[quote]z írta:öldi: akkor dobjam ki a fagyitejeket? 48órán belüli fejések.. nekem azt mondták addig áll el hűtőben. gondoltam akkor ugy jó ha 48órán belül fagyasztom le mondjuk eddig se kellett felhasználnom, már dobálom ki én is a decemberieket.
Andy! Ha rám hallgatsz, akkor igen, ha magadra, akkor nem. Neked kell eldönteni, mondják ezt is, meg azt is.
Gonosz törpöm este 10-től hajnali 4-ig 5 perces alvásokkal nyomta, és a közökben ordított. Ha felkapcsoltam a villanyt, akkor meg nekiállt játszani. Gonoooooooooooooooooooooooosz!
Pedig tegnap 10-2-ig apja hasán, aztán 10-ig mellettem simán aludt (és csak 6-kor kért egy kis kaját).
Ma ÉN leszek napközben a gonosz, NEM HAGYOM ALUDNI!!!
[quote] írta: is édesen eljátszik a kezével, egy erre rendszeresített színes pelenkával és egyre jobban érzi magát a játszószőnyegen. Tegnap 3/4 órát játszott. Már eléri a lógó játékokat és meg tudja őket fogni. Olyan édes!
Szeles! Hanna dettó! Összehozzuk őket? Bár tuti, hogy Hunornak kéne reggelente piacra járni, és csak ha megfőzte az ebédet, akkor hozhatná ágyba a reggelit Hancsikámnak

[quote]J írta:a és tegnap a hétfői 5180 g után 5240-et mértem. Bár kis üröm az örömben, hogy úgy mértem ezt a többletet, hogy egész nap nem kaksizott a kiscsaj...
Gratulálok, ez a beszéd! Jó lesz az!
Na, összerántom magam, aztán elmegyünk a nyúzóhoz (dévényes néni), egy jót sétálunk, egy kis shopping...aztán jövök.