Sziasztok!
Nem járok túl sűrűn netközelben, mármint a gép itt van a lakás közepén, csak valahogy ha van egy kis időm, inkább alszom:)
Eléggé beindultak a szülések, úgy látom.
Mindenkinek szívből gratulálok!
Eléggé meglepődtem, hisz RSZG velem egy napra volt kiírva

No, én meg még gurulhatok itt ezzel sok súllyal
Voltam a héten előszőr NST-n, azt mondta a doki meg a nővérke (vagy hogy hívják a terhesgondozáson a hölgyeket), hogy nagyon jó az eredmény. Sokat mozgott, jó a szívhangja, összehúzódás egy darab se:)
Képzeljétek! Talán írtam korábban, hogy azért jöttem át a mostani dokimhoz, mert az előző szólt időben még nyáron, hogy mostanában megy el síelni, és nem akar ekkor lepasszolni. Na, a mostani nődokim felhívott csütörötk reggel, hogy kapott egy lehetőséget és el tudna menni síelni március 8- tól 15- ig, és ne haragudjak, de ha ebben az egy hétben szülnék, akkor nem tudok nála, de bemutat egy másik kollégának, akihez a családtagjait is küldte. Szóval, hacsak csoda nem történik, nem ő nála, hanem ennél, az azóta megismert dokinál fogok szülni, hiszen 15- dikére vagyok kiírva! Először nagyon felkaptam a vizet, de mostanára lenyugodtam, mert erről a dokiról még jobbakat hallok, mint a sajátomról. Azért elég hülyén jött ki.
Amúgy a hét egyetlen eseménye még, hogy végre leesett a hó és akisfiamat el tudtuk vinni szánkózni a VÁrosligetbe. Úgy irigyeltem, én is csúsztam volna!
Amúgy nálunk minden eseménytelen, még mindig zárva vagyok, úgy néz ki, kihúzom a végéig. Semmi panaszom, csak már ez a 83 kiló kicsit kikészít. Most jöttem rá, mennyire nem lennék kövér. Édesanyám sajnos nagyon elhízott, és ő hosszú évek óta átéli, hogy kész kínszenvedés egy pár zokni felhúzás is. A páromat kell még körömvágásra is megkérnem, no ezt azért nem bírnám tartósan.
Mindenkinek szép reggelt, remélem, babákra ébredünk