Na visszaolvastalak benneteket
Először is
Nemlajos! Boldog Születésnapot!!! Menjél csak le a cukiba a sütiért, ez a te napod!
Köszi mindenkinek az aggódást Panna füle miatt, minden ok vele, nem fáj neki. Reggel,este melegítjük aztán majd 2-3 hét múlva kontroll, reméljük javul neki a hallása és elmúlik a gyulladás. Én úgy hallom mintha jobban hallana, remélem így van.
Bulcsúval is megjártuk a sebészetet, és legnagyobb meglepetésre a dokinak sikerült kapásból visszhúznia a fitymát

, valszeg használt neki, hogy múltkor a gyerekorvos egy picit erősebben próbálta, na meg a párom esténként jobban húzogatta. Úgyhogy reméljük nem lesz vele gond.
Marq jobbulást, és nem semmi tényleg Luca

ebben a korban tényleg sokat fejlődnek.
Sajnálom hogy neked is hányingered van, nekem tegnap óta nincs, igazából nem tudom mitől volt, pedig inkább azt éreztem mintha lejjebb lenne a hasam. Lehet hogy csak kevesebbet kellene ennem egyszerre.
Adryn várjuk a képeket a szobáról, fájó csípőcsontot sajnálom
Én nekem tegnap megint sikerült rossz pozícióban ülnöm ráadásul Bulcsúval az ölemben, úgyhogy nekem meg a derekam fáj, és akkor ráadásul ahogy megemeltem Bulcsút még jobban belenyilalt, azt hittem én is ott rogyok össze. Én gyorsan bekentem a gyógynövényes krémemmel és egy kicsit jobb lett. De azért jó lenne ha mire szülök elmúlna.
Katka örülök hogy nincs gond, ez a Peti baba állandóan ijeszteget téged
Zazzy ti is jól a végére hagytátok a festést. Hát ez az időszak tényleg nem a legjobb a festésre főleg ha ilyen párásak vagytok. Nekünk is volt ilyen gondunk, tavaly egyszercsak azt vettük észre hogy szinte minden sarok ahol bútor volt tiszta penész

Azóta a lépcsőházban teregetek, és én is sokat szellőztetek.
Papillon nekem tetszik az Annaliza

és vigyázz magadra!
Erpé szerintem a legtöbb kislányt eléri a rózsaszín barbies korszak

Az én lányom sem volt igazi kislány kb 2-3 éves koráig, de aztán most igazi nő

Múltkor mondja nekem hogy Anya ugye lefestjük a szobát rózsaszínűre

Szóval csak készülj rá lelkiekben

Öltközködésnél csak a szoknya jöhet szóba, és persze az is rózsaszín legyen.
Tencsi örülök hogy meggyógyultatok, vízesedést sajnálom.