A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na ahhoz még venni kéne vasalót is!! :lol: :lol: :lol: :oops:

Akkor már csak kijön belőled a kórság Zsuzsi!!! :)

Kép
martik77

Akkor jó éjszakád lehetett neked is. :D
Nekem is kb., de én, ugyebár, befogom és örülök, hogy szar éjszakáim lehetnek. :D Reméljük, neked is hamarosan mástól lesz rossz éjszakád. :D :D :D :D :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Lehet, hogy terhesség kell hozzá, de bennem semmi kreatív gondolat nincs se manóra se másra.............. :cry:

Kép
muzsuzska

Visszamentem képet nézegetni (az apró részleteket...:P) és feltünt hogy a vasalódeszka szolidan figyel a háttérben... :wink:
Már tényleg csak a vasaló kell a kezedbe... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

nem baj az ha valaki nem kreatív.

Ezt most szerintem is a terhesség teszi.Egy kis unalom űző.

Kép
martik77

Pocakosan én is kreativabb voltam....most inká a lustaságom győz... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Van vasaló deszkájuk??????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez jó volt Zsuzsi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na, én írtam az előbb, hogy én nem nagyon vagyok kreatív, és drága alapanyagokat tudok úgy elcseszni..... :cry: :wink: :) Ugye, az esküvő előtt is kreatívkodtam, sok minden ment a kukába... :wink:

KépKép
benó

Na lépek kreativan összehajtani a mosott ruhát,meg elinditani a következő adag mosást...

Cupp...nemsokára visszakukk..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Az álló pocakos képen a szekrény mellé bedugva....:p

Kép

Kép[/
tancsu

Van vasalónk és deszkánk is van hozzá, van ám, csak nemigen használjuk őket, azért bújnak meg szolidan a sarokban. De legközelebb lefényképezzük nektek ezeket a nemes tárgyakat is. :lol:

Hagyjál, Tancsu, milyen lustaságról beszélsz te? Te már most mi a fenének kreatívkodnál, mikor minden megvan Gergőnek, meg a lakás is csiriviri (=szép), és különben is, van más dolgod? :D :D :D :D

KépKép
benó

Én meg kreatívan bepipilok tüsszögés közben! Tancsu faxolj át nekem pelust!!!!
Jaj, a pirim is lassan megjön!!!!! :shock:

Kép
muzsuzska

Ó, szegény Zsuzsi, meg vagy te áldva most! :(

Na, így rakjon fel nektek képeket az ember, majd csak tegyetek fel ti is, visszakapjátok! :twisted: :lol: :lol:

KépKép
benó

Piriről jut eszeme,nekem seholsemmi.... :oops:

Pelus:a másik kismami akivel sétálok (Timi),ma hoz le olyan pelust megmutatni,amit a koraszülöttön használnak,az egész még akkora sincs mit egy papirzsepi......

Na és még azt is megfigyeltem,hogy a fürdőben álmennyezet van?????
Én is azt akarok majd a lakásba végig...:)

Tényleg lépek...cupp....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, megyek, kimosom a hajam, ahogy ti mondanátok. :D
Ja, tegnap este egy kis plexidarabra ráragasztottam egy négyzetcentiméternyi rostpapírt, hogy hogy látszik át és hogyan ragasztja meg a hobbiragasztó, és szerintem ez tök jó lesz így, úgyhogy ezt is szeretném ma megcsinálni.
Na, most mindenesetre megyek hajat mosni, aztán majd jövök.

KépKép
benó

Megvagyok rendesen! :evil: :evil: :evil:

Ritkán raksz fel képet azért van kielemezve! :D

Kép
muzsuzska

Igen, mindenhol álmennyezet van, ezt már megcsinálta a Gy., mielőtt beköltöztünk, mert totál levertük a lakást, a falat is lekapartuk és a Gy. és a Peti újjáépítették az egészet, szépre, jóra, szóval, csak a konyhában nem volt álm., de most már ott is van, ezt is vasárnap csinálta a Gy., vagy mikor, szombaton, na.

KépKép
benó

Nem baj, elemezgessétek csak.

Koptam. :D

KépKép
benó

Ildó is tegnap a hasam helyett a mécsest nézegette stb. :lol:
Puszi

KépKép
benó

Én is pihizek még nem jön a csótis irtani.
:D

Kép
martik77

Hát akkor megyek tusolni............

Kép
muzsuzska

Sziasztok koránkelők. :lol:

Kép
flóra 11

Ildó, veled mi van, hogy még nem jöttél? :wink: Reméljük, minden ok.

Ma már a Paradizsnak is írok sms-t, hogy mi van vele, régen jelentkezett.

KépKép
benó

Ezt a megérzést! Helló! :D

KépKép
benó

Helló!

Vagyok Benó, csak vissza is kéne olvasnom. Egy oldal írtatok,többet már ma. :wink: Őrülök,csak szeretném elolvasni is,hogy képben legyek.

Kép
flóra 11

Na ágyazni nem volt kedvem,letakartam egy nagy pléddel.....:)

Ruhák összehajtogatva....sőt!!!!...kivasalva...:D

Mosógép megy,inas alszik..:)

Azt még elárulom,hogy tegnapelőtt én is kreativkodtam,az egyik szekrényajtónak kiesett a zsanérja (szétforgácsolódott a fa...:(),kijavitottam fagittel,ma keresek hozzá nagyobb csavart és megpróbálom visszacsavarozni...:D

Felkelt inas...léptem..

Szép napot...cuppp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Itt végre elállt a havazás. Este megint rákezdett és egész éjjel vadul havazott. A szél még fúj,de az sem olyan vehemens,mint éjjel.

Kép
flóra 11

Ügyes vagy, Tancsu és már a kedved is jobbnak tűnik. Nagyon örülök. Puszi, szép napot! :D

Tudom, Ildó, olvass csak. :D

KépKép
benó

Na, Tancsu felcsap asztalosnak! :lol:

De ez így van.Én mikor a fiúkkalitthon voltammindent megcsináltam magam,a férfimunkát is. Az ex nekem gyüge volt mindenhez. Én festettem a lakást, javítottam az ablakokat,így, gittel, ahogy a Tancsu is,megszereltem a vécét, stb. A nők ilyenek, ha otthon vannak. Benó, Te is ilyen leszel. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, ezt azért nem hiszem. :lol:

KépKép
benó

Bocs, közben a tesómmal is írkálunk.
Meg most megyek, kitalálom, mi lesz ma a kaja, ágyösszepakolás stb., jó, de olykor jövök.

KépKép
benó

Márti, azt írtad egyik baglyunk ég beteg. :lol: Reméljük nem ég még a láztól sem. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, barna rizsből nagyon fini rizottó van. Az nem jó. Csak zöldségeket raksz bele és a tetejére reszelsz sajtot.Én szeretem.

Kép
flóra 11

Annyit tüsszögök,pedig elvileg nem vagyok náthás. Gondolom a hidegtől, mert állandóan fázom.

Kép
flóra 11

Benó, én is kiszúrtam tegnap a gyertyát a képen. :lol:

Kép
flóra 11

az nem jó :(
És az éjszakád milyen volt?

KépKép
benó

tudom, rád mondtam, hogy kiszúrtad :D

KépKép
benó

Azért keltem ilyen későn,mert nagyon rossz éjjelem volt. Hajnali kettőtől nem aludtam, valamikor hatkor aludhattam vissza. Minden bajom volt, minden nyomott, bárhogyan fordultam, aztán a fény zavart, ami beszűrúdött, végül nem moccanhattam,mert rókalesen voltam. Este éhes voltam és ettem egy mandarint. Éjjel meg jött fel a sav. Nagyon rossz volt.

Kép
flóra 11

Ja, hogy a babkocsin azok törpesapkák? Én meg azt hittem vitorlák. :lol: Pedig azt is jó ötletnek tartottam, de így mégjobb. :D

Kép
flóra 11

Ó, szegény :( , te is fiam, Brutus? :?

KépKép
benó

Ne parázzatok,kinek milyen kupis a lakása. Szerintem a lakás azért van, hogy éljünk benne. Amit használunk az elöl van, amit nem, az el van rakva. Ennyi. Én nem szeretem azokat a lakásokat,ahol minden az élére van állítva, még a porcicák is. :lol: Ott nincs élet. Mi pedig mind egészséges emberek vagyunk, nem pedig mániában szenvedők,hogy naponta sikáljunk,porszívózzunk, ablakot mossunk. Nem kupi, ami nálunk van, hanem normális hétköznapi zajló élet. :wink:

Kép
flóra 11

Köszönjük szépen, és mivel te vagy a tanítónéni, megtanuljuk a leckét. Én már meg is tanultam. :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát ez egy ilyen éjszaka volt. Most reggel sem mertem csak egy joghurtot enni,az sem ízlett. Ennyit a kajáról. Pedig főznöm nekem is kellene valamit. Én csinálnék rizottót, de a Peti nem szereti.

Kép
flóra 11

Hát, igen. Nehéz is kitalálni a főzést.
Most írt a Melcsi, hogy elmegy boltba, aztán jön. Na, szép, még a porszívózást se csináltam meg. :roll:

KépKép
benó

Hahaha... :lol: Tancsu és a lustaság! Azt megnézném,mit csinál Tancsu,mikor lustul. :lol: Egyik kezében vasaló,másikban Gergőés rohangál kavargatni a kaját. :lol:

Kép
flóra 11

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Sajnálom,hogy még mindig trombira játszol. :( Igyál sok teátmézzel és citrommal. Próbálj gőzölni.

Ma már mész dolgozni?

Kép
flóra 11

Sajnos, nem tudom megnyitni :( , de köszönöm szépen azért. :D

KépKép
benó

Kéne!!!!! Úgy se tudok éjjel aludni, akkor be is mehetek! Majd főzők teát, ha fázom feltekerem a fűtést..........

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: