A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

léptem aludni
Joccakát
Vendég

A binyek link kéne a város nevét tudom :lol:

lanyané

holnap lesz szana, apa szabin meglepett :P csak most árulta el :lol:
Vendég

Cakát! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Binyek :P
Úgy magadra húztad ezt a szervezést, hogy kénytelen leszel kitalálni, ki mit vigyen, mert ezt vagy 1 kézből irányítja az ember, vagy végül ott találjuk magunkat 30 üveg borral és 20 kiló krumplival, oszt ehetünk hamubasült krumplit és jól berúghatunk :lol: Ja és lécci a szervezésért az ajándékot is találd ki magadnak és írd meg nekünk. Köszi :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szegény Binyek, jól kikaptál bennünket! :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Csajok!
Imádlak benneteket!!!
Asszem, ma reggel agylobbot kaptam volna, ha nem vagytok. Ugyanis fejés közben szoktam visszaolvasni, csak annyi "szépséghibája" van a dolognak, hogy közben a kölkök itt vannak alábamnál hordozóban, és ma hol felváltva, hol duettben üvöltöttek. Szóval egy kézzal fejtem, fél szemmel olvastam, lábbal hordozót ringattam (egyreszimpibb a rezgőfunkciós pihiszék) és a szabad kezemmel a cumit gyömtem a szájukba. Soha nem gondoltam, hogy ilyen sokfunkciós vagyok. 8) És legalább jókat röhögtem.

Tegnap este kicsit bedobtam a törülközőt, Pasi, ne haragudj! Tudom, hogy dög voltam. :oops:

Kaja Hévízre: ha minden jól megy, vállalok egy adag csokis muffint. Pasi isteni palacsintát tud gyártani, de nem tudom, hajlandó lesz -e rá.

Na lépek, ágyazás-porszívózás stb.... Rohanás lesz.
vovanda

Húúú nem erről volt szó :) már megint annyit írtatok :)

Banika!

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... 61092.html

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... 80617.html

vagy muszáj Toffe színben?
nézz szét az expressen( én is ott vettem a babakocsit), babaszobán, apronet.hu...oszt lehet akad valami...

Binyek! mi van a babakocsikkal??

Eszti! Te már vettél másikat?

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:02-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:03-kor.
davandi

cica: tudod, hogy nem hat meg a nyafogásod:D
de azért az kicsit sok volt, hogy megyeztünk, amikor indultunk, hogy enyém a rendrakás a baluszobában, mire hazaértem, te megcsináltad, aztán a fejemhez vágod, hogy minden rád marad...
és mééééééééér kellett a palacsintát bedobni????? szerinted kb. 60 emberre való adagot meddig kéne sütni? akkor aztán végképp minden rád fog maradni vagy egy hétig:P

egy biztos: a nyári tali szervezését binyek ezek után nem vállalja fel:-) vagy ha mégis, akkor részvétem....de ezzel várjuk meg, hogy sikerül hévíz, hogy egyáltalán rábízzuk-e még egyszer:-)

de valahol 20-30 oldallal ezelőtt szanet tett egy felajánlást, ha jól emlékszem, hogy ők nem tudnak jönni hévízre, mert messze van, de a legközelebbit megszervezi ő.....vagy már akkor is nagyon átlósan olvastam volna? szanet????
1szálpasi

Jöttem panaszkodni. Bocsi. Hosszú lesz, aki nem ér rá ugorja.

Hetek óta nagyon rosszul voltam (ezért is tűntem el): folyamatos fejfájás, szédülés, pocsékul alszom, vérnyomás nem oké, alig bírok felmászni a 3. emeletig....ja és a szülés óta nemhogy fogyni nem sikerült, de híztam, nem is keveset. Háziorvos: egyen kevesebbet, mozogjon többet. Köszi. A netet bújva kiderítettem mi a gond. Megpróbáltam bejelentkezni kórházi kivizsgálásra, ahol sikerült is július 29-re!!! időpontot kapni. Kerestem egy magánklinikát, ahol a héten megtörtént a kivizsgálás és persze az van, amit gondoltam: Inzulin Rezisztencia. Az majd csak később derül ki, hogy "csak" IR önmagában, vagy más betegséghez társuló IR. Szóval mától gyógyszert kell szednem, meghatározott időpontokban ennem és minden evésnél grammra megadott szénhidrátmennyiséget kell bevinni (mint a cukorbetegeknek). Fogalmam sincs hogy fogom megcsinálni.

Csak tudnám mi a szarra fizetek egy csomó TB-t, ha nekem kell diagnosztizálni magam és egy magánklinikán vizsgálnak ki tök drágán. Hozzáteszem ugyanezt eljátszottam 3 évvel ezelőtt is, amikor fél év "egyenkevesebbet és mozogjontöbbet" duma után és +20kg-nál közöltem a dokimmal, hogy ide a beutalót a pajzsmirigy rendelésre. Azóta is gyógyszert kell szednem, mert pm. alulműködésem van.
Basszus, ha már mindig van valami bajom, akkor miért csak olyan aminek a legfőbb tünete a brutál hízás?!

Ne haragudjatok a kisregényért, de eléggé kiakadtam. Közben a családom észre se veszi, hogy mi van. Anyu 3X 2 napot töltött eddig velünk, amióta a gyerekek megszülettek. Anyósom segít amikor Tomit gyógytornára kell vinnem. Ez eddig heti egy alkalom volt. Most voltunk neurológián kontrollon és 2 újabb tornára kell járnunk Budakalászra a Gézengúzba. Csak esti időpontokon tudjuk megoldani, akkor viszont már tök fáradt Tomi, és örjöng egész torna alatt. Szegények amúgyis teljesen kivannak: fogzanak ezerrel és az "anya ne menj 1 méternél messzebb, de még jobb, ha felveszel" korszakukat élik. GYED-et ezentúl Dévény tornára és Gézengúznak utaltatom. Itt megint kezdhetném a mi a szarra fizetem a TB-t ... mondatomat. Juci nem tudom, ti hogy bírjátok.

Átolvasni csak nagyvonalakban sikerült. Fogok reagálni egyebekre is, csak ez most nagyon kikívánkozott.

Kép

Kép
szofi74

Vanda
Pihiszék nekem megváltás volt.Imádták(amíg nem jöttek rá,hogy képesek a helyváltoztatásra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még nem merem eladni őket,apám vette és kitér a hitéből szegénykém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Amikor még nyugton maradtak

[/img]
Kép

mostanában már egyensúly fejlesztésre használjuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
Köszi,de én ariat keresek.A pliko 8,5 kg,az aria 4,5
Vendég

te jó ég míilyen püffedt fejük volt
Vendég

Szofi
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Azt én se tudom tb-t minek fizet az ember.
Nincs valaki aki tudna segíteni?Ismerős,barátnő,bárki.Ha már acsaládra nem számíthattok?
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:03-kor.
davandi

Davandi
Bejelentkezem!!!!!!!!:):):)

Banika
Hol veszel babakocsi kapcsot?Nekem is kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:04-kor.
davandi

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:04-kor.
davandi

Szofi
Sajnálom és gyere nyugodtan panaszkodni!!!

Zsuzska
Még nincs babakocsi,de már nagyon kéne,úgyhogy dobáld csak azokat a linkeket :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Szofi :(
Bizony csoda, hogy egyáltalán teherbe tudtál így esni :shock: A Kaális topikon kb. minden 2. lány IR-es! S hát a gyógyszer mellékhatásai sem kellemesek...
Léleksimi :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Azt hiszem brendonban van,de én nem akarok kapcsot egyelőre.Igazából azért szeretnék ilyen kocsikat,mert amikor ketten vagyunk,akkor sokkal kényelmesebb és tényleg alig foglalnak helyet a kocsiban a duette-hez képest.Azzal nem tudnánk nyaralni menni,mert full tele vele a csomitartó.Ráadásul így hogy mindketten ülnek,alig tudok pakolni alul a kosarába.

Ezek szétszedik a lakást :lol: :lol: :lol:
Vendég

A dm-es pelus dobozát gyilkolják közös erővel,közben a Marci csapkodja a fiókot.A nappali már romokban :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap du. nem tudtam belepni a babanetre, ugyhogy most reggel 3 oldalt kellett visszaolvasnom. :shock:

Szofi: teljesen megdobbentett amit irtal, nagyon nehez lehet most Neked! Te nagyon ugyes voltal hogy utanajartal es kideritetted mi a bajod! Tudom milyen az mikor az embernek 2 (3) gyereket kell ellatnia mikozben rosszul van, en a mai napig nem tudom biztosan mi (volt) a bajom. A stresszre fogom es ha most megszunik akkor igazam van ha nem akkor en is kereshetek valami magandokit. :?
Bebiszittert nem tudnatok fogadni? Nagyon sajnalom hogy Neked is ilyen a csaladod! Segiteseg nelkul k.rvara nehez! :oops: :( Kitartas es gyere panaszkodni amikor kell! Akar privizhetunk is ha szukseged van egy kis lelki tamaszra!

Benszi: anyosod nem semmi!!! :shock: Hihetetlen hogy erre ilyen ugyesen tudtal reagalni, nagyon nagy lelekjelenletre vall!!! Remelem azert a kiszeltuncivizsgalat meglesz otthon is!!! :lol:

Rakok par kepet, tegnap akaram de nem engedett:
A tegnapi kakos muffineveszt:
Kép
Csak hogy tudjatok nem kamuzok: :lol:
(csunya de finom :lol: )
Kép
Papi megtancoltatja a gyerekeket: (bar lehet hogy ez is csak egy kamupapi, igazabol a postas :lol: )
Kép
Kép
(Ja, latnatok hogy ropjak a tancot a kicsik az ABBA-ra! :D )

Alex letamad, hat, na ... szerelmesek vagyunk, nem tagadom. :oops: :D
Kép
Mindenki a Mamira:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, ma megyunk eloszor szurira Rateval du. Mi lesz ebbol? :shock: :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Megint jól nyomtátok este!

Banika!
Édesek az egyformák!

Szofi!
Sajnálom a betegséget.Nehéz lehet egyedül megoldani az biztos!

Davandi!
Hagyjad már azt a rendrakást pasira!

Pasi!
Nutellás palacsintát imádom :lol:

Én is sajnálom,hogy ma nem tudunk elmenni az emberrel.Anyuka már 5-re vár minket!Tatárbifsteakkal.Kölkökre is gondolt mi?Hajrá nyershús!

Apa 10-re vitte Balut a szájsebészetre én meg itthon maradtam Dórival.Még nem hívott mi van.Itthon rosszabb,bár elmentem volna velük,de Dórit nem akartuk elvinni ebben a bacis időben.
Vendég

Banika és ezek??

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... 05874.html

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... 13913.html

4,5 kilo? te jóég , csak? miből van akkor??? :roll: :shock:

Eszti Drága neked milyen kell?? :):)

benszi, anyuka csak a fiára gondolt :) mert nem éppen egy női kaja :)

zsuzska80
Szombathely

Benszi
Jaj,remélem,minden ok lesz Baluval.
Anyós marha "jó" fej :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tonti
Nagyon ügyi vagy és olyan szépek vagytok.Alex tök helyes kispasi. :wink: :wink: :wink: :wink:

Davandi
MAjd mindig küldj rám egy sms-t,hogyha vége az oldalnak és laptető jön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti, jók a képek :)

Szófi! sajnálom, de a megfelelő gyógyszerrel csak úgy mennek le e kilok!!! sztem már sínen vagy!! ennél már csak jobb lehet!!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Esernyőre csukható,lehet 2db 1-es is,nőcis,szép állapotú,strapabíró,max.30.000-ért. :) :) :)

Banika
És mégis milyen néven fut a Brendonban ez a sz.r,mert juszt se találom :x :x :x :x :x
Vendég

Tonti!
De gyönyörűek vagytok!Jó a süti is!Édesek a táncosok apával!
Este azért ránkfér a kiszeltüncizés!
Vendég

Lanyané
Nem írt vissza a tesz-veszen a csaj,hogy mennyik a min.árak?
Vendég

Zsuzska
Bocsi,de asszem maradok az ikernél,mert nagyrészt egyedül megyek velük sétálni,és ha 2 1-est veszünk,akkor sehova sem fogunk beférni :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Szofi!
Sajnálom az IR-t. Itt Debrecenben nagyon dícsérnek egy dokinőt. Esetleg utánanézessek, hogy Pesten tud -e ajánlani valakit, akihez mehetnél?

Banika!
Licitáltam két pihiszékre a teszveszen. 8) Kár, hogy a tieid még nem eladók.
Ja, Pasi szerint a te fiaidnak a pólójára elég lenne annyit írni, hogy Higanyka 1 és Higanyka 2. :lol:

Tonti!
Nagyon jók a képek!

Benszi!
Anyós brrr! Én tuti kiakadtam volna, nagyon ügyesen reagáltál. Egy hős vagy!
vovanda

Eszti! akkor esernyőre csukható kell ikre, nőcis? mennyiért kb?
Aria Twinben nem gondolkoztál? mondjuk az nem esernyőre csukható...
Kép
Mi most így nyomjuk :)

zsuzska80
Szombathely

ikerkapocs
nem tom,az uram nézte

Zsuzska aria twin nem köll,köszi
peregok alapban könnyűek
Vendég

Vanda
én is ezekre a nevekre gondoltam
Vendég

Zsuzska
Nem eladó? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát 30.000-nál többet nem nagyon szeretnék,max.40.000,de az a nagyon-nagyon-nagyon max.
Vendég

Banika, nem nekem ajánlgattam a aria twint hanem Esztinek! neked küldtem két linket, azokat meglested?

Eszti! nem válaszolt a csaj a teszveszen, megnéztem.

zsuzska80
Szombathely

És mindenképp esernyőre csukható kell.Még régen volt fenn a Babyoutleten is,talán még én ajánlottam is neked,de már nincs :( :( :( :(
Vendég

Zsuzska
ezt könnyű tolni?
Vendég

Zsuzska
Tesz-vesz-Köszi!
Vendég

Köszi az aggódást Baluért mindenkinek!
Hazaértek és semmit nem csináltak vele csak megkukkolták.Sajna ez előfordul a rágóknál kenegetjük Anesteticával oszt majd kibújiik.

Davandi!
Más esetben nem így reagáltam volna anyósra,de most házasságmegmentő project van.

Esti vacsi!
Hát igen,anyuka csak a fiára gondol!De szarok rá!Viszek én nekik.
Vendég

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... 05874.html

ez az aria

a másikat meg a teszveszen olcsóbban árulta,d efinnyás vagyok,ez "MŰANYAGOS-SUHOGÓS" HUZATÚ :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek!
Dóri látta,hogy Balu és apa elmegy,sírni kezdett.Kimentünk sétálni és szánkózni,ott jól elvolt,de ahogy bejö9ttünk sírdogált és lézengett,amíg Balu haza nem jött.Most itt van mindkettő,de szarnak egymásra,viszont a biztonság érzete visszatért Dórinak!
Vendég

huhhh lemaradtam

szofi drága :cry: sok erőt meggyógyulsz még jó hogy kiderült.puszika
eszti visszaírt de hogy nem mondhatja meg meg izééé :twisted: majd vasárnap ránézünk :wink:
tonti csodaszép vagy na meg az egész család :D
higanykák imádom őket,kis ördögök :twisted: :D cupppp
zsuzska jól nyomjátok :D
benszi nutispali :D
szálpasi kénytelen leszel nekünk éjszaka sütögetni párszázat :D
nem merem még elkiabálni,de apa már úton van a hauck esernyőkocsiért :D 10ezerért :D én a kis szerencsés :D a storyt dobom ha már nálunk van :D :D :D
na megyek szobacangázni :D
esküszöm lehet elcseszek sok időt,hogy jövök netezni de olyan jól érzem tőle magam :D :D :D dumcsizunk pletyizünk hülyülünk--ez hiányzik---mindenkit cupppppantok

lanyané

Benszi: Mikor azt írod az exemre, hogy "urad", akkor mindig fetrengek a röhögéstől! Kép
Anyósod egy boszorkány! Kép

Múgy van valami link vagy valami, min a Hévizes helyet meg lehet nézni? És már nem emlékszem, hogy mit is írtatok, lehet utazásicsekkel fizetni?

Lanyané: Írok privit!
Vendég

Benszi
Én is mindig viszek.
Szegény Balukám,már csak kibújik az a fránya fog.
Fürdetőkrém szupi :lol: :lol: :lol: :lol: Higanykák állandóan narancslevet akarnak inni,de tökre kicsípi aki fokhagyma valagukat.Most nyomjuk a fürdetőt és lám.Meg is mondom a dokinéninek ha legközelebb megyünk.Eddig is annyit írattam,de most majd még többet fogok.Én is szoktam lopni belőle.

Nekem is kellene szanálnom,de nincs lekierőm

Vanda
Én írtam amúg ypasinak is anno,hogy lesz kedves címet küldeni a minirucik miatt,de nem reagált rá.Nem mertem tukmálni szegényre.

Kismamik hol vagytok?Kamukáztok?
Vendég

minek üdülési csekk?az utolsó fizeti mindenki szállását.binyek megmondta :lol: :lol: :lol: :lol:

esküszöm lehet elcseszek sok időt,hogy jövök netezni de olyan jól érzem tőle magam dumcsizunk pletyizünk hülyülünk--ez hiányzik---mindenkit cupppppantok

ezzel én ios így vagyok
Vendég

Banika
Kamu Eszti,sotske álnéven babakocsit vadász :roll: :roll: :roll: :roll:
Amúgy vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Most az ikreseken írtam egy csajnak,állítólag van Mothercare-es,esernyőre csukható ikerkocsija :roll: :roll: :roll: Ismeri valaki ezt a típust?Vélemény?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: