A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nagyon szépek a babák :D

Kép
Kép
andabella

Várom a gólyát.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Eszter: Nálunk is ez van, szórakoztatni kell az Urat, és ha elalszik, beteszem a kiságyba, és 5 perc után megy a műsor, ma egész nap szinte ez ment, most alszik a drága, de vajon meddig!? :roll:

Ladmon: A füldugó nem is olyan rossz ötlet! Akkor nálatok is megy a cicinyúzás rendesen! :wink:
igen, a szája az enyém, amúgy tiszta Apja! :D

Millye: Nagyon jó a fotó! :lol:
zsu83

Köldökcsonk még nálunk se esett le, Apa már kezelésbe vette, hátha! :roll: Pedig már nem sok tartja!
zsu83

Sziasztok!!!

Elkezdtem visszaolvasni de esélytelen... :oops:

Nnna jól megígértem hogy majd apa tudósít, apát úgy elöntötte a boldogság hogy mindenről megfeledkezett...úgyhogy most röviden:

pénteken írtam hogy elkezdődött a dolog, bementünk nst-re 3/4 8ra, akkorra volt időpontom és úgy volt hogy akkor be is fektet a dokim a túlhorás miatt. Mikor leültem az nst-hez már nagyon vigyorogtam a nővérre mert tudtam hogy hazavágom a műszert a fájásaimmal, a nővér a szeme sarkából leste a gépet, szerintem nem hitte amit lát, de aztán gyorsan elkezdte gépelni a felvételi papíromat :D doki jött, megvizsgált, benézett lámpával, víz mekóniumos, táskámat fogjam, szülőszoba, eda, műtő, 10:03-kor Olivér :D Azt hiszem elég lényegre törő voltam :D De ezen nincs mit nagyon ragozni, minden nagyon gyorsan történt, amikor beadták az eda-t már nagyon szép fájásaim voltak, a szülésznők mondták is egymásnak hogy jó lesz ha visznek már fel mert még a végén megszülök császár közben :D hú apát is úgy kellett ugrasztani le ne maradjon, anyósom vitt be nst-re, apát elküldtem dolgozni még, nem is hittem volna hogy ilyen pörgős lesz. Amíg varrtak apa kezében volt a bébi, én meg csak pislogtam ugyanis 3700 g lett a picinyem :shock: :lol: úgyhogy egyszerűen tökéletes volt minden, elindult magától a szülés, vajúdtam is összesen 5 órát, elejétől végéig tökéletes fájásokkal, a műtét jól zajlott, 10/10 apgarral, 3700g-mal és 54 cm-vel született Olivér, nem kellett befeküdnöm a patológiára és várni a csodát, tök hamar lezajlott az egész, és nem kellett harcolnom a császárért. A műtőben mondta a doki hogy hát ez nem jött volna ki...mondtam hogy ez tuti nem ha a 2900-as bátyja sem tudott.
Tej az 50. órában elindult, elég is lenne a mennyiség ha átlagos étvágya lenne a babának de mivel neki kb másfélszeres vagy inkább dupla adag tej kell így nehezen győzöm, ki van váltva a tápszer ha befuccsolnék :) most pl 115 ml-t ivott meg és alszik, ha csak 70-et tudtam volna adni bőgne de nem akárhogy, igazán életrevaló kis kölyök :D jahh és olyan szopóreflexe van ami belőlem visítóreflexet vált ki így egész nap fejek és üvegből itatom :oops: előnye hogy még nem szakadt le szó szerint a mellem és hogy látom mennyit eszik, hátránya hogy mostmár ha mégis cicire teszem csak játszik, nem eszik. Hát mindegy, a lényeg hogy tej, mindegy hogy jut el a hasáig. Utolért hamar a hasfájás, szegény elég sokat szenvedett az utóbbi 2-3 napban, apa ma vett infacolt, az Znek is segített.
Hát nagyjából ennyi van velünk, bocsi az elmaradt tudósításért :oops: nem tudom valaha behozom-e magam a vissszaolvasással, mióta megszületett Olivér 24-ből 2-3 órát alszok mert fejek állandóan hogy tudjam tartani a lépést. Tegnap éjjel pl nem volt lefejve a tej mire felébredt, hát az szép volt...
Végül nekünk a péntek 13 nagyon bejött, igazán szerencsés nap volt, minden tökéletes volt, a hegem most sokkal kényelmesebb mint a másik volt, jobban viselem, bár felállni fekvésből még sokáig tart de alakul. A vajúdós rész is tökéletes volt, hihetetlen jó érzéssel tölt el hogy teljesen magamától ilyet produkáltam és hogy tök jól bírtam a fájdalmat. Most megyek, ki kell használni hogy Olivér kifeküdt :D ha tudok jövök, olvasok, szeretnék minél több babához gratulálni :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép pár perces Olivér

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép boldogság :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

(jó koszos volt az ablak)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép ooolyan erős vagyok

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép tejjel álmodok :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ezt az utoldó képet megkönnyeztem :oops: :)

Most nézem hány óra... :shock: totál megszűnt az időérzékem, simán lemennék a boltba és meglepődnék hogy nem nyílik az ajtó :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép az igazságosság kedvéért egy Zétis kép, hol máshol ha nem a pocsolya közepén :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera: nagy-nagy gartula Olivérhez!!!

Gyönyörű baba, és szép nagy lett!!! Gondoltuk, hogy már biztos babázol, annyira eltűntél!!! sok sok tejcsit és mihamarabbi átaludt éjszakát kívánok!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

millye: nagyon jópofa a kép! :D

zetibebi: jajj de jó, hogy jelentkeztél, méghozzá ilyen jó hírekkel és élményekkel, a fényképekről nem is beszélve. Oli eszméletlen édes, és hihetetlen, hogy micsoda méretekkel született végül. :) Hatalmas gratula nektek! (Ezek a "korababák" miket produkálnak, látod én is átmentem mostmár szépen túlhordásba. :lol: )

Kép
Kép
elif

zetibebi: végre megvagy! Nagyon gratulálok és örülök, hogy minden jól alakult!
Tényleg vicces, hogy azok húzzák a legtovább, akiket már beijesztgettek hetekkel ezelőtt!!

Ma le leszünk mérve!! Most először a kh óta! Alig várom!!

ladmon

Köszi a gratulációkat! :)

Elif akartam is mondani hogy ne kapj sokkot ha neked is nagy baba születik, a femibionnak tudom be a dolgot :wink:

Képzeljétek éjféltől fél hatig aludt Olivér :shock: aztán evett, kilenckor kelt és megint alszik :D reméljük ez a végleges bioritmusa! Kihasználni sajnos nem tudtammert Z viszont kornyikált, gondolom az átállás miatt :roll: mégiscsak 6 hétig lakott anyósomnál, most a szobája is át van rendezve, a tesót szerencsére lekopogom nagyon jól kezeli. Na majd mesélek még igazán van mit :)

Táblázat? Le vagyok maradva, valaki fel tudja tenni a kedvemért?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!
Nagyon helyes Olivér!!!!!!!!

Eljött az első éjszaka, amikor sikerült anyatejben fürödve ébrednem......:( Jajj de nem vágytam rá, és annyira elfelejtettem...és azt hittem szétrobban a cicim....a gyerek meg csak alszik....nemhogy megmentene ilyenkor...úgyhogy fejés...csukott szemmel, félálomban, ez a legkirályabb dolog :)
Apa is odavolt :)

Legtutibb picfiam rekordott döntött pelushasználatból! Tegnap kapaszkodjatok meg, 11 pelust használtunk el!!!!!!Kettőt lepisilt pelusozás közben, azt mondjuk megszárítottam újrahasznosítás végett :), de a többi! Volt szabályosan dög nehéz...aztán amit imád, frissen pelenkázva, szagoktól megszabadítva, a kis drága beleereszt még egy adag büdikét az új pelusba. azt hittem ezt csak velem csinálja, de tegnap apával is eljátszotta 2x!!!!!!!!!!!!! Jó csávó :):):) Szóval vicces pofi ez a Vince! :)
Köldök még mindig nem esett le, pedig már nagyon kevés tartja....folyton ázik, annyit pisil...meg hason szeret aludni, gondolom az se tesz jót.... :(
Tegnap mértem a kismanót, vékony hálózsákkal, meg üres pelussal 3400g lett...mível meszetelncin nagyon ordít még nem akartam kíntatni, de ezek szerint jól atrtom, mert a születési súlyát már túllőttük...

kicsit gázos téma: sose volt még nekem ilyen, és a szüléstől jöhetett ki, de amikor volt a varratszedés mondta a doki, hogy van egy kis aranyerem.... hát eddig nem zavart semmit, de tegnap viszketőzött, meg kezd zavarni....elmúlik ez magától? vagy kell kenegetni? Gyógyszertáros vagyok,de csak idős nénikék, és bácsik jöttek kencékért, és valahogy magamnak fog sincs mit....
Van valakinek ilyen problémája? Vagy volt esetleg? ez örök életemre megmarad????

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Háháhááááá! Alig vártam az első jelentkezőket aranyér ügyben!! Énisénis!!
De nekem azt ígérték, hogy majd visszahúzódik!! Szóval én egyelőre várakozó állásponton vagyok, de ha valaki rátalált a megfelelő megoldásra, várom! (Van homeós bogyó rá, annak már utánanéztem, de nem próbáltam még semmit!)

Ja, és a védőnénim szerint ma simán elmehetünk leméretni Esztikét, szóval meglesz az első utunk is!!

ladmon

Köszönöm mindenkinek, aki szorít és küldi a pozitív energiákat, de sajnos nem változott a helyzet. Este letelik a 48 óra, szóval holnap reggel megint kórházba vonulok.
Nagyon szomorú vagyok, hogy abba kell hagynom a szoptatást, de ez így sajnos nem mehet tovább. Nagyon magas láz és fájdalom miatt csomó láz-és fájdalomcsillapítót kaptam, amire azt mondták, hogy lehet szoptatás alatt, de engem mégis aggaszt, nehogy a babának baja legyen tőle. Másrészt ilyen állapotban nem tudok gondoskodni róla és félő, hogy a végén még műteni kell, szóval sajnos most az a legjobb megoldás, hogy kórházba vonulok.
Szóval most eléggé letört vagyok emiatt... :cry:

Panna
pandusika

Jó reggelt!

Zetivera: Nagyon-nagyon gratulálok a nagy és szép Oli Babához! :D :D :D
Olyan jó, hogy végül ilyen szépen alakult a szülésed, ha már a terhességed nehéz volt...

Panna: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom!!! Viszont jobb, mint egy műtét és az egészséged és Hannáé is nagyon fontos!!! Nem tudsz kint szerezni anyatejet?

Elif: Nálad semmi jele indulásnak?

Bjuti már biztos Édesanya!

Aranyér: Kenőcs nem használ Nektek?

Képzeljétek, éjjel a Bogyó majdnem óramű pontossággal négy óránként kel kétszer (már három éjszakája), nagyon szépen eszik és elmúlt éjjel mindkétszer (cumi nélkül :)) szépen egyedül visszaaludt... :)

Védőnő viszont felidegesített kissé, mert szerinte nem hízott elget az elmúlt egy hétben a Manó... De hisz az 5. napon indult be a tej (ezt is rosszallás kísérte, de hisz tehetek róla? :? ), a Baba nyugodt, kakál, pisil, szépen eszik, nem ennek kell örülni? Itt frusztrál engem. :evil:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hát ez tök jó, hogy itt ilyen álombabák vannak!!! Csak esznek, és szépen alszanak, senki nem fogja elhinni rólunk, hogy újszülött babáink vannak!!! :lol: :lol: :lol:

Panna: Annyira sajnálom... :cry: :cry: :cry: Pedig tényleg nagyon szorítottam!!! Mindenesetre tényleg az a legfontosabb, hogy rendbe gyere! Ha nem tudsz szoptatni, bánja kánya, a láz és a levertséged sztem többet árt a babának is!!! Mielőbbi jobbulást Neked!!!

Julcsi: ne is törődj a védőnővel... Mihez képest nem hízik a baba? Amit a könyv ír??? Ez baromság!!! Ha nyugodt, és ahogy mondod van pisi, kaki, akkor sztem minden rendben!!! Ne hagyd magad idegesíteni!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

zetibebi: Kérésedre frissítettem a táblát.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.02.19 12:09-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!
Verának hatalmas gratula Olivérhez!!!!
Panna, remélem, hamar rendbejössz! Drukkolok!
Hát lányok, úgy néz ki, este már kétszeres anyuka leszek: hajnal óta fáj a hasam, mentem reggel ctg-re, örvendeztem, hogy majd biztos szép görbéim leszenek, de nem :( Dokinéni megvizsgált, még nem nyíltam semmit és úgyérzi, elmozdult a baba az eddigi pozícióból. Nem mert rá megesküdni, hogy tuti harántfordult, de a szívhang sem ott volt, ahol eddig, úgyhogy azt mondta, ha ez a fájdalom nem múlik estig, akkor telefon neki és irány a kórház...Ott uh és 99% császár. Ha elmúlik, akkor meg holnap reggel fél 8 körül a kórházban...ne nagyon egyek... Arra gyanakszik, hogy a hegem nem bírja a gyűrődést és nem akar reckírozni...meg persze én sem.
Majd jelentkezem, addig is mindenkinek jó babázást a még pocakosoknak meg kitartás :lol:
Andi

Kép
Kép
abencze

Andi: Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!! Kitartás, és gyere, ahogy tudsz!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Vajon Gerendai Zsuzsival mi lehet? Ő is nagyon eltűnt, és mintha már nála is beindult volna valami....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

verus: nekünk van itthon libero pemeprs és dm-es is, nálunk legjobban a libero jön be utána a dm-es.
panna: nagyon drukkolok neked, és remélem mihamarabb meggyogyulsz.
mist: jo h ujra otthon vagytok.
zetibebi: gratulálok, gyönyörü Oli.
abencze: neked is mennek a +++++
olyan édesek a babyk!!!!
lányok hogyan kell berakni ide fotot? kicsit béna vok
André nagyon jol aludt, 1x ébredt fel. nekünk is megvan még a csonk, de ahogy tegnap néztem nem sok tartja már.

Kép
Kép
nicko

Panna!!!!! Én az elsővel ugyanígy jártam, csak nekem a kórházból hazamenet 3. napra durrant be nagyon, és lett láz...egyebek. Azonnal apa bevitt a kórházba a babával, és ott segítettek lefejni géppel, meg nyomkodta vagy 3 nővérke, és végre megkönnyebbültem...láz is lement, és utána már nem volt semmi gond! na akkor vettem a mellszívót, és karbantartottam magam! :) Nagyon szorítok, hogy hamar rendbejöjj!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

zetibebi: Femibiontól? jajj... :) majd meglássuk...

Julcsi: ha úgy nézzük semmi jele a szülésnek nálunk, ha meg amúgy nézzük akkor meg sok van :? . A kétujjnyi kifejtett és elsimult (bár még tovább is simulni képes :?: ) méhszáj, a mindenféle keményedések és görcsölgetések, amik váltják egymást. Doki szerint bármikor indulhat, DE én már 5 hete ezt hallgatom, szóval nem bízom semmiben. Majd ha tényleg ott leszek...

Plusz most kicsit fura gondolataim támadtak, mert a következő dátum, amikor majd a kórházba megyek vizsgálatra, nem rendelőbe, szóval indításgyanús lehet az jövő szerda, ami apukám születésnapja (volt :( ), így kicsit flusztrálva érzem magam, ez most még sok lenne, úgy érzem, ha egy napon születne apuval, akit a terhesség alatt vesztek el... :(

Picit vidámabb, hogy hoztam képet a faliképecskékről, amiket vagdoztam, tudom messze nem olyan szép, mint a babaképek, de nekem egyelnőre csak ez van. :wink:
Kép

Kép
Kép
elif

Nicko: ahova beírod a mondanivalódat az alatt (bal oldalon) van egy olyan szöveg, hogy melléklet feltöltése... rákattintasz, kiválasztod a képet és feltöltöd :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.02.19 14:25-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

abencze: biztosan minden rendben lesz, küldjük a ++++++++t és a drukkokat minden erővel. :) Most döbbentem rá, hogy gyakorlatilag már mindnenki teljesen a finishben van, nem csak a közelében... plusz mi néhányan már "mögötte". :wink:

Hajni férje tegnap küldött e-mailben képeket a közösbe, ha valaki még nem látta kukkoljátok meg, nagyon édes a kisfickó! :)

Kép
Kép
elif

Nicko: Feltettem neked így talán könnyebb a képfeltöltés...

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Zétivera: gratulálok Olivérhez! Gyönyörű nagy baba! Z mit szólt hozzá?

Hajninak, Jázminnak is gratulálok!

Olyan édesek a babák!

Panna: az egyik fórumon olvastam, h a fejes káposzta levelét ki kell klopfolni és azt
rátenni a gyulladásra. Esetleg egy próbát megér. Nagyon sajnálom, h így jártál. Drukkolok, h minél hamarabb elmúljon.

Gjéti: gratulálok az eljegyzéshez!

Pelenka: nekünk nagyon jó a Libero, de elfogyott, és nem kaptunk sehol, ezért Huggiest vettünk, azzal sincs probléma.

Ladmon, Julcsi, Elif: ez a hasonlítás dolog, olyan érdekes. Minden pillanatban másra hasonlít a gyerek :D

Abencze: szorítok neked!
kreiszi

köszi millye, igy már tudni fogom :D

Kép
Kép
nicko

Elif: Szépek a faliképek! Most már valóban jöhetnének a porontyok, hogy mi is tudjunk "büszkélkedni" :lol:

Nicko: Nagyon szívesen! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi: Tiszta szívás, ha hülye a védőnő.
Az enyém nagyon tuti: ő is azon a véleményen van, ha van pisi, kaki és nyugodt a gyerek, akkor nincs gond a kajával! Szóval ne aggódj, biztos minden frankó veletek is, hiszen pisil, kakil és alszik, mint a tejbetök, nem? :D

Elif: nemsokára már te is babástól teszed fel a képeket a szobáról! Megjegyezném, király a pelenkázónk, mert olyan hosszú, hogy a lepisilős akcióknál még a szőnyegig nem jutott el a pisi... (Bár a fiúk jobb ívet tudnak nyomni, az tény...) :D

Mi viszont híztunk egy hét alatt 30 dekát és elértük a 3200 g-ot! Mondjuk nem tudom viszonyítani semmihez, hogy ez jó vagy rossz, de hízott és ez azt jelenti, hogy van mit ennie! (én ugyanis egyébként nem méregetem....)

abencze: Hát akkor mindent bele! Már úgyis rég volt friss babahírünk!

ladmon

Ja, és voltunk ugyebár sétálni. Most először....

Gyerek 13.00-kor elalszik. Nekünk persze 13.30-ra kell menni. Na felkeltem.
Persze üvölt és enni akar. Na nem kap...
Pelenkacsere (mégiscsak meg kell jelennünk valahol....) Peluscsere alatt lepisilés, body -rugi eláztatás. Átöltöztetés.
Bebugyolálás 6 réteg ruha, bundazsák miegymás. Gyerek tovább üvölt.
Mózesba be, babakocsiba be. Indulás.
Odaérve: kicsomagolás, pucérra vetkőztetés: 5 perces út alatt bekakil, majd amikor kicsomagoltam újra lepisilt. Aztán elkezdett csuklani és bukni! (Ezt mind egyszerre....) Szerintem csak be akart mutatkozni a védőnőnek a tehetségével! :lol:

Szóval készüljetek ti is, ha nekivágtok az első útnak!
Azóta hazaérve boldogan alszik.... No comment!

ladmon

millye: köszi, bizony így van, így van! :)

ladmon: Nem kis buli lehetett ez a séta. :D És nem csodálom, hogy Esztike így kidőlt utána, azért nem kis teljesítmény volt tőle, amit véghezvitt! :lol: Most még mosolygok, de fogok én még hajtépve sírni is ez tutti ilyen sorokat olvasva... És hát igen, a szőnyegnek nálunk mindenképpen költöznie kell, ha Efe végre kibújik, elővigyázatosságból... :) Most azon is elkezdtem aggodni, hogy mi lesz ha ezek a képek a falon is kapnak a pisiből, mert sztem nem kizárt, ugye?

Kép
Kép
elif

Ladmon! Jót vigyorogtam az eseteden, mintha csak az én fiamat látnám!:) Mi még nem voltunk sétálni, bár ma nagyon gondolkodok, olyan szépen süt a nap, csak hát még kicsik vagyunk :) Bár a lányzómmal(nyári baba volt) már sétáltunk ilyenkor...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Áááá, szerintem hátrafele nem tud slagolni....
(vagy egyre kevésbbé merek babákról ilyen kijelentéseket tenni, ezek tényleg bármire képesek!!) :lol:

ladmon

Hivatali intéznivalók

Ami még eszembe jutott, az a gázártámogatás. Ugyebár több felé oszlik a kereset (bár a gyerek sajna nem számít 1 egész embernek :evil: ), lehetséges, hogy így beleesünk a támogatottak körébe :roll:

Kép
kangu

Senkinek nem tűnt fel, hogy Magdi semerre???? Biztos szül, jaj, tényleg ezt kívánom neki, már annyira szeretett volna!
Zümis, Gerendai Zsuzsi szintén merre flangálhatnak??? Gyanús!

Ladmon:
:lol: :lol: :lol:
Mindez nagyon vicces a Te előadásmódodban, megélni nem lehetett annyira...

Amúgy a védőnőm nem hülye, nagyon lelkiismeretes, csak vannak ilyen berögződött dolgai, hogy a könyv szerint hogy kellene állni... :x

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Zetvera, nagy nagy gratula Olivérhez! Szép nagy baba, elismerésem. Már nagyon hiányoltunk!
Jó, hogy ilyen gyorsan túl voltál a szülésen.

Panna, nagyon sajnálom, hogy kórházba kell menned. Remélem minél hamarabb rendbejössz.

Verus, nekem is van aranyerem, én körömvirág krémmel szoktam kenegetni, esetenként reparonnal. Azt készítettem be a kórházi csomagba is.

Abencze, nagy drukk neked, és kitartás! Newmsokára a kezedben lesz a kicsi.

Elif, édesek a képek! Szerintem ne agyalj most ezen a születésnapos dolgon, majd megoldódik minden.
Nálunk többen vannak így a rokonságban, hogy egy napon van anyukájukkal, apukájukkal a szülinapjuk.

Julcsi, ahogy írták a többiek, ne is foglalkozz a védőnővel, biztosan rendben van minden!

Ladmon, vicces kis kalandotok volt :lol: :lol: Ilyenkor jönnek a régi emlékek, pl, hogy sokszor már indulásra készen voltunk, mikor a gyerek nyakig összetojta magát, még le is kellett fürdetni.. persze mindig mindenhonnan késtünk...

Én ma délelőtt voltam ctg-n, fájásaim nulla szinten. A babó jól van, szépen nődögél ott ben, 4 kilósra saccolta a gép. Újabb para, hogy ha még nő, hogy a fenébe fogom megszülni.....
Mondta a doki, hoyg a feje teljesen átlagos, viszont a pocakja nagyobb az átlagosnál, tehát gondolom egy kis dagifóka lesz.
A méhszájam ennél zártabb már nem is lehetne.. a doki is egy kicsit csalódott volt, sem puhulás, sem nyílás, semmi, azt mondta semmi jel, hogy jönni akar.. Bár szerinte is jó lenne, ha megindulna végre ez a gyerek, és nem nőne többet ott bent.

Szóval ennyi van velem, kissé csalódott vagyok, reménykedtem a hétvégében, hogy hátha.....

Hugic, te csak nem elindultál szülni..... ????? Többiek? Nagy a csend a pocakosok körében.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Iricc hír: "Megszületett végre gyönyörű kisfiunk, Milos, ma 12.27-kor, 3910 gramm, 54 cm" :D :D :D

Juditnak gratulálunk az újabb óriási Kiskrapekhoz!!!
Millye, mehet a módosítás. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok, megjöttem a mai nst-ről, ebből rögtön ki is derül, hogy még távolról sem kezdődött el semmi... :cry:
Szóval, pont úgy, mint Andusnak, szintén semmi jel, zárt méhszáj, magzatom feje magasan a medencebemenet felett, mondjuk méhösszehúzódás 60-as és 70 es, de ez semmi. Szóval tovább várakozunk, próbálok türelmes lenni, de amikor nektek kellett nyugtató, türelemre intő szavakat írni, az valahogy sokkal jobban ment. :wink:
Zvera, nagyon örülök, hogy megvagy, és Oli is megvan, nem is akárhogy, még1x gratula nektek, és az az álmában mosolygós kép egyszerűen tüneményes.

Abencze, neked nagyon drukkolok, minden rendben lesz!!!!

Elif, én szívesen nézem mindig a kezeddel gyártott csodákat, jöhet kép nyugodtan, legalább valamivel elfoglaljuk magunkat... :wink:

Kreiszi, Olyan szép, amit írsz, hogy minden pillanatban más arca van a babának. Biztos ezért van az, gondolom, hogy az Édesanyák óraszám el tudják nézegetni a picinyüket. Nekem mégis sz összes képen teljesen rád hasonlít :D

Mikor vált át vízöntőből a horoszkóp, és mi jön utána, nem tudjátok?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nagy gartula Iriccnek Miloshoz!!!

Azért nem semmi, hogy így a vége felé mekkora babákat produkáltok!!!

Ladmon: EZ a történet nagyon vicces!!! Mondjuk nálunk is volt már olyan, hogy kicsomagolom a pelusból, és pont akkor jön rá a kakilhatnék... háááááááát, izgi volt a frissen festett falat takarítani... :? :shock: :lol: :lol:

Mi még nagyon nem sétáltunk, de minden nap beöltöztetem és rányitom az ablakot egy 10-15 percre... A hétvégén tervezem Anyuékhoz átvinni babakocsival.. Ők is kb 10 percre laknak... Már nagyon várom, hogy sétálhassunk!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsuzsi: pedig már azt hittem, hogy elkezdődött nálatok is...

Február 20-tól már halak! Nekem hétfőn lesz a szülinapom, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan babó, aki akkor tervezi, hogy megérkezik... :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hú, most olvasom az Iricc-hírt! Az igen! Nagyon gratulálok nekik, és jó egészséget Milosnak. Vajon mi lehet a kis veséivel?

Millye, olyan klassz lett a táblázat, igazán ügyes vagy, mindig bámulok, ha valaki ilyen trükköket tud, amilyenekkel nálad találkozom. :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Hűűűű Vera, akkor csak 1 nappal előztünk be titeket. Olivér nagyon édes!!! Grataula hozzá!
És Iriccnek is Miloshoz! Várjuk a képeket.

Ladmon, én is jót mosolyogtam, h Esztike milyen
édesen bemutatkozott. :D
Nekünk az első út vasárnap lesz, egyből születésnapi partyra. :D
Unokaöcsém 1 éves lesz, és meg lettünk hívva mi is.
Kicsit félek, h Olit egyből tömeg fogja körülvenni, de legalább
hamar hozzá fog szokni. :)

Kép

Kép
gjéti

Annyira de aannyira édes Hajniék Andrew-ja (jól írtam?). De mire megtaláltam a képeket :oops: !!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: