A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Akkor rosszul emlékeztem Katica, bocsi.
Budafokot tudom ajánlani, bár eléggé borsos, de sztem Bp. egyik legcsendesebb, legtisztább helye és a közlekedés sem rossz!

Mecsi, nagyon édes Áronka, már én is úgy várom a járókánkat!
Tényleg, Zsófi, Ti hova tettétek? Mármint a járókat?

Szuszu, nekünk is hasonló volt az éjjel, állandóan arra keltem, hogy Levi négykázláb nyom/nyög mellettem. Bár szerencsére mindezt jó kedvvel tette, de semmit sem szült reggelre. Ma már leavolacot is bevetettem, hátha.
ÉS ráadásul a mi kakink most büdi és középen sárgás, de a bevonata kívülről olyan szürkés-barna, talán, mert sokáig volt benn :?: :?:

Niki, nagyon eltűntél, csak nincs vmi baj Barnussal?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szuszu!
Andris nagyon édes ezen a képen! Csak nem pillangó lesz a farsangon? :D
Fejfájásra nekem a magne B6 még mindig nagyon jó! Próbáld ki! Egyébként ha magunk közé vesszük Málnus, én sem alszom olyan jó, pedig mi minden hajnalban közénk vesszük, de nem tudtam megszokni, minden rezdülésére felébredek...

Málnusnak ma nagyon jó napja, bárhova teszem, mindenhol gyönyörűen eljátszik, és egész nap vigyorog, most éppen a tükörképének, annyira cukorfalat :) Na ezért tudok most napközben is írni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Na, tényleg visszafejlődünk, Levi semmilyen kaját nem fogad el tegnap dél óta. Kivéve persze a sima enyhén sós krumplit, na de az nem hajt, és nem ehet mindig csak azt, nem?
Szóval meg vagyok lőve, van ötletetek?

JA, és ha nem eszi meg az üveges kaját két nap alatt akkor az fagyasztható? Mert ahogy most állunk, egy üveg sztem 3-4 nap és azért drága lenne a felét kidobni. Meg még soha nem is kapott, csak itthon főzöttet, szóval ki tudja, ízlik-e neki....szeintetek?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, én úgy csináltam, hogy a 48 óra kibontástól 3 nap, így volt idő kóstolgatni, szokni az új ízt, de így mindig volt egy kevés amit ki kellett dobnom. Áthidaló megoldásnak, most a gyümölcsökből ezeket 4 db/ csomagos darabonkét 1 dl-es ételeket veszem (Müller-itt jóval olcsóbb, vagy DM, Rossamann) ezek elfogynak!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok, vagyok én is, köszönöm a hiányolást:)
csak elég zűrös hét áll mögöttünk:(

Barnus 2 napig hasmenéssel küzdött, fogyott 30 dekát, de most már jobban van. A doki nem mondta, hogy mitől lehet, viszont nem fogad el szinte semmit azóta sem, csak cicit. Próbálom azért időnként kóstoltatni, ezt-azt vele, de nem erőltetem.... almát imádja nyersen, és kapott még banánt is két napig, párolva körtét, krumpli nem nagyon jött be neki, ma sütőtökkel próbálkozok;) Alvás téren elég kritikus a helyzet, 4-5x minimum kelünk egy hete, ezért kezdek zombisodni, de a jókedvem töretlen, mert lesz ez még így se:))) fogzás.... még mindig duzzadt az ínye, a fogacskát pedig még nem látom....

Szóval ezért nem jöttem mostanában és nem is volt még időm visszaolvasni. Sajna nappal is csak fél-3/4 órát alszik egyben, olyankor tudok nyugodtan kajcsizni vagy bármit csinálni;)

Nagyon jók a képek, azokat sikerült átpörgetnem;)

Szuszunak utólag is boldog névnapot tegnapra!!!!

Sziszka, úgy örülök, hogy hétfőn jöttetek, jó volt nagyon látni benneteket!!!

Csenge, örülök, hogy jobban vagytok, remélem hétfőn már jöttök Ti is jógázni, mert nagyon hiányoztok ám!!!

na most mennem kell, ne haragudjatok, jövök, ahogy tudok!

sniky

Sziasztok!

Mecsi! Áron nagyon helyes! Örülök, hogy jobban vagytok!

Boni! Szuper, hogy jó lett a rákszűrés, biztos a HPV is rendben lesz!

Szuszu! Andris írtó cuki a jelmezében! :D

Teát mi is a HiPP-es málna-csipkebogyót szeretjük. Próbáltam már a citromfűt is, de az annyira nem ízlett neki.

K.a.t.i.c.a! A pickwick és a babamosoly teát hol veszed? Én még sehol sem láttam ilyet? :oops:

Nálunk Gergő az üveges kaját eszi meg, amit én készítek neki már 2x nem fogadta el. Ma sütőtököt kapott, ez nagy kedvenc. :D Tegnap almát evett és az ízlett neki pedig elég savanykás volt :)

És végül egy csodálkozós arc. Kép Az arc

Barbi
Kép
manci79

Barbi, a pickwick-et Tesco-ban, a babamosolyt meg szerintem gyógyszertárban v. drogériában lehet kapni, én mondjuk CBA-ban vettem, de szerintem nem mindegyikben van. Egy próbát azért megér. :)

k.a.t.i.c.a

Nagyon aranyos ez a csodálkozó arc, mintha csodát látna tényleg. :)

k.a.t.i.c.a

Képzeljétek!
Előbb fementem kiteregetni és addig Gergőt betettem az eddig egyetlen biztonságosnak hitt helyre, a kiságyba. Egyszer benéztem rá, hogy mit csinál -nagyon csendben volt- és az ágyrácsba kapaszkodva éppen felállni készült. Még jó, hogy bementem, bele sem merek gondolni, hogy mi történik, ha tényleg feláll. Azt hiszem lejjebb kell tenni az ágyat. Félelmetes, hogy mit művel ez a gyerek. Még nincs fél éves...nem lehet sehol sem otthagyni felügyelet nélkül.

Barbi
Kép
manci79

azért egy pár képet dobok rólunk is, mert rég tettem:)

Kép mosolygós

Kép a csibe még mindig a kedvencem;)

Kép

Kép moncsicsi:)

sniky

Sziasztok!

Nagyon aranyos a kis Teknőcöd, SZuszu!
Áron és Gergő is kis falatok!

Éjjel nem tudom, mi volt, Réka 1-f2 táján ordítva ébredt, és ha kimentem a szobájából újra rázendített. Aztán cicizett, és utána összejött az elalvás. Neki is, nekem is. Csak sajnos nekem nem sokáig: apja bulizni volt a kollégáival, kissé bamákolva, f3 körül jött haza, és közléskényszere volt. :evil: :lol: Aztán nagy nehezen rávettem, hogy dőljön már be az ágyba, és aludjon...
f8-kor kelt Réka, evett, és bekapcsoltam neki a forgót, cumit a szájába, és így még sikerült visszaaludnia f9-ig. Én ettől a regeli plusz egy órától tök kipihentnek is érzem magam. Ráadásul Réka tök jókedvvel ébredt :P Ami aztán egy pillanat alatt lehervadt: :(

A mi ágyunkban volt, mint minden reggel, én meg elszaladtam pisilni. Még a takaróból barikádot is gyártottam az ágy szélére, hogy biztos ami biztos... És az én kis tornászom átrágta magát a barikádon (azt hiszem a pillepalack izgatta fel ennyire ami az ágy mellett volt), és a földön landolt. Mindezt kb 15mp alatt. Persze ment a bömbi ezerrel, de szépen megnyugodott, evett is azóta, semmi gyanúsat nem látok rajta. Megint hassal lefelé érkezett, ami sztem azért jobb, mert a buksija nem koppant, és kézzel talán tompított valamicskét. Minden esetre ezentúl biztos nem hagyom ott egyedül. Holott eddig reggelente mindig elvolt, leesés nélkül. Ezelőtt sose barikádoztam az ágy szélét, biztos most ez volt a baj... A lényeg, hogy úgy tűnik, az ijedtségen kívül nincs baja.

Most meg mentünk volna a városba egy-két dolgot intézni, de úgy megmérgeltem magam, hogy inkább kitettem RÉkát babakocsiban aludni: ha fel van öltöztetve az overallba, egyszrűen úgy kell összenyomorgatom szegényt, hogy be bírjam kötni a hordozóba! Muszáj vmi ülést vennünk. Nem értem, hogy a GRACO miért sajnálja azt a 2-3 cm plusz-övhosszat, ami ehetővé tenné, hogy még most is kényelmesen beköthessem a gyereket. :evil:

Ha nem kellene téli hacuka, akkor még talán elférne, de így elegem lett.

Na, miután jól kimérgelődtem magam, visszakeresem az oldalakat, amit Boni ajánlott...

Köszönöm a teás ötleteket, kipróbáljuk hamarosan.

panna1

Jók a fotók Niki! Aranyos Barnuska is! A moncsicsisen jt nevettem :lol:

panna1

aprooka,
lehet, hogy levinek is áttöri az ínyét lassan a fogacska.csengim is evett mindent de mielött kijött a fog a pár napig küzdöttünk az ebéddel.kétrészletben ette meg amit elötte egyben és nem bírta a végét kivárni közbe kellett ciciztetni és egyfolytában az ujját szopizza és megint tehát lehet a 2.fogacskája is beindult...
Vendég

Niki, nagyon drágák a képek. Jól megnőtt a legényke!! :) A moncsicsi nagyon-nagyon tetszik. :D

k.a.t.i.c.a

én is a moncsicsisre szavaznék ha kellene :D :D
Vendég

Barnus nagyon cuki, nekem a kacagós képe tetszik a legjobban :D

Gergő csodálkozós arca is nagyon aranyos.

Ez a tea jó ötlet, lehet , hogy mi is kipróbáljuk, már a neve is olyan jó, hogy a tea sem lehet rossz :)

Málnus is épp tegnap esett le az ágyról, lett egy pukli a fejecskéjén hátul oldalt, ő valahogy fenékre esett, és onnan dőlt el, de koppant szegény a parkettán...tényleg nem lehet már felügyelet nélkül hagyni őket. Ez biztos!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szia Niki :) Aranyos vagy, hogy hiányolsz. Én is nagyon remélem, hgy hétfőn végre találkozunk. El ne kiabáljam, de talán végre kilábalunk a betegségekből. Még nem 100% Zsombi se, meg én sem, de már egész jól vagyunk (egy hónap után végre ezt is mondhatom...) Nagyon szeretném a momcsicsided élőben is látni :D

Mecsi, jobbulást Áronnak! A közös képetek nagyon jól sikerült.

Szuszu, a kis tekősödnek hogy megnőtt már a haja. nagyon meglepődött képet vág :)

Apró, a szürkés valami nem a leavolac volt véletlenül?

Zsombinak, hogy végre már egész jól van, adtam egy kis sütőtök-burgonya pépet (HIPPes) egész lelkesen eszegette, kb 30-40g-ot evett meg és utána cumisüvegből ivott 30 ml vizet. Végre megint hízott egy kicsit, most bő 9 kg.
Zétinek reggel volt a farsang, először nem is akart beöltözni, de végül sikerült meggyőzni :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.20 14:52-kor.
Vendég

sziasztok!
szegény kis balesetes csöppök :cry:

gyümit én a boltban veszek, sajna biobolt aközelben nincs.. őszit pegig fagyasztottat, meg univert..

a babamosoly tea tényleg fincsi.. :lol:

de drágák ezek a legénykék!a moncsicsis kép haláli!teknősbéka is jópofi :wink: bocs hogy ezt a kettőt kiemeltem...

Zsóf. visszavonom a nyakláncos leszólást.. mer amint a szelek elmúltak fiam sem volt nyügi.. :wink: pedig a foga jön

tegnap paradicsomos babfőzeléket főztem, ettem egész éjjel nem aludtunk... :cry:

MEcsi ZSIgi is rágja az ágyrácsot.. én sem értem mit szre rajta...

ma újból összeraktam járókát, mer fiam tegnap este kirándulni indult, de az eteőszékhegy lábánál megpihent... majd továbbhaladva apa táskáját kirámolta..azt hittem megzabálom!

sajna fényképezőm még nincs, telefonos képek!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Erről jut eszembe csajok, hogy minden nap megbánom, hogy megvettem a szoptatós párnát, erről a baromságról mindnekit csak lebeszélni tudok, sosem használtuk eddig...De most végre hasznát veszem, ha MÁlnus ücsörög, akkor félkörben köré teszem, így bármikor dől el és bármerre, mindig puhára esik, végre veszem valami hasznát :)

<
sziszka78
Tolna

Boni, nagyon jók a képek! :) Autót vezet Zsigi?? Ez a nem semmi!! :D :lol:

Szilvi,
én plüssállatokkal párnázom körbe Pistikét. :) De a szopis párna legalább egy darabból áll. :D (Mondjuk nekünk nincs :))

k.a.t.i.c.a

Köszi a tanácsokat, tényleg lehet a foga, bár 3 hónapja ezt hisszük mindenre, annyira nyálzik, meg sikítozik szegénykém.

Gergő, Barnus, szépek vagytok nagyon!

Sziszka feltettem....a szopipárnát mi is erre használjuk, bár én azzal szoptattam anno és most is a nagyágy kiságy közé be van téve, hogyha mozog Levi éjjel mellettem, ne verje be a fejét a rácsokba....én nagyon szeretem, Levi imádja belefúrni a fejét. :lol:

Csenge, nem hiszem, miért a laevolac szürkés bevonatot képez a kakin?
Szegény Levi ma már 6x kakilt, de mindig bogyós, kevés és nagyon erőlködik.....azt hiszem megint adok neki ilyen vackot...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Aproo, gyümiből banánt nem adtál Levinek az elmúlt napokban? nekünk mikor még ette Beni, akkor volt ilyesmi a kakija... én nem próbáltam a laevolac-ot, mert nekünk még kb. 1 hónapos korában mondta a dokinéni, hogy próbálkozzunk, mert székletlazító, de zárójelben hozzátette, ha nagyon fájna tőle a hasa, akkor ne alkalmazzam többször, így nem is adtam 1x sem még... bár mostanában ilyen gondunk nincs! :) mármint, hogy napokig nem lenne kaki.

egyébként a járókát az étkező és a konyha közé teszem, ebben az óriási nappaliban! :) mindenhol útban van kb...

képek nagyon aranyosak! teknős Andris, csodálkozó Gergő, moncsicsi Barnus, kutyus (?) Zéti, és felfedező Zsigmond! :) most már a lánykákról is kérnénk képet, mert a fiúk elnyomják a csajszikat a végén! :)

hétvégén van a börze, amit Cs-andi feltett a napokban... itt neveztünk többen gyerkőcöt. igaz? mármint én tuti, és tegnap írtak is, hogy mikor van az eredményhirdetés. ki tett még fel fotót? csak, mert, ha megyünk, akkor kire szavazzunk!? :)

Boni, köszi a borostyánláncos helyesbítést! :) lehet, hogy én is beszerzek egyet... itt a lakóparkban is dícsérik. amúgy Ti homeos bogyit is szedtek pluszban, vagy csak a nyakláncot használjátok?

ma beszéltem a védőnővel, hogy Beni nem nagyon eszik semmit, meg, hogy éjjel is többször kel és akkor viszont enne, és rákérdeztem a tejpépre, tök kiakadt, hogy ne adjak neki (na, azt nem vallottam be, hogy én viszont már adtam :oops: , bezzeg azt szereti), mert felesleges szénhidrátok vannak benne, meg cukor, és várjak még, amig nagyobb lesz :(

Katica, megkérdezhetem, hogy ha visszamész dolgozni, akkor mi lesz Pistikével? bölcsiztek? hol dogozol egyébként?

nekem annyira nincs kedvem visszamenni dolgozni, mondjuk az hozzátartozik, hogy nem is volt már jó a csapat, de a két gyerkőc között én úgy terveztem, hogy itthon maradok, bár ez a szar anyagi helyzet nem tudom, hogy mit fog engedélyezni. a lakáshitelünk az egekben... kb. a bruttó gyedem nem lenne elég rá...

sophie27

igen, igen holnap bababörze!!mi a verával 10óra magasságában talizunk majd biopiac és utána bababörzézünk kifulladásig...
jön valaki?mert esetleg összefuthatnánk? vagy nem?
Vendég

Zsófi, bölcsis lesz, napi 4 órában. Szerencsére anyukám már nyugdíjas lesz és besegít majd a beszoktatásnál, mert szerintem elég hosszadalmas folyamat lesz.

k.a.t.i.c.a

Én még így életemben nem frászoltam.
Konyhában vagyok, utca felé néz a háló ablaka, látom, hogy mintha zseblámpával a hálóban kőrözne Peti. Bemegyek, azt hittem játszik a Levivel.Erre alszanak.
Kijövök, megint. Mondom, ne szórakozzon, mert ez nem vicces. Kinézek az utcára senki. Harmadszor is. Aztán negyedszer az előszoba ablakon keresztül látom, ami NEM AZ UTCÁRA NÉZ. Üvöltök Petinek, mondom van vki a kertünkben......A szomszédból zseblámpztak át, mert nem jó a csengőnk. Állítólag a hátsó szomszédot délután kirámolták, és sztük a mi kertünkön keresztül.
Még jó, hogy nyitott ajtónál aludtam egész délután. Bár sztem kizárt, hogy rajtunk keresztül, a kutyánk nem éppen öleb...
De ez a zseblámpázás. Én teljesen lefagytam....

Sajna úgy néz ki, nekem is vissza kell majd mennem melózni, de annyira nem szeretnék...főleg a bölcsiktől óckodom.
Katica, Ti már bejelentkeztetek? Állítólag szülés körül kell, annyira kevés a hely. Én jövő héten megyek utánaérdeklődni. :?

Zsófi, banánt vagy 1 hete nem kapott Levi, de kezdek aggódni, mert a sokx kevés kakitól már iszonyúan piros a kis popsija és sír, ha ott kenegetem. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Cs-andi, mi vasárnap megyünk, de akkor is csak olyan délután 1-2 körül, mert akkor lesz ezzel a fotópályázattal kapcsolatban valami. Amúgy nem tudom, mi babakocsit néznénk, meg bébikompot. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz ez a börze, mert én még sosem voltam...

Lányok, majd írjatok valamit róla légyszi! :)

Katica, akkor ezek szerint anyukád addig felköltözik, vagy ő amúgy is pesti?

sophie27

Boni: nagyon édes a Zsigis sztori, és képek is szuperek! Az almát nem ő ette meg ugye? :)
Csenge, nagyon örülök, hogy jobban vagytok édes Zéti jelmeze, azért örülök, hogy rá tudtad beszélni!
Zsófi, mi egyenlőre csak nyaklánc, bár fogunk még nincs....
Katica: azért nem baj, ha én sajnálom kicsit Pistikét...és persze neked sem lesz egyszerű. DE valamit még mindig nem értek...anyud nem Bonyhádon van? Ti pedig Pesten kerestek albérletet?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hú, Apró, azért ez durva!

<
sziszka78
Tolna

Huh, ez nem semmi sztori! Én is tuti betojtam volna! :( Most már zárd be jól magatokat a lakásba, nehogy valami para legyen, de csak nem, mert tényleg a kutyitok nem hinném, hogy tolerálja a kertben az idegeneket! :)

Aproo, gondolom, hogy a nehéz kakilás miatt fáj szegénykének! :(

És akkor itt bölcsiznétek Miklóson? Az önkori biztosan tudna segíteni az elhelyezésben, nem???

sophie27

Zsófi, nem hiszem, hogy Miklósra visszavesznek. 2 új embert vettek fel csak az én munkaköreimre, plusz egy már ott dolgozó is visz egy feladatot.
Szóval gyakorlatilag 3 felé fizetnek azért, amit egyedül csináltam. Gondolom, 3 embert nem bocsájtanának már el..... :cry:
Szóval meg vagyok lőve, hogy mi lesz. Majd megkérdezem ősz felé, hogy igényt tartanak-e rám.
Igen, most már zárkózom, elvégre egy kutyit sem nehéz lefújni. Sajnos, csak így meg rettegni fogok minden ügyeletes éjjelen, pl. holnap is 24 órázik Peti. Szóval ez most eléggé mélyen érintett. Kiderült, hogy a hátsó szomszéd kertjén keresztül az oldalsót pakolták ki, aki fuvaros, ergó a legtöbb pénze kp. (talán fekete is gondolom) szóval eléggé nagyot kaszálhattak. Ja neki van két rotija, de olyan hülye az a két eb, hogy jobb nem is beszélni róla...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!
A börzén kell szavazni??Melyik kategoriában indultok?Dobunk rátok holnap szavazatot!
vera
l.veronika

Apróka, még nem jelentkeztünk, mert nem tudjuk pontosan hol leszünk helyileg, de én is hallottam, hogy elég nehéz bejutni, szerintem rákérdezek hamarosan.
Ez a zseblámpás sztori elég komoly, biztos kihűlt volna bennem is a vér.

Zsófi,
valószínűleg pár napot mindig nálunk tölt majd egy hétből, ha csak nem sikerül másképp megoldani. Ezt még nem tudjuk.

Szilvi,
szóval úgy van, hogy az én szüleim is, meg a Pistié is az Alföldön laknak. Mi kb. 5 éve úgy döntöttünk, hogy elköltözünk Bonyhádra, mert itt kaptunk jó melót. Aztán két éve én találtam egy sokkal-sokkal jobbat Pesten, ezért ott béreltünk egy lakást, de a bonyhádit nem adtuk el, mert Pistinek itt volt az irodája. Ezért mikor terhes lettem úgy gondoltuk Bonyhád mégis csak nyugisabb hely egy kisbabának és szülés előtt visszajöttünk. Mivel azonban dolgoznom kell újra, újra költözködünk. :) Szóval ilyen egyszerű. :D
Nem baj, ha sajnálod, én is nagyon sajnálom :(, és ha nem lenne ennyire jó munkám, semmi pénzért sem adnám bölcsibe, de a mai gazdasági helyzet mellett örülök, hogy egy ilyen stabil cégnél számítanak rám és visszavárnak.

k.a.t.i.c.a

Aproo, hát ez nem hangzik túl jól! Sem a munka, sem a rablás! :( De nálad nem él az, hogy kötelező visszavenniük!?

Vera, igen! Nem tudom, hogy melyik kategóriában indulunk, mert elvileg 1 évestől volt az első csoport, de szerintem abban leszünk, és ott a helyszínen ki lesz rakva a fotó. Köszke előre is! :)

sophie27

a normálisabbakba..

ez micsoda egy szó 8) :lol:
Vendég

Boni, szépen csücsül már a nagyfiatok. :)

Lányok, ha nagyon fincsi laktatót akartok adni a babócáknak, tudom ajánlani a Nestlé gabonás folyékony enni-innivaló tejpépét. 6 hós kortól ajánlott, isteni finom, Pistike imádja. Bár dobozos, késztermék, kicsit műanyag hatása van, biztos részben az is, de azért néha szabad kicsit kedvezni nekik, ha egyszer olyan finom. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok lányok!

Olvasni még ugyan nem volt idöm, de a képek egytöl egyig imádnivalóak! Most ezért jön a birodalom visszavág a heti terméssel:

Kezdjük a csapatos gyurmázással:
Kép

Aztán itt lenne Dagobert, aki pénzszámlálás közben elaludt:
Kép

Döncikét Eni szórakoztatta és körbebástyázta puhán, ha eldölne:

Kép

Flammkuchen erösítésnek:

Kép

Ahol szánkóztunk:
Kép
Kép
Kép

Regö a hóban:
Kép

Imi és Regö útban felfelé:
Kép

Imi hópingvinje:
Kép

Regö a babakocsinál:
Kép

Döncike les a kocsiban:
Kép

Aztán mindjárt nyomulok a farsangi képekkel is!

Barbi
Vendég

KAtica hát igen,sajna a gazdasági helyzet... de jó előre be kell jelentkezni nem? legalábbis a normálisabbakba..

Almát reszeltem neki, és utána arról csuccsogta le a levet :lol: a vezetés könnyű.. fogsz egy botot, bedugod a lyukba utána rángatod a lábad ide oda... :lol: :lol: :lol: (nicsak ki beszél)

Aproo még a hideg is kirázott..szegénykém-...

ja és a legjobbat lefelejtettem:

Kép Kép
Vendég

Én megyek a zuhany alá, eljött az én időm. :) Pocok alszik, anya meg gőzerővel rendet tesz maga körül. :lol:
Jó éjt mindenkinek!!

k.a.t.i.c.a

csak az én gépemen vagy tényleg összekeveredtek a hozzászólásaim :roll:

BArbi irigy irigy... :lol:
Vendég

köfi Jó éjt! :lol:
Vendég

Farsang

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és az elefántok folytatása:
Kép
Vendég

Azért Barbi képeire írok még néhány szót. :)

Nagyon édesek a gyerkőcök, tök jó, hogy így szeretnek kint lenni. Gondolom így is szokattátok őket. :) És milyen klassz, hogy nálatok ekkora hó van, itt meg hét ágra süt a nap napok óta (legalábbis Bonyhádon), viszont nagyon hideg van.
Tényleg Barbi, akartam már régen kérdezni valamit. Régebben tettél fel képeket, amik Szarvason készültek, ha jól emlékszem. (remélem jól és nem mondok hülyeséget) Szóval Te laktál ott, vagy rokonok élnek a városban, vagy csak ott volt megtartva a "buli"?? Csak azért kérdezem, mert a szüleink Szarvastól 20 km-re élnek Gyomaendrődön. :)

Mostmár tényleg elvonulok, sziasztok!

k.a.t.i.c.a

Na még mindig itt... :D

Barbi, nagyon-nagyon szépek a kislányok, persze a kis bohóc se semmi, édes nagyon. :)

Boni, nálam is összekeveredtek, csinált már ilyet máskor is. :)

Inkább nem köszönök el, biztos írok még... :P :lol:

k.a.t.i.c.a

Csajok!

Kérnék egy idöjárásjelentést a jövö hétre arra az esetre, ha valami oknál fogva elö tudnánk kerülni. Ez terv, a valóság az, hogy a párom hónapok óta nem jutott hozzá az autó megcsinálásához, de a hétvégén tesz egy kísérletet. Ha az sikerrel jár, istenemre mondom, én is jövök Tranzitolni az egész csipet csapattal!
Ez a hét húzós volt, két napot besegítettem a páromnak, aztán farsang napi bontásban, szülinapozás az egyik ovisnál a moziban, aztán szülöi éjjel 11-ig, másnap jelenés az iskolában a tanárnönél, farsang a gyerektornán, ma meg barátnözés du. mert szülinapja volt. Kivagyok egy kicsit, mert fogcsikorgató hideg van és mindent gyalogosan csinálva sokáig vagyok/-unk a hidegben kint. Regö egy hete talpal végre. Azóta több idöt kell szánni a közlekedésre, de megéri! Napi 5 km az alap. Ma mondjuk biciklivel vittem és hoztam, de a barátnömhöz már gyalog és még esett is hozzá valami nedvesség az égböl.
A szülöin semmi bíztató nem derült ki. Még cidrizhetek vagy 4 hetet, mire kiderül, hogy Regö is bekerült-e Imi mellé az új oviba, vagy sem. Ha nem, akkor nagy gáz van, mert febr. 15-og volt a jelentkezési határidö mindenhol... Mondjuk túl sok alternatívám elérhetö közelségben már nincsen, mert ez most a 4. ovink és az új lesz az 5. Ez lent van a városban, ami annyit tesz, hogy minden nap 2,5 km egy irányba a táv. Az új nevelök rettenetesen unszimpatikusak és az új stílus is az, így lehet, hogy tényleg más megoldás után kell néznem.
A tanárnö sem nyugtatott meg igazán. Eni olyan az iskolában is, mint itthon. Ha van kedve tanul, ha nincs, nincs. Ma pl. van kedve. Amióta hazajöttünk, a jövö hétre feladott rengeteg háziját gyártja órák óta.
Na eldugulok és megyek én is alábukok a habokba, hogy lemossam az emberszagomat. :)

Jó éjt!

Barbi
Vendég

BArbi ezek a csimók gyönyörűek! a kis gésa a kedvencem! :lol:

remélem sikerült az ovi!

na ha ti is jöttök, akkor valahogy én is megpróbálok végre eljutni odáig! nem mintha a többiek kevésbé vonzanának.. de te azé messzebbről jösssz :wink: így nem várok tavaszig 8)
Vendég

Vera!
Hát persze,hogy ismerlek!Bocsi,hogy nem ismertelek fel személyesen! :oops: Te ügyesebb voltál! :wink: Bár könnyebb dolgod volt,mert velem volt a két kis "ismertetőjegyem"! :lol: :lol:

Hahó csajok!
Nagyon jók a bébik a képeken!Gyönyörűek,tényleg! :lol: :lol:

Pusssza mindenkinek!

binyek

Szia Binyek!! :)

Rég jártál erre. :) Ti is szépek vagytok...és mekkorák!! :shock: :lol:

Tényleg megyek mostmár, jó éjt! :)

k.a.t.i.c.a

Barbi: annyira szépek a gyerekeid, bár egy pillanatra elgondolkodtam, hogy honnan lett hirtelen egy 3. lányod :wink: Nekem is a gésa tetszik a legjobban, mert különleges! Mikor jönnétek? Kedden megy Pestre a férjem, ha úgy alakul, akkor szívesen találkoznánk veletek....hétfőn nem hiszem, hogy jönni tudunk a tranzitba. Dönci édes, ahogy örül a gyurmázásnak :) Anyum kiment Münchenbe dolgozni, és ő is mondta, hogy rengeteg hó van. Én nem bántam volna, ha kicsit több van itt, ha már úgy is ennyire hideg van, akkor hó is lehetett volna. De most már elkésett a hó, inkább a tavasz jöjjön!
Azért ezzel az óvoda dologgal tényleg sokat kínlódsz, ki hinné, hogy ilyen nehéz jó óvodát találni...bár azt hiszem ha ott tartunk majd, akkor én is nagyon kritikus leszek.Előre félek már magamtól :D Az a flammkuchen is jól néz ki, hogy kell azt csinálni?

Zsigi ügyesen ücsörög már!

Katica, valószínűleg az zavart meg, hogy sok Braun van Bonyhádon, de hogy ott jó munkát találni....hát nem sok embernek sikerül :D Akkor anyukád is átmenetileg Pestre költözik?

Csajok! Én mondtam a tranzitban, hogy Binyek olvas bennünket! :D :D :D

<
sziszka78
Tolna

massbarbi, a flammkuchen aza tökipompos magyarúl?

és csak annyit szeretnék mondani, hogy szívesen lennék a gyereked :roll:
azt hiszem ezzel mindent elmondtam :oops:
Vendég

Barbi, nagyon jó képek! A gésa jelmez szerintem azért is nagyon jó, mert nagyon illik hozzá a kihúzott szem. De jó lenne ha tudnánk találkozni előben! Végre mi is meggyógyultunk, ha jösz haza mi mindenképpen megyünk majd tranzitolni!

Binyek, nem ér csak zugolvasni! :) Néha szólj is hozzá. Megnéztem az albumodat, nagyon sokat nőttek az ikrek. milyen jó lehet nekik, hogy már van játszópajtásuk :) méghozzá a nap minden percében.

Apró, durva ez a történet.
Mi nemsokára indulunk a szüleimhez. Enyingen laknak, hát ez sem a legbiztonságosabb hely mostában, biztos hallottatok róla :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: