Újszülött az 40 hetesen és kint 2 hetesen is, nem?
Gáz, hogy nem mondja meg előre, mikor megy. És hogy vagy?
Nekem most mondta (tegnap) a védőnő, hogy majd áprilisban még egyszer kijön. Mondtam, hogy szóljon, mert addigra kitakarítok.
Megint mosok, már a 3.-at.
Ma ki akarom mosni az összes anyagot (eredetileg ugye, ezek takarók), meg a koszos ruháinkat és a szőnyegeket is (a kisebbeket).
A kaja pedig a szokásos lesz: krumpli + sóska/spenót (melyik? Gy. mindkettőből vett tegnap) + tükörtoji.
Lányok, én iszoonyat gyorsan elfáradok. Elmosogattam, 100%-osra végre, kész a krumpli és a sóska, de fáj a nyakam, a hátam, kicsit le is dőlök, kb. 5 percig bírom úgyis.
Puszi, Szilzi Oké, jó kolléganőzést, és ügyes vagy, hogy azért gyűjtöttél is valamit. Én meg összeszedem magam + tükörtojit csinálok stb. Fél óra múlva itt a Gy.
Nem megyek éjjel dolgozni, kértem szabit!!!!! Hallod Ildikó!!!!!!!!!!!!!! A szarabbnál is szarabbul vagyok! Még a hajszálaim is fájnak. A láz is kegyetlen, 38 nál vacokog !
Márti reggel-délben-este szedem a kliont és a kapszulát, amikor jön az erős láz akkor beszedek egy algopirynt és egy rubofent, fél óra és elkezdek izzadni és lemegy a láz. Először féltem, hogy összeveszik a sok gyógyi, de túléltem.
Most már a szőnyegeket mosom, a takarók kész (10 db). Holnapra hagyom a felmosást, porszívózást. Még elmosogatom az ebédmaradványokat, mielőtt jön a Gy., és mást ma nem is csinálok. Kivéve a kreatívkodást, persze.