Jó reggelt!
Hát először is Boo! Mi a helyzet volt békülés?
Niki!
Én is azt szeretem külföldiában, hogy olyan lazák az emberek. Egy ismerősöm szerint, ha egy túrós pitével a fejeden járkálsz, akkor sem néznek hülyének.
Sillia!
Úgy sajnálom, hogy ez van Áfonyával.

Azt nem lehet, hogy most te vidd egy darabig sétálni, közben meg apa kényeztesse egy picit, hogy lassan felejtse el ezt a verés dolgot?
Én is elég szigorú vagyok a kutyáimmal, első körben amikor jól kikapott a pici valamiért még másnap reggel amikor mentem simogatni, laposkúszásban közelített felém, nehogy megint kikapjon, pedig akkor semmit nem csinált. Na, mondanom sem kell, hogy elbőgtem magam, hogy mostantól már mindig félni fog tőlem.

De aztán rájött, hogy csak akkor kap ki, ha tényleg rosszat csinál, de én is rájöttem, hogy rögtön utána leszidom esetleg egy fenékreütés, utána mindig félve néz, szemezünk egy picit, és akkor el kezdek hozzá beszélni, mint egy kisgyerekhez, hogy ezt most miért nem kellett volna és a vége az lesz, hogy mondom neki, semmi baj, de legközelebb ne csináljon ilyet és már hívom is magamhoz egy kis simogatásra. Persze már a hnglejtésemből megérti, hogy nincs gáz és rohan hozzám megnyalni a kezem. Ő ezzel kér bocsánatot.
Persze minden kutya más, de hátha a párod kicsit lazít a vele kapcsolatos szigoron, hátha akkor elfelejtődik egyszer ez a berögzült dolog és nem fog elmászkálni.
Katy!
Jobbulást a párodnak, és kitartást neked egy beteg férfi ápolásához!
Babánk neme!
Reméljem tényleg kibírjuk és a doki sem szólja el magát.

Szerintem nagyon izgi!
Ági!
Nekem sosem jöttek be a megérzéseim, de egyszer mintha fiú ugrott volna be, de álmodtam is vele, akkor meg lány volt. Az ismerősök meg...

Párom ismerősei azt mondják fiú lesz, az enyémek meg azt, hogy lány.

Vajon miért...
Székrekedésre!
Próbáljátok ki a Laevolac szirupot, állítólag jó, bár én nem próbáltam szerencsére nekem sem kell ilyenekkel foglalkoznom.
Timi!
No, akkor jól sejtettem utólag, hogy ez lehet a helyzet én meg jól lenaívoztalak...

bocsi
Most meg ne nézz hülyének, de ha ez van, akkor annyit megtehetsz, hogy elkéred az uccsó hetekben a dokidtól, hogy mikor van bent a kórházban és ha megindul a szülés, elfolyik a magzatvíz, akkor még mindig tudsz sakkozni (persze a lehetőségeken belül), hogy még nem indulsz el, mert 2 óra múlva már benn lesz a doki, és ha akkor jár le az ügyelete, szerintem valahogy meg lehet oldani, hogy tovább benntmaradjon, az már nem lehet akkora gáz, mintha úgy jönne csak be hívásra. Persze csak addig sakkozz ezzel, hogy nehogy aztán otthonszülés legyen a vége.
Rám meg azért nézett nagy szemekkel a védőnő, mert fel akarta írni a dokimat, mondtam neki, hogy kihez járok, de az ügyeletesnél szeretnék szülni. Persze aztán megértette, csak elsőre elkerekedtek a szemei.
Orsi!
nem úgy értettem ám, hogy a könnyűszerkezetes ház nem épülhet hosszútávra, csak engem már annyira lebeszéltek róla, hogy nem tudok másként gondolni rá, pedig már el is felejtettem nagyrészt, hogy mik a hátrányai. NO meg ilyen nagy dolgokban félek az újdonságoktól és bármennyire is Magyaro-on ez még nem annyira kipróbált dolog. (itt most évtizedekre gondolok) Így vagyok pl. ezzel a lézeres szemműtéttel is, hogy abban sem bízom.