[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziazstok!

Czinke :roll: ööö

06703760606 - Ez a szám a Homeopátiás Orvosi Tanácsadó Szolgálat száma, ami hétköznap reggel 9 és 17 óra között hívható. Olyan képzett homeopátiás orvosok vannak itt ügyeletben minden nap, akik pontos információkat tudnak adni Neked és tanácsot arról, hogy mit szedjél.

mert több helyen olvastam hgy van rá mód, de a nevet nem írták

Fiam nem cumizik.. az ujját meg havonta egyszer szopizza az még belefér.. de ha cumizna sem estem volna kétségbe.. így legalább éjszaka nem kell a cumi miatt bemennem, mert nem találja meg

:lol:

MOncsinak itt is óóriási grt.. úgy látszik neki elég volt megvenni málnalevél teát :lol:

Lina sebaj, lánykádnak jobbulást! :cry:

HUncut Lackófickó! olyan édes!

azért jönnek többen is kismamák, csak nem olyan sűrűen... majd kialakul

:lol:

Zsigmond kedvence

Egyszer egy hétpettyes katica bogárka
Elindult megnézni, mi van a világban,
Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa.
Ide is meg oda is bekkukkant egy szóra.
Nagybajuszú cincérek sétálgatni vitték.
A tóparti szúnyogok kalapot emelték.
Estére elfáradt katicabogárka,
Az éjjeli pillangó haza talicskázta.

és hétvégén már mászópozicióban , illetve mint a nyuszi ugráltunk előre :lol:

Kép Kép
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.17 10:08-kor.
Vendég
 


ja és Mei Tai kendőt használok, imádjuk.. sajnos én csak internetes rendelést ismerek...
Vendég
 

 
 

Zsiginél azok a szemek! Elájulok! Kép

Kérünk mászós képeket!

Lackó is kutyázik már 2 hete.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.02.17 17:49-kor.
20150601134430
 
 


Lackó de ügyike annyira zabálnivalók.. annyira hasonló ütemben fejlődnek :lol: bmint mindent kb ugyanannyi idősen...

majd teszek fel, csak le van merülve gép, töltőn van és készítek.. :lol:
Vendég
 


Imádnivalóak a fiacskáitok!
Most már egyre jobban szeretnék egy kiscsávót is (persze a csajszi mellé) :wink: :lol:

Én már most állandó tag vagyok :oops: :oops: :oops: sajnos még jogtalanul, de szeretnék sokat itt lenni ha már aktuális lesz! :wink: :lol:

Még majdnem egy hónap...... olyan távolinak tűnik.... :roll:

CSIBI
Megjött a csomag... amit nem köszönhetek meg! :wink: :lol: Szóval akkor nem köszi! :wink: :lol:

dita75
 
 


Ditusom!
Sztem te már most aktuális vagy!!!! Kép
20150601134430
 
 


Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430
 
 


sziasztok,

sajna tegnap szarakodott a net, reggel meg épphogy bejelentkeztem Nándi nyüszögni kezdett.
csajok, nem tudom mi volt ma, de szegény Nándi ma nagyon zaklatott volt. volt , h sehogy nem bírtam megnyugtatni, de még cumival sem. du magamra kötöttem, de sétálgatni kellett vele. már azon voltam, h kendőbe felkötve sapkát húzok rá rácsavarok még egy pokrócot és kiállok vele a teraszra. lehuppantam kicsit a kanapéra és ekkor bealudt, kemény 20 percet. lehet, h vmi front volt, v a hasa nem tudom. pedig tényleg nem eszem semmi gázos dolgot. végül azóta sem ittam fahéjas kakaót.
tegnapi napunk viszont nagyon jó volt!! akartam is vele dicsekedni. pedig tegnap is elég sokat fenn volt, de le tudtam rakni a játszószőnyegre és tudtam mellette főzni. a konyhából ráláttam , ahogy a háló szőnyegén szépen nézelődött. olyan édes volt. már nyúlkál a szőnyegen lógó játékok után! :lol: bár tegnap aludt is szépen!

Vikimami: Lackó, már nem lehet tovább dícsérni! hogy csináltátok ezt??? mármint az újságot, a plakátot? mi anyuéktól kaptunk bélyeget Nándi képével, egy ismerős a postánál dolgozik. nagyon jó az is.
köszi, alakul szépen a napirendünk! hajnali 3 v 4 kor ébred, ennek megfelelően 6 v7 ....stb és ami tuti az a 17 óra és az esti fürdés 21 kor. és már csak 6szor eszik. tudom fura, h 21 kor fürdetünk, de 17 után szokott egy nagyot aludni, és így is van, h 21kor is mi keltjük, de olyan is volt, h véletlen mi is elaludtunk és 22kor fürdettük. és hát nekem a párom későn jön haza, ma is 19.20ra esett be. vagy megvárom őt és közösen fürdetünk, v egyedül fürdetek. de nem szeretném megfosztani ettől az élménytől!! olyan klassz a fürdés!! de remélem majd előrrébb tudjuk későbbiekben hozni a fürdést!
ja és egyébként fürdés közben kinyomja a pocakját a kis trónjában . :shock: olyan erő van ebben a kisfickóban. megtámasztja a trónjában a hónalját, és vhogy a lábával is rúg egyett és kinyomja magát. amikor meg hasra fordítjuk , a párom alig bírja megtartani, úgy rúgkapál a lábával, olyan mászási kényszer van benne! nagyon édes!! :lol:

Boni: Zsigi nagyon édes!! nagyon szép nagy szemei vannak! nyaklánc nem zavarja, nem piszkálja? hallottam róla , nagyon sokan dícsérik fogzásra, tényleg használ? bár tudom, h még nincs fogatok. kivi leszek!
köszi a homeos telszámot, felhívom őket!
én a liliputit néztem ki mei tai rendelésre. még gondolkodom, most még próbálom a kendőt. bár attól tartok, h a kendő nyomhatja a töksijét és a mei tai jobb lehet. ma nagyon szépen elvolt a kendőben , szerintem 1 órát is rajtam volt és kb 20 percet aludt benne. de megmondom őszintén én ebben nem igazán tudok házimunkát végezni. csak sétáltam vele és dumálgattam neki. a ruhaszárítóról levettem a ruhákat és összehajtogattam őket, de kezet mosni is csak felváltva tudtam vele , met fognom kellett a fejét, ahogy kicsit előredőltem. persze ha a hátamon lenne, akkor többmindent lehetne vele csinálni, de szerintem ahoz még kicsi, mindenképpen előre kötném. de vhogy ő a vállunk felett szeret nézelődni, úgy jobban kilát.
szerinted kilát rendesen Zsigi mei taiból? töksijét nem nyomhatja? utcán és lakásban is használod? egyébként mennyit lehet benne egyszerre a baba és összességében egész nap?
nagyon erős a csábítás, h vegyek, de még várok pár napot és próbálgatom a kendőt, de ma szerintem eléggé bejött.

Ditulika: örülök, h megérkezett! lejárati dátumot nézzed!! remélem szerencsét hoz!! és hamarosan már hivatalosan is ide fogsz járni!! :wink:

na megyek , vizszintesbe rakom magam még pancsi előtt!
puszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt!

Én innen rendeltem! http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt.htm
vannak leírások a használatra...
az elején úgy tudod megcsinálni, hogy kilásson, hogy visszahajtod az alját! de amíg még nem tartja a fejét, jobb ha kicsit lejjebb van...és békapozicióban.. én vettem szűkítőt, de ZSigmond maradt a békapoziciónál.. mostanában kezdte el hogy kilógatja a lábát! és egy óránál tovább én nem szoktam benne hagyni...

szoktam itthon használni, de csak megnyugtatásra! kinnt pedig ha messzebb kell mennem és BKV val!

én szeretem, Zsigi is !

fürcsi bár az a nap fénypontja nem mindig ér haza apa: nálunk sem, de megvan neki az esti rituáléja, időben és ettől nem tudunk már eltérni (ez este fél 19 és 19 között ).. de ezt.jlezi is már, hogy fürcsi van...akár apával, akár nélküle... :lol: így fürdetés után evés és egyből alszik.. nincs vele gondom.. ha éhesebb napja van, akkor legelőször 1 óra körül kel, aztán 4-5 körül és végül 7.30 kor .. de van hogy átalussza az éjszakát! mostanában sajna arra ébred, hoyg elakad forgás közben a rácsnál... mert propellert játszik álmában...

fogzáskönnyítő: hát most jön a foga.. láthatóan szenved.. így nem tudom ha nem lenne rajta akkor mi lenne.. kíváncsi vagyok mennyi idő kell a fogacskának, hogy kijöjjön..már nagyon fennt van... már 4 napja szenvedünk.... :cry:ja 2 hónapos kora óta rajta van, megszokta, sosem birizgálja...
Vendég
 


Viki jók ezek a szerkesztett képek! :lol:
Vendég
 


én is pont tegnap csináltam ilyent apának Kép Kép Kép
Vendég
 


Czinki!
Itt tudsz ilyeneket csinálni

http://photofunia.com/ és http://www.nlcafe.hu/arckepeslap/

Hű a bélyeget nagyon megnézném!!! Mi a szülőknek Lacus naptárt csináltattunk karácsonyra, hát volt nagy öröm.

Ha nektek a késői fürdetés bevált, akkor semmi gond. Nálunk Lacus a tyúkokkal fekszik, legkésőbb 9kor. Mi fél 8kor fürdetjük Őfelségét.

Fürdés közben irtó aranyosak, és idővel még jobban élvezik majd. Lackó már kapaszkodik a kiskád szélében. Pár napja pedig a vízben is megfogja a lábfeját.

Kép

Boni!
Jók a Zsiga képek! Apájának utólagosan is boldog szülinapot!
20150601134430
 
 


kis husigombóc! de drága! :lol: hétvégén anyuéknál voltunk, ahol csak ilyen kiskád van, féltem tőle a múltkori hiszti miatt , de Zsigi pasisan leült és belekapaszkodott a kád szélébe pont ugyanígy! ezek a hurkák! nem is volt eddig ilyen ké! mi a 18as karika részt szivaccsal takarjuk el :wink:

nálunk is naptár volt karácsonyra, meg kézlenyomat sógyurmából! :lol:

etetőszéke van Lacusnak ?
Vendég
 


ja és fiam barátkozik a cumival :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Boni!
Igen a pocakot és a cicjét sem a legyek hordták össze :lol: :lol: :lol: :lol: Nem hiába no 9,5 kg a lelkem!

Nincs még etetőszéke, a hordozóban ebédel Őfelsége.
20150601134430
 
 


fiamnak is két trónja van egyenlőre.. a pihenőszék, és az etetőszék..mikor hogy...aztán majd jön AZ a trón! :wink: :lol:
Vendég
 


Viki,
9,5 kiló??? Mi szerintem ott olyan 13 hónaposan jártunk akörül:lol: Csesztettek is a védőnők, hogy Lili 1 éves korára nem háromszorozta meg a születési súlyát. De könyörgöm, miért kellene egy 73 cm-es gyereknek 12 kilónak lennie azért, mert 4-gyel született. Azért 2 éves korára összejött :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: annyi. De a fiúk máshogy fejlődnek. Nálunk a babás topikban is nagy a különbség a korosztályos csajok és fiúk között.

Mg aztán anyja, apja nagy, ő is ezt örökli, most volt 9,5 kg és 75 cm.

Gondolom nektek nem kell majd a kelengyébe sok mindent venni, igaz?
20150601134430
 
 


sziasztok,

Boni: nagyon jók a képek! már 2 hós kora óta fenn van a nyaklánc? miért? én azt hittem, h csak a fogzásra jó. lehet, h pocakfájásra is jó lenne??
köszi, felhívtam a homeos telszámot. egy idősebb hangú nő volt aki segített. van egy kálcium fluorátum (ha jól értettem és írtam fel), ami gát szalagra, aranyérre, viszérre, terhescsíkra jó, még utánanézek, meg a gyogyóban kérek még segítséget.
nagyon vennék most egy mei-tai-t, de most megkérdeztem egy csajszit, h vállalna e varrást, mert szopipárnákat varr és magának varrt egy mei-tai-t is. a pcos topikon tök ügyes varrók vannak.
és köszi az énekes honlapcímeket is!

Vikimami: hát akkorát nevettem Lackó képén!!! :lol: :lol: nagyon édes! felöltözve nem is látszik ilyen kis hurkásnak, nagyon aranyos!!

ma voltak anyósék, és lementünk egy kicsit sétálni. Nándi akkorát aludt, úgy örültem! aztán feljöttünk , kajcsi és ismét alvás. már én keltettem fel fél 7kor , h megetessem. :shock: hát ilyen is réges rég volt már!
cumi: úgy látszik, csak én fújom fel ennyire a dolgot. :oops: beszéltem a védőnővel is. kérdeztem, h hol rontottam el, akkor, amikor az első 2 hétben cicin lógott végig, v akkor, amikor beadtuk legelőször a szájába a cumit. azt mondta, h nem rontottuk el, ő ilyen. nagyon erős benne a szopó reflex, kell, h a szájában legyen vmi, és ezzel nyugtatja meg magát. majd leszokik róla, hagyjam! ez egy kicsit megnyugtatott. egyébként, ha nincs cumi, v kiesik a szájából , először kétségbeesik, nyüszög, majd rágja cumi helyett a mancsát. egyébként nagyon édes, amikor egyszerre tömi a szájába a mutató és középső ujját, v amikor az egyik öklével nyomja a szájába a másikat és rágja.
cicik megint sztárjkolnak. nem tudok már mit kitalálni. tök zavar a dolog. hát sajna nem vagyok egy tejcsárda. pedig azt gondoltam , h nem lesz ezzel probléma, de úgy látszik , nem a méret a lényeg . igaz , nem hatalmas, de nem is kicsi. :roll:

Monicékról tudunk vmit? hazamentek már biztos!

és Némókáék? ők mikor mehetnek haza?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Vikimami: ja a bélyeg túl pici lenne, de megkérem a hétvégén a párom, hátha tud vmi okosságot, én ezekhez béna vagyok!
egyébként egy A4es lap, van kerete, h első bélyegem, és belül vannak a bélyegek, amin Nándus egy fotója lett bevarázsolva. postán lehet csináltatni, de nem hiszem, h rá lehet ragasztani küldeményre. inkább csak dísz. de nagyon ötletes és aranyos. :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke, ne aggódj a tejci nagy része a szopizás alatt termelődik :wink: nekem se durrantak be a melleim, addig örülj, volt amikor a jobb cici bedurrant, no a mellbimbó is eltűnt.. elő kellett fejnem, ne csak a higabb részt kapja ZSigi..

1 Calcium fluoratum D12

A kötőszövetek, a bőr és az ízületek sója
A Calcium fluoratum nagyon fontos a támasztó- és kötőszöveteknek, melyek rugalmasságáról és erősségéről gondoskodik
Előfordulása a testünkben:
Calcium flouratumot elsősorban a fogzománcban, a csontokban, a bőr legfelső rétegeinek sejtjeiben találhatunk, valamint az elasztikus szövetek – mint például az ínak és a szalagok – szintén gazdagok Calcium fluoatum-ban …

nyaklánc: azért van rajta, hoyg megszokja, meg nyugattó hatású is, immunrendszer erősítő .. pár napja azt mondtam kivágom ablakon, mert fiam nyügi volt, 5 napja nem bírtam semmit csinálni mellett, mert sírt , mondom nem használ fogzásra nyaklánc... de tegnap már semmi baja nem volt, pedig a foga továbbra is jön... úgyhogy valószínű ez a hülye szél meg idő zavarta be..

és pocifájásra is jó http://babacsoda.hu/content/view/23/60/

tegnap paradicsomos babfőzeléket főztem... én marha!!!! óránként keltem, szegény fiam csak nyöszörgött..

Viki LAckófickó jó kis méretekkel rendelkezik... de a magasságához ez pont jó ..szerintem...és ha majd elindul, úgysem gyarapszik majd ilyen mértékben mert ledolgozza

Zsigmond 1,5 hete volt 7600g és 71 cm utóbbi lehet több, mint ami valóban, mert éppen "hisztiztünk " 8)

az augusztusi babás topikban sok kislánynak több a súlya mint ZSiginek, pedig ő is jó evő..nem éheztetem.. doktornéni is mondta, hoyg szépen egyenletesen gyarapodik, kiegyensúlyozott baba, és mint mindig minden gyerek más és más...

hasznosság:
csecsemőkorban Az érett újszülöttek születési súlya általában 3000 és 3500 g közé esik (születési súly). Az első napokban 2-300 g-ot veszít a baba a súlyából (súlyesés, újszülöttkori), a súlyesés megállása után bekövetkező gyarapodás valamivel lassúbb, ezért általában a 10., ritkán a 14. napra nyeri vissza az újszülött eredeti születési súlyát. Ezután az első 4-5 hónap alatt megkettőzi, az első év végére megháromszorozza a születési súlyt. Minél kisebb a születési súly, annál rövidebb idő alatt duplázza meg, az ellenkezője áll a nagy súllyal született csecsemőkre.
Az egészséges, helyesen táplált csecsemő gyarapodásának mértéke a következőképpen alakul az első év folyamán:
1. negyedév: kb. 28-30 g/nap vagy 850-900 g/hónap
2. negyedév: kb. 20 g/nap vagy 600-700 g/hónap
3. negyedév: kb. 15 g/nap vagy 400-500 g/hónap
4. negyedév: kb. 12 g/nap vagy 360 g/hónap
A fenti számok csak hozzávetőlegesek, nem jelentik azt, hogy a csecsemőnek minden áldott nap ennyit kell gyarapodnia, azaz átlagos számok hosszú távra vonatkozóan.
Sokkal fontosabb, hogy a csecsemő fejlődése egyenletes-e. E tekintetben is nagyok az egyéni különbségek.
A súlyadatokat helyes lejegyezni és megfelelően ábrázolni, így hamarabb észre lehet venni a várttól való eltéréseket. 3-6 napos időközöknél sűrűbben azonban nem érdemes mérni a súlyt, még ez is fölösleges sokszor, hiszen a csecsemő gyarapodását annyi más jelenségen le lehet mérni. Igen fontos az ún. összbenyomás, amelyet valójában sok apró jelenségből rakunk össze öntudatlanul (étvágy, turgor, mozgásigény).

bővebben: http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/bls.htm itt van más okosság is...

képzeljétek Apa telefonjában nézegettem a képeket és találtam egy olyan képet amit a szülőszobán készített, éppen jött egy fájás.. az arcomról leolvasva

:lol: :lol: :lol: :lol: tök örülök, hogy van egy ilyen kép, pedig én mondtam neki, hoyg ne fényképezzen, de ravasz volt... 8) és eltitkolta.,...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.20 07:33-kor.
Vendég
 


Czinkim!
Cicik húzzanak bele! Az is lehet h te nem érzed őket feszesnek, mégis van elég tejcsi benne Nándusnak. Ne aggódj!!!

Boni!
A dokitoknak igaza van. Ha egyenletes a hízás, akkor nincs miért aggódni.

Miket eszik már Zsigi?

Lacusnál szerencsénk volt, mert amit eddig megkóstolt, az minden bejött. Tele is a fagyasztóm egyik rekesze babakajákkal neki.
20150601134430
 
 


Viki
alma, körte, őszibarack, banán, szilva, meggy , sütőtök, cékla, brokkoli, sóska, spenót, kelbimbó ,zöldborsó ,burgonya milupa tejberizs és tejbedarapépet szokott kapni néha uzsira és belekeverek egy kis gyümit... cukkini, tök, sárgarépa, csirkehusi egy héten kétszer kb.

a feketével jelöltek egy vagy kéthetente egyszer...

fagyasztóba még nem tettem el kajcsit, hétvégén készülök legyártani nagyobb adagokat :lol: te hogyan csinálod?

ZSIgmond is mindenevő... nem panaszkodhatom...
Vendég
 


Bonim!
Nálunk Lacus reggel és este tápozik. 11 körül gyümi, ebédre gabonapép és gyümi. 3 körül főzelék.

Nekem ezek vannak a fagyóban: alma-banán, banán-krumpli, banán-sütőtök, alma-sütőtök, alma-krumpli, répa-alma-krumpli, cékla-alma-krumpli. Készítettem husit is, csirkemellet megfőztem, fözőlevével leturmixoltam, jégkocka tartóban megfagyott. A főzelékekhez kap 1 kocka husit is.

A főzeléket tök egyszerűn készítem. Megfőzöm az összetevőket, amlyikben alma van, azt alma fözőlevével turmixolom le. Belerakom kis babakajcsis üvegekbe, Avent via pohárba és rakom a fagyóba.

Kóstolta múltkor Lacus a cukkinit, magában nem jött be, de pároltam hozzá a mikróban almát, hozzátettem a cukkinihez és már be is lapátolta.
20150601134430
 
 


Vik köfi :lol:

hmm gyümi ilyen forma fagyasztásásn még el sem gondolkodtam..azt frissen szoktam.. az üveg jó ötlet,, féltem volna betenni fagyiba :roll: ezek szerint nem reped szét!

csak a főzeléken gondolkodtam meg husin...

Zsigi reggel este cici(nincs már tejcid?olyan sok votl nem? ) 10 körül gyümi +víz , 12 körül cici 14körül főzelék+ cici , 16.17 között szintén gyümi vagy tejpép ... nálunk ennél ritkább étkezés lehetetlen :oops:

én találtam egy ilyen oldalt..http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=267994
Vendég
 


Boni!
Nem volt olyan sok tejem, annyi volt h elég legyen. Sosem fagyasztottam. 5,5 hónapig volt szopi, utána még 1 hónapig tudtam napi 100 ml-ket fejni.

Én szeretek gyümit is fagyasztani, mert ha elfogy itthon az üveges, legyen mihez nyúlni.
20150601134430
 
 


Ja!
Rizset is tettem már kajába. Jól szétfőztem és az is ment a turmix alá a zöldségekkel.
20150601134430
 
 


rizsen é is gondolkoztam már...

most venni akarok köles és rizspépet sürítésre... elslattyogok bioboltba.. megnézem árakat, addig enm rendelek...

na megyek takaríttok, főzök mosok..stb stb....

csak felpörgünk

:wink:
Vendég
 


Sziasztok,

itthon vagyunk, készüljetek, mert jövök ám a kérdésekkel :wink:
Csak kell még egy kis idő, hogy beálljon egy napirend és nem szabadultok tőlem :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszillak titeket és a babákat is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsikám!
Várunk Kép

Isten hozott Mami Társ!
20150601134430
 
 


Moncsi szijjasztok! várunk! tetszik Danika vonalzója :lol:
Vendég
 


sziasztok,

Boni: köszi szépen mindent. nyakláncot hol lehet venni, v azt is rendelted? bár én kicsit félek, de nappal felraknám neki! pláne, ha nyűgös. köszi a gyogyó tájékoztatót is! :lol:

milyen ügyik vagytok ti, már fagyasztotok 1000-el. milyen szépen esznek a fickók is! nemhiába olyan szépek!

Monic: üdv itthon!! vigyázz magatokra!! és várjuk a képeket Danciról!!

szopi: lehet, h az a baj, h már túl gyorsan eszek Nándus, h szopi alatt nem termelődik elég? mostanában kb 10 perc és vége a szopinak, nagyon max 15. ma felhívtam megint a homeós info vonalat tejserkentő ügyben. ők inkább az urtica urenst ajánlották. de lehet, h alkat dolga, anyu 3 hónapig tudott minket az öcsémmel szoptatni. de ma ettem 3 tányér paradicsomlevest , megittam szerintem vagy 2 l teát és 2,5 l vizet, és még van hátra 1 l, amit meg akarok még inni. csak szegénykém hozzá volt szokva, h ehetett sokat 120-130kat, ma meg volt, h csak 80-t, volt is sírás. ezért ma 7szer eszik, és így talán épp meglesz a napi adag.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


czinke a kis mohó :lol: én is az urtika urenst szedtem...

egy idő után normális,hogy 10 perc alatt végez.. megtanulta a tecnikát.. hidd el elég neki... az meg, hogy nem mindig eszik 120 at szintén normális.. te sem eszel mindig ugyanannyit...és azért is sírhat, mert nyomja pociját a kajcsi.. mindig tud büfizni? mert nálunk az is probléma volt....

anno nekem azt mondta a védőnő,hogy kizárólag szoptassak..nem is kapott mást Zsigi... többször is volt cicin napközben, az ő igényeihez alkalmazkodtam.. ezé vagyok itthon... de így éjjel nem kelt fel... most már beállt a kis rendje... kitartás!

anyum nővéremet 3 hónapig, engem 2 hónapig, húgomat 5,5 hónapig szoptatta... én még szopiztatok.koppkoppkopp de! ne felejtsük el, hogy az ő idejükben már 2 hónaposan hozzátápláltak, és így persze,hogy csökkent a tej és elmaradt...

Nyaklánc www.babacsoda .hu vagy a teszvesz bioboltban talán..

éjjel is rajta van, ilyenkor a rugi felső kapcsához patentolomfűzöm, és így nem tudja elszorítani nyakát... .

:oops: 8)
Vendég
 


csajok, ti vaterán vásároltatok már? mert van egy ergo hordozó 12e-ért , ami 25 origi. én nem vásároltam még nem is tudom, h hogy kell. csak rá kell kattintani, h elviszem?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=131192468

ha ti tudtok vásárolni és érdekel titeket.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Boni: köszi! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


czinke a vigye el a következő villámáron nál kell az elviszemre kattintani... :wink:

én teszveszezek, mert ott nem kell megadni számlaszámot...
Vendég
 



Czinke!
A 10 perces szopi tök normális, inkább az elején a 40-60 perces nem volt az.

Igazatok van amúgy h alkat kérdés is. Nekem hiába van nagy cicm mégis csak 5,5 hónapig volt szopi. Ha fejreálltam, akkor sem lett több.

Én ruhákat szoktam a teszveszen venni.
20150601134430
 
 


Boni, Vikimami: majd megnézem a teszveszt is! igaz már regisztráltam a másikon, de nem mertem megvenni a hordozót. a másik topikon nagyon dícsérték. de majd elmegyünk a brendonba megnézzük és kipróbáljuk. mert ha nem tetszik Nándusnak, akkor hiába adtam ki 12-et, pedig nagyon megérte volna, mert eredetileg 25. bár ez nekem kicsit fura, ki az aki egy eredeti újat feleannyiért ad el? meg a párom mondta, h fekete, az szívja a meleget, ezért is tétováztam, most meg már lecsúsztam róla. de így kénytelen lesz elvinni a párom vásárolni ma, mert megígérte!
valóban ruhát megérheti venni neten, végül is nem nagy érték, nem fürödhetsz be vele annyira. majd én is szétnézek! bár én inkább a személyes vásárlást szeretem , szeretem megfogni, megnézni a dolgokat. :roll:
csajok én két hónapja nem voltam sehol, csak a gyógyszertárba, ami 3 percre van tőlünk! :shock: csoda, h néha meg vagyok zakkanva?! :lol: eddig mindig csak Nándit vittük dokikhoz, meg egyszer engem vittek a nőgyógyászhoz, ja meg 2szer csontkovácshoz.
holnap meg megyünk anyósékhoz, mert szülinapja van. összejön a család. a sógornőmmel főzünk sütünk, ez az egyik ajándék, h őt kíméljük! én találtam ki, örült is neki nagyon! :lol: kiváncsi vagyok, h Nándus hogy fogja bírni.
ja és cicik este dolgoztak! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Boni, Vikimami: majd megnézem a teszveszt is! igaz már regisztráltam a másikon, de nem mertem megvenni a hordozót. a másik topikon nagyon dícsérték. de majd elmegyünk a brendonba megnézzük és kipróbáljuk. mert ha nem tetszik Nándusnak, akkor hiába adtam ki 12-et, pedig nagyon megérte volna, mert eredetileg 25. bár ez nekem kicsit fura, ki az aki egy eredeti újat feleannyiért ad el? meg a párom mondta, h fekete, az szívja a meleget, ezért is tétováztam, most meg már lecsúsztam róla. de így kénytelen lesz elvinni a párom vásárolni ma, mert megígérte!
valóban ruhát megérheti venni neten, végül is nem nagy érték, nem fürödhetsz be vele annyira. majd én is szétnézek! bár én inkább a személyes vásárlást szeretem , szeretem megfogni, megnézni a dolgokat. :roll:
csajok én két hónapja nem voltam sehol, csak a gyógyszertárba, ami 3 percre van tőlünk! :shock: csoda, h néha meg vagyok zakkanva?! :lol: eddig mindig csak Nándit vittük dokikhoz, meg egyszer engem vittek a nőgyógyászhoz, ja meg 2szer csontkovácshoz.
holnap meg megyünk anyósékhoz, mert szülinapja van. összejön a család. a sógornőmmel főzünk sütünk, ez az egyik ajándék, h őt kíméljük! én találtam ki, örült is neki nagyon! :lol: kiváncsi vagyok, h Nándus hogy fogja bírni.
ja és cicik este dolgoztak! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


bocsi, csak 1szer akartam! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki!
Most már h nagyobb Nándus többet mehettek el. Vannak kismami ismerőseid?

Én meg vagyok elégedve a teszveszen vett dolgokkal, mondjuk én turizni is szoktam. Itthon fetrengős, mászós ruciknak tökéletesen megfelelnek.

Anyóst isten éltesse Kép
20150601134430
 
 


Sziasztok,

nem olvastam vissza, gyorsan írok, mert nem tudom meddig lesz szabadidőm.

Hasfájósak vagyunk :cry: Az éjszaka rémálom volt, a kicsi egyfolytában üvöltött.
Vettünk Infacolt, ami hatásos, csak este elfelejtettem beadni neki, ezáltal 3 óra hosszáig egyfolytában üvöltött. AZtán pedig amikor elaludt a légzésfigyelő csipogott egy csomószor mert nagyon hülyén vette a levegőt. Úgyhogy nem aludtam semmit. A párom nagyon aranyos, éjszaka virrasztott velünk és mindenben segít.
Ha a hasfájásra van tippetek szt nagyon szívesen fogadom.

Czinki,

a normaflort mire használtátok?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,
hát valószínű nem fogunk sokat vásárolni. Max ha kiderül, hogy kisfiú, akkor egy két pasis ruhát. Ja, meg ugye nekünk az összes 56-62-es méret téli cucc, szóval lehet, hogy majd egy-két lazábbat is be kell újítani. De őszintén szólva annyira már nem is emlékszem milyen piciruháink vannak.
Olyan más ez így, hogy a 2. babát várom. Lilinél már lázban égtem, nézegettem a boltokat, bújtam a babavárással kapcsolatos könyveket..., most meg ugye már nem újdonság, vásárolni sem kell. Anyukám meg folyamatosan csesztet, hogy nem látja rajtam a boldogságot. Pedig csak nem újdonság, ill. előttem van a rossz tapasztalat, és sokkal jobban figyelek minden apróságra. Ezért szeretném, ha már úgy igazából mozogna, hogy tudjam minden nap, hogy minden ok odabent.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Czinki mami,

te írtad korábban, hogy Nándika szeret sokat enni. Na most Danika egyszer már bezabált 140 g-ot, és nagyon beteg volt utána, azóta igyekeztem figyelni, hogy ne egye túl magát.
De sajnos az előbb szoptattam és a mérleg 160 g-ot ír :shock: :shock:
Ami azért hihetetlen mert alig 10 percig szopott, és a tejem nem ömlik.... Úgyhogy most frászban vagyok, nehogy ez is megviselje. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Ügyesek vagytok, h már nem kellett táp! boldog első Hétfordulót Dancinak!!!!

Pocakfájásra: infacol, grape wter, eypumisan (mi ezt használtuk), meggymag párna, homeók is vannak.

Ha Danci ilyen kis habzsi dőzsi legény, akkor szopi közben is büfiztesd meg.
20150601134430
 
 


Mai nap termése:
Kép
20150601134430
 
 


Vikimami: jaj, de kis ügyi Lackó!!! örült nagyon? nagyon édi!!
nem , nincsenek kismami ismerőseim itt helyben! vagyis Évi, de vele majd csak később tudunk majd talizni!
volt már, h séta közben szembejött egy kismami, és köszöntünk egymásnak , de nem csapódtunk egymáshoz, játszótéren sem voltunk még. majd ha jobb idő lesz, és többen sétálnak majd, majd akkor szerintem hozzácsapódok vki.
meg gondolkodom, h megkérdezem a védőnőt, h van e miklóson játszóház, ringató v vmi, ahova lehet menni. nem tudom, h mikortól érdemes. bár félek, h nehogy összeszedjünk ott vmit! ezzel gondolom még várni kell. lehet, h talán 6 hósan ajánlott ilyen helyre menni csak? ti voltatok már ilyen helyen?

Monic: üdv a klubban!
ilyen kis haspók Danci??? :shock: nem semmi! hát nem csoda, h szegényke hasfájós! de hát csak a mérlegen derül ki, h igazán mennyit evett nem tudsz mit csinálni.
valóban , ahogy Vikimami írta, nekünk is azt ajánlották, h kajcsi közben többször állj meg, büfiztesd, és ha nagyon habzsol, akkor vedd ki a cicit a szájából! és örülj , h ilyen szépen vagy tejcsid!! nagyon szerencsés vagy!! maradjon is így!!!
nekünk infacol bevált. mi azért voltunk igazán hasfájósak, mert sokáig nem büfizet Nándus. egyszerűen hiába simiztem sokáig, ütögettem a fenekét lentről fel, semmi. aztán szerencsére megtanult büfizni, igaz, utána a nagy büfik után mindig csuklott, most meg elkezdett hányni. :roll: pedig eddig kb 1héten 1-2szer hányt, most meg lassan már minden nap 1szer. :oops:
normafloret meg azért adtuk Nándusnak, mert pattanásos volt nagyon, és spenótzöld volt a kaksija (aranysárgának kell lennie!) még 7 hetesen is. ez azt jelenti, h túleszi magát, vagy nem tudja megemészteni a tejcsit jól. + még nyűgös is volt a hasfájás miatt. csináltunk egy 10 napos kúrát, és már a 3. naptól aranyat kakilt!! :lol: de a normafloret úgy emlékszem , h a védőnő azt mondta, h 1 hós kórtol szokták ajánlani csak. de én nagyon ajánlom majd, nekünk nagyon bejött. és minden hóban lehet csinálni egy kúrát. szerintem lehet, h én negyedévenként fogok majd.
most átmegyek, hátha raktál fel még képeket!!

Linácska: azt mondják, h az első gyereknél halálra aggódja magát az ember, folyik az orra, máris rohan a dokihoz, a 2. nál meg hár taknya nyála egybefolyik, de csak legyint az ember. de attól még nagy öröm a 2. is!! :lol: :lol:

Éviékről tudunk vmit?

jól sikerült a szülinapi nap! finom husit főztem, a diós sütim sajna nem lett túl jó, túl kemény lett, de reméljük bepuhul. anyós örült, h összejött a család és így megosztottuk a sütést főzést, nagy zabaparti volt! szóval igazi nagy ajándék volt számára a nap! Nándus nagyon jó fiú volt. mindenki kezében szépen elvan, akkor is, ha mi nem vagyunk ott, nem sír, szépen nézelődik !! nagyon tündér volt! szépen megetettem, aztán az alvással volt kis gond, nehezen aludt el, és aztán meg az uncsitesó, a 15 hós Matykó sírt és kiabált, amire felébredt és utána meg már tök nehezen altattam el. de ha nem lett volna a kiabálás szépen aludt volna. szóval nagyon jó sikerült!! és én végre kimozdultam több mint 2 hó után!! :lol: anyóséknál dec 12.én voltam utoljára, amikor kivittek a karácsonyi vásárba!

a párom pont ma mondta, h emlékszik arra, amikor Nándus megszületett és a kórházban nyomkodtam a cicim és a kicsöppent tejet Nándus csak lenyalogatta, és most hogy habzsol. és most ahogy Monic írja a szopit náluk olyan messzinek tűnik, h mi milyen problémákkal bajlódtunk! olyan fura! gondolom Vikimami és Bonimami , ti is nosztalgiáztatok amikor én panaszkodtam. v tinektek nem voltak ilyen gondjaitok??
ma tök édi volt Nándus, 2 etetésnél is olyanokat dumált. először habzsolt, majd tök belassult, és úgy kellett a cicit a szájába tömni, és ő meg csak mosolygott és dumált, de tök sokat! zabálnivaló volt!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: