A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Na, most egyedül, holnap reggelig...el is húzok itthonról tesómékhoz. :wink:

Barbi, hihetetlen szuperek a jelmezek. Annyira találóak, de nekem is a gésa visz mindent. Nagyon illik ahhoz a csodás szemekhez.

Sziszka, köszi. A felülés már megvan, csak még nem tud kiegyenesedni, szóval amolyan római tivornyákra emlékeztető módon üldögél magától. :lol:

Binyek, hali! Néha írhatnál ám...

Tényleg, pocakos Gabink?

Akkor jövő héten mikor lesz Tranzit?

Jó bababörzézést mára!

Csajok, ha ma kinn nézelődtök, megnéznétek a babaüléseket is, hogy milyenek? Főleg maxi cosi érdelne. Nagyon köszi

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!!

Végre jól aludt a Mütyürink. :) Azt hiszem rájöttem mi volt a ludas, de nem akarom elkiabálni. Napok óta izeg-mozog, mint egy kis kukac, azt gondoltam a fogacska miatt nyugtalan. Erre tegnap egész nap viszketett a bőröm, kiszáradt teljesen és minden ruha idegesített, és ekkor jöttem rá, hogy lehet nála is ez a baj. Este fürcsi után jó alaposan bekentem babakrémmel és láss csodát 9 órát aludt egyhuzamban. :) Nem is látszott a kis bőrén, hogy száraz lenne. :( Szóval most kicsit rosszul érzem magam amiatt, hogy ez hamarabb nem jutott eszembe. Biztos égi jelet kaptam, hogy figyu már!!! :D
Ja, a Johnsons Baby ápoló nagyon-nagyon jó!!! Ajánlom.

Szilvi, nem költözik oda, de lehet hogy egy héten pár napot ott lesz. Mondjuk az lenne a legjobb, ha addig nem dolgoznék, amíg a beszokatás megy és akkor semmi nem borítja meg a kis családi idillünket. :D

k.a.t.i.c.a

Tényleg olvasgatlak Benneteket,csak nem akarok csak úgy hirtelen néha beleszólni,mert igazán azért annyi időm nincs,hogy mindenkinek reagáljak... :oops:
Pláne mostanság,mert már szervezem a májusi hévizi 3 napos ikres topiktalálkozót,emblémás pólóval,halászlé főzéssel,grillezéssel,sőt valószinű,hogy vagy a Fókusz vagy az Aktív csinál egy riportot is velünk. :shock: :shock:

Köszönjük a dicséreteket!Átadom az illetékeseknek! :wink:

Nagy pusszancs minden manónak! :P

binyek

Barbi, szólj, hogy mikor lesztek a tv-ben! :wink: :lol:

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt lányok!

Annyira aranyosak vagytok, itt olvadozok a sok dícsérettöl, már majdnem lefolyok a székröl... :)

Iminek tényleg nagyon jól áll a gésaság. A kosztümöt Eni rózsaszín ercegnöi kosztümével együtt a babaruhabörzén szereztem egy kézböl acélos 1 euroért! :)

Ez a hazaút dolog még nagyon képlékeny, de remélem sikerül. A párom mindenesetre velünk szívesebben megy üzleti utakra, mint nélkülünk és ö nagyon vágyik a tapétacserére, vagyis kimozdulni együtt itthonról, mint a régi szép idökben. Meglátjuk, a vak is azt mondta! :)
Mindenesetre azért egy csütörtöki Tranzitolást is be kéne tervezni arra az esetre, ha elöbb Milánóba menne és csak utána Pestre.
Sziszka ha nem vagy éppen Pesten, amikor mi jövünk, max. majd leugrunk hozzátok, ha nem zavarunk. Széket nem tudok vinni, mert márc. 7.-ig nincsen babaruhabörze. Meg a többi nem Pestinek is szól, aki látni szeretne minket, hogy nincs gond, van benzin. :)

Apró!

Ez a a kerti zseblámpás történet nagyon durva, az ütö is megállt a félelemtöl bennem, alig mertem tovább olvasni! Nekünk vannak barátaink, akik Milánó belvárosában a sokadik emeleten laktak. Mindannyian vacsi közben voltak, amikor az apuka gyanús hangokra lett az elöszobában figyelmes. Kilépett, hogy utánanézzen a dolognak, és már le is ütötték a betörök! Ez nyáron volt kortaeste, vagyis még teljesen világos volt és a sokadik emeletre is feljöttek kívülröl, nem a bejárati ajtót nyomták fel! Hátborzongató! Nekik is 3 kisgyerekük van...

A Flammkuchen magyar neve elöttem nem ismeretes, de leírom a receptesünkbe, hogy hogy kell csinálni. Nagyon egyszerü, de nagyszerü, ahogy a répatorta is és iszonyúan finom! A tészta olyan édes-sós, mert só is és cukor is van benne elég, de nem okoz ízzavart. A tetején sonkakocka, tejföl és hagyma, ennyi. Só, bors, csókolom. :)

Jut eszembe, ha jönnénk, vinnék haza mindenfélét, ami babának kellhet. Játékot, ruhát, miegymást. Kéne valakinek valami? Ha összeraktam a motyót, csináljak képeket?

Lenne egy halom csörgö, mert egy idöben Chicco és Selecta csörgöket gyüjtöttem, egy lego duplo szortírozó vödör, huzigálható faállatok és még ki tudja mi minden apróság.

Most mennem kell, vár a takarítás!

Puszi: Barbi
Vendég

Katica!

Tudtam, hogy elfelejtettem valamire még reagálni!
Szóval Szarvason volt az esküvönk és a 3 keresztelö is, mert nekünk Öcsödön van egy kis parasztházunk (inkább anyámék nyaralójának mondanám, az közelebb áll a valósághoz) és ott szoktunk bulizni ilyen alkalmakkor. Szarvasra azért esett anno a választásunk, mert a mostani papunk elödje egy német közösséget vezetett és gondoltuk, hogy akkor németül is fog tudni misézni. Mire odáig jutottunk, meghalt a németes pap és a jelenlegi egy szót se beszél németül. De hösiesen állta és állja a sarat, lefordítatta a mise szövegét, amitöl mi az esketés alatt döltünk a röhögéstöl (de csak belül, nehogy összezavarjuk a papot), mert rosszul ejtette ki a rossz fordítást és a mondanivalójának nem sok értelme volt, de annyira aranyos volt az egész, hogy a könnyink potyogtak. Azóta egyik barátunk áll mellette és ö fordítja szinkronba németre a mise szövegét, így azért könnyebb neki is. :)
Szarvashoz ezen kívül még nagyon sok minden köt, mert a föiskolán több nyarat is eltöltöttem, amikor a szakmai gyakorlatomat a Növényfajtakísérleti állomáson végeztem. Nagyon boldog idöszaka volt ez életemnek!

Imi keresztelöje
Kép

Kép

Idén augusztusban is itt nyomulunk Döncivel.

Barbi
Vendég

Barbi, így már értem. :)
Ha lesz kis szabadidőtök augusztusban, Dönci bulija után, vagy előtt, szólj, hátha épp közelben leszünk, szívesen találkoznánk Veletek. :)

k.a.t.i.c.a

Oké csajok!

Akkor mivel nálunk van a legtöbb hely, akkor szeretettel várunk mindenkit hozzánk aki szeretne Barbiékkal találkozni :) Julcsi, Katica Adri (persze Dorca műtétjétől függően), Binyek, Dadomi Ildi, és Panna, írjátok fel a naptárba :) Ha közben kitavaszodna, akkor kertünk is van :) Szuper lenne újra egy baba tali Barbiékkal kiegészülve :D
Barbi, szerintem csinálj képeket a játékokról, minket lehet, hogy érdekelne néhány, Málnus épp most kezdi unni a készletet. A receptet köszi, nagyon jól hangzik!

Adri, mi van veletek? Tökéletes gyógyulás? :) Annyira szeretném!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Szilvi! Részünkről okés!! :) Alig várjuk!!

Barbi , játékokra és cuccokra én is licitálnék. :)

k.a.t.i.c.a

Elnézést, hogy csak most jelzek vissza, de nem sikerült hamarabb jönnöm.
Köszönöm mindenkinek a segítséget tejapasztás ügyben. Be akartam szerezni az urtica urens-t, de a környékbeli 3 gyógyszertárból épp egyiknél sem volt, úgyhogy végül kimasszíroztam a csomókat, mert beijedtem a mellgyulától, aztán éjszakára hidegvizet borogatást tettem rá, és ez megtette a hatását. Most úgy néz ki, hoyg normalizálódott a helyzet és nincs több tejci.
És köszönöm az érdeklődést, nincs nagy gond, csak szívritmuszavar (néha 130-150-es pulzus csak úgy minden előzmény nélkül akár pihizés közben is) miatt kell elkezdenem szednem egy bogyeszt, ami sajna átmegy az anyatejbe, úgyhogy szoptatni nem lehet mellette. A ritmuszavar meg 90%-ban pszichoszomatikus az én esetemben, magyarul saját magam generálom, ha sokat stresszelek. És épp most adnánk el két lakást és vennénk egy házikót, ami miatt azért van mit idegeskedni ebben a gazd.helyzetben... :x
Egyébként mindenkinek gratulálok a gyönyörű és nagyon ügyes babákhoz.

Kép
belfast

massbarbi!akkor lessz tranzit amikor nektek jó vagy akkor is.
egyébként hogy fértek be egy autóba 4 gyerekkel?az már busz, nem?

zsóf, duplán szavaztunk rátok mindketten :wink:
Vendég

Egy kis baba-mama jóga: :) (ha valaki belinkelte már régebben, akkor bocsi)
Ezen az oldalon sok jó torna dvd és edzésprogram van.

http://barbara-dvd.blogspot.com/2009/01 ... a-jga.html

k.a.t.i.c.a

hááát csajok a bababörze nem volt túl nagy szám :(
egy két csini göncöt kaptunk meg egy szlovák haisnyás céggel megismerkedtünk ami hasznos lessz a késöbbiekben mert webshoposak, de egy csomó minden nem volt amik lehettek volna...:(
viszont amit reggel a biopiacon vette brokkolit már be is nyakalta ababa:)))
Vendég

Sziasztok! Nekem sem sok időm van a fiúk mellett írogatni. Most épp mesét néznek, így van egy kis időm :wink: Felsorolás nélkül - nézzétek el - nagyon jók a képek, mindegyik!!! :D
Sziszka! Ha nem leszünk betegek én is benne vagyok a babataliban. A héten Dani megint itthon volt, egy hét ovi után :? , tegnap meg Domit is el kellett vinnem orvoshoz, mert előző éjjel folyamatosan köhögött a gyógyszerei ellenére is. Ma már jobban van, meg az éjjel is azért tudott már aludni.
Apró! Ezt még olvasni is szörnyű, amit írtál. Úgy látszik veszélyes pénzes ember szomszédja lenni :wink: Vigyázzatok magatokra nagyon!
Hát Domikám megunta mesét, és megtalálta a porszívó csövét, azzal járkál a lakásban :roll: megyek is mielőtt valamit lever vele.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Barbi a lego duplo szortírozó vödör az micsoda? Zéti imádja a duplot :) Csütörtökön is tranzitolhatunk, mi délelőtt megyünk Ringatóra, de utána ráérünk. Voltunk végre most csütörtökön, már olyan régen készültem, csak a betegeskedés miatt nem tudtunk menni, meg hát csütörtökön volt a jóga is. Ezért is örülök, hogy hétfőn lesz, mert akkor csütörtökön mehetünk ringatóra, nagyon tetszett Zsombinak! A Fonóba járunk, nem szeretne valaki csatlakozni hozzánk?

Dadomi, jobbulást a srácoknak!

CsAndi, én is terveztem holnapra a börzét, akkor szerinted nem érdemes kimenni?
Vendég

Rendben, igyekszem hozni a formám! :wink:

Sziszka! Nagyon szuper ötlet, de nem sok ez neked? Azért a létszámbeli fölényünk nem lebecsülendö! :)

Na ezt a választ még Katica 10:41 írt levele után kezdtem el, azóta kiveszekedte magát velem a párom, mert azért is én vagyok a hibás, hogy neki nincs kedve autót szerelni, kitakarítottam, ebédet föztem, játszottunk, a gyerekek megnéztek egy gyerekfilmet a gépemen (mert a párom kukázott márkás aktív hangszórót és azt bekötöttük, a film volt a teszt) és most ültem le egy pillanatra, mert mintha lett volna valami, amit be akartam fejezni... :shock:

Megyek is, mert sose végzek, hegyekben áll a vasalnivaló és a mosnivaló is gyülik!

Puszika: én
Vendég

csenge, ha babaruhaügyileg mennél akkor érdemes, mert az rengetegvolt és ha a felét elviszik ma még akkor is marad szerintem elég
d pl. habtapi meg mondjuk babakocsira bevásárlóháló nem volt egyáltalán.használt játékok alig az újak meg nem tetszettek mert mind műanyag
szóval izlések és pofonok :wink:

én mindig nagyobbra számítok:(

babakocsiból,gyerekülésből, bébikompból nincsen választék csak egy-egy darabot hoznak ki a kereskedők...

(az elefáni bababoltban a tranzit mögött abban a pici boltban kb. a legjava ki van állítva a választéknak)

meg én azt gondoltam, hogy pl. a hippesek osztogatnak kostolót vagy ilyesmi, de nem :(
Vendég

szegény aprooka, de ne idegeskedj miatta a legfontosabb a nyugalom és azért a kutyátok biztosítja ezt , nem?azt mondtad nem az a barátkozós tipus :wink:
Vendég

Csenge! Köszi!
Cs-andi! Habtapit én a teszveszen meg a vaterán vettem, próbáld meg ott hátha találsz.

Azért rumlit azt tudnak ám csinálni, ebben nem akadály a betegség sem, ezt nézzétek:

Kép

Dominik inhalálóval:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Barbim megoldjuk! 3 unoka hugi van, szóval edzésben vagyunk :D Szerintem nem lesz gond, a kicsik még elmászkálnak a parkettán, a nagyobbaknak meg kitalálunk valami elfoglaltságot, van egy csomó gyöngyöm, vagy origami...majd rögtönözünk! Már nagyon várjuk.
Az előbb elfelejtettem írni, hogy ha van valaki aki még csatlakozna akkor is ha messzebb lakik, akkor neki is áll a meghívás!

Dadomi, jobbulást, Vatera jó ötlet, meg is nézem gyorsan! Édesek a fiaid, jó lenne velük is találkozni! Legalább Iminek és Eninek is lenne korban illő játszótársa, Daninak pedig itt lenne Regő :)

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csenge Andi!
Minket érdekelne a ringató tundnál róla irni infót? hol? mikor?stb.
Köszönöm.
Vera
l.veronika

Vera: ez a honlapjuk: http://www.ringato.hu/
A Foglalkozások helye, ideje menüpont alatt megtalálod, hogy mikor, hol van. Mi ragaszkodunk Ili nénihez, ő találta ki a ringatót és tanította be a többi foglalkozásvezetőt, ő a Fonóban van csütörtökön délelőtt, négy foglalkozás egymás után, itt jelentkezni előre nem kell. Olvasd el a Ringatóról és a Magamról menüpontokat, sokmindent megtudhatsz erről a módszerről. Ha szeretnétek jönni akkor megbeszélhetjük, hogy melyikre menjünk.
A honlapon vannak fent képek, még mi is rajta vagyunk néhányon :)

Dadomi, ötletesek a srácok :) Milyen az a párásító, amit Dominik használ. Hasonló volt a kórházban, ehhez is tartozik egy nagy készülék?
Vendég

Sziasztok!

Köszi az infokat börze ügyben. Akkor kihagyom, bár kéne pár ruci, de majd turizok, ha van időm.

Csenge, mi megyünk jövő héten ringatóra Budafokra, állítólag az tartja, aki a MÜPA-ban. Ha az nem jön be vmiért, akkor én is jelentkeznék.

Barbi ami fa játék, és a találkozón nem hagyod ott Sziszkáéknál (az előbb lesz mint a tranzit?) az engem nagyon érdekel. Már én is unom a műanyagjátékokat és Levi is úgy tűnik, újra vágyik.....szóval ha van, mi megvennénk.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hüha, ha tudtam volna, hogy mindenki habtapit keres! Kb. 2 hete sóztam rá a barátnömre, hogy csináljon vele valamit. 3 csomag volt, 2 vadi új! Most a párom lomol a pincében, addig se éli az idegeimet. Rosszul bírom a szivatást, ha nagyon kialvatlan vagyok.

Sziszka!

A csajok most is éppen gyöngyöznek.
:)

Na ez is másfél órája íródik. Immár alszanak, Dönci kivételével.
A párom lomolt a pincében. Kérdés: kell valakinek a mi Maxi Cosi Priorink? Nekünk nem kell már, mert ha Dönci kinö a bébiülésböl, Regöét kapja meg és neki kell majd egy nagyot venni, mint a csajoknak.

Kép

Kép

Kép

Továbbá az elöre tervezöknek esetleg egy puky háromkerekü???

Ment a párom autót szerelni! Szurkoljatok, hogy legyen egy kis sikerélménye, különben elviselhetetlen lesz.
Vendég

Apróo!

Szerintem jut is, marad is!
Én nagyon bukok a fajátékokra, müanyagból csak lego és playmobil jöhet. Apró kivételek vannak, de nem én követtem el öket. :wink:
Azon filózom, hogy a kézségfejlesztök közül is adjak-e le valamit. Van mindegyikböl több is és egy tulajdonképpen mindenböl elég. Csak hát egy darabig nem bírtam ellenállni a szép holmiknak és szaporodtak. Szóval pl. lenne selecta képeskocka kirakó 4 ill. 6 kockás. A 4 kockás 15 euro volt újonnan, a 6 kockás 25...
Aztán van fakirakó is mindenféle, egy Eichhorn motorikafejlesztö kocka mindenfélével vadi újonnan, mert összesen 3-at kaptunk, egyet már elpasszoltam, egyben Regö az autóit tartja és egy van még...
Holnap gyártanék képeket.
Vendég

Csenge Andi!
Szerintem mindenképpen kipróbáljuk csütörtökön.Hétfön jógán megbeszélhetjük a részleteket.
Vera
l.veronika

én is kipróbálná a ringatót, nagyon szimpatikus.de ezen a héten nekünk nem jó:(
Vendég

Sziszka, köszi a meghívást, remélem ott tudunk majd lenni! Ez jövő héten lenne? Barbi, nagyon jó lenne találkozni Veletek :-D

Na, megtörtént ma a gyerekülés-beszerzés. Végül Ferrari ülést vettünk Pécsen a Brendonban. A többi bababoltban nem volt említésre méltó választék 0-18-as ülésekből, a Brendonban meg a Brevi Grand Prix meg ez volt ami tetszett, mindkettő 35 ezerért...

Kép

Kép

Szóval így néz ki, és azért ezt választottuk, mert kényelmesebbnek tűnt, mélyebb, jobb szerintem az oldalvédelme...Remélem a gyakorlatban is meg leszünk elégedve vele :roll:

yuyu79

Barbi, Sziszkáék bírják a gyűrődést, volt már náluk elég nagyszabású tali, szerintem az a plussz 5-6 fő nem oszt, nem szoroz ;-) Persze én könnyen mondom, vendégnek könnyű odamenni, mi?? :oops:

yuyu79

Sziasztok!

Barbi, én maxi cosi xp-re vadászom, de azért rákérdezek, hogy mennyiért adnád, illetve, hogy elvileg Eu szabvány? Mert most nálunk erre utaznak a "rendcsinálók"....
Megnéztem neten, hogy hívják, ami nekem nagyon tetszik, persze tök evidens, csak a nevét felejtem el mindig, de sztem minden kisgyereknek van ilyen: montesszori játék. Fából, az a karikapakolós....az sztem lassan lassan már jó is lesz a lurkóknak. NA jó, még pár hónap, de a karikákat lehet már rágni.
A többi játék amiket írtál, most nincs előttem, de nagyon köszi ha csinálsz képeket. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!!

Ildi,
drágák a fiúk, hogy befészkeltek. :D

Julcsi,
nagyon vagány kis ülés! Biztos kényelmes is! :) (A mi volt főnökünk veje is ilyet vett a kisfiának, ők szerették, mondjuk ő azért is vette, mert nagy ferraris. :D)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok lányok!

Csináltam egy vödörnyi képet, berakom öket egy albumba és belinkelem ide az elérhetöségét. Ruhákról nem csináltam, csak játékról.

Anyám is olvas minket immár...

Mentem képeket töltögetni, egy darabig el fogok szöszölni vele.

Barbi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Julcsi, nagyon vagány ez az ülés!

Barbi, nagyon várjuk a képeket! Jó lett az autó? Van sikerélménye a férjednek? Habtapi :( Mikor indultok haza?

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hű de sokat írtatok, majd este elolvasom!

Szuszu, Boni, sajnálom hogy nem tudtatok ligetezni, nagyon jó volt! Jövő héten én nem nagyon érek rá, de utána megint megpróbálhatnánk! Szuszu, utólag boldog névnapot.

Katica - addig olvastam, hogy albit kerestek, én is a liget környékén lakom, csak a másik oldalon (Szondi utca). Én ezt is ajánlom, bár zuglónál biztos hangosabb :)

Emma még mindig csak szopizik sajna, pedig minden nap próbálkozunk. Küldök egy képet, ahol répát eszik (2 kanállal sikerült neki).
Kép

sushy

Íme a képek, remélem tetszeni fognak. Az összeállítás nem azt jelenti, hogy annak így kell lennie, hanem hogy ne kelljen millió képet csinálnom nekem és nektek milliót végignézni. Aztán kinek mi tetszik. :)

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=35249

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=35250

Sziszka!

Hát igen is, meg nem is. Kicserélte a motor teljes kábelezését, de a hiba nem szünt meg, ezért holnap elmegy a barátunk szervízébe kiolvastatni az autó hbajegyzékét és akkor már biztosat tud. Ha az a hibája, amire gondol, akkor reszeltek az útnak a jövö hétre... :(

Megyek és a vasalnivalóba folytom bánatom. :(

Puszi és kellemes hétvégét!

Barbi
Vendég

Barbi!
Ezek szuper játékok!!
Mi igényt tartanánk a 3. képen látható bóhocra(baba??)és a 12.képen található Legos könyvecskére.
Ha még más nem jelentkezett rá.
Köszönjük!
Vera és Miksa
l.veronika

Barbi!

Nagyon jók a játékok!

Nekem ezeket tedd légyszi ha lehet:
- 4. fotó: fa nyuszi, elefánt, 2 körös golyós, szivecske
- 3. kép pillangó
- 17. kép hernyó
Zsiráfos puzzle, és 6 db fa kocka kirakó...

Ha legós könyvből lenne kettő, akkor én is , ha nem, akkor természetesen Veráé :)

Köszi!

Drukkolok, hogy tudjatok jönni!
Árakat majd egyeztessünk akár privibe is! :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csajok!

Majd leesszük a Tranzitban, jó? :)

Barbi
Vendég

barbi,
én is jelentkeznék a 4. és a 17. képen láható fa mütíürkékre, ha más nem igényelte még. én a jövőhéten is nagyon fogok örülni ha láthatlak benneteket :wink:
Vendég

szóval,akkor ami a 4. és a 17. képről ami megmarad és akkor még a 14-re jelentkeznénk :roll:
Vendég

Anna, Emma nagyon szép ezen a képen. :D Olyan drága!!

Barbi, mi is jelentkezünk játékra, ha még marad.
(a kép nevét írom)

1. albumból
-Selecta c. képről a fa napocska és a középső hosszú nem tudom pontosan micsoda :D
-Kinderwagenkette Selecta c. képről a macis
(és esetleg ha marad fa cumilánc, az is nagyon érdekel, még sosem láttam ilyet :))

2. albumból
-Chicco, Fisher Price, Lego c. képről a Chicco teknős

Ha túl sokat kérek szóljatok, másnak is szeretnék hagyni. (Egyedül a babakocsilánchoz ragaszkodnék nagyon, mert azt imádjuk :D)

Árát majd megmondod, mindenképp szeretném honorálni. Előre is köszönöm.

k.a.t.i.c.a

Hahó!

Barbi, most néztem végig, bár én linkenként néztem:
engem a 2. link 4. kép: legós kirakó, 2. link 5. fotó: sok kisállatos fatábla és a 2 link 9-12. képen látható puzzle-k közül érdekelne az, amelyiket még a lányok előttem nem stoppolták....köszi nagyon.
Fini ám a tranzit, szóval ennyi játékkal nagyon jól fogtok lakni! :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

SZuszu Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbi, engem érdekelne a Legos doboz, ha nincs rá más jelentkező :) és ha lesz még akkor egy DM-es csörgő (Babylove). Szurkolok, hogy sikerüljön megjavítani a kocsit és tudjunk találkozni!

Úgy néz ki végre mindannyian meggyógyultunk. Olyan jó, hogy nem orrszívással, gyógyszer, orrcsepp, fülcsepp, szemcsepp adagolásával meg párologtatással telik a nap! Ennek örömére végre elkezdtem Zsombit megismertetni a kajákkal :) két napja eszik burgonya-sütőtökpürét és egyre nagyobb a lelkesedése, ma már kb 70g-ot megevett. Tegnap meg nagyon cuki volt, szó szerint kinézte a számból a banánt. Meg is szerezte magának, rácuppant és elkezdte szopizni, rágcsálni. Ezután inkább összetörtem neki villával egyharmad banánt és mind megette, sőt még talán evett is volna még.
Ma voltunk fent a Normafánál sétálni, csodás idő volt és persze hatalmas tömeg. Még a víztoronyig sem jutottunk az autóval, így leparkoltunk hamarabb és besétáltunk. Zéti szánkózott és motorozott, Zsombi meg nagyot aludt a jó levegőn. Nekem is nagyon jól esett a napsütés. Teszek fel mindjárt képet is. Zétit meg elviszem ha felébred a Tropicariumba, nagyon szereti, ez lesz az egyik névnapi ajándéka :)
Vendég

Szuszu, nagyon boldog szülinapot!!!

Barbi, nagyon jók a játékok, ha marad esetleg vmi színes, fa zörgő-börgő mütyürke, akkor az engem is érdekelne;)
nagyon-nagyon várom, hogy gyertek és végre találkozzunk;)

na most megyek, mert megyünk autósülést venni a Brendonba;)

puszi, további jó 7végét!

sniky

Sziasztok !

Mi még sajnos küzdünk a kórsággal , de már csak orrszívózunk elég rosszul telt el a múlthét is. Áron borzasztóan nyavalygós és baromira akaratos. Annyira szeretnék már visszaolvasni kivel mi újság de még nem volt rá hosszabb időm hogy nekikezdjek. :cry: :cry:

Remélem mindenki jól van és meggyógyult. Puszi mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Társast kaptam
Kép
a legjobb játék mindig kéznél van
Kép
motorral a hóban
Kép
meg Zsombival
Kép
Vendég

Szuszu boldog szülinapot!
Mecsi, jobbulást nektek!
Vendég

Kép Zsombi esete a banánnal :)
Vendég

Zsombi azt hiszem szeretni fogja a banánt.
:wink:
Szuperek a sétás képek is!

Szuszu, Isten éltessen sokáig!

Niki, majd számolj be, hogy milyen szereztetek! Sok bonuszpont miatt mentek a brendonba?

Na, enyimgyerek nagyizik, megyek lézizni.....

Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: