A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Rég jártam erre.

Orsi- nagy nagy gratula!!! Milyen jó, hogy elszántad magad a lombikra és nem engedted magad eltéríteni.

Virág- sajnálom nagyon, de nem szabad elkeseredni, hisz jön a következõ esély. Konnyû mondani, ugye.

Dodó- korábbi hozzászólásokból úgy vettem ki, hogy ismerem a dokit, akihez jársz. Nem akartalak elõre lelombozni, de nem lehet túl sokat várni tole szakmailag (én úgy tapasztalatam), mégha kedves amber is amúgy. Ezt csak azért írom, hogy tudd, nem benned van a hiba egyáltalán, talán csak a módszer, amit és ahogy alkalmazott nem volt jó vagy nem volt eléggé korultekintoen levezetett.

bella

Bella

Kép

Kép
bella2

DodoKép
Nagyon sajnálomKépKépKép Valóban nem hiszem akkor, hogy baba van, mert ahhoz vékony a nyh-a. De öröm a szomorúságban, hogy nincs ciszta, mert attól nem szokott megjönniKép
Csak azt tudom mondani, hogy pihenjetek egyet a lombik előtt, és picit lazítsatok, hogy testben és lélekben is felkészüljetek rá.

MóniKép
A ciszta termeli az ösztrogént, és ettől magas a hőd. Ekkora ciszta sajnos nem szokott megrepedni, ez közel 5 cm-es. Ez vagy felszívódik, vagy ott élősködik tovább. Ha hasfájást érzel, akkor azért menj a dokidhoz, mert akkor nőtt. Én nagyon reménykedem, hogy felszívódik a mensi alatt.

Cat

Cat
Kép
cateye

Dodo!
Nincs gáz!Kép Ne kenődj el! A babytek egyáltalában nem szeretné,hogy karácsonykor legyen a szülinapja, hiszenhát több ajit szeretneKép) előrelátó baba!Úgyhogy valószínű még vár a tavaszra-nyárraKép)Kép
Velem semmi kül. nincs, még nem jött meg, de már nem is nagyon reménykedek...szerintem a miénk is több ajit szeretneKép
No, millió pusza!Eszti

Dodo! Szépen fürödj le, tegyél be valami nagyon tuti zenét,táncolj, utánna vedd fel a legdögösebb rucidat, harisnya, stb. és sétálj egyet a városban,az kicsit hejre fog tenni...
este meg csábítsd el a férjed és...Képjön a baby!Kép
esztyx

Sziasztok!

Most írok először de már nagyon régóta olvasgatlak benneteket.
Mi ebben a hónapban kezdtük el a próbálkozást, hosszas előkészületek után.
Serophennel indított az orvosom, a hormaonvizsgálatok alapján mert PCO-s vagyok.Beszedtem az első levél serophent, mértem az ébredési hőmérsékletemet, ami végig 36.3 körül mozgott.Ebböl arra következtettem, hogy nem volt a gyógyszer ellenére sem peteérésem, viszont mi lelkesen próbálkoztunk ennek ellenére.Most tartok a 33 napon és sehol semmi,bár nekem előtte volt, hogy 90 napig sem jött meg.
Kérdésem a következő:
1.nekem a serophene semmit nem használt?(peteérésem se volt és a ciklust sem tette rendbe)
2.Mikor kezdejem el megint szedni a gyógyszert, amit a következő menstruáció 3 napján kellene elkezdenem.
3. Járt már valaki így közületek?
4.Lehet, hogy terhes vagyok a rossz éberdési hőmérsékletek mellett.

Teljesen tanácstalan vagyok.Segítsetek nekem.
Előre is nagyon köszönöm.
Minyuka nagyon örülök neked.Az esküvő topik után itt is összefutunk

Martibaba
martibaba

Dodo! Kép

Együttérzek Veled! Olyanniyra, hogy egy cipőben járunk. Nekem 2 db pozitív kétcsíkos tesztem volt (vasárnap és hétfőn is), elmentem tegnap a dokimhoz, aki azt mondta, határozottan nagyobb a méhem (plusz ugyebár nem is jött meg), menjek el UH-ra. Még tegnap este átszaladtam az UH-ra nagy boldogan, és ott ért a nagy döbbenet. Sehol semmi! Se kívül, se belül. Kép Úgyhogy ma reggel levették a vért a HCG-re, meg hétfő reggel is a kórházban kezdek, majd munka után este megyek vissza kontroll ultrahangra, és addigra az orvos birtokában lesz a 2 véreredmény is. Akkor tud véleményt mindani talán biztosabbat.

Ez van az UH leletemen: normálisnál nagyobb uterus, 2 mm (!!!) nagyságú nyálkahártya, méh üregében 2.5 mm folyadéksáv látható. (Ez mi a fene??) Terhesség nem látható, mindkét oldalon norm. ovariumok, kóros eltérés nincs.

Méhen kívüli lehetséges?? Mert ugyanis azt mondta a dokim, hogy amint szédülök, úgy érzem elájulok, görcsölök, azonnal menjek be a kórházba. Kép

Azt is mondta a dokim, hogy van egy olyan időszak, hogy nem látható a terhesség, mert még fiatal. Ebben az esetben ugye később történt a fogamzás.

Nagyon félek most mi lesz. Ma csinálok még egy tesztet.

Szerintetek??

Dóri
dorci

Dóri, nem 20mm ???

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Dori!Kép
Hanyadik napon vagy?Ciklus hossza altalaban mennyi?
szoszi
szoszi

MartibabaKép
Valószínűleg anovulációs ciklusod volt a gyógyszer ellenére is. A hőd ezt mutatja. PCO-soknál sajnos nem ritka. De elég felelőtlenség PCO mellett UH nélkül stimulálni. HurkitKép egy doboz clostyval túlstimulálták. Légyszíves ne kezd el a következő ciklusban szedni a Serophent, mert jó lenne, ha előtte megnézne orvos UH-n. De minél hamarabb, hogy lássa, hogy nem volt tüszőérésed sem, és itt nem lesz elég a Serophen gyógyszer. Persze elsőnek jó volt kipróbálni, mert ne lőjenek ágyúval verébre, de úgy látszik nálad hatástalan.

DóriKép
Szerintem még ne add fel. 2 pozitív teszt már nem tévedhet. A nyh-át nem értem én sem, nem véletlenül 20mm? Egyébként méhenkívüli terhességnél is termelődnek terhességi hormonok, és akkor is vastagszik a nyh-a. Nem hiszem, hogy csak 2mm, mert menstruáció után szokott nekem annyi lenni. Ne izgulj, a vérvétel ki fogja mutatni, és reméljük csak bújócskázik a lurkó veletek.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szilvi Kép

A ciklus percre pontosan 28 napos, mivel gyógyszert szedtem sokáig, és valahogy "rendeződött" nálam a dolog miután elhagytam a szedést. 10 napja kellett volna megjönnie és semmi, se barnázás, se semmi.

Most elővettem a leletet megint, és itt az áll, hogy 2 mm! És amikor ma megnézte a dokim, erre ő is összeráncolta a szemöldökét hogy is van ez.

Ahogy emlékszem nekem ilyen 9 mm nyálkahártya volt az uh leletemen. Lehet, hogy "elszámolta" magát az uh-ot végző orvos este fél 8-kor? Kép
De a méhem egyértelműen nagyobb és terhességet tapintott a doki..

És mi a fene az a folyadék?? Erre van vmi ötletetek?

Komolyan kezdek aggódni már.

Dóri
dorci

Cateye
én pont most olvastam egy babás könyvben, hogy "a progeszteron hat a szervezet hőszabályozására és az ovuláció után mintegy 0.5 fokkal megemeli a testhőmérsékletet. Mivel progeszteron csak akkor képződhet, ha már megtörtént az ovuláció, a hőmérséklet emelkedése szinte biztosan jelzi, hogy a folyamat lezajlott."
És a dokim azt mondta, simán előfordulhat, hogy megreped a ciszta , úgyhogy akciózzunk tovább, mert lehet bébi.
2-3 nappal ezelőtt tényleg fájt, mondjuk inkább úgy, hogy feszült az alhasam, de tegnapra teljesen elmúlt.

Mindegy, lehet, hogy semmi okom a bizakodásra, én viszont addig amíg meg nem jön, reménykedni fogok.

Móni
Móni

MóniKép
Bizakodni mindig kell, mert voltak itt csodák már, és tényleg lehet, hogy kipukkadt a cisztád, de nem szabad messzemenő következtetéseket levonni még ezekből a jelekből. Amit az UH mutat az a valós. Én szurkolok, hogy sikerüljön, de ha nem akkor sem szabad elszontyolodnod, mert még nem régóta próbálkoztok.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Hallottatok már olyat, hogy valakinek a tüszőrepesztő szuritól sem reped meg a tüsző?
Ma vagyok a 25.napon és elmentem egy dokihoz(nem, ahhoz, akihez voltaképpen járok) és megnézett ultrahangon.
Két 19-20 mm-es tüszőm van, ami ott volt már a 12-13.napon is amikor is a repesztőt kaptam. Volt egy harmadik is az most már nem látszott. Nyálkaháryta 10mm. Ez tudom kevés, tehát baba nem lesz de mi lesz azzal a két tüszővel, ami még mindig ott van?
A doki azt mondta elvileg felszívódik.Igaz lehet ez?
Elvileg ha megjön újra kellene kezdeni szedni a Clostyt. Szerintetek elkezdhetem vagy menjek előtte megint UH-ra?
Terka
terka

Bella!

Honnan ismered a dokimat? Te is hozza jartal? Irnal hogy mi tortent veled, vagy mi az abra veled? Vagy hogy miert ez a velemenyed?

Dóri,

Sajnalom, de azt hiszem neked meg van remeny ebben a honapban. Ugy tunik, hogy nekem mar nincs sok.
Nem tudom miert lett ilyen vekony a nyh es nem tudom, hogy akkor miert nem jott meg. Nem tudott ra semmit mondani a doki.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Ti nagyon jártasak vagytok már ezekben a kérdésekben!
Szeretném megkérdezni, hogy a missed ab. mitől lesz. A dokim szerint ez csak valamilyen genetikai probléma vagy fertőzés miatt lehetett. Tehát semmi köze nincs a progeszteron hiányomhoz. Mikor legutóbb nála voltam, kérdeztem, hogy nem kell-e valamilyen hormonpótlást végzeni előre. Erre azt mondta, hogy elég ezt a terhesség megállaptása után megtenni.
Mivel a terhesség alatt is a progi szintem 18,1 volt, ezért a 12. hétig elvileg Duphastone-t kellett volna szednem.
Szerintetek most mit csináljak? Mondjam meg a dokinak,hogy én mégis csak szednék valamit?
babar

Barbara!

Szerintem biztos választ senki nem tud adni. Elek Csaba: A fogamzóképesség zavarai c. könyvében azt írja, hogy a missed ab. hátterében mindig progeszteronhiány áll!
A progeszteronpótlás hátrányairól nem tudunk, nem értem, miért nem kaphatttál...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia Mártibaba!
Jó, hogy itt is összefutunk, aztán ne maradjunk sokáig Kép !
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Nekem elvileg hétfő-kedd meg kellett volna
jönnie, de nem tetteKép, ma voltam orvosnál,
azt mondta nem lehet még látni, ha van is,
de még bármi lehet...a nyálkahártya 50mm...
nem nem sok az egy kicsit????és ha ekkora az
azt jelenti, hogy látni kéne ha van,??? vagy, hogy
meg fog jönni...???nemtomeztlányok!Kép..úgy érzem
hogy folyton pisilni kell, meg hogy megjön,
de ehejett csak puffadást érzek....tesztet nem
csináltam...nem akarom folyton támogatni
a tesztgyártókat, ha jövő héten sem jön meg...akkor csinálok...szerintetek mit jelent ez a nyálkahártya, kérlek válaszoljatok,tudom,hogy
itt egy csomóan legalább olyan profik, mint a dokikKépKép,ha nem jobbak;)
puszik,eszti
esztyx

DÓri
Szerintem azért ez még nagggyon sanszos!Kép;)
esztyx

Húúúúúúúúúúúú!
Ennyi izgalom egy napra. Mindenkinek van még remény. Remélem sokatoknak összejön most.XXX
Kriszta
vizkrisz

EsztryxKép
A nyálkahártyádon valamit félremértek. Ennyi nem lehet.

Dóri Kép
Drukkolok, hogy legyen valami. Az, hogy a doki nem vette észre nem jelent feltétlenül rosszat. Lehet egy rosszabb minőségű UH készülék miatt is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Martibaba,Minyu

Hat most ezt igy higgyetek el, hogy a napokban jutottatok eszembe: ))Meg jo hogy napok szerint nezegem a hozzaszolasokat es latom hogy ismerosok vannak: )))
Nagyon drukkolok nektek!!!Mielobbi babasodast: ))

Marti
irj nekem emilt hogy megadjam az uj telcsiszamom.

Puszika
Katus es a masfeleves Alex: )))
A profilomban megnezhetitek az jelenlegi fonokomet.

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!Kép

Dodo!Kép
Annyira sajnálom!KépKépKép Olyan sokat gondoltam rád! De akkor miért nem jön meg?! Valamit mondhatott volna a dokid!

Dóri!Kép
Nagyon drukkolok neked, egyetértek Orsival!Kép

Ma reggel (nem tudtam délutánig várni) megcsináltam még egy LH tesztet, mostmár jóval erősebb volt, de még halványabb a kontrollcsíknál!
Számításaim szerint most lehet kb. 21x22mm-es a tüszőcskémKép! Ennek lassan repednie kell!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita!

Mondhatott volna, mondhatott volna, tudom. De nem mondott semmit. Nem is erdekel.

Lanyok, azt mondja meg nekem legyszives valaki, hogy mi van akkor, vagy miert lehet hogy nem eleg magas a HCG. Szoval szerintem biztos volt valami, es progihiany nem lehetett, mert annyi progit kaptam, hogy még!
Szoval mi van, ha mondjuk a HCG 18-2o korul van, ugye a teszt 25-os, szoval onnan mutatja ki. Szoval hogy van az, hogy van HCG, de nem elegendo? Az mitol lehet?
Ne haragudjatok, de most teljesen ezen agyalok...

koszi, puszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

dodo

megírom neked, hogy miért írtam a fentieket, csak kuldjel e-mailt: bella@axelero.hu -ra vagy add meg az emiled.

hcg- baba nelkul is termelodik, viszont csak a megemelkedett hcg utal babára. ne edd magad ezen. mellékesen, nekem is volt, hogy tuneteim voltak inszem után, de nem volt baba, csak a horonszintembe valo kulso beavatkozás okozta, amikor terhes lettem, akkor pedig nem is volt semmi tunetem, legalábbis ilyen korán nem.

bella

Bella

Kép

Kép
bella2

Dodo
Szerintem még nincsen semmi veszve. Ha nem jött meg annak valami oka van. Mi más lehetne mint baba!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Terka
Elég érdekesnek hangzik, hogy a tüszőrepesztő szuritól nem repedt meg valakinek. Most akkor ilyenkor mi van?! Orvosod mit mond?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Dodo Kép
Olyantól lehet, hogy pl. metremékenyült a kismanó, de nem tudott beágyazódni. Mert a HCG a megtermékenyüléskor kezd el termelődni. Aztán beágyazódhatott, de utána nem maradt meg pl. genetikai rendellenesség miatt. Ezekben az esetekben nagyon alacsony marad a HCg szint. Tehát elindul valami, csak nem lesz belőle terhesség.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Koszi, az ertelmesen hangzik. De akkor ezzel most lehet valamit csinalni, gyogyszerrel vagy valami, vagy remenykedni kell, hogy egyszer majd csak jo lesz, es semmit nem tudunk tenni? Se az orvos, se en?

Békáné!

Koszi, de sajna ma megjott.

Terka!
Van olyan hogy nem reped meg sajnos. Neked egyaltalan nem repedt meg? Mert nekem volt, hogy csak ket nap mulva repedt meg, nem egy nap mulva. Ezek a szurik azt hiszem 24-36 ora mulva repesztenek.

Bella!

Mail ment.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Békáné!Dodo!
Nem a saját orvosomnál voltam,oda csak hétfőn megyek.
Ez a doki azt mondta,hogy ilyen előfordulhat és lehet,hogy nekem más vagy nagyobb mennyiségű szurit kell adni.Hát, nem tudom.
Úgy tűnik egyáltalán nem repedt meg mert a szurit a 13.napon kaptam most meg ugye már tegnap a 25.volt.
Mindenesetre hétfőn elmegyek a sajátomhoz egy ultrahangra mert a Clostyt nem nagyon szeretném elkezdeni megint úgy,hogy ott van ez a két tüsző.
Köszi a segítséget!
Dodo!Nagyon sajnálom de hát ahogy mondani szokás,új hónap új remények! Amennyiben meg most pihi következik, akkor az biztos jót gog tenni!Kép
Terka
terka

Dodo Kép
Semmit sem lehet igazán tenni. Normál esetben sokszor történik ilyen, de azok a nők, akik nem figyelnek ennyire magukra nem is veszik észre, hogy bármi is történt volna. Ne gondolkozz ezen, erre más úgysem találsz választ.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jövő héten visszamegyek a dokihoz, hogy mi is
van, lehet,hogy rosszul értettem ezt a nyálkahártya dolgot..
VKOrsi!
neked milyen vastag a nyálkahártyád?csak mivel
benned babalapul, ezért az már visz.alap.nemKép?
no, puszik-eszti
esztyx

DODO!

Szerintem nincs semmi baj, ahogy te is mondtad valami elindult...jövő hónapban egyél sok gyümölcsöt, vitamint és megmarad,meglásd!Kép
tudom,hogy itt sokan injekciót,gyógyszert
szedtek, de azért a természetes dolgok bevitele is nagyonnagyon fontos!és csak nyugodtan,szerelmesen szeresd a párod...ne görcsölj be, mert akkor tuti nem fog jönni...ez nem azt jelenti,hogy ne gondolj rá,várd, csak tedd ezt helyre ...mert így csak nehezebb
NAGYON drukkolok a köv.hónapra...!!!!KépKép
Szerintem 7-én szeressétek egymást!!!KépKép ;)
eszti
esztyx

Sziasztok!
Én újdonsült vagyok itt, és lehet, hogy nem a legjobb helyen szóltam hozzá, de a véleményetekre lennék kíváncsi...
Írtam a BABAPROJECT ELŐTT ÁLLÓK, IDE!-be
Előre is köszi
Andi
telihold

Eszti Kép
Nem tudom, mert nem nézték. A transzfer napján sem tudom, hogy mennyi volt. UH először 31én lesz, de akkor szerintem már nem mérik... felesleges is lenne.

Orsi
KépKépKép
icsilya

dodó,
megkaptam a mélt és válaszoltam.

bella

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok!

Tegnap felhívtam az orvosom, aki javasolta, hogy csináljak egy tesztet ha pozitiv, akkor hurrá.Reggel megcsináltam a tesztet és hát sajna egycsíkosKép((Most 4 napot kell várnom aztán megint egy teszt, ha még akkor sem menstruálok.Ugyhogy itt állok teljesen lelombozva mert olyanról még nem hallottam, hogy valakinek még a Serophene sem tette rendbe a mensit.Bocs, hogy evvel nyaggatlak benneteket mikor még nem is vagyok törzsvendég.Valaki hallott már hasonló esetről itt közületek.Irjatok valami bíztatót légyszi.
Martibaba
martibaba

Martibaba Kép
Azért a serophen sem csodaszer, van, aki nem reagál já jól, ugyanúgy, mint a clostyra. Ne ess kétségbe! Még baba is lehet a dologban, és ha mégsem, akkor is van más lehetőség a ciklusod rendbetételére. Lehet, hogy csak az adagot kell növelni?
Amikor a serophent szedted volt közben UH ill. a tüszőrepi után 1 héttel vérvétel? Mert ez ellenőrzésképp elég fontos lett volna.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Terka!

Milyen repesztot kaptal? Es egy injekciot?
Mert en ketto profasi kaptam, es attol megrepedt, de volt hogy attol is csak 2 nap mulvara.

Bella!

Koszi a mailt, gondolkodom erosen...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kedves Lányok!
Én mosrt írok nektek még először, de már többször is olvatalak benneteket. Nagyon sok reményt és kitartást, tanácsot adtatok eddig is, de most segítséget szeretnék kérni. Rólam annyit, hogy a negyedik sikertelen lombikon vagyok túl 39 évesen. Endometriozis, elzárodás, és összeférhettelneség az ok. Nem tudom, hogy hol folytassam. A gyógyszerekere jól reagálok, minden szép, de a baba valamilyen ok miatt nem akar megmaradni. Ennek viszonnt az okát még sosem vizsgálták, mert a lombik központoknak csak az a céljük, hogy legyen meg a lombik. Őket aszerint fizetik. Van valamilyenn ötletek, orvosotok, ahol megnéznék ennek az okát. Nagyon jó benneteket olvasni, mert erőt és kitartásat adtok, de most nagyon magam alatt vagyok, mert nem látom a ki út folytatását. Köszönök előre is mindent és mindenkinek nálam több szernecsét kívánok és sok-sok babucikát.
roseme

Dodo!Kép
Én csak egy Choragon injekciót kaptam.Úgy látszik nem volt elég.Mi a fenétől van ez? Azért bizakodva várom a következő ciklust.Kép
Lányok!Azt meg tudnátok mondani, hogy ha már egyszer nekünk összejött a baba, akkor érdemes-e az összeférhetetlenséget megnézetni?

Andi!
Elolvastam az általad nyitott topikot és 100%-ig egytetértek Zita hozzászólásával! Csak a ritka szerencséseknek adatik meg, hogy amikor kigondolják, hogy jöhet a baba, akkor jön is. Ez még akkor is igaz, ha nincs semmi probléma.
Szóval tényleg türelem!KépDrukkolok, hogy mihamarabb kopogtasson Nálatok a gólya!Kép

Erika!Kép
Őszintén nagyon sajnálom ami veled történt!Nemrégiben kezdtem el én is ide írni de valóban igaz, hogy sok segítséget és erőt kap az ember.Szóval jó, hogy itt vagy!KépSajnos én a kérdésedre nemigen tudok mit írni de a lányok közül biztosan sokan fognak segíteni.Sajnos vannak itt elegen,akik otthon vannak a témában.Az én orvosom nem kifejezetten meddőségi szakember és gondolon Neked most az kellene.
Az endódat egyébként műtötték?
Erika!Nagyon sok erőt kívánok és bármilyen elcsépelt dolog is de tényleg kitartás és fel e fejjel mert sikerülnie kell és nem szabad feladni!Mi egyidősek vagyunk és naggggon remélem,hogy minél hamarabb és egy időben tarthatjuk kezünkben a kicsikéinket!Kép
Esztyx tanácsait meg tessék megfogadni!Picit feljebb olvasható!Kép
Terka
terka

Kedves Erika!

Nem tudom hova jártál eddig lombikra, én a Káliba, tulképpen mostmár azt mondom hogy az én meddőségem oka pszichés volt, 3. lombikra sikerült a baba. Az én dokimra azt mondta orvos végzettségű lombikos kismama hogy Ő és egy győri doki a szakma mercedese. Persze minden ember elfogult a saját orvosával ha meg van vele elégedve és hozzásegítette egy babához.
Mindemellett nekem nagyon sokat segített egy pszichológus akihez sokáig jártam. Nehéz ez a műfaj, sokmindenen múlik a siker, ebbe beletartozik a psziché is.

Ha gondolod szívesen megadom a dokim nevét számát, még ha csak egyszer mész el hozzá egy vizitre, megmutatod neki a leleteidet, megnéz uh-gal és meghallgatod ő mit gondol a kezelésedről.

Dobj egy mailt nekem: Marcsi
marcsiria

marcsiria

Köszönöm kedves Marcsi/Ria a segítséged. Tudod én Budapesti vagyok. Győrbe lejárni nagyon nehezen megoldható most a munkahelyi dolgok miatt. Én voltam Kaalis és Forgácsos is. Most még nem tudom hová menjek. Gondoltam tudtok majd ötlettel, orvassal segíteni. 4 éve szeretnénk babát, és egyre nehezebb megemészteni a sikertelenségek sorozatait.
Keves Terka! Köszönöm a vigasztaló soraidat. Tudom teljes mértékben igazad van. Én is így gondolom, de most nagyon rossz és nem látom a kiút végét. Endót nem mütötték, csak megállapították, hogy van, de a szövettan állítólag ezt nem igazolta.
Köszönök mindent. Nagyon örülök a többiek sikerének, jó mert segítenek minket a hozzászólásaikkal, erőt adnak. Mindekinek sok sikert. Erika
roseme

Sziasztok Lányok!

Most kezdtem el szedni a Clostit és tudtok abban segíteni, hogy ennél kb. hány % az ikerterhesség esélye természetes megtermékenyülésnél?

Virág
virag08

Virág Kép
Sajna nem tudok segíteni. Clostyval nagyobb az esélye az ikreknek, mivel egyszerre több tüsződ is érhet, de, hogy ez százalékosan mit jelent, azt nem tudom. Miért érdekel?
Szerintem örülj annyi babónak, amennyi megfogan Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Erika!

Lehet hogy félreérthető volt a levelem. 2 "mercedesz" doki van. Én is bp-i vagyok, és a budapesti "mercedesz" dokihoz jártam.
Kihez jártál a Káliban?
Én ismerek olyan kismamát akinek semmi különösebb bajt nem diagnosztizáltak, habár kicsit hosszúnak találták a petevezetőit. Lombikkal 1-re sikeredett neki egy kislány aki most 6 éves, és most fél éves a kisfia, aki csak a 8. lombikra jött össze. Nem lehet tudni mi volt az oka, neki így alakult.
Nekem pedig akkor sikerült a lombik amikor a legjobb lelkiállapotban voltam, 2 hét nyaralásból jöttünk haza és nem görcsöltem, hogy hány db. hogy fejlődnek a tüszők, stb. hanem bíztam a dokimban.
Én nagyon ajánlom hogy a dokim nézze meg uh-gal az endodat, és leglább hallgasd meg.
Lehet hogy mostmár nagyon izgulsz hisz már csak 1 tb támogatott lehetőséged van.
Ne érts félre, de örökbefogadásra nem gondoltatok? Sokan elinditják az örökbefogadást és le is állítják mert közben teherbe esik az anyuka, vagy miután már örökbefogadták a babát a meddőnek gondolt párok 50%-nál spontán jön a saját baba. Én erre is el voltam készülve.

Marcsi
marcsiria

Marcsi!

Irtam neked egy mailt en is, ha nem haragszol.

Orsi!

Te kihez jarsz a Kaaliban? Nagyon gondolkodunk rajta.

Lanyok!

Szoval az a helyzet, hogy ugy dontottunk, hogy abbahagyjuk. Abbahagyjuk az inszemet itt az otodiknel. Nagyon kimerultunk, es pihenni szeretnenk. Azota miota eldontottem, sokkal jobban is erzem magam, hogy nem kell menni meg egyszer. Azert megnezetem magam meg egy masik dokival most, aki specialista. (Mondjuk allitolag ez is az volt...) Na, szoval kivancsi vagyok, hogy mit fog mondani.
Szerintetek kiadjak a leleteimet (vervetel, vizsgalatok) a korhazbol, ahol most vagyok? Félek, hogy nem. Megtagadhatjak?
Majd irok,hogy mit mondott ez az uj doki.

Erika!

Nagyon drukkolok neked, hogy sikeruljon a kisbaba mihamarabb. Sajnos ugy tunik, hogy nekunk ez nem annyira egyszeruen jon ossze.
Sok kitartasra van szuksegunk.

puszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
Mi Krizsa dokihoz járunk. Nekünk nagyon bejött, mert nagyon hasonlít a stílusunk. Megértem, hogy így az 5 inszem után belefáradtatok. Adjatok magatoknak 1-2 hónap pihenőt, mert szerintem az nagyon fontos a lombik előtt. Teljesen kipihenten végjatok neki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Nem tud valaki Leonéról?
Olyan rég járt erre! Remélem minden OK velük!

Nem tudjátok hogyan kell táblicskut csinálni? Nekem úgy hiányzik, de fogalmam sincs hogyan kell megcsinálni!

Pusz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Ma megint vérvételen voltam, eredmény+UH este. Pénteki HCG szintem 46.
Ahogy jöttem hazafelé a kocsiban vezetés közben éreztem vmi nem stimmel, elkezdtem vérezni. Kép Nagyon görcsölt a hasam, pecsételő (élénk piros) vérzés. Most dolgozom, úgy tűnik elmúlt. Hánytam a mosdóban.
Nem tudom mi van most. Kép Kép
Nagyon el vagyok kenődve. Kép

Dóri
dorci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: