Sziasztok!
Csak ideértem végre.
Tegnap szerettem volna már írni,de egész nap nem volt net. Most próbálok visszaolvasgatni és reagálni, mert jól el vagyok maradva a történésekkel…
Először is névnaposok:
Szeder,
BOLDOG NÉVNAPOT kívánok Néked!
Blúmi,Betti,Starlark,
Bálintnak, Julicsinak, Donátnak NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT!
Betii,
BOLDOG NÉVNAPOT Neked is! (ha ma tartod):)
Humanka,
Benő hogy van?Láza lement? Nagyon édes a képeken!Az a pucér támasztós!

A fintorokról nem is beszélve!
Anyoooka,
Jaj, Ti szegények!2 beteg gyerkőc:) Olyan rossz lehet. Gyógyuljatok hamar! Van már változás? Remélem.
Bejci,
Örülök,hogy nincs semmi baj Biussal. Hááát, lehet tényleg a pénz beszél…a fene tudja ilyenkor. Persze, ha már ott a gyanú, meg,hogy lehet javítani, akkor természetes,hogy az anya a legjobbat akarja a gyerkőcének

Kíváncsi vagyok milyen a torna.
Én legutóbb azt vettem észre,hogy ha felveszem Andort kézbe, akkor a kis kezet picit hátrafele csapja. Van hogy egyikkel kapaszkodik, a másikkal meg inkább hátrafelé nyújt :O Nemtom ez jó-e vagy sem. Problémának nem hinném,hogy az lenne. Mit gondoltok.
Arra gondoltam,hogy ha viszem majd úszásra (lehet már jövő héten) akkor az is segíthet ugyebár a mozgásfejlődésben.
Tök jó fej volt a védőnőd!:D
Honey,
Gratula a 800gr-hoz!!! Nagyon szuper! Hogy vagytok? Meggyógyultatok? Remélem
Eszike,
Tök jó,hogy Noémi így élvezte az úszást!

Az anya kommentekről meg no comment
(priv-ben máris írom a tornára a „megoldást”-bocsesz,de nem voltam egész hétvégén gépközelben)
Nah, ennyi sikeredett most első körben, mert Andorom felébredt. A 281. Oldal elején vagyok,szal van még mit behoznom
Addig is szép napsütéses napot mindenkinek!