ízeket is. :lol:

Kép
flóra 11

Mártika, biztosan még kajálsz. Jó étvágyat neked is.

Kép
flóra 11

Húúú Ildikó! :D Nagyon finomnak néz ki az a göngyölt hús!!! :D A rakott kelt nem szeretem, de az is jól néz ki! :wink: Még jó, hogy megebédeltem, most aztán csoroghatna a nyálam...

Kép
szilzi

Mit tettél a göngyölt húsba?

(Még jó Ildikó, hogy ennyi türelmed van, én állandóan a kajával zaklatlak, a Benó a kreatívkodással... Hát kijutott neked belőlünk! :? :lol: )

Kép
szilzi

Én örülök, hogy kérdeztek, nem zavar egyáltalán. Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak. :wink:

Kép
flóra 11

A húst így csináltam:

Szeleteltem a pulykamellet, picit sóztam,enyhén kiklopfoltam. Rá egy szelet sajt, erre póréhagyma, egy szeletke szalonna, bacon. Ezt felgöngyöltem, fogpiszkálóval átszúrtam, majd hagyományos módon bepaníroztam és kisütöttem. Sütés után a fogpiszkálót eltávolítjuk, a gombócot pedig ferdén kettévágva tálaljuk. :wink:

Kép
flóra 11

A póréhagymát nem karikára vágtam, hanem hosszában kettévágtam egy 5cm-es darabot és ebből tettem egy-k-t réteget a húsba.

Kép
flóra 11

Ez nagyon egyszerünek hangzik :D Köszi :D

Ezt én lehet, hogy panír nélkül csinálom meg, picitejszínes szósszal :wink:

Kép
szilzi

Na,én is megebédeltem. Most jól jönne egy kis szundi. :wink:

Kép
flóra 11

Én is gondoltam,hogy csak kisütöm, vagy hogy berakom sütőbe sülni és szószt csinálok mellé. De végül így döntöttem és fini lett. Tehát nyugodtan,lehet azt úgy is. Sőt variálhatod, a közepébe pl. tehetsz répát. A sárgarépát egészben picit megpárolod,majd hosszú vékony szeletekre vágod. így lehet göngyölni. Minél több színt raksz bele a közepébe annál szebb és finomabb. :wink:

Kép
flóra 11

Ok, köszi! :D

Én holnap karfiol levest és rakott krumplit csinálok... Igaz már pénteken bevásároltam, mert ugye úgy volt, hogy valamelyik nap a hétvégén otthon leszek! :evil: Bár szerintem semmi nem romladó... :?

Kép
szilzi

Na,most már komolyan leültem,hoztam egy kávét és most tényleg pihi jön. Mostanáig a Norbika körül forgott a világ, be kellett pakolni neki a kajákat,ruhákat. Most ment el.

Kép
flóra 11

Én már olyan leszek mint az ovisok.minden délután alszok. :)

De úgy tűnik a hülyeséget is kialszom magamból. :D :D :D

Kép
martik77

Sehol senki??? :( :( :(

Megyek majd le a b.nőmhöz,mert L.megy éjszakára. :(

Kép
martik77

Helló Márti! Kialudtál? :lol:

Kép
flóra 11

Akkor megint szalma vagy? És Döme, ő hol lesz éjszaka?

Kép
flóra 11

Helló!!

Ki most tényleg ki!!Kialudtam a hülyeséget. :D

Ja jövök majd haza 8 körül.Döme is jön velem mert technikára kell neki valami a netről és a b.nőmnek van nyomtatója.Így azt is elintézem.

Kép
martik77

És zenét hallgatok most még L.fürdik.Zoltán Erika meg ilyenek.Régiek de én szeretem jó kedvem lesz tőle.
És még mindig világos van és süt a nap.Ettől is jobb a kedvem Megyünk a tavasz felé.Már nincs sötét 4 órakor.Na látod milyen jó,hogy aludtam. :D

Kép
martik77

Húúú Márti, Te aztán tényleg kialudtad magad! :D :D Ennyi pozitívságot! :D

Kép
szilzi

Nagyon jó! Látod? :wink: :D
Á,értem, akkor csak estére mentek el. így már más.

Kép
flóra 11

Biztos az volt a baj,hogy nagyon vacakul aludtam éjszaka. :? :)

Na de megyek majd jövök!!

Kép
martik77

Jó szórakozást Márti! :wink:

Kép
flóra 11

Ildikó, most megint kettesben vagyunk :roll: De mi mindig csak kerülgetjük egymást! :(

Kép
szilzi

Igen Szilvi. :(
Most épp megjött a F., kicsit beszélgettünk, de még megy át a lakására, aztán megint jön. :lol: Tehát kicsit még egyedül leszek.

Kép
flóra 11

itt vok helló :D

KépKép
benó

csak olvasni tudok, rumli van itt

KépKép
benó

visszaolv

KépKép
benó

Milyen rumli? :shock:

Kép
szilzi

Na, helló, most már egy fokkal jobb. Itt vagdosok stb. az asztalnál, és a billentyűzet már kb. 1 méterre került tőlem, előtte meg a sok lom.

KépKép
benó

Szilvi,nemsokára mész haza. Mondtad,hogy holnap is bemész, hogy kitedd az új lányt. Utána mikor dolgozol legközelebb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.22 18:47-kor.

Kép
flóra 11

Helló Benó! Megjöttél és máris kreatívkodsz?

Kép
flóra 11

Hát Ildikó, remélem csak csütörtökön! De ebben csak reménykedni tudok, mert az egyik régi lány is betegeskedik... Utána viszont megint jövök három napot egybe! :?

Kép
szilzi

Benó kupit csinál! :lol: De megteheti, mert nagyon ügyesen kreatívkodik! :D

Kép
szilzi

Igen, és már vagdalódzik is. :lol:

Kép
flóra 11

Én pedig ügyesen bezárok és elmegyek haza! :D

Puszi Nektek, majd jövök valamikor!

Kép
szilzi

Nagyon kreatív vagy Te is Szilvi. :lol:

Puszika! Otthonról is jelentkezz néha. :wink:

Kép
flóra 11

Visszaolvastam, és pont lemaradtam már rólad, látom, Szilzi.

Nagyon sajnálom, hogy így kihasználnak benneteket, Szilzi és Edina, nagy szemétségnek tartom, hogy nem fizetik ki a túlórátokat. :( :( :( És otthon tényleg alig vagytok, ez meg még nagyobb szemétség, mintha csak a hülye munka miatt élne az ember. :evil:

Márti, veled is együttérzek, és azt is megértem, hogy mindig erre gondolsz, és remélem, hogy holnap majd valamit tudsz intézni, de annak nagyon örülök, hogy délutánra jobb kedved lett az alvástól. :D

Ildó, klassz kajákat csináltál, és gondolom, nem aludtál du., pedig jó lett volna biztos. :roll:

Nem kreatívkodom máris, csak itt van minden az asztalon, és nagyon messze van a billentyűzet, de mindegy, most átgázolok mindenen. :lol:

KépKép
benó

Én meg elmentem anyuékhoz kb. 10 percre reggel, útközben vettem vajat stb. a sütihez, utána elmentem a hastáncostársamhoz a zenékért, aztán vissza anyuékhoz, utána tesómékkal együtt ide hozzánk sütit sütni, aztán a Gy. visszavitte a Beát meg a Kittikét, a Vivike még maradt, még sütöttünk, utána jött a Detti, dumcsiztunk és együtt mentünk le anyuékhoz 5 körül, és nemrég jöttünk haza (mi ketten).

KépKép
benó

Azt mondja a F., hogy szépen csendesen hullik a hó és menjünk sétálni. Tehát mentünk egy egészségügyi sétára. :wink:

Kép
flóra 11

Menjél is, egész nap dolgoztál. Puszi :D

KépKép
benó

Benó neked is sűrű napod volt,pedig pihizned is kellett volna. Eltaláltad, én sem tudtam pihenni, mindig volt valami. Sebaj, majd este. :wink:

Kép
flóra 11

Mi meg akkor vagy CSI-zünk vagy kreatívkodunk. :D
De én is baromi álmos vagyok. :roll:

KépKép
benó

Akkor bújj az ágyikóba és onnan SCI-ozz. :wink:

Kép
flóra 11

Már sok mindent nem akarok megcsinálni, csak megnézni a világítós képet, hogy hogy legyen, meg a zseníliadrótból levágni a boszi testét, úgyhogy én most el is búcsúzom, mert nagyon álmos vagyok, szerintem ezután már nem talizunk, hanem szunya lesz.

Puszi, holnap talizunk mindenkivel, ti is pihenjetek, kis 2. családom. :D

KépKép
benó

Megjöttünk. Inkább ne mentem volna. Elcsúsztam a jégen és elestem. :( Térdre estem,aztán csináltam egy spárgát. Meghúztam a derekamat, fáj is, meg a hasam is. :?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: