Sziasztok!!!
Elkezdtem visszaolvasni de esélytelen...
Nnna jól megígértem hogy majd apa tudósít, apát úgy elöntötte a boldogság hogy mindenről megfeledkezett...úgyhogy most röviden:
pénteken írtam hogy elkezdődött a dolog, bementünk nst-re 3/4 8ra, akkorra volt időpontom és úgy volt hogy akkor be is fektet a dokim a túlhorás miatt. Mikor leültem az nst-hez már nagyon vigyorogtam a nővérre mert tudtam hogy hazavágom a műszert a fájásaimmal, a nővér a szeme sarkából leste a gépet, szerintem nem hitte amit lát, de aztán gyorsan elkezdte gépelni a felvételi papíromat

doki jött, megvizsgált, benézett lámpával, víz mekóniumos, táskámat fogjam, szülőszoba, eda, műtő, 10:03-kor Olivér

Azt hiszem elég lényegre törő voltam

De ezen nincs mit nagyon ragozni, minden nagyon gyorsan történt, amikor beadták az eda-t már nagyon szép fájásaim voltak, a szülésznők mondták is egymásnak hogy jó lesz ha visznek már fel mert még a végén megszülök császár közben

hú apát is úgy kellett ugrasztani le ne maradjon, anyósom vitt be nst-re, apát elküldtem dolgozni még, nem is hittem volna hogy ilyen pörgős lesz. Amíg varrtak apa kezében volt a bébi, én meg csak pislogtam ugyanis 3700 g lett a picinyem

úgyhogy egyszerűen tökéletes volt minden, elindult magától a szülés, vajúdtam is összesen 5 órát, elejétől végéig tökéletes fájásokkal, a műtét jól zajlott, 10/10 apgarral, 3700g-mal és 54 cm-vel született Olivér, nem kellett befeküdnöm a patológiára és várni a csodát, tök hamar lezajlott az egész, és nem kellett harcolnom a császárért. A műtőben mondta a doki hogy hát ez nem jött volna ki...mondtam hogy ez tuti nem ha a 2900-as bátyja sem tudott.
Tej az 50. órában elindult, elég is lenne a mennyiség ha átlagos étvágya lenne a babának de mivel neki kb másfélszeres vagy inkább dupla adag tej kell így nehezen győzöm, ki van váltva a tápszer ha befuccsolnék

most pl 115 ml-t ivott meg és alszik, ha csak 70-et tudtam volna adni bőgne de nem akárhogy, igazán életrevaló kis kölyök

jahh és olyan szopóreflexe van ami belőlem visítóreflexet vált ki így egész nap fejek és üvegből itatom

előnye hogy még nem szakadt le szó szerint a mellem és hogy látom mennyit eszik, hátránya hogy mostmár ha mégis cicire teszem csak játszik, nem eszik. Hát mindegy, a lényeg hogy tej, mindegy hogy jut el a hasáig. Utolért hamar a hasfájás, szegény elég sokat szenvedett az utóbbi 2-3 napban, apa ma vett infacolt, az Znek is segített.
Hát nagyjából ennyi van velünk, bocsi az elmaradt tudósításért

nem tudom valaha behozom-e magam a vissszaolvasással, mióta megszületett Olivér 24-ből 2-3 órát alszok mert fejek állandóan hogy tudjam tartani a lépést. Tegnap éjjel pl nem volt lefejve a tej mire felébredt, hát az szép volt...
Végül nekünk a péntek 13 nagyon bejött, igazán szerencsés nap volt, minden tökéletes volt, a hegem most sokkal kényelmesebb mint a másik volt, jobban viselem, bár felállni fekvésből még sokáig tart de alakul. A vajúdós rész is tökéletes volt, hihetetlen jó érzéssel tölt el hogy teljesen magamától ilyet produkáltam és hogy tök jól bírtam a fájdalmat. Most megyek, ki kell használni hogy Olivér kifeküdt

ha tudok jövök, olvasok, szeretnék minél több babához gratulálni