Sziasztok!
Köszi a fiúk dícséretét és azt, hogy hiányoltatok!

Nagyon jól esett!!!!
Most is kevés az időm, csak bekukkantok..
Kívánom, hogy a betegek gyorsan gyógyuljanak meg!
Ámulok csak, hogy mennyit fejlődnek és nőnek a gyerekeink! Ágoston fogacskákat növesztette már, forog is!
Nagyon szépek a gyerekek!
Dalma!
Igen, jól látod, hogy túltettem magam az anyatejes dolgon. Felszabadultabb lettem, hogy láttam, hogy Sziszinek mennyire jó a tápszer! Magammal is jobban foglalkozhatok, példa erre a tegnap, amikor is a köldöksérvem kiugrott és a sebészeten tették helyre a dolgokat. Egyelőre kézzel ugyan, de jövő héten megyek műtéti előjegyzésre és 1-2 hónapon belül megműtenek. Ha szoptatnék, akkor nem tehetném meg és csak szenvedhetnék. Most így tegnap is ráhagyhattam a férjemre a Sziszit is, nem kellett azon aggódnom, hogy hogyan fog szopizni Sziszi, stb. Így most az előnyét próbálom látni a tápis dolgoknak!
Igen, Győrben lakunk egy ideje a Marcal II-n. Nagyon jó itt, a 10.emeleten lakunk és a Metro felé néz az ablakunk!
Gyógyulást nektek! Kornélnak is külön gyógypuszi! Igazad van egyébként, hajrá természetes gyógymódok!
Irígykedek, hogy Kori szereti a főzelékeket! Az én fiam semmi folyékonyat nem szeret!

Csak húst hússal!
Nagyon aranyosak a képek! Kori nagyon huncut!

Folyékonyan beszél már?
Beagle!
Örülök, hogy jelentkeztél. Tényleg megoszthattad volna itt anno is velünk a tápis dolgot. A lényeg, hogy ne éhezzen a pici és így-vagy úgy, de enni kapjon! Nem szégyenkezhetsz egy percet sem, mert megpróbáltad, hogy tejcsit kapjon! És Dóri nagyon szép baba!
Csuri!
Katus is hejde nagy csaj lett!

De ő is nagyon arányos!

Anna pedig látszik, hogy szereti a hugit és tanítgatja kedvesen! Gondolom épp meséli, hogy herceg lesz a békuciból!
Sonny!
Neked is külön köszönet!
Jól sikerült az évfordulós romantikázás? Jó, hogy tudok ilyen időket együtt tölteni. Én idejét sem tudom, hogy mikor tudtunk kettesben lenni a férjemmel. (Úgy is rég volt...

)
Hegymenet hordozóval? Ez ám a szép edzés!
Nem sokat alvós baba anyukáknak kitartás!!!! Sebivel én is megjártam ezt az utat, de most fantasztikus dolog, hogy kaptam egy nagyon jó alvókájú gyereket is!

Tényleg gördülékeny minden a két gyerekkel is, nem érzem, hogy Sziszi miatt kevesebb időm lenne!
Kata-Pipal!
Nekem a nagyfiamnak van tűzfoltja, ahogy ti nevezitek gólyacsőre. A dokik azt mondták, hogy 1 éves korára el fog tűnni. Sebi már 2 éves elmúlt, de ha sír, akkor még mindig látszanak a vörös foltok. Nyugis állapotban már alig látható viszont!
Pipal!
5 év? Abból is lesz ne félj 25 is!

Mi a párommal már 14 évnél tartunk!
Dreika! Ti nyertetek az idővel!
Kri!
Szuper, hogy síeltetek!

Látom indul hamarosan a projekt!
Eszter!
Nagyon szépek a gyerekek!

Benedeknek zöld szeme van? Igazi szívtipró szépség!
Ha tudok jövögetek ám!
Kati!
Sajnálom, hogy benneteket sem kerül el a betegség! Végleges jobbulást kívánok nektek! A képek alapján nem is duci Lilla baba! Nagyon szép formás szerintem!
Anya118!
Milyen tápit kaptatok? Mi itt Győrben voltunk gasztroenterológusnál.
Kata!
Én is első perctől kezdve mensiztem a Sebi fiammal, hiába szoptattam 3-4 óránként. Sajnos nem járt ki az a jó, hogy amíg szoptatok nem jön meg!
... mennem kell, felébredt a legkisebb!