Fanni, Tünde: na hát le se fagyott és nem is látta senki
Tünde: szakdolit most szülöm

(ez most nem oops, hanem erőlködés)! Szólj, ha kell a három csajszihoz egy-két pasi, vagy néha cserélhetnénk, nálunk apa úgyis akar még egy kiscsajt is a fiúk mellé.

Nnnna, most jut eszembe, ma az ingatlanos nő megkérdezte az uramtól, hogy mikorra várjuk a harmadikat és hogy bírom

(fasza, hogy még mindig 5 hós terhesnek nézek ki)

?! Erre uram aszonta, hogy még sokára, a költözésbe nem kavar be.
Dóri: Naggyon háziasak vagytok!
Davandi: köv. delikvens nem tudom mikor jön … DE aki jön ,annak eladjuk, mert már hajam tépem ettől az átjáróháztól. … Szegény csajaid jó éhesek lehettek!
lakkosMaryska: holnapra mennek az autós drukkok!
Anny: basszus, én is tökre kivagyok mostanában, de lega. van segítségem! Kitartás! Egyszer kinőnek a fogak, megszűnnek a hisztik, mindenki alszik minden éjjel, eszik rendesen, nem betegeskedik, köcsöghapsik eltűnnek a színről és eljőőő a kánaán!
Juci: de aranyosak a csajok, ahogy így szélnek vannak eresztve! Jók a gomba vagy Mary Poppins vagy nemtommilyen pogácsáid, meg a fánkok!
Riddencs: végre! Gondoltam Rád! Gratula a vizsgához!

Hévizes banda annyira belejön majd a bulizásba, hogy továbbmennek Hozzátok Sz.helyre, úgyhogy ne szomorkodj! Úristen, milyen nagyon vagytok már Ti is!
Banika: mamapapa

TeszVeszt elolvastam és sztem annyira belebonyolódtatok ebbe, hogy

… már én sem értem

. ŐÖÖÖ, a csaj most 1000+postáért azt akarja, hogy fizesd Te a postát és neki csak egy ezresbe kerüljön. Szóval Te fizess 500-at, így Te meg csak 500-at nyernél rajta? Így szerintem nem éri meg …VAGY be akar licitálni 1500-zal, amiből lejön az 500 posta, amit Te fizetsz és így 1000 a Tiéd. Így már oké … Kérdezz rá pontosan mégegyszer!