gesztenye, heti 250gr-ot is tudnak hízni simán, az egy teljesen normális gyarapodásnak számít a vége felé. van egy hónap, ami alatt bő egy kilót híznak. szóval akár lehet, ez nálatok pont most érkezett el. a becsült súlyok meg mindig becslések. amikor rékát szültem, a doki nem akarta elhinni, hogy nem több mint négy kiló, sőt csak 3550 volt. a műtét hátralevő részében végig cöccögött meg dünnyögött, meg még a hathetes kontrollon is szóvá tette

meg van olyan ismerősöm, aki 12 kilót fogyott a terhessége alatt, és paráztatták, hogy nem lesz meg két és fél kiló a gyerek, és 3400-al született. szóval ezek becslések tényleg.
cat, köszi! szóval akkor én is péterfy. bár mi valszeg nem találkozunk ott. belőlem olyan március 20-25 között valszeg kibányásszák a legényt. kedden megyek, szerintem akkor megbeszéljük a részleteket majd. egészen megkönnyebbültem, mikor felhívtam a dokit, és megbeszéltem vele. meg mikor mondta, hogy 6 óra elteltével kergetnek a folyosón

megígértem neki, hogy én meg futni fogok

és nagyon szimpi doki, van egy barátnőm, neki méhszájgyengesége van, és össze kellett varrni mindig a méhszáját, mikor babát várt, meg csomó gyógyszer, meg fekvés, meg probléma, és ő nagyon jó véleménnyel volt róla, nekem ez is számított nagyon, mert csomó dologban egyformán gondolkozunk. dehát akkor még a szabolcsutcában dolgozott... na, mindegy, szájmenésem van a megkönnyebbüléstől
kocska, értem én, hogy rám gondoltál, csak nekem meg magamról nem jut eszembe, hoyg nem tudok szétcsúszni

nekem cat az etalon, akkor esek kétségbe, ha majd ő
és meg akarlak nyugtatni, hogy azok a vizsgák sikerülnek legjobban, amikről azt gondolod, hogy nem tudsz semmit, nem? szóval tuti menni fog. meg hozzam anyósom példának, aki szerintem a világ egyik legjobb anyukája, ebben a világban is teljesen egészséges gondolkodású gyerekeket tudott nevelni (a kissógoraim 13 és 16 évesek) , és ő bizony el nem tudta volna képzelni, hogy neki gyereke legyen, ráadásul utált terhesnek lenni, meg a picibabáktól undorodott, ilyenek. aztán abban a pillanatban, ahogy a megkapta a vikit, a sógornőmet, teljesen megváltozott.
ettike, akkor jó pihit

még azt a bő két hetet bírjátok ki egyben
gabka, cuki a szőnyeg!!!! és amíg nem mozog, jó is lesz

nekünk az egész nappali le van szőnyegezve télen, úgyhogy inkább kimennek a konyhába leülni a földre. ez törvényszerű...
nálunk apa nem szeret együtt fürdeni, túlságosan érdeklődők. engem jobban békén hagynak. mi néha szoktunk még most is, de már elég ritkán. és azt hiszem, a nagykádban először úgy fürdött réka, hogy velem,vagy apával, nem tudom, hogy mikor volt ez, de azonnal utána jött a koszmó...
telokin, te meg higgy a cseppségben, rendben lesz minden!
na, megyek, indulni kell a gyerekekért az oviba. séta séta... nem lesz jó

remélem szófogadó napjuk van.