A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aha, ezt sem tudtam. És mit dolgozik a Gy.?

Kép
flóra 11

Ez a bogyók utóhatása!!!

Egy kis gyomorgyógyszert kéne szedned pár napig!!Zantac Umaren??

Kép
martik77

És mit mond a szomszéd? Ő is ráfizet?

Kép
flóra 11

Nem sírok,mert tök határozott vagyok,hogy nem fizetem ki és kész!!!!! :)

Kép
martik77

A Gy. a Királyfival járt az egyetemre, Sopronba, a faipari mérnöki karra, és elvégezte, csak ugye, nincs nyelvvizsgája, és ezért nem kapja meg ezt a diplomát. De el tudta intézni, hogy az erre épülő (tehát alap diploma nélkül nem kezdhető) menedzser szakmérnök szakra járhasson, és ezt is elvégezte, de mivel még mindig nincs nyelvvizsgája, ezért nincs meg ez a diplomája sem.
Egyébként egy ajtógyártó cégnél dolgozik itt a battai ipari parkban CNC-n, az egy marógép-szerűség, programozza, meg rakja rá a baromi nehéz ajtókat stb., meg ő az üzemvezető vagy mi a szösz.

KépKép
benó

Neki 70 négyzetméterre támogatással 22 ezer az reális.

Na mindegy hagyjuk majd hétfőn kiderül.

Kép
martik77

Oké, ne is sírj, inkább ölj! :lol: :lol: :lol:
Szomszéd mit mond?

KépKép
benó

Tényleg és mi van a múltkori vizsgával? Már van eredmény? Én erről valahol lemaradtam. Csak arra emlékszem,hogy mondta,hogy jól sikerült, de eredményre nem emlékszem.

Kép
flóra 11

Lehet, hogy már van eredmény, de én meg nem nézem, mindig én vagyok a rossz hír hozója. :?

KépKép
benó

Ja, fenn van a neten? És Gy. miért nem nézi meg?

Kép
flóra 11

Mert nem akar felrobbanni. :lol:

KépKép
benó

Jó lenne ha Gy.ka is végre megkapná a diplomáit!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Előbb-utóbb úgy is megtudja.

És minket jobban érdekel!!! :D :D :D

Kép
martik77

:D :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Most nem árulta el a kódját, úgyhogy nem tudom megnézni. Eddig mindig kirakta valahová, aztán én meg leloptam és megnéztem. :wink:

KépKép
benó

Megyek vasalni L.ruháját.Majd jövök.Puszi!!

Kép
martik77

A kis rafinált!!!!!!!!!!! :wink:

Megyünk enni!!!!!!!!!!
Kép

Kép
muzsuzska

Jó étvágyat és jó vasalást! :D

KépKép
benó

Petinek lemondták a tátrai Rubik kocka bemutatót. :( Állítólag nem futotta a keretből akkora rendezvényre, mint tervezték. Tehát megszorítások miatt néhányat visszamondtak. :( Biztos csalódott lesz szegény. :(

Kép
flóra 11

Na, ne már, szegény pedig már biztos beleélte magát. :? :( :( :(

KépKép
benó

:( :(

Kép
muzsuzska

Pedig előtte rengetegszer felhívtak minket,meg mailt is sokat írtak, ostromoltak minket szinte, hogy egyezzek bele, hogy a gyerek elmenjen. Mikor már beleegyeztem, akkor a Peti nem akart menni, aztán megdumáltuk, hogy mehet a haverja is, akkor már ő is el akart menni. Mire minden meg lett beszélve, már konkrét időpont, összeg, utazás, stb. akkor másnapra visszamondja. :?

Kép
flóra 11

Na, ezek a tótok. Ez jellemző rájuk. Hűbelebalázs módjára, ész nélkül szervezkednek, aztán rájön, hogy nincs is rá pénze. :? Mindenben ilyen fejetlenek. Utálom őket! :x

Kép
flóra 11

Nem tudtam, hogy ez már régóta zajlott, az intézkedés. :?

KépKép
benó

:twisted:

KépKép
benó

Mondtam már, hogy a munkában ki volt, aki a hátam mögött ellenem dolgozott? Aki csinálta a galibákat nekem most munkában. Az egy tök soviniszta nőci, akinek úgy néz ki nagyon az útjába vagyok. Persze, mert látja, hogy ügyesebb vagyok nála, aktívabb, kreatívabb. Ő meg csak kiabálni és idegeskedni tud. :x

Kép
flóra 11

Csinálok egy óriási manósapkát bánatomban, hogy ennyi hülyeség összejött. :x

KépKép
benó

Igen, ment. Csak nem írtam, már csak akkor, mikor lefixáltuk a dolgokat. :?

Kép
flóra 11

És ez kicsoda? Egy sima kolléganő?

KépKép
benó

Kivasaltam. :D :D :D

Kép
martik77

Szegényke!!! :( :( :(

Kép
martik77

Én meg lehúzom a lepedőket! És kimosom a F. pokrócát.Itt minden izzadságszagú körülöttem. Tegnap is ezt éreztem, szagolgattam magamat. De én nem lehetek,minden ruhát kimostamés tiszta van rajtam. Én már nem tudom,minek van itt ilyen hülye szaga. :evil:

Kép
flóra 11

Nekem meg lelassult az oldal.
Ügyes vagy a vasalással. :D

KépKép
benó

Ügyes vagy!!!!!!

Nem izgatok fel senkit, De Ferdi kurva mocsok dolgokat tervez a családosok ellen.............

Kép
muzsuzska

Ki kicsoda? Aki szervezi a rendezvényt? Az egy szervezőirodán keresztül ment volna. Ők szervezkednek, megbeszélték velünk, mire a kliens lemondta.

Kép
flóra 11

Csak két póló meg egy nadrág volt. :D

Kép
martik77

Ferdi behúzhatná a farkát. Miért csinál hülyeségeket? Mert őt nem érinti? :x A nyakába varrnék 20 apró gyereket, aztán majd másképp gondolkodna a hülye! :x

Kép
flóra 11

Nem hallgatok politikát elég akkor idegeskednem mikor megtudom.Vagyis azért este a hírekből mindig megtudok valamit. :?

Kép
martik77

Ferdinek üzenhetek valamit? :x :lol:

Nem, a kolléganő kicsoda? Tehát nem is a felettesed, csak úgy pikkel rád és kész. De mitől tartott?

KépKép
benó

Ildó, amióta nem cigizek büdösnek érzem a vizet itthon!!!!!! :oops: :oops: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ne nézz híreket. :lol:

KépKép
benó

A szirmok majdnem fele kész. Mert ugye közben szorgalmasan hímezgetek. :wink:

Kép
flóra 11

Ügyi :D én is manózom :lol:

KépKép
benó

Tancsunak üzenem, nekem néma lábosaim vannak, nem ordítoznak ha nincsenek elmosogatva!!!!!!!!!!!!!!!
Anyukám nem tud aludni, ha van mosatlan a mosogatóban, na nekem nincs ilyen gondom! De ezt már írtam nektek! :wink:

Kép
muzsuzska

Ja, a kolléganő? Csak kolléganő, nem felettes. Pikkel rám, mert nekem van egy kis funkcióm, ha kicsi is, neki meg nincs és nagyon nyalakszik a vezetőségnél. Bármit csinálni kell, mindig kiabál, hogy én,én én. Aztán ha rám bízták a dolgot, akkor majd meg pukkadt mérgében! Hülye liba! Meg mostanában nagyon jóban van a helyettessel, aki szövetségest lát benne.

Kép
flóra 11

Többek szerint az a tervük, hogy az igazgatónőt kitúrják a helyébe ül a mostani helyettes és ez a nő lesz majd a helyettes. Csinálják, kit érdekelnek, de engem minek kevert bele. Ja,mert fél, hogy esetleg majd én pályázok, mert az előző sulin helyettes voltam. Na,én meg pont ezért nem akarok funkcióban lenni. Most más terveim vannak. :wink: Ugye? Csak szegény feje ezt nem tudja. :?

Kép
flóra 11

És milyen szakos? Tanító?

KépKép
benó

http://www.teszvesz.hu/item559611257_fi ... _1_uj.html

találtam egy ilyen megoldásos játszószőnyeget.

Kép
martik77

Na, szal egyszerűen az útjában vagyok és kész. És most befeketített a helyettes előtt, ami nagyon jól jön neki. :evil: Én meg hiába fogom állítani, hogy nem én voltam, ez annyi, hogy vagy elhiszik, vagy nem. Kész. Nekem pedig így nincs kedvem ott dolgozni, hogy ilyen áskálódások mennek.

Kép
flóra 11

Képesítése ugyanaz, mint nekem.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: