A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:42-kor.
davandi

Sziasztok!

Petra: nem baj, hogy nem látták a körmödet, úgyis az uradnak csináltad! :D Ő a lényeg! Szakdolihoz kitartást! Ingatlanos nő :evil: , Én mindig olyan vékonynak látlak a képeken! Srácok édesek! :D Nagyon lazán alszik Zsombékád! :D

Judit: édesek! :D Szépek vagytok! Sütik ismét jól néznek ki!

Judit hugi: én is gartulálok a babához!

Davandi: szépségesek! A kékszeműd és a barna is!

Riddencs: gratula a vizsgához! Édesek! Azok a szemek!

Tontica: betegséget sajnálom. Jobbulást! Khm. te most melyik fiadnak mondtad, hogy válasszon? Mi lesz az én Kírámmal? :D :roll: vagy háremet akarsz? :D

Na dobok én is pár képet a barnáimról: Kép Eszter és Emma Kép Kírával Kép Kép Kíra és Emma Kép Kíra

Tünde
Kép

Kép
myra77

Bocsi, széthúztam az oldalt. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra
De édesek.Nekem az utolsó Kírás a kedvencem :lol:

Banika
Anyós :evil: :evil: :evil: :evil:
Tesz-vesz "bunyót" nem tudom elolvasni,mert nem vagyok " tag".

Davandi
Előző oldalon voltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Benszi, leütötted anyóst a börtönből meg nem lehet telefonozni csak egyet, azt meg nem ránk pazaroltad?!?!!

Pasi!

Én a gyerekek miatt álltam át az egészséges étrendre, meg nekünk sem ártana Atival ledobni pár kilót. Egyébként finomak ezek a dolgok!
Csokitortámon például tuti nem éreznéd meg hogy teljes kiőrlésű :lol:

Eszti!

Tőled akartam kérdezni, hogy édesítőktől nem fosol? Annyi rosszat hallottam/olvastam róla...Csajoknak is azt adsz már?

Nekem is alvós Kíra a kedvencem :lol: de törpék is édesek!

Enyém anyósék is befutottak ma kemény 30 percre, oszt elrobogtak :roll:
Na mindegy, legalább befejeztem a fürdő puceválást.

Judit

jucicuki

Eszti, a "fosol"t nem szó szerint értettem, hanem, hogy nem tartasz-e tőle, most nézem, kissé félreérthetően fogalmaztam :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Myra!
Cukik a csajok! Majd Balum udvarol kicsit Kirának! És ez nem vicc. Komolyan csajozik. :lol:

Juci!
Ne erőlködj! Folyamatosan küzdök Pasival, de teljesen reménytelen. de a csokitorta recept jöhet.
Amúgy már akartam kérdezni: honnan van ennyi időd sütögetni? Ha hozzám beállítana a halál, elhajtanám, hogy jöjjön vissza később, mert nem érek rá.

Banika!
A mamit agyon kéne csapni. 8) Fél csomi pelus??? Vegye a kölköknek1 hónapig ő a pelenkát, akkor jobban fog vele spórolni. Amúgy én tuti sikítottam volna egy jó nagyot a helyedben.
vovanda

juci: egy kostolót elfogadok, de nehezen vagyok meggyőzhető.....vandának se sikerül:-)
1szálpasi

Banika: Mami nem semmi! :shock: Egész nap pelenkáztak? :roll:

Köszi a dicsiket csajok! Alvó Kírá nem mindig ilyen ám. A kisördög csak nappal bújik elő. :twisted:

Vanda: Ok ! Akkor majd Hévízen kicsit félrekacsingat Kíra. :D Udvarlásból végül is sosem elég egy Nőnek. Ezzel a nem érek rá dologgal én is így vagyok. Most éppen fürdőt takarítok, mosok, teregetek, felmosok és még itt is vagyok. :shock: Kihasználom míg Kíra kint van az udvaron Apával.

Juci: Te mivel édesítesz: Mézzel, barnacukorral?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vanda!

6 tojás, hat ek. cukor (barna), 6 ek teljes kiőrlésű liszt, két ek. zabkorpa, egy cs. sütőpor.

A fehérjéket kemény habbá verem, a sárgáját kikeverem a cukorral ( ha éppen van itthon szoktam bele dobni a bourbon vaníliás vaniliás cukrot is) hozzádobom a száraz cuccokat, meg egy kis fehérjét és jól összekutyulom (eddig a pontig én géppel dolgozom) aztán fakanállal óvatosan beleforgatom a többi habot és mehet a 200 fokos sütőbe. Tűpróbával ellenőrzöm, hogy mikor van készen.
Krém: 3 dl tejszín (én a zacskósat szeretem) + 20 dkg étcsoki. Előző este a tejszínt kis lángon összefőzöm a kicsire tördelt csokival, nem szabad forralni és a csokinak jól el kell olvadni. Mehet a hűtőbe egy éjszakára és másnap felverem mint a habot, jó sűrűnek kell lennie és megkenem vele a kihűlt, kettévágott lapot + kívül is.

A krém nem bababarát, de a sütit szeretik a csajok magában is.
Nekem nagy segítség a kenyérsütő, mert abba szórok bele mindent (mostanában kelttésztákat uzsonnáznak a nők) és másfél óra múlva csak formázni kell, az meg nem sok idő és már mehet is a sütőbe. Mostanában a csajok is egész jól eljátszanak 20-30 percet kettesben, így gyorsan össze tudom csapni...
A komoly dolgoknak meg úgy állok neki, hogy itthon van Ati.

Pasi!

Szólj, ha jöttek erre, aztán nekiesek a sütésnek :lol:

Judit

jucicuki

Jaj, Vanda, tészába még három ek. édesítetlen kakaópor is kell!!!!!

Myra!

Barnacukor tésztákba, teába méz.

Judit

jucicuki

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:43-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:43-kor.
davandi

Judit: köszi! Kávéba jó barnacukor? Édesítővel szoktam, de jó lenne kevesebbet használni belőle. Meg juharszirupot szoktam használni , de abból nehéz a megfelelőt kapni.

Davandi: csak majdnem egyforma. :D Kíráé teljes kör, fehér kövekkel. A Miniké félkör, az Eszteré fehér és arany, az Emmáé rózsaszín és arany köves. Ügyes vagy Te is a fánkkal! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra, szerintem jó. próbáld ki, mondjuk mi nem kávézunk, tehát saját tapasztalat nincs a témában.

Judit

jucicuki

Juci
Annyi mindenről kitalálték már,hogy egészséges,aztán bebizonyították az ellenkezőjét,az ember meg döntse el,mi a jó :roll: :roll: :roll: :roll:
Nekem ez jött be,a cukrot nagyon nem csípem.......
Csajok csak teába szoktak kapni egy ici-picit.
Vendég

Hú,nagyon hétvégézik mindenki 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Szevasztok!

Itt vagyok ám!
Túléltem anyóst,de nem volt gyenge!Először is CSAK tatár volt meg torta!Pedig a kölkökre mindig gondol,most nem tette,de leszarom!
Következő!Uram köszöntése!Félkörbe beállnak anyósék és sógorék!Duma a következő!Drága kicsi fiam,mivel 35 lettél,ezért elég sok pénzt költöttünk rád,nagyon sokba került,nem sajnáltuk rád a pénzt,majd boldog szülinapot!Azt hittem elhányom magam!Nem bírtam ki,közben ránéztem az uramra,mert ez anyósékra nem jellemző,hogy az árat firtatnák!NA MINDEGY!Kapott egy tényleg irgalmatlanul drága karórát a lelkem.cirka 5kiló az ára szerintem!DE itthon hever vagy hat órája,nem értem miért kellett mégegy?Ember örült neki nagyon,szereti a szépet és a jót!Bár az előző két évben meg festményt kapott!Maradandó ajándékokra törekszenek az bizti!

Azért nem jöttem,mert tegnap apukámék voltak nálunk estig a tesómékkal,majd fürdetés,altatás és go vacsizni!Jó volt,de olyan nagy volt a füst,hogy a szemünk kifolyt a helyéről.11-re már itthon is voltunk!Sajna elmaradt a garázsproject,mert sógorom takarította az autóját bent.Gondoltam,akkor ágyban párnák közt folyt.köv.No nem ,mert apa meg sógi elkezdtek whiskyzni egy kicsit én meg elálmosodtam,úgyhogy jóccaka lett belőle!Na de majd ma este!

Dóri!
Én a 3.-ra szavazok!Gyönyörűek a csajok!Zsebpénzért mosogatnak?

Mrsparis!
Hatalmas gratula a 4mm-nek!

Juci!
Édesek,ahogy sétálnak!Klasszak a sütik!Sajna nem ütöttem le anyóst!Örülj,hogy a tieid csak 30percre ugranak be!

Davandi!
Édesek,de a vámpíros nagyon komoly!

Riddencs!
Grta a vizsgádhoz!Csini pocakod volt!Sovi lehetsz a 63kg-al!Gyönyörűek a skacok!

Myra!
Édesek a husikák!

Binyek!
Seggmosás,hát én a szülés miatt csak ettől az egytől rettegtem,hogy azt ne!Császáros lettem :lol:
Mi is vizeztünk éjjelente,de lassan idővel tudtuk csak elhagyni.Cumit toltam mindig be a víz helyett.

Banika!
Anyós!Taknyos,szaros kölkeid nem lehettek semmik!Szerintem válaszd a sohatöbbet megoldást!Én tuti nem adnám nekik oda,mondjuk amúgy sem!Még sétáltatni sem vitték őket! :oops: ez az én f@szságom,de ők olyanok,ha a kezed nyújtod,akkor letépik a karodat!Akkor semmit inkább!Tesz-veszen meg nem vagyok regisztrálva!Gyönyörűek és égetnivalóak a higanykák!

Mariska!
Drukk az új autódhoz!Milyen babakocsit vettél?Dobj képet róla!Lehet elkéne adnom a mi babkocsinkat és esernyősre váltani?Lányaid gyönyörűségesek!

Szanet!
Nálunk bejött a szőke-kék szem,Barna-barna páros :wink:

Petricsek!
Édesek a fiúk!Apának van humora,ahogy az ingatlanost lereagálta!
Sajnálom,hogy nem adtátok el a lakást!
Vendég

Büdös kölkök csak 1 órát alszanak napközben,mert Balu felüvölti Dórit és akkor már nem lehet őket visszaaltatni.Még egy órát levegőztünk is előtte.Délután 4-kor meg már bútolnak lefelé nagy hiszti közepette.
Vendég

Kép

Vacsi apával

Kép

Kép

Kép
Vendég

Tonti!
Nem vagy rosz anya!Szar passzban vagy és ilyenkor a sz@r is keserű,ez érthető!
Vendég

Senki?
Vendég

Benszi!
Nálunk is nagyon megy az Egymás-felüvöltése projekt.Megőrülök tőle! :evil: :evil:
Sajnálom,hogy feleslegesen irtottad a dzsungelt! :lol: :lol: :lol:
Balu iszonyú csibésznek néz ki!Szegény anya! :roll:

Riddencs!
Nagyon édesek vagytok!És milyen nagyok! :wink: És még mindig szoptatsz! :roll: Jesszus!Minden elismerésem!
Kár,hogy nem jöttök Hévízre! :(
Táblázatban átírtam az adatokat.

Dóri!
Az én párom is mindjárt rávágta,hogy először együtt Hévizen! Férfiagyú, mint Pasi...
Nagyon jó mindhárom!De győzzön a demokrácia!
Csinálok egy táblát hozzá(Eszti!Figyelsz? :lol: :lol: ) és jöhetnek a szavazatok!

Maryska!
Engem is érdekel a babakocsi...mivel amiket nekem sikerült venni,azok nagyon rusnyák...

Banika!
Így olvasva a mamás sztory még vicces is volt néhol,de ha ez nálunk lett volna,akkor valószinű én is villámokat fingottam volna a dühtől! :evil: :evil:

binyek

Pasi!
Azt mondják az igazi nagy kajások,hogy amiben már alapból nincs egy halálos adag koleszterin,azzal kár is pepecselni!!!! :lol: :lol: :lol:

Dóri!
Az én kedvemért nem csinálnál még egy olyat,amin az 1. szövege és a 3. gyerekei vannak a babakocsi helyett?Mert szerintem pólón az látszana a legjobban és a legolvashatóbb is lenne... :oops: :oops:

binyek

Binyek
Így figyelek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De miért is? :oops: :oops: :oops:

Benszi
Örülök,hogy túléltétek anyóst,felvezető szöveg nem semmi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Szépek vagytok még mindig!Te hiányzol a képekről!Tudom,tudom,valakinek fotóznia is kell :wink: :wink: :wink:
Vendég

Nem azért,hogy már megint magamat és azt a tenger sok eszemet fényezzem :oops: :oops: :oops: ,de mennyivel jobb lett a topik,amióta bárki nyugodtan írhat,mert nem kell azért aggódni, hogy ha épp nem szólítasz meg mindenkit,akkor sértődés lesz...És nem kér mindenki mindig elnézést! :roll:

Elnézést a megjegyzésemért! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nálunk már a gyerekek is állandóan a fórumon lógnak: (és állandóan mindenféle ablakokat nyitnak meg,mert össze-vissza nyomkodják a billentyűket :shock: ) Kép

Itt a táblázat is! 1235312312.88.htm

binyek

Eszti!
Mert Te szoktad mondani,hogy erre vagy arra majd a Binyek csinál egy táblázatot!Vagy nem Te? :shock:
Már nem tudom...Olyan sokan vagytok!És mindenki tök egyforma:anya két kis ördögfiókával(néhol hárommal) és betűket ír a képernyőre... :lol: :lol: :lol:

binyek

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Tonti, hát én is mondhatnám hogy szinte ismerlek Titeket! A Te játékbaba Annádat is imádom és Alex...na hát Ő meg már most olyan szupi kis pasi...!!! Rate-ról nem is beszélek :oops:

Amúgy pont holnap megyek a második UH-ra, állítólag lesz szívhang, ezért drukkolok! Meg hogy mennyit nőtt egy hét alatt a kis ebihalacskánk :lol:

Majd ha lesz fotó, azt is hozok!!!

Ja, a nővéremnek üzenem, hogy a pattogatott kukorica nem hízlal, még a topmodellek is eszik :shock: persze nem vajasat kellene, hanem natúrt, de hát...majd odafigyelek erre, ha topmodell leszek:lol:

Szép vasárnapot Mindenkinek!!!
Vendég

binyek: igazad van:-)))

juci: szerintem hévíz lesz belőle....
1szálpasi

Hellómindenki!!!
Szépek a babók, mint mindig, Vámpírka nem semmi! 8)

Mivel Pasi lusta, én jelentek: voltunk délután levegőzni a kölkökkel és úgy kipurcantotta őket a friss levegő, hogy még a kaját is két részletben ették meg és azóta is nyomják a szunyát. Ne persze csak az ikrek, Balunál most töltött újra a Duracell. A kiskrampusz már az oviban sem nagyon alszik délután, nemhogy itthon.

Nekem kicsit lóg az orrom: kezd kevés lenni a tejem, a fagyasztott tartalékot is rendesen pusztítjuk, nem bírom feljebb tornázni a mennyiséget. Illetve ahhoz kétóránként kéne fejni, de az már nem bírnám. Se idővel, se erővel. :( Remélem, azért 3 hónapos korukig valahogy kihúzzuk. Dani zabál, 120-130 grammokat nyom, plusz néha két kaja közt nassol, Réka 110 körül és ő is nasizik néha. Majd dobok képet, olyan hurkás a kiscsaj combja, hogy még. Mondtam is szerdán a szülésznőmnek: nézze meg a két csenevész koraszülött gyerekemet. :)

Benszi!
Anyós nálatok sem gyenge. Én tuti felrobbantam volna.

Myra!
Akartammár kérdezni: te kinél szültél? Csak kíváncsi vagyok.
vovanda

Szavazás
első felirat+ utcsó kép

higanykám itt nyomul,nem tudok írni :lol:
ráakasztottam apára :lol: :lol:

Benszi
Mondtam,hogy lődd fel a holdra

mértem,írtam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anyóstéma
Sajnos a rokonokat nem válogathatjuk meg.Mellette szól,hogy legalább lelkes :lol: :lol: :lol: :lol: Majd vetetek vele pelenkát :lol: :lol:
A saját anyám kb egy hete hívott utoljára :oops: Biztos nem ér rá,mert az öcsém lányaira vigyáz.Mindegy,túlélem.

Eszti
Vendégek?

Jucihugi
Addig egyél pattogatott kukoricát,amíg tudsz.Nekem a gyomrom fordult ki még a gondolatától is.Azóta sem bírok ránézni,pedig imádtam :lol: :lol:
Nem leszel ám teherhajó.De ha mégis,befogadunk az 60kg feletti ötvenesek klubjába :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Köszi! A zsiráf tényleg kell, ha leveszed, küldöm priviben a címet, ahova küldheted.

Nadrág: nem merem bevállalni. 58 kilós énemre jó lenne (ennyi a versenysúlyom), de most 63 vagyok, nem tudom, sikerül -e mindentől megszabadulni, bár nagyon igyekszem.
vovanda

csak életjel mert apa elvitte a gépet egész nap :twisted:
kocsit nem vitték el :twisted:
binyek azt hidtem csak én vagyok ekkora paraszt anya,hogy a gyerekekkel eggyütt netezek :oops:
szörnyű rossz anya vagyok ami ma leesett az ágyról :cry: :cry: :cry: a parkettára,nagyon sirt de semmi baj :cry: :cry: reggel gyüvök
myra gyönyörű leánykák és divatosak :wink:

lanyané

Marys, sajnálom az autót :?
Vanda tej: reméljük még nem apad el, mert nagyon ügyin csinálod. ha meg igen, a kis hurkákban van tartalékuk. :wink:
Tünde: Myra nagyon bájos kiscsaj :shock: :lol:
Binyek: mi is ezerrel csapkodjuk a billentyűt, nyomkodjuk a telefonokat, rágjuk a fényképezőt... :lol: Apát eddig ugyan nem figyeltem meg, de Maja tisztára olyan mint Te.

Petra
Kép
petricsek

Vanda!
A neten lehet rendelni egy bogyót,MORE MILK(nem biztos,hogy így van írva) és az augusztusi fórumon a csajok halálra dicsérik.Azt mondják,hogy iszonyú sok tejet csinál.Ha gondolod...

Mariann!
Szegény Amika! :cry: DE ilyen lesz még,ne rágd magad! :wink: Nálunk egyszer Zsófi lányom 8-9 hónaposan megkaparintotta a felfűzött száraz,erőspaprikafűzért és üvöltve lakmározott belőle! :shock: :shock: :shock: Belekente a szemébe,a szája tele volt a darabokkal,azt hittem infarktust kapok! :( :( De azért csak felnőtt!Bár most meg az a veszély fenyegeti,hogy sajátkezűleg ütöm agyon! :wink:

Petra!
Azt mondják,hogy Majus is az apjára hasonlít jobban.Mikimnek elég erősek a génjei.Minden gyereke egyforma! :lol: Majd rakok egyszer képet a fiairől is.

Banika!
Mi már megint egyformát akarunk!(mármint a logóban)
Teljesen egy az izlésünk,megint beigazolódott.Kiváncsi leszek,hogy a pasikban is így van-e?Aztán cserélünk embert Hévizen,hogy egy kicsit változatos legyen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

banika: a nemlusta csajom belépett a nevemmel és már válaszolt is neked......

és megvan az igazi megoldás is, csak dóri próbált huncutkodni:
ikreket szültünk, elkényeztetjük egyszálpasit hévízen :lol:

bevallom először vmi olyanra gondoltam, hogy etetjükegyszálpasit, de a reformkonyha nem kő (hacsak binyek nem főz vmi koleszterinbombát) :roll:
aztán jött, hogy egyszálpasival erotikázunk....de ez esetben pár zugolvasó másvalakiegyszálpasija kitekerné a nyakam, és ez még kíméletes lenne ahhoz képest, amit vandától kapnék..... :oops: 8)
szóval marad, hogy elkényeztettek:-)
1szálpasi

Binyek
Enyém kicsi,vékony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hónod alá vágnád szerintem simán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ő a Miki Középső kisfia Zsombor: Kép

Ő meg Marci-barci,ha nem ismernétek :lol: : Kép

binyek

Binyek
Bakker :shock: :shock: :shock: :shock: 2 Zsombor vagy 2 Marci :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pasi!
Álmodj csak királyfi! :lol: Aztán majd meglátod mit takar az e bötű!
Én már reformkonyha-tag vagyok,nem főzök gusztustalan cupákos husokat... :? De azért,ha megszavazzuk,akkor Mikim főz egy kurv@jó bajai halászlét! :wink:

Banika!
Akkor tényleg nem cserélünk! :lol: Nekem a férfi csak 100kiló körül nyerő! :wink: Most veszekszünk is Mikivel,mert le akar fogyni 85-re!Úgy fogok kinézni mellette,mintha a női testőre lennék! :roll: Majd szerzek egy stukkert az oldalamra,meg kopaszra borotváltatom a hajam.... :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.02.22 20:24-kor.

binyek

Banika
Vendégek:ne is mondd :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Fél 3 után mentek el,azt hittem már,lelövöm magam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De a sütiből maradt,apával fel is faltuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szaisztok!

Nemrég ment el apuka. Ha én "nem foglalkozom" a dologgal, akkor a gyerekek 3-4 órát vannak a kiságyban, nem esznek, nem isznak. Ha viszek nekik inni-enni, akkor bele van kenve minden az ágyneműbe :evil: A cumisüveg fel van téve a 2 ajtós szekrény tetejére :shock: (hetekbe telhetett volna mire kiszúrom...).
Lili tiszta sz@r volt, mikor vittem fürödni, és már ki volt marva teljesen a popsija. :evil: :x Mikor mondom, hogy ne hagyja az ajtóval játszani a gyereket míg a másikat fürdetem, mert becsípi az ujját, az a válasz, hogy nem baj. :shock:
Na mindegy...

Hoztam képeket (Lanyané inspirált :D )

Kép Kép Lilicica

Kép Kép Jázminbaba
Vendég

Lanyané
Sajnálom a tündéredet,de reméljük nem lesz baj.
Noám ma 2-szer hanyatt vágta magát,persze telibe nyalta a laminált lapot,én meg egész nap,mint egy idióta,figyeltem,hogy nehogy valami baja legyen. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ilyenkor eszembe jut szegény anyám,hogy bírta idegekkel mellettem....
Vendég

Anny
Istenem,de édesek és olyan,de olyan gyönyörűek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Apuka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Képzeljézek, egyik nap este fél 11-kor megállt a ház előtt egy metál rózsaszín :shock: :shock: limuzin, kiszállt belőle egy párocska, és beálltak a sarki hamburgereshez kajálni. Közben végig valaki dumált kifelé valami hangosbeszélőn a kocsiból. zengett a környék! Csajok föl is keltek! Imádom az ilyen ultra intelligens milliomosokat. Gyanítom nem az értelmiségi körből kerültek ki...
Vendég

Dóri!

Nekem is a harmadik figurája tetszik. Nem lehetne az egyik lány :?: :oops:

Mi a megoldás?

Pasi!

Elverjük Egyszálpasit Hévízen :lol: :lol: :lol:

Binyek!

Mikinek tényleg nem semmi génjei lehetnek :shock: :lol:

Judit

jucicuki

Benszi: anyós nem semmi! :shock: Szerintem én nem bírtam volna szó nélkül. Gyerekek szépségesek és édesek ahogy élvezik a szánkózást! :D Én hanyag anya egy szánkós képet sem készítettem még Kíráról.

Binyek : Szépek vagytok a gyerekekkel! A két fiú tényleg nagyon hasonlít! :roll: :D

Lanyané: Köszi! Autót sajnálom! :( Remélem azért sikerül hamar eladnotok, hogy megkapd amit szeretnél! Amyrának puszi a kis kobakjára. Anno nekem is esett le Kíra az ágyról. Nem lett semmi baja! Dokibácsink azt mondja mindig, hogy ha valamiért le kell rakni a bébit, akkor inkább rakjam mindig a földre, mert onnan lejjebb nem esik. :wink:

Vanda: mind a három csajszi Adorján főorvosnál született. Fejéshez kitartás, ügyes vagy! Én abbahagytam 2 hete. Tejcsi még volt, de én már nem bírtam csinálni. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Anny!

Azért Apukának is van legalább egy jó húzása: hogy közreműködött ennek a két csodaszép leányzónak a létrejöttében!!!
Annyira szépek!

Judit

jucicuki

Anny: apukát sajnálom! De a lányok Gyönyörűek!!! :D Bájos kis csurisok! :D :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: