A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A padláson? Egerek, denevérek, baglyok.... Miért?

Kép
flóra 11

Hogy a padlásablakból majd ki nézzen ki, vagyis mi... 8)

KépKép
benó

Puszi, mentem. :D Kösz. :D

KépKép
benó

Megsült az isteni friss kenyér! :D

Kép
flóra 11

Ma végre láttam a BK-t. Holnap nem kell összefoglalót írnod, Tancsu. :wink: De hiányoltalak most este.

Kép
flóra 11

Jóreggelt...

Este 8 után benéztem,de láttam hogy szinte mindenki elköszönt és elvonult,igy már nem is irtam...

Örülök hogy láttad a békát...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ismét tök nyugis éjjelünk volt,este simán 2 perc alatt elaludt,hajnali 1-kor ivott teát,aztán fél4-kor nagyon sirt,megmasziroztam a pocakját,ivott teát és aludt...
6-kor megreggelizett és most is alszik azóta.-....:)

Ezt azt hiszem meg tudnám szokni....kezdek kipihent lenni... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap este apával beszélgettünk hogy mi legyen a lakással...

Ő azon a véleményen van,hogy csak akkor tudunk minden hónapban elevickélni,ha folyamatosan hozzányulunk a spórolt pénzünkhöz....de ez max 1 évre megoldás,aztán úszik a lakás....
Viszont szerinte ha nem lesz megoldás 1 év múlva akkor fölösleges felélni a tartalékot,vesszen a lakás most.......

Én visznt azon a véleményen vagyok,hogy 10 körömmel harcolok a lakásért....

Kép

Kép[/
tancsu

Le kell majd ülni drága rokonokkal egyezkedni,mert pl milkós nagypapa is csak azután hangoztatta,hogy ahol elnök ott van 30 milla és kölcsönbe ki akarják nyomni,hogy forogjon a pénz,persze kedvezőbb feltételekkel mint a bankok....

Jah,mindezt azután kezdte el hangoztatni,hogy segitséget kértünk,nem kaptunk,felvettük a lakásra a banktól és pénzt és erre jön a nagy ötlettel.... :twisted: :twisted: :twisted:
Mintha nem tudta volna hogy kölcsönt kell felvennünk,de előtte meg simán elhajtott minket...mondtuk neki hogy jókor szól,már aláirtuk a bankkal a szerződést és megvan a lakás....imádom ilyenkor... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Na nem fárasztalak tovább titeket a magam kis nyügjével...

Szép napot mindenkinek!!!!!

Cuppp

Megyünk ma úszni...:D

Kép

Kép[/
tancsu

A legfontosabbat le sem irtam....

Gergő este visszafordult hasról hátra,igy már ida-vissza megy a mutatvány.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ügyes ez a Gergő!!! :) :) :)

Na igen nagy dilemma a lakás. :?

Nekünk se tartalék se senki aki kihúzna a carból így spórolunk ahol tudunk.
De mindent nem vonunk meg magunktól!!Mert akkor nincs értelme az egésznek.
Most úgy vagyunk vele,hogy majd megoldódik és addig megpróbálunk mindent megtenni,hogy sikerüljön. :)

Kép
martik77

JÓ reggelt Mindenkinek!!!! :D :D :D

L.ma nappalos.Már beszéltem vele.Elég vacakul van.Szerinte arcüreg gyulladása lett. :(
Volt már neki,gondolom onnan tudja,hogy ez is az lehet most. :(

Kép
martik77

Sziasztok! :D
Jó hétvégét! :D

L.-nek jobbulást kívánunk, szegényke, így menni dolgozni.... :( :(

Tancsu, nagyon remélem, hogy találtok megoldást, és nem fog elúszni a nagy nehézségek árán szerzett lakásotok!!!! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Helló!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Most kivételesen 7.10-ig aludtunk, egész jó volt a mi éjszakánk is.

Gratulálok Gergőnek, és tök jó, hogy kezdesz kipihent lenni! :D

Márti, neked meg akartam tegnap írni, de addigra már leléptél, ugyebár, hogy hogy a fenébe ne lennél jó társaság, ha ide is akarlak költöztetni a szomszédba, sőt, az első találkozásunkkor is azt mondtam neked kb. fél óra után, hogy de jó lenne, ha mindig együtt tudnánk mászkálni.... nem emlékszel? :roll: :wink: A szerelmi vallomásomra? :lol: :lol: Így valljon neked szerelmet az ember... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Helló! :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudom.Csak két napja mindenkit kerülgetek így eléggé unalmas írogatnom.Meg ez a nátha lever teljesen. :) :) :? :?

Kép
martik77

Elhiszem, tudom, hogy a betegséged miatt vagy punnyadt. :? De majd túlleszel ezen is. :D

Helló Ildó! :D :D

Tancsu, te meg ne mondd, hogy a nyűgjeiddel nem akarsz minket fárasztani. :shock: Én szinte minden percemet leírom, úristen! :shock: Nektek meg ez komoly, megoldandó feladat, nem egy manóvarrás vagy akármi. :roll: Oszd meg velünk és mi szurkolunk, hogy a lehető legjobb megoldást tudjátok választani! :D

KépKép
benó

Ó,Tancsu, szerintem is harcolni kell a lakásért.

Gergőnek nagy gratula! Fantasztikusan ügyes ez a kis fickó.Ilyen korán forog már! :wink: Halad a gyerek! :D

Kép
flóra 11

Pl. tessék:
Lányok, összeragasztóztam az asztalt (pill.ragasztóval). Gy. még nem vette észre, hogy szedjem le? :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Jaj,L.-nek gyors gyógyulást. Gőzöljön, ha arcüreggyulladása van,meg infravörös lámpával melegítse. Mást én nem tudok. De ti jobban tudjátok,mi kell erre. Persze antibigyó az kell.

Kép
flóra 11

Írt a tesóm: "Sok kreatív bánatba már ne kapj bele...." :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.02.21 08:26-kor.

KépKép
benó

A pillanatragasztót nem tudod leszedni. Esetleg hígítóval, de akkor leszeded az asztalról is a lakkotés nagyon rondán fog kinézni. Inkább hagyd úgy, ahogy van.

Kép
flóra 11

A ragasztós egy kérdés volt, ha valaki tudna rá választ. :roll:

KépKép
benó

Ajaj. :? Azért köszi.

KépKép
benó

A megoldás, hogy máskor ha ragasztasz vagy hasonló,tegyél újságpapírt a munka alá. :wink:

Kép
flóra 11

Ez már sajnos a jövőre vonatkozik, ez a tanács. :wink: :lol:

KépKép
benó

A semmit nem kell köszönni. :lol: Lehet,hogy valaki majd tud megoldást.

Kép
flóra 11

Akkor átmenetileg rárakom a vasas tablettát, hogy ne látszódjon :oops: , aztán majd egyszer, ha nagyon jó kedve lesz, elárulom neki. :? :D

KépKép
benó

Igen,ajövőre. :lol:

Én egyszer hagytam itt a három fiút, hogy lerohantam üzletbe, kb. 15 percet voltam el. Akkor a Bálint 2 éves, a Peti 6 a Norbi 8 lehetett kb. Gondoltam, hogy a két nagyobbra ennyi időre itthagyhatom a kicsit. Nem is történt semmi baj, ők nagyon nyugodt gyerekek voltak. Csak annyi, hogy a Bálint valahol talált pillanatragasztót,játszott vele,olyan lett az ujjacskája és hozzáragadt a padlóhoz. Mire jöttem haza a szomszédlány, akinek most van babája, körömlakk lemosóval feloldotta. De a gyerek odaragadt a padlóhoz. Soha többé nem mertem őket egy pillanatra sem magukra hagyni.

Kép
flóra 11

Elmondtam.

KépKép
benó

Nagyon szem előtt van? Nem lehet egy dísztárgyat rátenni, vagy terítőt? Mert ha valahol oldalt van, nem ott, ahol enni szoktatok,akkor valamit rakhatsz rá.

Kép
flóra 11

Tehát ebből következik,hogy most nagyon jó kedve van. :lol: Vagyis eddig az volt. :lol:

Kép
flóra 11

Ajaj,valami baj van, Benó? :roll:

Kép
flóra 11

Aranyos volt, azt mondta, legalább a saját asztalodat ragasztottad össze? Aztán lekapirgálta szikével. Rendes volt.

A te sztoridra meg azt mondta, hogy négy-öt pillanatragasztó sokkal olcsóbb, mint egy kiságy vagy járóka. :lol:

KépKép
benó

Na kár volt szint vallani!!! :? :? :? :?

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol:
Ez a megoldás,ha otthon akarod majd hagyni a srácokat. :lol:

Kép
flóra 11

Ja,hogy nincs baj!!Oké!!Örülök!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Nem,legalább leszedte. Én is gondoltam arra, hogy esetleg késselle lehetne pattintani,de ezt nem akartam,nem mertem neked ajánlani Benó, nehogy megvágd magad. :wink:

Kép
flóra 11

Mártika,jobban vagy ma?

Kép
flóra 11

Nálunk gyönyörűen süt a nap. A F. elment most piacozni,utána meg nem tudom, hová. Azt mondta, dél előtt,mármint nem délelőtt,hanem ebéd előtt, jön. Tehát az kicsit még odébb van.

Kép
flóra 11

Lányok,ne menjetek most el! Én csak most vagyok kicsit, aztán beleolvadok a szakdogámba és engem ma nem láttok.

Kép
flóra 11

Nincs, nincs, csak baromira lelassult a gép. :?

KépKép
benó

Folyik az orrom,de az jót jelent.És egész jól aludtam. :D :D :D

Kép
martik77

mit csinálsz ma??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Az jó,ha folyik. Akkor neked nem lesz arcüreggyuszid. :wink:

Kép
flóra 11

Én itt vagyok, nem kopok le, csak megint töröm a fejem. A Gy.-t elküldöm boltba. :D

KépKép
benó

Megírom a szakdogámat. Ha sikerül. :roll:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: