A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tényleg Libor. Az apu is az. Az apuék annak ellenére, hogy tök magyarok voltak a szülei is,nem is beszéltek más nyelvet életükben,mégis cseh nevet adtak a fiuknak,mivel az apu nővére akkor 11 éves volt, mikor az apu megszületett és tetszett neki egy fiú, akit így hívtak. Ő kérte a szüleit, hogy hívják így az öccsét.

Kép
flóra 11

Jó történet a névadáshoz :D

KépKép

KépKép
nadina01

Na jó, én megyek készülődni. Tegnap is jól elkéstem a hó miatt, ma már nem szeretnék.
Mindenkinek szép napot!
Pusssz

KépKép

KépKép
nadina01

Bocsánat,elkalandoztam az iwiwen, bejelöltem pár embert.

A tesómat azért nem jelölöm be,mert sokkal hamarabb regisztrált,mint én és ő sem keresett meg engem.De mondom, nem tartjuk a kapcsolatot, sógornő miatt. :? Ő kisajátította a tesómat,nem tarthatja a családból senkivel sem a kapcsolatot. Leépített bennünket.

Kép
flóra 11

Jó munkát Edina. :wink:

Kép
flóra 11

Kitartás, Edina! Puszi :D

Oké, érdekes név. :D

KépKép
benó

Na, hozok kaját magamnak. :wink:

Kép
flóra 11

ok

KépKép
benó

Nagy varrásban vagyok, de kéne már mennem anyuékhoz.

KépKép
benó

Vagyok. Felhívtam az aput, hosszasan elbeszélgettem vele és kiengeszteltem őt. :wink:

Kép
flóra 11

Menj csak. Én meg addig írom a szakdogámat. :wink:

Kép
flóra 11

Na, haladtam, de most már megyek.
Puszi

KépKép
benó

Ildó engem az egyik hugom kb 2 hete megjelölt az iwiw-en.Muszájból jelöltem vissza :?

de van egy húgom akit örökbe adtak őt nem is ismerem őt szívesen megtalálnám. :)

Addig jutottam reggel,hogy visszafeküdtem és negyed 11-ig aludtam.
Gyenge vagyok. :?

Még a hajamat se mostam KI. :lol: :lol: :lol:

Vajon Zsuzsi jobban van már??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

A 10. oldalnál tartok de a tö.......ön jön ki az egész munka. :x

Kép
flóra 11

Milyen egyszerre jöttünk. Ez ám a telepátia! :lol:

Kép
flóra 11

Mártika, csak pihend is ki ezt a fránya betegséget. Nem engedheted meg magadnak, hogy most legyengülj. Pihenj,kúráld magad és gyógyulj meg nekünk. :wink:

Kép
flóra 11

Azon vagyok. :D

Megyek zuhanyozni,hajat mosni,mert már tényleg gyatrán nézek ki.

Kép
martik77

L.már megint érzi,hogy kezd beteg lenni. :?
Úgy látszik múlthéten nem jött ki rajta rendesen. :?

Kép
martik77

én meg most értem haza
megint van 1 jó ötletem :D

KépKép
benó

Benó ötlet. :lol:

Halljuk. :wink:

Kép
flóra 11

Először megvalósítod, csak aztán közlöd velünk,hogy ilyen sokáig tart? :wink: :D

Kép
flóra 11

Szegény L. :( Mindenki beteg mostanában. :(

Az ötlet: voltam a Melcsinél, és mutatta a játszószőnyeget, amit kaptak. Házikó van rajta, meg bokor, amit fel lehet lebbenteni és mögötte nyuszi van, rá van varrva akármilyen állat, benne csipogó stb., olyasmi, mint a Márti vonata, csak szőnyegben. Ha ezekkel megvagyok (amiket elterveztem), akkor ezt én szívesen megcsinálnám. Viszont kérek segítséget: szerintetek milyen anyag az, ami úgy zörög a játékokban? És csipogót szerintetek hol lehet venni? Stb.

KépKép
benó

Bocsi, közben elmentem mosogatni, mert ma még semmit se csináltam, meg vágtam krumplit és fel is tettem főni, ma én is krumplifőzeléket eszem. A Gy. meg anyuék által adományozott BABlevest. :D

KépKép
benó

Arra gondoltam, hogy már eleve valami "gyerekmintás" (ez tök hülye szó, mintha gyerekek lennének rajta) anyagot kéne venni, de persze ez plusz pénz, inkább lehet, hogy az itthoni (és valakik által adományozott) anyagokhoz kellene nyúlni. :roll: Tudod, ezt most megint a határozatlanság korszaka, majd aztán kiforrja magát. :D

KépKép
benó

Ma alig leszek itt veletek, mindjárt jön a Gy., aztán meg még be akarok nézni a kreatív boltba a szülésfelkészítő előtt.

Viszont elkezdtem a gyömöszölős manót (reggel, veletek, csak nem akartam mondani, mert annál bénább lesz, ha elszólom magam), egy már majdnem kész van, és egész jó. :D :D Majd beszkenneljük és elküldöm nektek (egyszer), hogy hogy is van ez.

KépKép
benó

A Peti már megint húzza a csíkot lányokhoz. Ez a szünet napi programja. Csak tegnap nem ment, szerencsére, mert nagy hóhullás volt.

Kép
flóra 11

Jó fej ez a Peti. :D
Én meg a konyhába húzom a csíkot, majd jövök. :D

KépKép
benó

Benó, sztem amit anyudék vettek az IKEÁban takarót, az nagyon jó anyag a szőnyeg alapjának. Gondolom az kicsit vastag is,meg puha is.És a képen láttam,hogy jó a színe. Erre én egyszínű anyagból, nem "gyerekmintásból" vágnám ki a tervezett alakzatokat,házat, állatot bokrot stb.Ésszépen rávarrnám. Mondjuk az állatot kivághatod kész anyagból, mintha kép lenne. Érted.

Kép
flóra 11

Jaj, de vacakol ez az oldal! :x

Na,az ilyen kivágott anyagok alá ha teszel tömőanyagot, amit szintén ki lehet egy darabban nyírni olyan alakra, mint a bokor,ház stb. Ha ezt aláteszed, akkor szépen kiemelkedik az alapbólés olyan plasztikus hatása lesz. Nem tudom, mennyire érthető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.19 13:05-kor.

Kép
flóra 11

sziasztok
na most emlékezetböl irok.

ildikó: én is néha megnézem a dadus-t a v.3-on, iszonyat milyen szülök vannak. volt már olyan is, aki bébiszitter :shock: volt a gyerekei meg neveletlenek és nagyon rosszak

tancsu: nagyon sajnállom, hogy ennyire felment a kölcsöntök. én pont az ilyenek miatt a futamidö végéig lefixáltattam a kamatot.
sógornöd :evil: :evil:

Boldog névnapot a Zsuzsiknak

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kidobott az oldal.

Mindenféle színes anyag(maradék)lenne a legjobb.
Meg szerintem valami zacskó féle lehet közte,hogy zörög. :roll:

Kreatív boltban nincs csipogó???

Kép
martik77

Na,összejöttünk? :D

Kép
flóra 11

Biztos van a kreatívban csipogó. Ha meg nincs, akkor meg kell venni a legolcsóbb,leggagyibb csipogó játékot ilyen 100-as boltban és abból kiszedni.

Kép
flóra 11

Nem értem folyamatosan kidob az oldal. :roll: :twisted:

Kép
martik77

Tök gáz az oldal! :x Pont most, mikor ennyien itt vagyunk! :x

Kép
flóra 11

"Mondjuk az állatot kivághatod kész anyagból, mintha kép lenne. Érted." :arrow: ezt nem értem
és milyen tömőanyagra gondoltál? Szivacsra?

KépKép
benó

Mindenki eltűnt? :shock:

Nekem sül a kenyerem, mos a gépem, haladok a dogával, hímezgetek és most veletek lennétek. :wink:

Kép
flóra 11

Helló Timi! :D

Kösz, egyébként, mindenkinek a segítséget, arik vagytok, mire mennék nélkületek. :D

KépKép
benó

Én fél 3-ig itt vagyok, nem érdekel a takarítás. Majd. Next time - ahogy az angol mondaná. :lol:

KépKép
benó

Pl. van egy anyagon egy nyuszi, ami megfelelne a szőnyegre. Akkor azt onnan kivágod és felvarros a szőnyegre. Tömőanyagnak jó a vékonyabb szivacs is,vagy van olyan,hogy vatelin. Ez is olyan puha anyag, kabátokba is használják.

Kép
flóra 11

Köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!!!!! :D :D :D Igen, most tartom a névnapom!

Kép
muzsuzska

Értem már, köszi. :D A vatelint már hallottam, megpróbálom megjegyezni. :roll: :D

KépKép
benó

Helló! Boldog névnapot! :D

KépKép
benó

Ildikó, anyám február 13., apám február 18. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Jók ezek a dátumok. Mindenki vízöntő? :lol:

Kép
flóra 11

Ne is csodálkozz, hogy nem jössz ki velük. Hal létedre kiöntik előled a vizet. :? :lol:

Kép
flóra 11

megyek körülnézek süti ügyileg!!!!!! Mindenkinek én sütök, magamnak is kéne!

Kép
muzsuzska

Inkább azt írd le, hogy vagy? Gyógyulsz? Lázad?

Kép
flóra 11

Na, ja, hogy vagy?

KépKép
benó

Picit jobban vagyok, most a dátha tombol. :evil:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: