A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó, várjuk a képeket, Benó. Reméljük nem tart olyan sokáig, mint a múltkor. :wink:
Pá, mentem főzni.

Kép
flóra 11

Ildó, megyek, és bocs, hogy ilyen szenya vagyok, hogy mindig ezekkel foglalkozom.

Puszi, jó főzést, majd jövök valamikor.

KépKép
benó

Na, egy utolsót,de aztán tényleg megyek. Benó, ez nekem marhára tetszik. Ez itt karácsonyi, de lehetne olyan szalvétából is, mint amit vetél, olyan mesemintásat. Nézd meg.

http://kreativkozpont.hu/cikk/karacsony ... d-lemezbol

Kép
flóra 11

Dehogy vagy az, látod, hogy engem is érdekel a téma. :wink:

Kép
flóra 11

Döme sose bír felkelni.
Egy álomkóros. :?

Meg napok óta enni is alig akar úgy kell rászóljak???
Kamaszkor???Beteg??Lusta???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Sziasztok!

Tegnap kidobott az oldal, ma meg alig jött be :evil:
Kicsit visszaolvastam, köszi Szilzi az összefoglalót. Szegény, ennyit kell neked is dolgozni :evil: Márciustól én se csinálok nagyon mást munkán kívül. Sajna a szombat is munkanap lesz, így majd csak estére érek haza, ráadásul az idegállapotom is remek lesz....szombaton hívogatom majd a szerencsétleneket, hogy fizessenek, remek lesz :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Márti, Döme biztos kifárad a héten, és hétvégén próbálja kipihenni, húgom is ilyen :lol: Egész vasárnap alszik.

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem meg még mindig nem jött meg :? És nem érzek nagyon semmit....gondolom, mivel nem szedtem a clostit így nem volt pé és így majd egyszer csak megjön....azért jó lenne minél előbb.
Mindjárt beülök egy kád jó meleg vízbe, hátha...

KépKép

KépKép
nadina01

Benó, nagyon ügyes vagy, hogy így tudsz kreatívkodni. Nekem nincs türelmem se kézügyességem az ilyenekhez.

Megyek úszni a kádba.
Sikerült megnyitnom a Gergő úszását, Tacsu! NAGYON ÉDI!!

KépKép

KépKép
nadina01

Szép vasárnapot mindenkinek :D

Nekem ma reggelre bedagadt a szemem, szerintem a kialvatlanságtól :? Olyan lehet? :shock:

Benó, le a kalapppal előtted :D Én csatlakozom Edinához, mert ehhez nekem se türelmem, se kézügyességem nem lenne. Én sosem csinálok semmi ilyet :oops: Szerintem babásan sem fogok :oops: Akkorát nem fordulhat a világ :lol:
Ildikó, neked is milyen ötleteid vannak! :shock: Én el sem tudom képzelni amiről beszéltek, Te pedig látatlanba tanácsot is adsz! Nem vagy semmi :D
Edina, ha jól emlékszem, neked sem szokott 28 napra megjönni, nem? Nem olyan gáz az és szerintem a forró fürdő használ majd... Utána jössz ugye? Nektek kifizetik majd a szombatokat? Mert nálunk semmilyen túlórát nem fizetnek :evil:
Tancsu, jó Edelényezést! :D Kisfiad nagyon összekapta magát, hogy így végig alussza az éjszakákat! :D Még a végén kipihened magad! :D

Kép
szilzi

Márti, Te még itt vagy ugye? Vagy kutyusozol? Képzeld, múltkor kötöttem biztosítást egy Döme nevű kisfiúnak! :D Én azt hittem ez egy becenév, te tudtad, hogy van ilyen keresztnév is? :roll:

Kép
szilzi

Zsuzska, remélem Te is jössz ma! Mi volt anyudéknál? :roll: Talán akkora névnapi ajándékot kaptál, hogy nem bírtad azóta sem hazahozni? :roll: :lol:

Kép
szilzi

Szia Szilzi!
Még itt vagyok, csak átvariáltam a vonalzóm, hogy jó legyen :)
Bizti a kialvatlanságtól dagadt be a szemed :( Én a munkahelyemen,ha már a számítógéptől bevörösödik a szemem kiskanalat teszek rá :lol: Az ideiglenesen szokott segíteni :lol:
Nekünk se túlórában fizetik majd a szombatokat, mert ezentúl a pihenőnap a vasárnap és hétfő lesz. Nagyon gáz.....ráadásul eddig, ha szombaton bementem az 150%-os pénz volt, és nem volt kötelező. Most meg sima munkanap lesz és természetesen kötelező :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Edina! :D

Nekem most van kb 80óra túlórám a két hónap átlagában és nem fizetnek semmit! :evil: És még nincs is hónp vége! :evil:

Én is meghosszabítom a vonalzóm azt hiszem a Te példádból 32 napra! :lol:

Kép
szilzi

Pörkölt kész, a göngyölt pulykamell szintén, a másik bepanírozva, csak ki kell sütni. Most megyek krumplit hámozni, kelkáposztát főzni, stb.

Kép
flóra 11

Mikivel találkoztok azért? Mert mi már lassan csak az alváskor... Én dolgozom hétvégén az A. akkor szabad, ha én hétköznap vagyok szabad, az A. dolgozik :( És ráadásul olyan fáradtak vagyunk estére, hogy egy puszira futja aztán bealszik mind a kettőnk! :(

Kép
szilzi

De azért előbb vagy utóbb csak kifizetik, nem? :shock:

Kíváncsi leszek nekem mikor jön meg....mert volt már 45 napos ciklusom is régen, nagyon remélem , hogy azért ez nem olyan lesz. Még 3-4 napot adok a dolognak :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Húú, de ügyi vagy Ildikó! :D Csak egy adagot küldj át az A-nak mára, holnap már elvileg otthon vagyok! Bár holnap meg bekell jönnöm elküldeni az új lányt, ha egyáltalán hajlandó lesz bejönni! :evil:

Kép
szilzi

Szia Ildikó!

Igen, én is ettől félek, hogy Mikivel mi is csak majd futólag találkozunk néha....

KépKép

KépKép
nadina01

Nem Edina, egyszerűen két hónap után lehúzzák, mintha nem lett volna és arról beszélnek, hogy már nem olyan világot élünk, hogy a túlórákat számolgassuk! :evil: Most pedig hiába is lázadnánk, örüljünk, hogy van munkahelyünk! :(

Biztos megjön pár napon belül... Nekem volt 65 napos ciklusom is :? De ilyen neked biztos nem lesz! :roll:

Kép
szilzi

Helló lányok! De jó, hogy vagytok! Nem sokára jövök ide,itt fogom pucolni a krumplit. :wink:

Kép
flóra 11

Pedig Nektek találkoznotok kell!!! :wink: :D :D :D Legalább hónap közepén! :wink: Mi majd a Kaáliban randizunk az A-val júniusban! :lol: :lol: :lol:

(Azért ez nem vicces ám, mert hiányzik, hogy együtt legyünk :( )

Kép
szilzi

Kitartás Szilzi a munkához!
Ildikó én is éhes lettem ezeket a fincsi kajákat olvasva, amiket csináltál.
Megyek a kádba.
Mindenkinek további szép vasárnapot!
Pussz

KépKép

KépKép
nadina01

Pussz Edina! :D

Kép
szilzi

Mindennel készen vagyok, a rakott kel is sül a sütőben. Most már tényleg csak a krumpli maradt. Jövök most már ide pucolni. Mármint krumplit,nem el innen. :lol:

Kép
flóra 11

Szilzi,Edina!!!

Nem éri meg ennyit dolgozni!!! :) :) :)

De kell a pénz sajna! :?

L.nek most lesz 2 túlórája remélem kifizetik!!! :) :roll:

Döménél is mindenki azt hiszi ez a rendes neve. :) De nem. :D

Kép
martik77

ÓÓÓÓ Ildó hozzánk is küldj már valami finomságot!!! :D

Kép
martik77

Lányok, ez a hajtás kegyetlen! Nálunk sem fizetnek ki semmilyen túlórát, egyszerűen el van felejtve. :evil: Bezzeg a helyettes már hónapok óta alig megy be valamilyen órájára. Mindig megkér valakit.hogy ugorjon be helyette. :x Neki lehet,mert állítólag mindig dolga akad. Mi???? Hiszen azért tanít kevesebb órát, hogy legyen ideje a dolgaira. :evil:

Kép
flóra 11

Majd tálaláskor lefotózom, aztán küldök virtuálisan. :lol: Gonoszkodom, ugye, de többet nem tehetek.

Kép
flóra 11

Nem vagy gonosz!!Én a látvánnyal is jóllakok.

Megyek lepihenek.Olyan semmilyen vagyok. :?

Kép
martik77

Van vétel a tévén. :? Szinte már csoda. Úgy néz ki leolvadt a vevőről a jég.

Kép
flóra 11

Kellemes pihit. Nekem most a krumplipucolás a pihenés,akkor legalább ülök. :?

Kép
flóra 11

Nálunk meg volt úgy,hogy a főnővér nyalisai kaptak túlórát(mikor még kifizették). :?
Volt akinek 40 órája is volt volt aki meg 8 óra túlóráért könyörgött.
Ja és persze tudta a főnővér ki van rászorulva inkább,mégse annak adta. :x

Kép
martik77

Nekünk nincs baj a digi-vel,lehet máshogy kapjuk.

L.azt mondta,hogy mondták a tévében estétől,vagy holnaptól megint jön a hideg meg a hó. :?

Kép
martik77

És még azt nem is mondtam,hogy egy idő után bevezették a kórházba azt,hogy a munkáltató túlórára kötelezhet,de nem köteles kifizetni,hanem köv.hónapba kiadja szabadnapba.Na az aztán sok pénz. :?

Kép
martik77

Márti,nekünk első éven semmi baj nem volt a Digivel. Utána jöttek csak. De ilyenek nem szoktak lenni, mint mostanában, ezt én sem értem,mi a fene ez. :?

Kép
flóra 11

Nálunk is azt mondták, hogy nem fizetik ki, hanem majd kapunk pótszabadságot. Aztán mikor téli szünetre mentem kivenni a szabadságomat, mondom, hogy akkorpótszabadság. Erre nem engedték kivenni, mert hogy először a rendes szabit kell elhasználni, hogy ne maradjon köv.évre. Van eszük. :?

Kép
flóra 11

Vagytok végre, de jó! :D

Nálunk se pótszabi, se csúsztatás, se pénz! :evil: De Ti most ne idegesítsétek magatokat ezzel, otthon vagytok, nyugalom van... :D

Ildikó, nem sokára elmegyek ebédelni, csak utána küldj fotót, mert már nagyon éhes vagyok! :wink:

Kép
szilzi

Képzeld Márti! A magyarok biztos erősebben, jobb színvonalon sugároznak,mert most vettem észre, hogy az összes magyar adó bejön, de egyetlen szlovák adó sem jön be. :lol:

Kép
flóra 11

Nem vagytok :(

Márti pihen, neki jó pihenést! :D Ildikó, biztos megint süt főz :D

Kép
szilzi

Szegény Szilvi! Most még nem is tudok, mert a krumpli még nincs is készen. Majd aztán küldök. De az egyik húst megkóstoltam,egy kis szeletet,nagyon fini. Pedig csak annyit változtattam rajta, hogy nem zsemlemorzsába, hanem zabpehelybe forgattam panírozáskor. :wink:

Kép
flóra 11

Én vagyok,csak közben ugye kóstolgattam a husit. :wink:

Kép
flóra 11

Ennyit a magyarokról. :D

Nem pihenek nincs hozzá hangulatom.Lefekszek és kattog az agyam.Most pl még mindig a fűtésszámlán.Tudom,holnap megtudom érdeklődni,de egyszerűen nem értem és nem hagy nyugodni.

Ma elkezdtem keseregni L.nek egy picit,de be is fejeztem gyorsan nehogy bőgés legyen a vége! :?

Na ez nálam a strucc politika. :) :) :)

Kép
martik77

Ildikó, kimegyek ebédelni, utána leszek :wink: Már attól, hogy Te kóstolgatsz sem bírom tovább! :lol:

Kép
szilzi

A F. mikor látta, hogy újfajta kajákat csinálok, akkor megkérdezte,hogy volt még a szakdoga írása mellett az agyamban üres kapacitás és ki kellett használnom? Merthogy kitaláltam az új kajákat. :lol:

Kép
flóra 11

Egyél Szilvi, rád fér! Jó étvágyat! Jó hosszú edédszünetet csinálj magadnak,addig sem kell dolgozni. :wink:

Kép
flóra 11

De krumplira már nincs sok ötletem. Lesz egy egyszerű főtt krumpli,kis bazsalikommal fűszerezve, meg krumplipüré. Nincs energiám állni a tűzhelynél, hogy hasábburgonyát csináljak.

Kép
flóra 11

Hát engem sem hagyna nyugodni a dolog Mártika, de ne edd magad, ezzel nem oldódik meg. Holnap telefonálsz, addig tedd félre. Mondd magadnak, hogy ezzel majd holnap foglalkozom. :wink:

Kép
flóra 11

Ezt mondogatom péntek óta,de mindig elviszem magam gondolatban.....na mindegy.Megyek eszek én is majd jövök.Addig ne tűnjetek el!!
Jó Étvágyat mindenkinek!! :) :) :)

Kép
martik77

Azt mondta L.mikor már túl vagyunk egy hónap hülyeségén és reméljük,hogy jobb lesz akkor tuti közbe jön valami újabb hülyeség.És igaza van.Ez ilyen pech sorozat.De hol a vége???

Ő is azt mondta neki az esik rosszul,hogy azt érzi nem érdemeljük ezt.Fizetünk mindent rendesen,nincs elmaradás 10éve ugyan azon a munkahelyen vagyunk...stb.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: