A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Moncsi,
szül, év, hónap, nap, óra, perc, város

Jelentkezz Dévisz után!

Nyírőben nem kell fizetni. Szerintem a Jánosba azokat küldi, akik még lelet beszerző túrán vannak, azért fizetni kell. Aki már lombikozik azért már ugye fizet az OEP , így a vele járó vvételért is az ingyenes. Őket a Nyírőbe küldi, mert ott van szerződése.
Szimbáék nem tudom 2 lombik közötti hormonvételre hogy tudtatok a Nyírőbe menni?
miciona

Én is a Nyírőben vetettem le a lombik előtti hormonlabort ingyért!
Apánk mondta, hogy oda mehetek vele... :roll:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nekem a 3. napi és 20. napi hormonért mind a 2x mikor leállított és most is a Jánosba küldött és perkáltam. A stimuláció alatt a 2 naponkénti vvétel a Nyírőben volt ingyért.
Lehet, hogy Neked mivel már volt beavatkozás a lombik előtt is azért mehettél a Nyírőbe.

Kislibus: elvileg nem változik, de el tudom képzelni, hogy kér másikat. Nekem arra írt a háziorvos ingyenest.
miciona

Illetve gyakorlatilag sem változik a vércsoport, de pont itt olvastam, hogy volt akinek 2 helyen 2 félét néztek. Elkavarták az egyik helyen.
miciona

Sziasztok!

Kata,
Én még másfél éve kötöttem egy speciális, női biztosítást, ami mindenféle női bajokat, műtéteket finansziroz (hogy micsoda női megérzésem volt! :)). Az átjárhatósági elvileg műtétnek minősül, azt fizeti, de ha laparra mennénk, azt mindenképpen. De majd Dévisz megmondja egy hét múlva. :) Majdnem az egész inszem kijönne belőle, úgyhogy nem mindegy.

Miciona,

Hú, ha most nagyon nagyon sok időd van, akkor nekünk is néznél egy 'legjobb időt'? vagy akármit, amit tudsz mondani, és segíthet. Én 1978.08.14 én, este 7.20-kor születtem, Budapesten, párom is oroszlán (1976.08.04), mérleg aszcendessel. Köszi!

Moncsi,
Sajnálom, h biztosan megjött, de drukkolok a következőhöz.

A vérvétel szerintem is így megy: a már programban résztvevőknek ingyen a Nyirőben, a még az előtt állóknak pénzért a Jánosban. Azért ha minden egyes inszemnél menni kell vérvételre a Jánosba, az nem kevés pénz lesz a többi költségen felül...:(
vjulcsi

Sziasztok.

Nem találom a tegnapi 2. hozzászólásomat.Hm.
Na mindegy.
Ma 7kémcső vért vettek le tőlem.Meg a páromtól 1-et.Az összes vizsgálat megoldva kivéve a hormonokat.És midez ingyé volt.Na jó elötte fizettem 7000ft-ot a magánrendelésen.Andrológián is voltunk.Tényleg minden folyamatba van.

Kép
Kép
melánia

Muszály több részletbe írnom mert olyan mintha időkorlátom lenne.
Szóval miciona a cicifájás az ilyenkor megszokodt dolog.Főleg nálam.Progesteron szuri után azt hiszem.
Egyébként majd ha lesz időd akkor nekünk is megnézhetnéd a horoszkópunkat.Írok privit.

Moncsi:én még azért drukkolok tovább!!!
ParaKata:MakkKata.Minden rendbe lesz a hormonjaid :lol: al is!!!

Kép
Kép
melánia

vjulcsi:írnál erről a biztosításodról többet!!!

Kép
Kép
melánia

Felírtam az adatokat!

Igaz, hogy 4 éve járok egy asztro suliba, de még nem vagyok egy Nostredamus. Inkább bízzatok Dévai dr.-ban mint az én képlet elemzéseimben.
Majd küldöm a priviket.

Julcsi.: jól hangzik tényleg a biztosító. Okos voltál, hogy időben kötötted!!
miciona

Sziasztok!
Miciona: lecsaptam rád (utolag is ne haragudj), amikor megláttam, milyen jártas vagy az asztrológiában. Na a termékenységre én is kiváncsi lennék. Én mérleg vagyok, rák aszcendenssel. Nekem az összes barátnőmnek szinte azonnal jött a bébi, csak én vagyok ilyen extrém eset. :?

Kislibus: a hosszu ciklusaimat én sem értem, tini koromtol kezdve igy alakult, val.szeg örököltem anyukám ágán... Jó kis örökség :( Én is örülök, hogy a párom igy fogadja, rosszbb lenne, ha depizne rajta, nem tudom mennyi erőm lenne állandóan vigasztalni...Persz azért kimondta: remélem nem kapom meg hogy még gyreket sem tudom csinálni. Na majdnem leorditottam a haját, hogy mondhat ilyen zöldségket???? :P (Ja, a vizsg.eredményeimet lásd alább, enniyt a hormonjaimról)

Szimba: igen, megnéztem az irásaidat, a vizsg. árakon el is borzadtam. Nekem eddig a vizsgálat 12000; páromé 10 000, vérvételem 20 000; melyet a Bálint Analitika laborban csinaltak meg : teljes vérkép ; TSH, FHS, LH, prolaktin. Értékeim: TSH 2,36; FSH 4,63; LH 4,41 és prolaktin 319. Mindez a ciklus 6.napján.
A párom pH-ja 7,7. A morfológia nekem elég rossznak tűnik, te mit látsz benne: normál alak 15%; feji defektus 45%, farki defektus 5%, feljődési alakok 0,3 M/ml, nyaki defektus 35%.
Hát én ebből nem sokat értek.

Mindenesetre most arra leszek kivancsi, hogy a ciklusaim visszatérnek a normális kerékvágásba, vagy igy kell élnem, ilyen idióta eltolódásokkal??? Ja, ez utobbi volt az extra hosszu, eddig 30-35 naposak voltak. Most nem görcsölök a témán, hogy hogyan lesz nekünk gyrekunk. Azt hiszem az andrológus szava lesz a döntő, hogy akkor hogyan is tovább.

Mindenkinek sok kitartást!!!!!
renna77

Renna:
elvileg a rák az anyaság jelképe, a Hold uralma miatt.
És, akkor a gyermek házad a skórpioba esik ha minden igaz (nem írtad a pontos adatokat, csak nagyjából oda kell), ami termékeny jegy. Szóval ez jó hír. Azt nem tudom milyen bolygó áll benne és milyen fényszöget kap, ahhoz pontos adat kéne.
Viszont a munkába szerencsés lehetsz, akár vezető beosztású.
miciona

Sziaztok Lányok!

Sokat írtok itt a költségekről. Én csak olvasó módban szorítok nektek, de most azért mégis írok.

Költségcsökkentőnek ismerkedjetek meg az egészségpéntári szolgáltatásokkal. Minden bank mellett áll egy ilyen.

Itt nem akarom a sajátomat reklámozni, de aki megkérdezi priviben leírom.

Én tegnap csináltam meg az adóbevallásom, tavalyi befizetésem után 30% SZJA visszajár - nem mindegy. Ezt szabadon költhetem magamra - idén 36 ezer Ft-ot.

Sok sikert nektek

kistapak
Vendég

Moncsi! Sok erőt Neked!

Miciona!
Drukk!

Szimba!
[quote]A írta:lbi: amikor Iron az Utro szájon át történő szedését javasolta, akkor felírta a gyógyszer új, szájon át szedhető verzióját (nem a Duphastonra gondolok!), vagy ugyanazokat a bogyókat kellett a másik irányból beküldeni?

Felírta, de amíg elmentünk a receptért a régit szedtem a "másik irányból".
[quote]E írta:z a dolog a beültetés után kb. mennyivel történt? (Azt már tudom, hogy a pozitív teszt után, de sokan már két hét után tesztelnek...)
A barnázás 4hét+6napos terhességnél kezdődött (a terhességet úgy számolom, hogy a punctio 2 hét +0 napos terhességnek számít), közben egy hirtelen kb. betétnyi vérzés jelentkezett 6+4-nél és a barnázás 9+3-nál múlt el.
[quote] írta:sszesen mennyi ideig kaptál progi-pótlást?

Az utrót 12+0 napig szedtem, Progesteron injekciót 30 napig kaptam.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!

Tegnap Apánk nem volt épp atyai.... Nem szerettem. :evil:
Mintha morcos lett volna rám, amiért nem voltam képes megőrizni a gondjaimra bízott két gyönyörű embriót. Nem volt aranyos, vigasztaló, biztató, semmi... Sőt elejtett egy fél mondatos megjegyzést is, miszerint :"Nem véletlenül nem sikerültek az inszemek sem..." Amikor rákérdeztem, hogy mire gondol, elkezdett genetikai problémával riogatni, de csak úgy foghegyről, hogy mindegy, mert csak 3 sikertelen lombik után vizsgálják.
Akkor nem vitáztam vele, de az inszemek azért nem sikerültek, mert a 4-ből kettőnél a csodafaktort is számításba vettük amikor egyáltalán megcsináltuk...
Miért kell egyetlen sikertelen lombik után ilyenekkel kínozni az embert?
Mindegy, mire legközelebb megyek elmúlik...

Mindjárt megyek dolgozni. 3 hét után nagyon furcsa lesz...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Jelentem Ercsiben és Budapesten is SZAKAD A HÓ! :) De jó lett volna ez mondjuk Karácsonykor! :lol:

Moncsi!
Ne keseregj el! Valamiért így kellett törtönnie! Fel a fejjel! :)
A munkáról csak annyit, hogy valóban furcsa lesz 3 hét után! De szerintem "hamar" belejösz! :D :lol:

Rena!
A hormon eredményeidből sajnos én sem értek sokat, sőt mondhatom, hogy semmit, de biztos lett itt valaki aki profin vágja ezeket, mondjuk Dr. Szimba, és tuti elmagyarázza majd! :)

Miciona!
Hogy vagy? Sétáltál tegnap? Ugye jól beöltöztél? Csak mert nálunk nagyon-nagyon hideg volt! :cry: De mára egész napra havazást mondtak, nem tudom így megkockáztatod-e a sétálást!? :?: Mindenesetre, ha úgy döntesz, hogy igen, akkor még jobban vigyázz magadra, és öltözz fel jól! Ha pedig pihensz, akkor aludj egyet helyettem is!

Julcsi!
Én még csak ma megyek a Jánosba a 21. napi eredményért, mert tegnap közbejött egy-két dolog, és így csak ma jutok el! :( Mondjuk jó, mert a héten még egyszer azért meglátogatom őket, egy csapolás céljából, biztos ami biztos! :) :D Nagyon izgulok, hogy jók legyenek az eredményeim! Ha "jó"-nak mondható eredményem van akkor mit kell lássak majd a papíron? Neked milyenek voltak az eredményeid? Ha nem túl indiszkrét a kérdésem?! :oops: :oops:

További szép napot!
Jövök még! :D :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Moncsi,
Sajnálom, hogy nem vigasztalt Apánk :( Én nem ismerem még őt annyira (egyszer voltam csak nála), de hát ő is ember, lehet rossz napja. Azért kíváncsi lennék, mit értett azalatt, h nem véletlenül nem jött össze? Már ha értett egyáltalán valamit, és nem rossz kedvében csak úgy mondta. Talán nem is kell ennek jelentőséget tulajdonítani, nem?

Miciona,
Jaj remélem vigyázol magadra. Pont azon gondolkodtam, mi lenne, ha én lennék most a helyedben: hát én biztosan kimennék egy nagyot sétálni, persze csak lassan, óvatosan, mert engem szinte semmi nem nyugtat meg annyira, mint a hóesés, és a hóban nagy séta. Persze ez csak akkor igaz, ha az ember nem a latyakos belvárosban lakik...

Kata,Melánia
Majd priviben megírom, nem szeretném reklámozni a biztosítást, de sajnos időközben megszigorították, így nem tudom, most mit fedez. Én még az elején kötöttem, így rám még a régi feltételek vonatkoznak, egyébként minden nőgyógyászati műtétet finansziroz, plusz a kórházban töltött napok után is fizet.

Kata, a hormon eredményeken látni fogod, hogy mely szakaszban mennyinek kéne lennie. A progit a 21. napon veszik, az a luteális fázis, annak az érték ha jól emlékszem valahol 5 és 80 között normális. Nekem 41 lett, én ezt nagyon jó eredménynek tudtam be, de csak mint laikus, hiszen dokival még nem beszéltem erről.
Nyugi, egyértelmá lesz a papíron, hogy a határértékeken belül vagy-e.

Renna,
Én sem értem a hormoneredményeidet, ezek most jónak számítanak?

Lányok,
Van itt valaki, akinek a TSH hormonja nagyon alacsony???

Illetve valaki, akinek a prolaktinja nagyon magas???
vjulcsi

Moncsi,
Nagyon sajnálom, hogy még Dévisz is goromba volt. Igen már én is láttam morcosnak. Valószínű fáradt, és ha sok ember van egy napra sok hülyeséget tudnak kérdezni. Igazából kevesebbet kéne dolgoznia, de akkor mi is várólista alapján kerülnénk be a programba. Képzeld el egy hosszú nap után szülőit tartasz és Kovács anyuka lefáraszt a hülyeségeivel, aztán Kiss anyuka ártatlan kérdésére is már ugrasz.
Remélem a gyerekek ma örültek Neked és egy kicsit kikapcsolhatod a gondolataidat.

Julcsi,
Igen már várom, hogy jöjjön a párom, hogy lemehessek egy kicsit. Egyedül nem enged. Tegnap is jót sétáltam kb. 10 percet. Ahogy leértünk végig szurkált a hasam.
Szerencsére város szélén lakunk egy parkerdő mellett.
Nekem magas volt a prolaktinom. De már egy hónap után a bromocriptin helyre tette. Mostmár elég egy napi felet szednem, az is szinten tartja.
A nagyon magas mit jelent? Mert nekem nem volt nagyon magas.
A nagyon magasnál szoktak csinálni agyi CT-t, hogy nem-e a hypofízis adenomája (jó indulatú daganat) okozza. De legtöbb esetben ez is gyógyszeressen megszüntethető. Súlyos esetben műtét. De ennek lennének tesi jelei. Tejcsorgás, fejfájás, hízás.
miciona

Kata,
Írj, ha megvannak a hormon eredmények!
miciona

Miciona!
Persze, hogy írok, hogyha megvannak az eredmények! Remélem ma azért eljutok, mert akkor hó van! :? Remélem azért Ercsiapu eltud jönni értem, hogy elérjünk a Jánosig! :(

Julcsi!
Megnéztem! Tényleg jó, de azt hiszem erről már lecsúsztam! :( Te voltál az OKOS! Még azt akartam kérdezni tőled, hogy amikor legutóbb voltál csapoláson, akkor mennyi kémcsővel vettek, hogy 10 mp alatt végeztél? :?:

Kép

KépKép
ercsikati

[quote="Miciona"]& írta:Micionaquot;...és milyen jegybe esik az 5-ös háza."

:shock: Őöö... :roll:
Maradjunk annyiban, hogy megpróbálom kinyomozni az ascendensét, aztán jelentkezem. Ha a "Jónás nap" alatt arra céloztál, hogy az aktuális holdciklus megfelelt a születéskor tapasztaltnak, akkor mi ezt már nézegetjük egy ideje és nem igazán látjuk, hogy komoly befolyással lenne a történtekre...
Remélem, örülsz, hogy egy ilyen remek tanácsadási tevékenységet találtam neked a pihenés amúgy unalmas időszakára... :D

Moncsi! Szerintem a Doki most nem véletlenül harapós. Mi azt valószínűsítjük, hogy a sikerráta nem úgy alakul, ahogy eddig és most jogosan félhet attól, hogy elbukja a TB-s pénzeket, ami az intézet jövőjére nézve nagyon nem lenne jó. Ilyen helyzetben könnyen elszáll az ember fiának a humorérzéke, de amitől még jobban félek: könnyen előállhat egy olyan helyzet, hogy az eleve kisebb sikerrátával kecsegtető pácienseket parkolópályára teszi, ami még mindig jobb, mint más helyeken a lepattintás, de az idő ugyebár ellenünk dolgozik. Ha igazunk van, akkor rajtunk például az sem segít, ha önköltségi alapon vállalnánk a továbbiakat, mert a statisztikába minden sikertelen próbálkozás beleszámít, így még azokkal sem éri meg majd vesződnie, akik maguk állják a költségeket. Ne legyen igazam... :roll:

Én már egyre kevésbé látok logikát a történetben, de abban biztos vagyok, hogy már az első kezelés megkezdése előtt is voltunk hormonos vérvételen a Nyírőben, persze ingyen. Mint már említettem, a Jánosban még sosem jártunk. Persze az is lehet, hogy időközben a Nyírővel módosították a szerződést, így most már más szabályok vannak életben, mint mondjuk másfél évvel ezelőtt.

Melánia! Én is azt gondoltam, hogy a progitól van a mellfeszülés, de a Doki ezt határozottan cáfolta. Moncsi ötlete is érdekes, hogy esetleg az ovitrelle-től van, de nálunk ez sem igaz, mert az említett jelenség csak akkor volt, amikor ß-HCG is volt, a másik kettő hormont pedig mindegyik alkalommal kaptuk. A Doki valószínűleg erre azt mondaná, hogy "minden nő más és minden ciklus más". Általában ezt a választ alkalmazza a "nem tudom" alternatívájaként. :D

Renna77: a hormonszintjeid nekem tökéletesnek tűnnek. 8) (A prolaktin esetében általában más skálát néznek, azon a Te eredményed kb. 15-ösnek felel meg, ami szintén jó.) Az FSH a lényeg (minél alacsonyabb, annál jobb), ami normál esetben az 5. nap után megindul felfelé. Nálad talán a rendkívül hosszú ciklusoknak köszönhető, hogy még a 6. napon is ilyen alacsony. A párod morfológiai eredménye valóban nem jó és ezen - ha csak nincs valamiféle, műtéttel korrigálható elváltozás - legfeljebb a vitaminok segíthetnek valamit, de ez sem lesz jelentős. A PH azért fontos, mert az értéke utalhat gyulladásra, ami egy "roppant kellemes" prosztatamasszázst vonhat maga után. Ez az érték a párodnál rendben van, így ha a Kopánál leadott mintából nem tenyésztenek ki semmit, ezt minden valószínűség szerint megússza. Szerintem lesz genetikai vizsgálat is, aztán (viszonylag) hamar megkapjátok az engedélyt ICSI-re.

Albi! Köszönöm a válaszokat! Gondolom, ezerrel paráztatok, amikor a barnázás elkezdődött, de a lényeg az, hogy idővel elmúlt. 8)
szimba

Szimba,
Igen a Jónás nap, pont az amit írtál. De nem én kértem aznapra a puntciot, csak utólag néztem meg az aznapi képletet. Mivel a fogantatás képletéből lehet később a szülés várható képletére is következtetni.

Horoszkópról: Mindenki aki elküldte, megnéztem. Akinek még nem válaszoltam, az azért van , mert ha kiszabadulok szeretném a tanáromnak (dr. Janák Lajos-talán ismeri vki) megmutatni, mert többetek képlete összefügg egy vmiben. Ehhez az kell, hogy a szobafogságból kiszabaduljak. Ez a hét biztos nem.

Szimba,
másik téma: igazad lehet a sikerráta és a finanszírozás miatti aggódalmában. Ez szerintem tök embertelenség, hogy az OEP ilyen helyzetbe kényszerít orvosokat, akik nem arra esküdtek fel, hogy csak a kicsit betegeknek segítünk, mert az olcsóbb.
Nem beszélve azokról a párokról akik mindenbe belekapaszkodnának a legkisebb esélybe is.
Akkor hová fodulhatsz, ha esetleg pénzed van, hogy kifizesd a kezelést, de esélyed alacsony a sikerre.
Meg ugye nagyjából tudják, hogy melyik esetnél kisebb vagy nagyobb az esély. Engem pl. most 2x akart leállítani. Végül ugyanannyi embriom maradt meg beültetésre, mint a mellettem fekvő lánynak akinek 12 tüszőt szívtak le. És 2 másik lánynak csak 1-1 maradt. És akkor még mindig ott a kérdés, hogy kinél lesz belőle terheség. A 12 tüszős lány egészséges, a párja eredményei nem jók, akkor miért a 3. lombiknál tart?? Szerintem ezt nem lehet előre megmondani, hogy kivel érdemes foglalkozni és kit nem látunk szívesen a páciensek között.
miciona

Miciona,
Szigorúan csak bakancsban menj le sétálni! Én most estem egy jó nagyot, kiment a jobb térdem, remélem nem lesz nagy baj. De neked nagyon nem kívánom most ezt!

Szimba,
miért gondolod, h rosszabb a sikerráta? Lehet erről valahol staisztikát látni? vagy abból gondolod,hogy sok olyan beteggel foglalkozik, akikkkel máshol nem szívesen?

A TSH alacsony szintjéről tudsz valamit mondani? nekem 0,05, azért ez elég kevés, de a háziorvos szerint ez még nem vészes, ne izguljak. Szerinted, Szimba professzor, mire számíthatok? :)
Köszi a választ előre is!

Kata,
Szerintem csak 1 kémcsővel vettek, mert egy vonalkódos ragacsot kaptam... de persze megint nem mertem odanézni, de a 10 mp-ből ítélve sem lehetett több. Ne izgulj, ez már semmi, komolyan mondom kezdek vérvétel függő lenni!!! :D
vjulcsi

Sziasztok!

Hát megvan az eredmény! Nem tudom, hogy jó-e a progeszteron szint a 21. napon 6,96 nmol/L. Az érték - ha a leutális fázist nézem akkor 5,30 - 86,00 - ig. Nem tudom, hogy az enyém jó-e?! :?: :?: Kétlem! :cry: Bár a "szintet" megütöm!

Kép

KépKép
ercsikati

leutális - lutális akart lenni!

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi,
Aranyos vagy, hogy aggódsz értem!
Jelentem nem estem el , túrabakancsba mentünk sétálni karonfogva, mint a nyugdíjasok.

Kata,
Értéken belül vagy! Szerintem maradj Makkata és ne legyél Parakata! De progit amúgy is tudnak bevinni kívülről is.
10 nap múlva meglátod jó kedvvel jössz majd el Apánktól!
miciona

Miciona!
Utánaolvastam kicsit ennek a proginak, és azt írták, hogy ha a határon belül vagy, akkor nem lehet gond. Ha kicsit alacsony lehet rajta segíteni! Érzed mennyi pozitívum sugárzik ki belőlem? :lol: :lol: Azért nem parázom. Remélem ez lesz a "legnagyobb" gondunk! :D És milyen igazad van: Tényleg 10 nap múlva kiderül mit mond majd Apánk! :):)

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi!
Rossz napja volt, ne törődj vele. Az inszemek másnak sem sikerülnek annyira, ne idegesítsd magad. A genetikát meg megcsináltathatod saját szakálladra, legalább megnyugodtok, de Vass doki szerint az nagyon ritkán oka a gondoknak.

Vjulcsi!
Nekem magas a prolaktinom, de Miciona mindent teljesem jól leírt. Talán annyit írnék, hogy tejcsorgás nekem csak terhesen volt, de van mikroadenómám.

Szimba!
Izgultunk igen, de érdekes módon Vass doki nem izgult.Mindig azt mondta ilyen előfordul.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!
Szimba nagyon elkeseredtem amiket irtal, hogy akkor ugy latszik nem marad mas remenyunk, csak az ICSI :cry: :cry: :cry:
Szóval most kicsit magam alatt vagyok, de sajna mindig is rosszul álltam a dolgokhoz. De azért bizok Kopában, hogy hátha segit. Monduk az jo ha nm fogja huzni az idot, csak kicsit félek, és nagy rizikonak tartom, hogy mennyi sikere van.
Na mindegy
A tobbieknek sok-sok sikert kivánok!!!!
renna77

Sziasztok!

Kata,
Szerintem se izgulj, határértéken belül vagy, ez a lényeg. Majd Dévisz megmondja, h mi a teendő, de szerintem progipótlás alapból van minden inszem vagy lombik után, nem? Legalábbis mindenki szokta írni, hogy utrot vagy duphastont kap utána...

Hú nekünk tegnap céges farsangi bulink volt, és túl jól sikerült, elég másnapos vagyok, úgyhogy be is fejezem, nem akarok hülyeségeket írni. :)

Kata voltál már a Mária u-ban az eredményekért? Én holnapra tervezem.
vjulcsi

Julcsi!
Hát mondhatom szép kis cég! Nincs felvétel? Másnaposan Dolgozol?! Nem mondom! :lol: :lol: :)
Én még nem voltam a Mária utcában hétfőre, vagy keddre tervezem, mivel nekem hétfőn lesz kész, tehát így nem is mehetek előbb! :? Egyébként én is úgy olvastam valahol, ne kérdezd hogy hol, de valahol biztos, hogy progi pótolt szoktak adni inszemkor is! Én abban reménykedem, hogy még ebben a hónapban sikerül kisírnom egy átjárhatóságit, hogy annyival is előrébb legyünk!

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona!
Merre jársz? Hogy vagy? Adj hírt magadról! :)
Végül anyukádnak mit sikerült elintézni, mennyi ideig lehetsz betegállományban? Mit mondott a doki most éppen "mi bajod" van? :?: :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Köszi Kata, megvagyok. Nyugdíjas életem élem. Úgy gondoltam nem várok 65 éves koromig. (Azt hitte GY.F. kiszúr velem???- én már most nyugdíjban vagyok:)))
Ilyen házidokit kívánok mindenkinek, kiír amíg akarom.
Tehát jövőhéten csak akkor megyek, ha piri megjönne.De nem jöhet!!!
De utálnék dolgozni.
Amúgy a főnököm is tudja miért vagyok itthon. Szigorú titoktartást kértem tőle.Kedves ember. A párja szintén küzd a babáért.Voltak Dévisznél is.Nem kecsegtette őket. Nekik is előhozta az OEP sikerrátáját.:((
miciona

Kedves nyugdíjas Miciona! :lol:
Nagyon irigyellek, hogy otthon vagy fiatal korod ellenére! :)
Milyen piriről beszélsz? Most kb. 9 hónapig nem fogsz találkozni vele! :D :D
Jó neked, hogy ilyen a házidoki, remélem az enyémmel is tudok majd beszélni, hogy találjon ki "valami" nagy betegséget! És egyébként arra a következtetésre jutottam, hogy ha én is eljutok idáig, vagy inszemig akkor én is elmondom a főnökömnek, hogy mi a helyzet! Nem tudom hogy fog reagálni, majd elválik! :?

Julcsi!
Éppen az asztalon pihened a tegnapi nap fáradalmait!? :?: :lol:
Minek öltöztél be a jelmezbálon? Biztos jól sikerült, mert nem nagyon virítasz itt nálunk!

De amit észre vettem, hogy ma senki nem nagyon virít! Nem tudom mi lehet az oka! :?: :?: :?:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ercsikati 2009.02.18 15:35-kor.

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona!
Azt hiszem megtaláltalak iwiw-en! Ha mégsem, akkor valaki másnál jól beégtem! :oops: :oops: :oops:
De a kép annyira hasonlít rád, ezért mertem írni neked!
Ha te is ismersz akkor jelölj be.! :):D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok lányok!
Írjátok már le nekem légyszi mit értetek a sikerrátán.Az odáig ok hogy van statisztika minden meddőségibe,DE itt kajak megmondják a szemedbe,hogy rontod a statisztikát?????Vagy az esélyeidet is megmondják????Kicsit zavaros.Előre is köszike!
kssmagdi

Kata,

A 2 teve is háziállat ? :lol: :lol: :lol:

Magdi: Igazából én is kiváncsi lennék mit vár el az OEP Apánktól, vagy mit kell felmutatnia. Remélem neked olyanok lesznek az eredményeid, hogy ne is említse ezt a fránya rátát.
miciona

Sziasztok!
Gondoltam írok, mert eddig zugolvasó üzemmódban voltam 8)
Nem tudom, hogy tudjátok -e rólam(már nem sok mindenkit "ismerek" itt), de mi is Apánkhoz jártunk. ICSI-vel sikerült a terhesség, most két hónapos a babynk :D Ma voltunk kontrollon Apánknál, és most szeretnék egy kis erőt adni nektek: higyjétek el, Dévisz előbb-utóbb mindenkit megajándékoz egy babával :wink:
Nagyon szurkolok Nektek! Kép [/img]

kata790313

Gyönyörű a kisbabád Kata!

Kép
albi2000

Kedves Zugolvasó Druszám! - Kata! -
Nagyon-nagyon örülök, hogy megosztod velünk ezt a csodás örömet, és szerintem ezzel most nagyon sokunknak erőt és kitartást adtál! :lol: :lol:
A kislány gyönyörű! Gratulálok!
Ha majd esetleg lesz időd, és te is úgy gondolod leírhatnád nekünk, hogy ez a csodálatos kislány mennyi idő után sikerült, és "miken" mentél keresztül! Köszönöm előre is! :)

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Albi!Köszönöm!A te kisfiad is gyönyörű, a youtube-on megnéztem az almával ismerkedését, fenomenális volt :D
Kati, örülök, hogy erőt adtam nektek, ebben bíztam is :) időm sajnos nem sok, így kimásoltam a lombikos blogomból a tavalyi kezdést, talán ez segít :roll: legalábbis bízom benne!
(háttérinfó: két lombikom volt, az első sajnos vetéléssel végződött a 12.héten, a második sikerült: Jázmin Kincső 2008.12.03-án született)

2008.03.13.
Lombik életre-halálra
Elkezdtük végre. Nem volt egyszerű a leletek beszerzése, no nem azért, mert nem volt vérem, amiből tudtak volna eredményt produkálni, hanem, mert egyszerűen nem volt (?!)az ÁNTSZ-nek tesztje, a különböző vizsgálatok elvégzéséhez. Halkan jegyzem meg, hogy azon felül, hogy nem kis mennyiségű tb-járulékot fizetek magam után, és még a vizitdíj összegével is megcsapolnak, szóval ,azért elvárható lenne, hogy legalább egy vérvizsgálatot meg tudjanak csinálni, és rendeljenek tesztet. Ha már egyszer szolgáltatássá degradálták az egészségügyet, legalább szolgáltassanak, könyörgöm!
A kis kitérő után, amelynek megélése azonban közel sem volt ilyen egyszerű, és már a pszichiátria zártosztályára kerülésen gondolkodtam, szóval sikerült bejutni a programba.
Annyira nem új a dolog, hiszen szeptemberben végig csináltam...remélem, most is sikerülni fog!(és meg is tudom majd szülni, nem vetélek el..)
Próbálok optimistán állni a dologhoz, már fel sem tűnik, hogy hasba szúrnak, illetve már én is beadom magamnak...csak a húsevéssel állok hadilábon, bár, ha reálisan nézem magam, még nem is lehet belőle elegem, hiszen hétfőn kezdtem a lombikos injekciókat.
A "húst hússal" az én majdnem vegetáriánus életmódomban kicsit furán hat, de mindent a gyerekért...
Ma itt volt a barátnőm, aki egy hónap múlva szül, aminek örülök(mármint, hogy minden rendben), másrészt viszont eszembe jut saját keserűségem, és az, hogy már nekem is mekkora pocakom lehetne...szóval amikor elmenet, másfél órát bőgtema Pocakosnaplóm felett, amibe bele ragasztottam anno az ultrahangos képeket. Nagyon nehezen veszem elő, és inkább átkötöttem fekete szalaggal, hogy ne ostorozzam magam, de vannak pillanatok, amikor egyszerűen:muszáj.
Persze fura, hogy pontosan egy évvel ezelőtt volt az átjárhatóságim, és éppen kórházban voltam, a 28. születésnapomon.(és kiderült, hogy fonálvastagság-szerűen járható át, tehát a spontán teherbe esésre 0 az esély)
Most, 29 évesen túl öregnek, és túl fáradtnak érzem magam. Vajon ez normális?!Vagy másképpen:ez a normális?
Ennyit szenvedni egy kisbabáért, másnak pedig olyan hamar összejön...arról nem is beszélve, hogy mennyit abortálnak...
Szóval holnap újra ultrahang, a tegnapi klassz volt, már hat érett tüszőt látott Dévisz, és szépek, egyenletesek.
(hogy lehet egy tüsző szép...?és egyenletes...?és hogy tudhatok én ennek ennyire örülni...?!-na, mindegy)
Ha minden igaz, marad a múltkori protokoll, a lóadag Merional, és a dupla Gonal-F. Ja, és a kedvenc: a clostylbegyt.(állandó hányinger, szédülés)
A hasam tűpárnára emlékeztet, én egy vágóhíd napi termését eszem meg, 4liter vizet iszom, és szurkolok a tüszőimnek(!), hogy szaporodjanak, növögessenek, hogy minél többet le tudjanak szívni...a múltkor 6-ot sikerült, hat szív volt a tenyerembe rajzolva, amikor felébredtem...olyan jó érzés volt...aztán a négy szabályosan fejlődő embrió híre...hármat ültettek vissza, kettő indult el, egy maradt..és nem született meg egy sem.
De majd most!(állandóan ezt súlykolom magamba)
Mivel csak öt alkalmat támogat az OEP(köszi, Ágnes!), és a gyógyszerek árai így is húzósak, nem sok lehetőségem van, sajnos.
De örülök, hogy legalább most van anyagi keretünk kiváltani a protokoll szerinti gyógyszereket, van, aki emiatt nem tudott kezdeni márciusban, mert nem volt rá pénze. Durva...

Március 17.
Stimuláció
Ma ismét voltam ultrahangon. Lassan kezdem megszokni a hajnal öt órai ébredést, hogy időben oda érjek a klinikára. Persze, az M3-as autópálya fővárosi szakaszáról inkább nem mesélnék, még rá gondolni is iszonyat, ahogyan oda bedugul az ember..:(
Szóval ma is mentem, mert miért is ne 8-ra kellene oda érni, hát nekem nem sikerült, csak negyven perccel később. A klinikán tömve a váróterem(úristen, mennyien várnak évek óta hasztalanul..), még jó, hogy itt van a sorstársam, akivel jókat szoktunk beszélgetni, szinte baráti már a kapcsolat.
Valahogy itt könnyebben megnyílnak az emberek egymásnak, érdekes...
Szóval mire bekerülök, Déviszen látom, hogy hulla fáradt, az Uh közben pedig látszik az arcán, hogy nem elégedett. Túl nagy 3 petesejt, a többi meg még pici. Fél, nehogy kidurranjon hamar a 3 nagy, így holnapután punkció, addig feküdjek, olvasgassak.Így kimondva ez nem is hangzik rosszul, de az én életritmusom mellett gyakorlatilag ez igencsak kivitelezhetetlen.
Kicsit aggódom, hogy mi lenne, ha nem sikerülne most a program..?Persze, utána rögtön lekontrollálom a gondolataimat, hogy naná, hogy sikerül, és látom magam előtt a babykét, nem hiszem, hogy ez akkora nagy kérés lenne Istennek, hogy ne adna még egy gyereket...olvasom a Titok című könyvet, láttam dvd-n, klassz. Persze gyakorlatilag arról szól, amit Jézus is mondott az Újtestamentumban:a hit hegyeket mozdít el.
Mindent csak hinni kell.
Bármit kérünk, megadatik.
Jó lenne már egy évvel előre ugrani az időbe, akkor talán már tudnám, hogy van-e kisbabám, kire hasonlít, az apukájára, esetleg rám..?Tudom, hogy banálisan hangzik, de úgy el tudok érzékenyülni, amikor elképzelem a csöppet...Végülis baromi nagy kiváltság, hogy én percre pontosan tudom, hogy mikor lettem terhes, sőt, a folyamatba is bepillantást nyerek, és amikor majd reményeim szerint pénteken bemegyek a klinikára, és 30 perc múlva onnan kismamaként távozom, azért az elég fura. Mármint a tudat. Hogy most kezdi a megtapadási folyamatot...bár odáig még el kell jutni, és az még néhány (nehéz) nap.
Na jó, most megyek vízszintesbe, hátha jót teszek a petefészkeim működésének vele:)

Március 22.
Punkció és embriótranszfer
Szerdán volt a punkcióm. Kissé idegesen érkeztem, hiszen nagy esély volt rá, hogy a három nagy tüszőm fogja magát, és reggelre kipukkadnak.
Még jó, hogy van hitem arra, hogy onnan fentről vigyáznak rám, és ez ugye magába foglalja a petefészek -működésemet is:)
A kilinikára sikerült 7 órára oda érni, de még így sem én voltam az első várakozó, ami meglepett, hiszen az intézmény elvileg reggel nyolckor nyit. (Most vagy ott aludt a hölgy, vagy nem tudott aludni, és inkább oda ment, hogy ne unatkozzon..:), a lényeg, hogy nem én voltam az első)
A punkció, mint olyan, egészen jó dolog. Gyakorlatilag befekszel, elaltatnak, felébredsz, délután jössz haza. Persze nekem hiba csúszott a számításomba, mivel kihagytam azt a lehetőséget, hogy ne tudjanak branüllt tenni a kézfejembe, így némiképp feldagadt, véraláfutásos kézfejjel ébredtem, de ez a legkevesebb, a gyerekért bármit....
Első dolgom kómás állapotomban az volt, hogy megnézzem a tenyerem: 6 szív volt belerajzolva, aminek örültem, hogy ennyit le tudtak szívni. (úgy látszik, tőlem ennyi telik, az októberi lombiknál is ugyanez volt).
Mindig elcsodálkozom azon, hogy milyen fura, hogy az orvostudomány mikre képes. A Dévai Intézet pedig pláne.
Kissé morbid, de szeretek oda járni az ott dolgozók hozzáértése, kedvessége, humánussága miatt-nem futószalag-szerű a munkájuk, mint más intézetekben.
Mivel hatot tudtak leszívni, reménykedtem, hogy legalább öt megtermékenyül, a nagy számok törvénye alapján, abból egy remélhetőleg megindul a fejlődésben...és megszületik.
Végül jött az embriológus, és mondta, hogy ötöt tudtak megszúrni, ICSI lett az IVF-ből, és reggel telefonáljunk. Délután háromig kellett benn maradni "megfigyelésen", persze szokásomhoz híven én már kettőkor felöltöztem, mondván:indulok. Egészen a váróig jutottam, ott feltartóztattak, mondván, hogy innen ne tovább, így lehajtott fejjel kullogtam vissza a szobába...De öröm az ürömben: Férjecske meglepett szív alakú kulcstartókkal(naná, hogy rózsaszín, és Princess felíratú, hogy lányunk legyen)ettől nem kicsit sikerült meghatódnom, majdnem elbőgtem magam...annyira szeretem, hogy ilyen figyelmes!
Csütörtök reggel én nem mertem telefonálni, hogy mennyi indult osztódásnak így a férjecskémet bíztam meg vele, akinek először sikerült mellé tárcsáznia, és megkérdezni egy vadidegen nőtől, hog y mi van a kicsikékkel?:)Persze a hölgy nem értette, hogy milyen leszívásról és kicsikékről beszél, elég kínos lehetett..De aztán a jó számot hívva tájékoztatták: 4 szabályosan fejlődő embrió!Hurrá!
Péntekre tehát meg van a program: embriótranszfer.
Az embriótranszfer még gyorsabb, mint a punkció, kb. 5 perc, majd 20 perc pihi, aztán lehet haza menni. Három embriót kapitunk vissza, 4 sejteseket. megkérdezte Dévisz, hogy mennyi puszit kérek, aez amolyan babona, de mindig kettőt ad, hogy annyi baby legalább legyen...Imádom!
Olyan fura: bemegyek, és 30 perc múlva gyakorlatilag várandósan távozok.
Most sokat kell pihennem, remélem, a kicsikék megtapadnak, akár mind a 3-an, én ikreknek is örülnék.
Már csak azért is, mert októberben is ketten indultak fejlődésnek, és olyan jó lenne, ha az Élet kárpótolna.
Azon meglepődtem, hogy csak fél adag Ovitrelle-t írt fel Dévisz, a múltkor többet kaptam. Bár a protokoll az Utrogestan és a Duphastonnal ugyanaz. Remélem, az Ovitreltől függetlenül sikeres lesz a program, és három hét múlva dobogó szíveket látok majd az Uh-n:)
Most megyek vissza pihizni, az első hét nap döntő a megtapadás szempontjából...
Március 24.
Várni, várni...
Húsvét hétfő van, de semmi húsvéti hangulatom nincs, pláne, hogy tegnap szakadt a hó...De ezt félre téve nagyon is semmilyen a hangulatom, illetve megőrjít a várakozás, az ágyban fekvés. Azért persze néha jövök-megyek, de mivel elég sokszor szurkáló fájdalmat érzek, óvatosságból nem randalírozok sokat...
Ma beadtam magamnak az Ovitrelle-t, tényleg nem értem, hogy most miért csak fél adagot írt fel Apánk(az orvos), hiszen a múltkor kétnaponta kellett ennyit kapnom az embriótranszfer után. Ki érti ezt? Bárcsak érthetném, tudhatnám...Mindenesetre bízom Apánk szaktudásában, és reménykedem ennyi rásegítés is elég lesz a megtapadáshoz a babykéknek, és 10 nap múlva tudok egy pozitív tesztet produkálni...Olyan jó lenne!!!!!!!
Vissza olvastam a babaneten az októberi irományaimat, az akkori aggodalmaimat, és láttam a képet a csíkocskákról, amit feltettem..hát nehéz volt nem bőgni, az tutti...
Tudom, hogy hinnem kell benne, de elég hullámvasútszerű az érzés...mert bizonytalan a tesztig, illetve az ultrahangig.
Szörnyű: mindig csak várni, várni, várni.
Más nem is tudhtaja, és én sem tudtam, mennyi összetevője van egy sikeres terhesség létrejöttének. Az emberek többségének teljesen természetes, hogy sikerül, és egészséges baba születik, komplikáció nélkül, enm is tudják, mennyi veszélyt rejt magában maga a terhesség. Még jó, mert különben kihalna az emberiség...

Március 25.
Jelek...
Egyedül vagyok. Domi oviban, férjecske dolgozni...hétköznapok rutinja...
Megpróbálok nem figyelni arra, hogy a lakás gyakorlatilag romokban, és takarítani kellene. Persze nehéz nem észre venni, hogy magyarul mondva:kosz van, nem kis mennyiség...de pihi, pihi, pihi a babócák miatt.
Tegnap megéreztem, hogy:sikerült, megtapadt(ak). Nem hiába a szurkáló fájdalom...gyorsan utána olvastam a neten, hát igen, onnan gyakorlatilag lehetne egy kisebb doktori disszertációt összehozni, bármilyen témában.
Szóval, mint "szakértő", megállapítottam, hogy a fájdalom az jó! Tudom, itt mindenki arra gondol, hogy ez a kognitív disszonancia fantasztikus példája, amit hasznosítani lehetne mondjuk akár a mazohizmus témakörét vizsgáló anyagok számára is, de most már biztos vagyok benne, hogy EZEK JÓ JELEK!Ha fáj, az jó!!!!:)
Persze figyelmen kívül hagytam a hiperstimura utaló bejegyzéseket, mert nálunk , Dévaisoknál, ez kizárt dolog, annyi fehérjét tömünk magunkba és vizet:)Apánk nagyon figyel erre, szerencsére.
Na, meg a súlyunkra is, nem lehet ám csak úgy hízni, nem bizony. Szigorú és következetes. De legalább alapos(és imádnivaló).
Tehát: elképzelhető, és hiszem, hogy így van: megtapadtak. Aztán szintén tegnap, újabb "bizonyítékként" rám tört a már rég érzett: "káposztát de azonnal!!"-feeling, még jó, hogy anyós vasárnap csinált töltött formában, úgyhogy Férjecske világrekord időt autózva hozta nekem. Gyakorlatilag ölni tudtam volna érte...de ez lehet a HCG-injekció következménye is(amiből szerintem most igen keveset kaptam a múltkorihoz képest, na mindegy). De reméynkedem, hogy ez is ANNAK a jele...
Még azért szurkolok, hogy fejlődjenek is, és legyen szívhangjuk az ultrahangon. Olyan csigalassúsággal telnek a napok!!!!
Tegnap felhívott a Timi barátnőm is, neki tegnap volt az embriótranszfere, és kettő babókát kapott vissza, 12 sejteseket. Az nagyon jó!!!Annyira szurkolok neki, hogy sikerüljön, fantaszikus ember, ő sem egy depreszív alkat, ami már eleve pozitívum a személyiségében! Szóval tartjuk egymásban a lelket, és most ő is pihizik. Klassz lenne együtt szülni!
..."az életben mindent elérhetünk - szerelmet, boldogságot, egészséget -, ha „kérjük, hiszünk benne, és készek vagyunk elfogadni azt".

kata790313

Kata!
Elolvastam. Fantasztikus kis történte! A vége gondolom Jáumin Kincső! Csodálatos történet! Kinyomtattam és úgy olvastam. Persze sírva is fakadtam, mire a kolléganőim megkérdezték, "rossz hír" mire mondtam: " A lehető legjobb"! Innentől kezdve nem tudom milyen következtetéseket szűrtek le, de nem is nagyon érdekel! :P :lol:
Bízom benne, hogy hamarosan én is ilyen, vagy ehhez haosnló történettel fogok majd előrukkolni!
Gratulálok még 1x a kislányhoz, és ha lesz időd akkor "nézz" be hozzánk gyakran és küldd nekünk a pozitív energiákat, és ne hagyd hogy a remény is meghaljon bennünk! :) :D
Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Kata!
Nagyon köszönöm hogy megosztottad velunk ezt a csodát, erőt ad, majdnem elbőtem magam....Nálunk is - nagy valószinuség szerint - csak az ICSI lehet, igaz még várunk hogy eljussunk az andrologushoz - Kopa - aki majd felrakja az i-re a pontos. Én nagyon félek, hogy mit fog mondani, mind párom morfologiaja mind a mennyiség nagyon rossz!!! Kb. 1000 db ép himivarsejte van egy mintaban!! Katasztrofa. És persze ki tudja menniy ebbol az életre valo egeszseges srác.
Szoval én még nagyon az elejen vagyok mindennek, kb. 2 hete tudom ezt, hogy maskent nem lehet gyrekunk. Nagyon ketsegbe estem. Miciona talalt ram egy masik forumon, o hivott ide. Neki is sok koszonet ezert. Persze azért "probalkozunk" hatha valami égi csoda által osszejon igy is. Én is megneztem a Titok c. filmet, prsze mindezt a katasztrofa utan. Felirtam a kivansagaimat, probalom magamba sulykolni, hogy tenyleg sikerulni fog, boizom igy ismeretlenul is Kopában, Vass dokiban (mi hozzá kerultunk a Dévaiban) és hogy van eselyunk!
Szoval nagyon koszonom ezta szép torténetet és gratula a csöppséghez!!!
renna77

Kati,
természetesen az eredmény Jázmin Kincső :D
Érdekes volt nekem is vissza olvasni a tavalyi bejegyzéseimet...annyira át tudom érezni, hogy mit éltek meg ezekben a napokban!!!!
Egyébként, ha érdekel és úgy gondolod segít: www.kataesalombik.freeblog.hu a blog címe, amit a szülésig vezettem, tavaly márciustól. Szerintem vannak benne hasznos infók is, pl. beültetés utáni hcg szintek, stb...
jaj, nagyon szurkolok Nektek!!!

kata790313

Kata!
Szerettem volna belekukkantani a blog-ban, de ezt írta ki:
"A kért oldalt csak egy, a megfelelő jogosultságokkal rendelkező felhasználónév és a hozzá tartozó jelszó ellenében tudjuk megmutatni."

Szerinted miért?

Kép

KépKép
ercsikati

renna, ne keseredj el!Az Icsi-nél ugye elég egy jó spermium, amivel megszúrják a petesejtet!Én nem aggódtam, mert az ICSI-nél ugye legalább azon nem kell izgulni, hogy áthatol-e a petesejt burkán, mivel megtermékenyítik. (az már más kérdés, hogy osztódásnak indul -e, de legalább benn van! :D )
Kata, mindjárt feloldom a tilalmat, elfelejtettem, hogy lezártam :roll:

kata790313

Na, feloldottam :D

kata790313

Kata!
Köszönöm a feloldást! Már elkezdtem olvasni! Nagyon-nagyon jó!
Még nem értem el a végére, azt hiszem a közepébe kezdtem bele! :)
Hol is szültél? Hol laktok?

Kép

KépKép
ercsikati

Mi Gyöngyösön élünk, itt is szültem a Bugát Pál Kórházban. Nagyon meg voltam elégedve vele, bár először Dévisznél akartam szülni a János Kórházban, de itt sem volt gond, semmi.
A blogban a márciusi bejegyzések az elsők, aztán április, stb.(szerintem ez a két hónap volt a "vízválasztó")

kata790313

Sziasztok!

Kata,
Köszönjük a történeted! Nagyon jó volt olvasni...

Viszont a blogban én nem találom a tavalyiakat, csak az ideiket... béna vagyok, hol van?

Eláruljátok, hogy ezek a rövidítések (ICSI, IVF) mit jelentenek?
vjulcsi

Kata, Jázmin anyukája!

Azt hiszem én már olvastam a blogod egyszer, de most olyan jó volt belenézni. Látom pont aznap teszteltél először mint, én ma. Tényleg ez a várakozás a legrosszabb. Talán még dolgozni is jobb lenne, mert nem egész nap magamat figyelném.
Jázminhoz nagyon gratulálok!!!

Tegnap jól felvoltam fújódva, de rájöttem, hogy a kedd reggeli ovitrelle hatása volt. Ma meg már nem érzem, viszont most olyan mintha meg akarna jönni ,pedig csak jövő héten kéne. Szóval most ezen aggódok.Tesztelni nem merek, és nem is szeretnék.
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: