A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tillidian: Írtam neked még a sotés topicba is :) Sanjos nem tudok neked ebben mondani semmi. Nekem szinte végig fej-fej mellett haldtak. De így az elején ez tényleg nagy különbség... Mikor mész legközelebb UH-ra?

Fogok küldeni csajok privit, csak vissza kell néznem, hogy kiknek nem küldtem még, akik kérték. És ezt a 600 oldalt sztem csak holnap olvasom vissza :oops: :oops:

Nekem is mindenki azt mindta, hogy nem is nagy. Bár gondolom ha kivárunk még minimum 1 hónapot, jócskán megnövekedett volna :wink:
Vendég

Hát lányok,ennyi ráérő ikres anyuka!

Davandi: jobbulást és gratula a kocsihoz. Ügyes voltál Lanyané! :D

Láttam sok szép pocakot! Rakok én is egyet: Kép 37 hetes Eszter és Emma pocak

Benszi: de jó, hogy így döntöttetek! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tillidian: Én sem tudok sajnos semmi okosat mondani. Nekem is szinte fej-fej mellett haladtak az elején.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Benszi,
nincs képem az utolsó hetekről...

Tillidian,
nem tudok sajna segíteni...

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:40-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:40-kor.
davandi

binyek a csajaimnak megfelel a tescos body amúgy is onnan veszem,a milyeinket meg elpostázom apának izomtrikó anyának csöcsös poló :D
fanni :wink: há igazam van vagy igazam van :?:
lányok ha van valakinek eladó kettő csini kantárosfarmer vagy ha láttok szoljatok már lécca ilyen 80-86 méret.kösze

lanyané

Myra!
De szép voltál!Én is örülök,hogy apa belement Hévízbe!

Davandi!
Szólok,ígérem!Fájni nem fáj neki csak nagyon nagy a lila hólyag rajta!holnap megint felhívom a fogdokinkat!
Anestetica ecsetelő a legjobb a fogzásra!Doki írhatja fel!
Suttyomban nekem is hiányzik a pocakom ám és főleg a mocorgásuk benne!Mi is féltünk,hogy Dóri korabab lesz,mert ő 3hétre leállt a fejlődésben a 32.héten és ezért kellett befeküdni velük.

Lili!
De kár!

Jaj én is láttam a Fókuszt,de sírva fakadtam rajta és inkább elkapcsoltam!

Pólóért lehet beugrom holnap a Taccoba én is!
Vendég

Lanyané!
Apa izompóló,Anya csöcsös trikó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Davandi: én vagyok az az elveteműlt nőszemély, aki ha tehetné állandóan pocakos lenne. :roll: Nagyon szeretem azt az állapotot, olyan csodálatosan hihetetlen. De azt is megértem aki nem szereti.

Binyek: nekünk is jó a tescos body! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Andi, en nem hianyolom a pocit... nagyon jo volt, amikor volt, imadtam pocakos lenni, de valahogy egy percig nem hianyzott szules utan.....
Talan az, hogy akkor egyutt hordoztam oket, most meg tudom egyszerre felemelni oket segitseg nelkul... :( :oops:

Heviz nagyon jo lesz majd, irigy-irigy, hogy nem tudok menni.... na majd a nyari ossznepire, amire Tonti es Moni is jon!!! :wink:

Benszi fogat es Balut sajnalom....

Mi vettunk borostyanlancot, nagyon kis vaganyok benne :D remelem segit is majd a fajdalmon...

Anny engem is erdekel, hogy mi es hogy lett a vegeredmeny, de csak ha gondolod, nem akarok kiiiivancsizkodni :wink:

Esti furdes egyeb menetet dobna valaki, lassan jo lenne elkezdenunk az idoben valo furdes stb-t egyenlore minden nap mashogy alakul....
koszike!

Beteg baboknak gyogyvudu!!!!!!

Maryska, ugyes vagy licitben!!!!!!

dragonfly

GYerkőcöknek nekünk is jó a tuskós body, nekünk meg majd nézek valamit :wink:

jucicuki

Tecos body nekünk is jó lesz!
Vendég

Benszi: köszi! Kiváncsi vagyok mit mond holnap a fogdoki. Ikerbabákat én is megsirattam

Na én megyek bebújok a takaróm alá, mert megfagyok. Nem tudom mitől van ez, de minden este fagyoskodom mostanában. Jó éjt.

Tünde
Kép

Kép
myra77

hehe, most nezem, hogy porgog a forum megint (vagy meg mindig), minden percben irt valaki :lol: :lol:

dragonfly

Davandi,
én is nagyon hiányolom a pocit. De szeretnék megint terhes lenni! De racionális okok miatt nem leszek.

Dragonfly,
nálunk így van: este 6-fél7 vacsora, utána egy óra játék a gyerekszobában, ilyenkor szokták még egyszer jól kiőrjöngeni magukat. Este fél 8 fürdés, törülközés a szobájukban, pizsibe öltözés, fogmosás, 8-negyed 9 ágybakerülés, tápszerivás, és már alszanak is :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.02.18 22:29-kor.

KépKép
lili73

Myra!
Szerintem a kimerültségtől fázol!Majd írok mit mondot a doki!

Dragon!
Mi szép fokozatosan szoktunk át a késői fürdetésről és hoztuk előbbre!Most fél fürdés és 8-fél9 kaja oszt jóccakát!
Vendég

Nosztalgiáztam. Egy ilyet találtam ez már viszonylag a végefelé volt, de nem tudom, mikor pontosan.

Kép

KépKép
lili73

Olyan üzenetet kaptam az e-mail címemre (justimister@gmail.com ) egy kedves Kismamától, hogy nem elérhető már a link... :(
Valószínűleg akkor az is korlátozott, hányan tölthetik le...

Mindenesetre felraktam újra a kérdőíveket , ahol elérhető:)

http://www.yousendit.com/download/U0d6RkJUV Ehv eE9Ga1E9PQ

Elnézést kérek a kellemetlenségekért! És köszönöm szépen a jelzést!

Szép estét!
justimi4

Koszi Benszi, Lilli!!!!!

Liili neked is szep nagy volt a pocid :)

Mindenki olyan szepen sugarzik a kepeken :) es milyen kipihentek az arcok :lol: :lol: :lol: lehetne rakni gyerek elott es utan kepeket is :lol: :lol: ragyogo arc-fekete karikak :wink: :lol:

dragonfly

Csajok, nagyon brutál, tegnap este óta 5 oldalt írtatok! :roll: :lol:

Fanni, Tök érdekes, az én munkahelyemen is utánanézett a munkaügyes, meg a könyvelő csajszi, direkt kértem őket, és ők azt mondták, hogy jár a védettség, nemcsak 3 éves korig! :roll: Csak nem teljesen egyérteműen van leírva, de jár. Akkor nem jól nézték? :shock:

Eszti, Sajnálom anyuddal a helyzetet, el is hiszem hogy kivagy miatta. :evil: Szerencsére az én anyukám olyan jól elvan az enyémekkel, hogy még ő szokott küldeni mindenfelé, hogy menjek csak, intézzem amit akarok. :wink:
Aranyosak a csajok! :D
Szépek a rucik amiket kinéztél, de nem semmi mekkorák! :shock: Pedig Zsani 73 cm, ha jól emlékszem valahogy ti is ekkörül vagytok. Mi 6-9 hós Next-eket hordunk most, és ez még jó lesz szerintem egy darabig, mert van ami még most is hatalmas. Tavaszra nyárra, szerintem a 9-12 hós (80-as) lesz rájuk jó, sőt Blankára még lehet a kisebb. :wink:
Ja, én is tudok teszveszen licitálni, ha esetleg Mariann mégsem ér rá. :wink:

Csilla, Engem nyugodtan bejelölhetsz az iwiwen, ha megtaláltál! :wink:

Banika, Számlapakolósaid aranyosak! :D

Kamilla, Kolbászos kép nem semmi! :lol: A közös kép is tuti, szépek vagytok!

Tillidian, Nálunk nem volt ekkora különbség közöttük, a 7. héten 10 és 8mm-sek voltak. Szerintem is kicsi az esély, hogy maradjon, de aztán ki tudja.

Davandi, Én imádtam pocakosnak lenni (minden nehézség ellenére), annyira jó volt, ahogy mocorogtak, meg minden. :D Szeretnék még egyszer az lenni, de szerintem már nem leszek. Ugyanúgy, mint Lili racionális okokból.

Pocakosképek tutik, na és mivel én sem kamuzok, dobok egy pociképet :lol: ruhásat, mert anélküli nincs :lol:
Kép egy héttel szülés előtt, az arcom már katasztrofálisan vizes volt

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Hihetetlen milyen szófosásotok volt a tegnapi nap folyamán. Alig bírom követni, de majd pontokba szedem.

1. Poló: Nekünk is jó a tescos, majd küldöm a méretet. Nekünk majd nézek valamit.

2. Gyönyörűek a pocakos fotók. Na én itt buktam le. Nekem nem készült 1 pocakos fotó sem. Alapban utálom, ha fotóznak, a végén meg már semmi ilyennel nem törődtünk, meg különben is nagyon gázul néztem ki. Azért így utólag sajnálom! :( :( :(
Egyébként csak azért mondom a csajokat, hogy legyen mire fogni az elhízott testemet.

3. Lanyané! Köszi a fogyókúrás infót, nekem is így néz ki a hasam, de sajnos nincs rá pénz, hogy megcsináltassam, ja és a többi testrészem se jobb.

Még akartam írni, de nem tudom mit, és most mennem kell, mert felkeltek a csajok.
Majd még talán jövök, de apa itthon van, és nem tudom m ikor jutok géphez.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Binyek :P
Lecsapnék az utolsó 1 ágyasra, péntektől vasárnapig!

Jövök később!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép
Kép

Csajok és az új WC szűkítő :lol: látszik a hajuk is.

Szép napot!

Judit

jucicuki

Till :(
Nem tudlak bíztatni semmivel. Szerintem az nem jó, ha ennyire le van maradva. Tényleg jobb, ha magától megoldódik :cry: :cry: Pont ilyenkor szokott, a 6-8. hét között :cry:

Rebe :P
Most kéredeztem meg egy másik ikres lánytól, aki jobban benne van a dolgokban. Áll. akkor jár a védettség, ha nem mész vissza dolgozni addig... És néztem a neten is, ott azt olvastam, hogy itt tényleg egy joghézag van... Szóval én már nem tudom. Az a baj, nem emlékszem, anno melyik topikon írták :oops:

Lilikém :P
Már ovisoknak is lehet szülni? 8)

Dragonfly :P
A gyerekek születése után 1-6. héten készült fényképeket, amelyeken én is szereplek egy életre letiltottam :lol: :lol:

PÓLÓ:
Na de mi lesz rajta??? Vagy lemaradtam és már megbeszéltétek?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja, s póló.... Csajok, nem lenne jobb a gyerekeknek a nevét egy ELŐKÉRE iratni? Vagy a nagyok már nem "vennék fel"?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Látom, később már csak a kis pocisok tettek képet :lol: :lol:
Na jó, Rebéé nem kicsit :lol:

Judit :P
Nagyon vagány a csajok haja!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni :P
he-he, de vicces :evil: :x :) :D :lol:
Rólam is készült egy kép, a császár napján délután, amikor a férjem letolt kerekesszékben a PIC-re. Na, azt nem mutatom meg...

Juci,
nagyon jó a csajok haja. Ez hogy zajlik? Beülnek a fodrászszékbe, és hagyják magukat? El nem tudnám egyelőre képzelni az enyémekről :D Aliznak én vágtam le a frufruját.

Lányok,
nálunk úgy lesz a Hévíz ha lesz, hogy egybekötjük egy anyóslátogatással (szomszédos megye, Vas), és leugrunk egy napra Hévízre, de nem alszunk ott.

KépKép
lili73

Köszi, Lányok! :D

Igen, én is így gondolom, hogy a kicsi mégsem akar (most) megszületni...De nagyon boldogok vagyunk, hogy jön Egy!!! :D
(Amúgy is így terveztük Manó mellé :wink: )

Találtam egy doki-választ a kérdésembe:

Kérdés:
"8. terhességi hetem elején járok. A probléma, hogy az orvos olyan ikerterhességet látott, amelynél az egyik embrió jóval kisebb. Azt mondta, valószínűleg az a magzat felszívódóban van. Befolyásolja-e ez a tény a megmaradt magzat egészségét?
Válasz:
Ami a kettős fogantatást illeti: sokkal többször fordul elő, mint az ultrahang korszak előtt hittük. Az első három hónapban, ha megszakad az egyik magzat fejlődése, gyakorlatilag nyom nélkül felszívódik, sokszor a lepény szövettani vizsgálatával sem mutatható ki szülés után. A terhesség kiviselését az ilyen korai eset egyáltalán nem befolyásolja. "

Mindannyiótoknak szívből gratulálok, fantasztikus dolog lehet ikreket nevelni! :D

Pusz: Till

(Fanni, köszi! :P )

tillidian

(Amúgy mindenki azt mondja, nehezen bírnám, a 47 kilómmal :shock: :lol: )

tillidian

Till,
én is paráztam az 52 kilómmal, hogy fogom kihordani őket, előbb is jöttek egy hónappal. Ikreket nevelni fantasztikus, de azért eléggé embertpróbáló. Tök jó lesz neked akkor is, ha csak egy babó marad, sokkal jobban oda tudsz majd figyelni rá, jobban ki tudod majd élvezni!!! Jó babavárást!!! :P

KépKép
lili73

wc-s csajok cukik és a hajuk nagyon menő :D
till nekem azt mondták nem gond h a anyuka vékony.
fanni megy a privi.
polótémában igen elgondolkodtató,hogy tiszta nyál-kaja-szutyok lesz-én ezért a gyerekeknek 2-2body-t fogok kéretni illetve mi lenne ha a hátukra menne a nyomatás? :?:
ja és juhéjjj jön a fanni család is:)készitsd apát szét lessz sokkolva a hasakkal :D már anyám is gondolkodik ha én felgyógyultam ő is megcsináltatja :D :D
myra hú én valahogy nagyon kivoltam 3az 1.ben
rebe brutálpoci :D
lili tök szép vagy a képen és a hajad tök jó

lanyané

Binyek! nekünk is jó a tescos body, magunknak meg nézek.
Bodyban 9-12 hóst hordunk (mondjuk az is hatalams, de nyárra pont jó lesz :))
ja és szólj hova mennyit utaljak, és küldöm is!!!

Juci! nekünk is van WC szűkítünk, de úgy csúszkál rajta!! neketek is? nekünk ilyen párnázott van. édesek a lányok !!! és a hajuk is jó!! Fanninak elől szinte semmi haja nincs, hátul meg már simán copfba lehet kötni.

Tillidián! nekem úgy volt hogy 6 hetesen voltam először UH-n nem is számítottunk rá hogy ikrek. az egyik 7 mm volt a másik meg 15 mm. és amint látod megmaradt mindkettő!! de azt hiszem Tontinál volt nagy eltérés. sztem ne add fel!!! simán lehet ott még kettő!!!

szépek a pocakos képek!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Beszéltem a fogdokinkkal és holnap 10-re megyünk hozzá.Megnézi.Lehet csak apa viszi Balut,hogy Dórit ne hurcoljuk feleslegesen.
Katasztrófális éjszakánk volt!Állandóan felsírtak pedig mellettünk feküdtek.

Tilidian!
Szép várandósságot neked!

Lili!
52kg?Vékonyka voltál és csini pocakod volt.

Rebe!
Atyaég!

Juci!
Csinik lettek a csajok.

Fanni!
Az enyémek utálják az előkét!De jó,hogy ti is jöttök!

Ancsi!
Jó az egy nap is,eleinte nálunk is lett volna,de sikerült apát rábeszélnem.

Nem lenne jobb sima egyszínű pólót venni a kölköknek,mert a bodyt lekahjálhatják,összepisilhetik és akko megint nem tudjuk ki kicsoda.
Vendég

Zsuzska!
Nagyon boldog névnapot!
Vendég

Binyek!
Ugye nem hagysz ki minket a táblicskuból? :roll: :oops:
Vendég

Zsuzska és ha még van rejtőzködő Zsuzsanna, boldog névnapot!

Benszi!
Drukk Balunak!!!

Nekem a tesco bodyvan az a bajom, hogy csak rövid ujjú van, s mi van, ha nincs jó idő??? Pólót tényleg mindenre rá lehet venni...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ejnye már, csajok! ennyit pötyögni! nade írtam moderátor bácsinak, mostantól napi 2 hsz van engedélyezve. :lol:

Nory-ügy: sajnos én nagyon szkeptikus vagyok, szakmai ártalom. majd mesélünk pasival, hogy milyen sztorikat tudnak a népek kitalálni...

póló: ha Binyek néni küld egy címet, küldünk pólót.

Lanyané: amíg csak elbújtok egy sarokba csendben üldögélni, miért csapnám le? amúgy meg Lacid majd intézkedik. :lol:
Pasival amúgy is úgy vagyok, hogy néha az orrom előtt is nézegeti a csajokat. csak nyugodtan, egészségére. :lol:

ja, létezésemet a debreceni kaális topik lakói tudják igazolni... :lol:

és pár fotó a mini-taliról. Móniék többet fényképeztek, tessék tőlük is követelni.

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

Sziasztok!

Benszi: igazad lehet, én is gondoltam már erre. Lehet kellene valami kis plusz vitamin nekem.

Lili: bájos kismama voltál.

Rebe: szép nagy pocid volt és sugárzik az arcod! :D Na most már tényleg nem tudom meddig tart ez a védettség. Én a 6 évet tudtam. Valószínűleg megkérdezek majd egy hozzáértő ügyvédet. Szeretném pontosan tudni a jogaimat.

Judit : ÉÉÉÉdesek a csajok! :D Cuki a hajuk!Látom nagy siker WC szűkítő! :D

Látom sokan szerettek itt pocisok lenni! :D Azt nagyon sajnálom, hogy racionális okok miatt nem vállalhat az ember annyi gyermeket amennyit szeretne. Na, de itt még mindenki fitatal. Bármi történhet még a következő években.

Tillidian: örülök, hogy nem szomorodtatok el. Nagyon boldogok lesztek ha egy jön most akkor is. Igaza van Lilinek, több időtök lesz rá. Ja, a súly nem számít. Én 46 kg-al kezdtem és 37 és fél hétre jöttek a csajok. Boldog babavárást Kívánok!

Kírának ma van a farsang az oviban. Katica hercegnő lesz(katica a jele). :D Remélem Apa készít róla jó képet. Majd rakok fel.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vovanda!
Klassz lehetett a minitali!
Vendég

Till, nem egyszerű most neked! Azért én még szorítok, szerintem a szívhang megléte azért jó jel...

Zsuzska, mülleres, sima műanyag, nem csúszkál, mert pont beleillik a saját deszka közepébe.

Lili, ölemben ültek, Dorka kicsit sírt, én lettem leterítve, mert ő nem engedte nyaka köré csatolni, Lili nyugodtabb volt és mivel csak elől lett kicsi lecsípve, kb. öt perc volt a két gyerek.

Szerintem nekünk is jöhet fejenként a két body tekintve a gyerekeim étkezési szokásait :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Lanyané: pedig olyan szép kismama voltál. ( akkoriban még zugolvastam, :oops: és láttam képeket)

Zsuzska : boldog névnapot!

Benszi: éjszakát sajnálom! :( Balunak gyógypuszi!

Vanda: nagyon édes a sok Mini! A szemészeten rendben volt minden?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra!
Édi vagy!
Jelmezes fotót hozz délután!
Vendég

Nekem mindegy,hogy mire nyomunk....Csináljuk azt,hogy akinek nem jó a tescos body,az küldjön pólót,trikót vagy amit akar.

Még a méreteket kell kitalálnunk,de az március végén elég lesz...

Addig találjuk ki a szöveget meg az emblémát a hátuljára,mert elöl gondoltam a neveket.Vagy? :roll:

1235031985.0506.htm

binyek

myra puszillak :D
mi most horduk a tscos bodybol 9-12 :shock: jó kis kényelmes laza.
szerintem beszéljük meg kinek akkor milyen polo body lesz.
mi lenne ha mindenki megvenné magának is meg a gyerekeinek is amit szeretne és akkor elküldjük és akkor Binyinek csak a nyomtatással kéne szarakodni.mert ebbe bele fog bbolondulni hogy én ezt ő azt meg amazt szeretne :oops: hm :?:
vanda :wink: ja lanya intézkedne :wink: :D minitali cuki
aztán el kéne kezdeni kiosztani ki mit hoz mert hipp hopp itt a buli :D de jó lesz úgy várjuk már apa is be van pörögve.tényleg milyen tévéről volt szó ugye az csak vicc volt :lol: 8) ingyen semmire sem vagyok hajlandó 8) :D

lanyané

binyek de jók a kis pofavágós képek,és mennyire hasonlitanak,édikék

lanyané

Binyek :P
Kitalálom, mit vegyünk fel családilag és küldöm postán.
A ráírást tényleg ki kellene találni 8)
Én "vállalom" a FANNI-t, de Apára mi lesz írva? FanniApu? Vagy mi a bánat?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
2szálpasi. :P
vovanda

Hello!

Sajna en nem tudlak Titeket kovetni! :?
Tegnap klotyot meg konyhat takaritottam, ma meg a nappalit, lassan csillog-villog a lakas! :D

Juci: nagyon cukik a Lanyok ezzel a hajjal!!! :D

Tillidian: Sajnalom a babat! Nem valoszinu hogy behozza de vannak meg csodak, ki tudja! :wink: Nalunk az elejen szinte egyformak voltak csak a vegen lett "nagy" kulonbseg.

Myra: kivancsi vagyok a kis katicadra, mi meg mindig nem vettuk meg a jelmezt Ratenak, nalunk kedden lesz a farsang. :roll:

Gyerekeim ma kulonosen nagyon orditottak mikor otthagytam Oket a bolcsiben :cry: csak megszokjak lassan!

Gyerekek meg mindig nem nagyon akarnak beszelni csak papa meg mama. Mit csinaljak? Normalis ez?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nekem Balu hónapokig üvöltött, de addig tartott a látványos sírás, amíg engem látott. Mire kiértem, már nem volt semmi baja.

Beszéd: gyereke válogatja. Nekem Balu 2 évesen kezdett komolyabban beszélni, addig alog pár szót, bár a maga módján megértette magát.
Ha meg kétnyelvűnek nevelitek őket (gondolom igen) akkor még későbbre tolódik.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: