A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!

Én egyáltalán nem ítélem el Noryt! Nyilván megvolt az oka arra, hogy mást jelölt meg kórházának, mint ahol szült. íKi vagyok én, hogy ezt számonkérjem rajta?Ezért már minden más is hazugság??
Én azokat vetem meg mélységesen, akik csak azért bújnak elő a zugolvasó szerepköréből, hogy viszályt és ellenségeskedést szítsanak, hogy nagy igazságosztóként tündököljenek! Most jobban érzi magát, hogy lejárat egy szegény nőt, akinek inkább támogatásra lenne szüksége, és nem vagdalkozásra? Ráadásul róla mit lehet tudni? Mi van, ha ő Nory egy ismerőse, aki valamiért nem állhatja Őt, és azt hiszi ezzel jól a földbe döngöli?

Nekem is van egy topicom, ami zárt lett, épp az ilyen esetek miatt, amik egyre gyakoribbak a babaneten. Oda nyilván az ember nyíltabb HSZ-eket ír. Mindenki maga dönti el, hogy mit ír magáról egy nyílt fórumon, pont amiatt, hogy senki nem akar ismeretlenek céltáblája lenni. Ez szerintem természetes. Noryt nem ítélhetjük el sztem...

Hévíz: Úgy néz ki, tudok menni a lányokkal :D

BAnika: Ne viccelj! Nem ítéllek el a tejpép miatt :wink: Az enyémek amúgy utálják.

Nekem Lanyané gyanus, ugyanis itt lakik tőlem 10 percre, de még sosem futottam vele össze. VAgy nem is itt lakik, hanem Amerikában? És az is gyanus, hogy a lányai nem hasonlítanak! :lol:

És mindenki gyanus, aki vékony, mert, hogy a túróba tudtak visszafogyni, mikor én nem tudok? Biztos nem is szültek, hanem a gólya vitte nekik a babákat! :wink:
Vendég

Engem is :lol:
Boldog névnapot!
Még jó hogy Eszti mindent fejben tart,Binyek meg táblába szerkeszti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hu,Nory-téma elképesztő :shock:

MINDEN GYERKŐC ELKÉPESZTŐEN ARANYOS ÉS NAGYON ÜGYES :!: Rakjatok fel minél több képet(különben azt fogom hinni,hogy kamuztok :lol: )

Na ,mivel szó esett a zugolvasásrol ,ezért gyorsan lejelentkezem,hogy nehogy kamuzugolvasonak tűnjek :lol:
Sőt-elárulom,hogy iwiwen is meglestem a képeiteket(be is jelölhetek? 8) )

Nekem ti vagytok a kikapcsolódás,de tényleg ha van egy kis időm titeket olvaslak,Veletek örülök meg sirok.Apa tiszta gyagyásnak néz emiatt :?

Kérdeztétek a Jázi szemét.márciusba visszük szemészetre és nemtudom mi lessz műtét vagy takarás? szemüveget ugy tudom 1 éves kortol adnak,de addig valamit csak kell csinálni vele,hogy jol lásson szegénykém.(hörghuruttal voltunk korházba)Milánnak kint van két fogacskája ezért mi sem alszunk éjszaka(vagy csak képzelem az egészet? :lol: )

puszi mindenkinek(egyszer talán mi is eltudunk menni talira valamikor valahol.. :roll: )
s.csilla

Ja, Binyek: Beírod, hogy a lányok 13 hósan járnak? Annyira cukik! Olyan ügyesen mennek! És elsősorban mennek mostmár!
Vendég

amikámnak jót tett a priznic éjjel is jól vaolt csak 1 kúp kellett és nem lángolt a pici teste,de éjjel kétszer is összefosta magát
és eggyik sem akar enni,se főzeléket,se gyümölcsöt se tejpépet pedíg azt imádják mit tegyek
még nem volt időm elolvasni a norys dolgot de már nagyon kiváncsi vagyok :D :D
fanni Apácskád ki van kapcsolva gondolom műt vagy ilyenek próbálgatom :D
zsuzska boldog névnapot
banika mi ez a cicis szöveg meg ki a vera :oops: :?:
sotke pusszancs :D

lanyané

Anny
De jó,hogy jöttök!!!!!!!!!!!Gratula a csajsziknak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané
Bírlak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Zsuzska Boldog névnapot!!!
s.csilla

vivi jöttök :D :D :D élljen jajj de jó :D :D :D most lebuktatsz amúhy hawain élünk és ezek a kislányok a hugaim :oops: amúgy én egy olyan magamnakvaló picsa vagyok még a barátnőm is baszogat,hogy sose megyek csak ha szétszívja a véremet :oops: de talán tavasszal jobban fogok mászkálni :D
csilla puszi nektek

lanyané

névtévesztés enyémet már megtanultátok hogy nem lányainé erre én sotske nevét nem írom jól sose :oops:
amúgy hévizen ne lepődjetek meg ha a nagy pofám helyett a sarokban fogok ülni :oops: eleinte :D

lanyané

A lányaim...És ez nem kamu :lol: Én szültem őket,nem a gólya hozta :wink: :wink: :wink: :wink: Kép
Vendég

Anny
Köszi. :lol: :lol: :lol:
Ezek mindenevők :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondoltam ha már joghurt sajt és társik mennek,akkor nagy baj nem lehet talán
Vendég

Lanyané
Nem te vagy az egyedüli,aki elírja a nick (kamu) nevemet,de én ezen csak jót mosolygok :lol: :lol: :lol: Amúgy Eszti :lol: :lol: :lol:
Vendég

Reggel óta ezen a Nory ügyön jár az agyam. Most komolyan elég betegnek kell lenni ahhoz, hogy kitaláljon az ember ilyeneket nem?

Viszont arra is gondoltam, hogy lehet tényleg csak nem akarja hogy valakik felismerjék - mondjuk én sosem gondoltam erre, egyetlen mondatot sem titkolnék senki előtt sem, amit itt leírtam, tehát nem érdekel ki olvassa, bár igaz, hogy én a kezdetektől elmondhattam a főnökömnek, hogy lombikozunk, nem kellett titkolóznom, hogy nehogy kirúgjanak - és arra gondoltam, hogy nekem hogy esett volna, ha mondjuk nem hisztek nekem abban az időkben, mikor Dorkáért küzdöttünk. Tényleg jó lenne tudni az igazságot...

Zsuzska!

Boldog névnapot!

Kép

Eszti!

Sajnálom anyudat :cry: kitartás! Tök ügyi vagy, hogy bevállalod egyedül a tanítást.

Fanni!

Kocsi :evil: :twisted: Basszus, szegénykém jól kicsesztek veled...
Az öröklési adót nem törölték el?

Lombik téma, sajnos még mindig sokat furcsán gondolkodnak róla, mert nem ismerik (kívánom, hogy soha senki ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy többet kelljen tudnia róla), félnek tőle stb.
Nekem anyósomék mondták mikor először meséltük hogy lombik lesz, hogy de hát azok a gyerekek nem lesznek normálisak. No comment...

Judit

jucicuki

Na engem fogtok megkövezni: Én csokítlanított túrórudit kóstoltattam velük....
Vendég

Lanyané,Eszti
Mit simliztek ti itt? :wink: :wink: :wink:

Cicis téma az ikresek.hu-ról van
Vendég

Vivi!

De jó, hogy jöttök!

Eszti ti meg mégsem jöttök?? Én még ott tartok, hogy jöttök :oops:

Kint voltunk szánkózni, tök jó kis hó esett és süt a nap, bár hideg van.
Csajok élvezték.

Judit

jucicuki

Anny
És?Én is adtam már nekik :lol: :lol: :lol: Akkor engem is megköveznek??? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Juci
Deeeeeeeeee,megyünk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anny
én is leeszem a csokit róla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juci
Tényleg no comment.Ati hogy reagálja az ilyen dolgokat?

Lanyané
Fogak?Torokfájás nem lehet?Akkor ne ettek az enyémek se(ritka alkalmak egyike)
Vendég

Ja, egyébként mikor Dóri itt volt, csak ki volt tömve a pólom, nincs is gyerekem és a honlapot azért szerkesztem, mert unatkozom a képeket a netről lopom :lol: :wink: Hévízig meg szerzek kölcsönbe...

Vivi, szerintem is minden sovány gyanús :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Nekünk még szánkónk sincs :roll: :roll: :roll: :roll: Sőt,lassan babakocsin se :roll: :roll: :roll:
De lesz bicaj utánfutónk :D :D :D :D :D
Vendég

Rudit paramama gyerekei is nyomtak már az arcukba :oops:

Eszti, akkor jó!

Nekem is gusztustalan egyébként ez a beírok ismeretlenül és jól lejáratok valakit stílus, nem is értem...

Judit

jucicuki

Akkor én mégse vagyok elmegyogyós a 67 kilómmal? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Aki a mai hsz-eket elolvassa,azt fogja hinni,hogy ide csak idióták írnak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti, lányok is a mi gyerekkorinkban nyomják...mármint szánkóban nem a babakocsiban :lol:
Babakocsink meg lassan szétesik, de már nem is sokáig kell...

Judit

jucicuki

Banika!

Éljenek a hatvan kg feletti ötvenesek :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Banika, miért nem vagyunk azok :?: :lol:

Judit

jucicuki

Ma jön hozzám a pszichomókus. Kíváncsi vagyok.

Én azért szeretnék még egy esernyőkocsit a mostani helyett. JA, amúgy én is eladtam a bergont a teszveszen :lol:
Vendég

Anny
Ha találsz jó esernyőkocsit,akkor nekem is szólj légyszi!

Vagy:
Banika????
Vendég

Juci
Az én gyerekkori szánkóm tesóméknál van,és ez azzal jár együtt,hogy az bizony már nem is az enyém :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Majd kapunk,hogy megint mennyit írtunk :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

banika lehet most adtam ivós tápszot azt nagy nehezen lenyomták-
vivi végre eladtad a kocsi :D
megoldottam eszti esztinek foglak hívni :D :D :D
azon vigyorgok hévizen hogy hívjuk egymást mert én fanninak megmondtam,hogy ő már fanni marad,meg banika téged sem tudlak másként nevezni :D :D :D olyan banikás vagy :D :D :D
norys storyt nem nagyon találom vagy sokáig tartana csak azt a picsát olvastam aki bekavart,biztos unatkozik,a nory meg szerintem igaz csak a kórház másik,és akkor mi van eggyetértek vivivel miért kell basztatni szegényt ha minden igaz azért ha semmi akkor meg azért mert akkor psihésen ki van a csaj ha ilyeneket kitalál de szerintem igaz.komolyan netezek a lakás meg olyan mint a zone clubon vagy hol az a klt takarító picsa amikor megy a retkes lakásokba :D na de du.-tán jön az én drága édes anyucimucikám és kitakarít :D :D :D imádom de nem csak ezért :D

lanyané

Judit :?
De, eltörölték, csak visszamenőlegesen nem... Fellebbezni fofok :evil:

Kénytelenek leszünk menni Hévízre, mert nálunk is csak Apa létezése igazolt. S lehet, hogy ő írogat ide, s kitalálta az egész családját? :lol:

Mariann :P
Igen, műtőben van. Szerintem úgy 2 után éred el.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fofok=fogok :oops: Még jó, hogy nem másik betűt írtam a g helyett :oops: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti
Kamuztam,rizses kaja lett belőle,nem tésztás

Lanyané
Én se erőltettem nekik a kanalast,örültem,hogy inni isznak valamit
Vendég

Mariann :P
Szerintem kit így, kit úgy hívunk majd. Én simán hallgatok a Fannira, most nézem, már 4 éve vagyok Fanni :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann(ezt még írnom is furi :lol: )
Bocsika,én is itt netezek,de közben főztem,szennyes a mosógépben,folyamatosan pakolok utánuk,felmostam,kamukáim megették a kamuebédet és még a gyógyszerelésüket se kevertem össze.

Na jó,nem fényezem tovább magam
Vendég

Csajok!! de cukik vagytok!! De holnap lesz csak a névnapom!! :):) ma Bernadett van! :)

Én már nem mondok semmit a Nory témához sztem nem igaz....
Voltak/ vannak ilyen lányok a fórumokon akik ilyeneket csinálnak, nem eggyel taliztam már....

Esernyőkocsi: van most fenn az teszveszen egy Hauck, kicsit használtabb, de sztem a célnak megfelel 9500 Ft, ha kell a link valakinek küldöm.

Ja és én is adtam túrórudi túrót...imádják... a tejpépet is csak azt nem kapnak :)

Én is írok egy zárt szhely fórumra, de ott is mindenki a nicknevén van ha találkozunk személyesen :) elég furi de jó :) sztem Hévízen is ez lesz.
És én sem írok olyat amit nem vállalok. tudom hogy mások is olvassák elvégre nyílt fórum.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.02.18 12:11-kor.

zsuzska80
Szombathely

Ki nyomul még a teszveszen? :):)

Banika, Anny, Rebe :) , Fanni, én :) ??? :)

minden nap jön hozzánk a postás ....csak Apa meg ne tudja :)
jaaaa csomagot hoz, nem másért :):):)

zsuzska80
Szombathely

Eszti
Jól bekamuztál minket a névnappal :oops:

zsuzska
Miért nem kapnak tejpépet?
Vendég

jelentem én vaterán vagyok
fanni okes akkor majd kettő után zaklatom
banika vagy marcsi de azt nem csípem vagy maryska de ahogy páran hívnak maki :D

lanyané

lehet most utálni fogtok de lecsapom azt az esernyőkocsit mert már terhesen is ilyet akartam,ne hariiiii----

lanyané

A Maryska szimpi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika
Nem kamuztam,azt hittem,csütörtök van :oops: :oops: :oops: Nem baj,Zsuzskának megelőlegeztünk egy,illetve kreáltunk 2 névnapot!!!

Amúgy bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mi is Vaterán nyomulunk.

Zsuzska
Jöhet a link.
Vendég

Hát lányok ez a Nory-s sztori jól felkavarta az állóvizet :lol:

Szerintem a hazugságra nincs mentség, mert jó oké "csak" a kh-at hazudta, meg a tesójának a gyereke is pár hónappal idősebbre sikeredett, meg még ki tudja mi. Szegényt azért sajnálom, mert nem kis fokú Háry János szindrómás.
Kevésbé lett volna feltűnő, ha azt írja külföldön szül, de ez már más kérdés.
Biztos nem ismerte a közmondást, hogy a hazug embert....mert "jóakaró" az mindig van :P
Azért az gyanús ahogy távozott, ha minden más úgy van, ahogy írja, csak előállt volna bevallja, hogy nem itthon szült és elküldi ezt az "ildikót" melegebb éghajlatra, oszt jónapot

Aki ennyire inkognitóban szeretne maradni az vagy legyen egy kicsit rafkósabb, vagy ne írjon nyílt fórumra. :wink:

Fanni!

Ez esetben kezdek aggódni, mert akkor apa min. pszihopata :P Tegnap este meséltem a férjemnek a sztorit, jót röhögött, meg kérdezte, hogy akkor itt minden kamu. De reméli, hogy azért apa tényleg orvos. Mondtam, hogy ne aggódjon a műtőben elég meggyőző volt :lol:
Apeh :twisted:

Lanyané

Anyukád hozzánk is jöhetne, másfél hete be vagyunk zárva és már jól lelakták a kecót a csajok.

Vivi!

Bizony szültem, van seb a hasamon :wink: Na jó, csak 1-et kettőt meg vettünk, mint Brangelináék :lol:

Dóri, aki tényleg dóri
Vendég

Jo elvagytok! :lol: :lol: :lol:

Na, en megyek a gyerkocokert!

KépKép
KépKép
tontica

http://www.teszvesz.hu/item560229073_ha ... kocsi.html

aki gyorsabb azé lesz :) na meg aki többet ad érte....

Banika! apának vannak ilyen megrögzött dolgai, pl parizer, virsli, kenőmájas, ilyenek nem kerülhetnek az asztalra nálunk. tudja miből van (ilyen helyeken dolgozik), és nem akarja "szeméttel" tömni őket.
a tejpéppel semmi baj nincs, csak nem "hizlaljuk" őket. eszik szépen a tápszert.

meg lehet kövezni :)

zsuzska80
Szombathely

Én nem kövezlek meg az biztos.Már csak azért sem,mert a Bercus tegnap bevágott egy egész sajtos virslit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enyémek 270ml tápot nyomnak napi 2x,az kb ugyanannyi kalóriában mint a pép(csak éhen akarnak veszni tőle már 2 óra múlva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Dóri
Rajtad mit varrt Fanni apu

Nekem is az a furi ebben a sztoriban,hogy eltűnt.Ha engem vádolnátok ilyennel,én bebizonyítanám az igazam.
Ha valótlanul vádolják,akkor sajnálom.
Vendég

Dóri :P
Persze, pszichopata az egész család :lol:
És empatikusak is vagyunk eléggé, így jól beleéljük magunkat a szerepünkbe. Szóval Apa minimum egy Oscar jelölést megérdemel, nem? :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: