A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Hugic:: szó sincs arról, hogy beszólásnak vettem volna a vonalzóval kapcsolatos észrevételedet! Tényleg nem sok értelme van a 43. hetes vonalzót kinthagyni! Inkább köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet! Biztos lesz majd neked is Zsófid! Most tényleg Marci az első, egyébként nem csodálom hogy már türelmetlen vagy, de sosem lehet tudni mikor gondolja úgy a baba hogy most már ideje idekint is körülnézni egy kicsit!!

Gratulálok Hajninak is, tetszik nagyon a kicsi neve, ugyanis a szívem csücske a Depeche Mode és ugye az egyik tagnak is ez a neve (Goodwin nélkül) :)

Gjéti, tényleg szerencsés vagy, nekünk éjszaka is 3 órás menetek vannak...

Nagy gratula Jasminnak is!!

Kép
cserkészkolbász

Yve, gratulálok!!!
És meg kell mondjam, ezért a szülés sztoriért engem esz a sárga irígység :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

gratula jasminnak és hajninak!!!
lányok! hány nap mulva szivodik fel a varrat kb?
egyedül vunk otthon kicsi fiammal, ugy alszik mint a bunda. férjem anyukámmal még beszerez pár dolgot.
tudjátok mondtam h vtunk pocakfotokat csinálni. megkaptuk az albumot, minden nap nézegetem és bögök, olyan szépek a fényképek. majd kapunk cd-t, akkor rakok képet fel.
Andrérol is raktam fel. ugy imádom, egész nap ott tudnék ülni az ágya mellett és csodálni.
kitartás a babásoknak még, nagyon drukkolok!
jo babázást mindenkinek

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!

Yve: de jóóó, én is ilyen szüléssztorit szeretnék :D

Millye: ctg-n nem mondták, h. befordult-e, viszont amikor a dokim megnézte, h. zárt-e a méhszáj, utána a leletemre azt írta, hogy a bemenet felett a koponya mozgatható...akkor ez most azt jelenti, hogy megfordult? Mert hogy akkor ezt nem olvastam el, csak mikor már kijöttem, nem tudtam megkérdezni... :oops:

Üdv.Andabella

Ui: itt is gyönyörű hóeséses idő van Rákospalotán :D Így aztán további rajzokat festek a falra, majd ha elkészül erről is teszek fel képet:)

Kép
Kép
andabella

Andabella, itt laksz Rákospalotán?
Akkor közel vagyunk egymáshoz :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

A köldököd alé vagy felé tették a tappancsot a CTG-N?
Mert ha alá, akkor biztosan megfordult!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Hajninak óriási gratuláció a nem csöpp kisfiúhoz!!!!!

Yve: Nagyon gratulálok még egyszer, a szüléstörténeted álaomszerű. :) És örülök, hogy a Kicsi rendesn viselkedik. :D

Köszi a rendszerességgel kapcsolatos hozzászólásokat, egyetértek Veletek! Fürcsi már mindig ugyanakkor van és utána esti szopi is, próbálunk beállni a napközben 3 óránkénti étkezésre is, a Bogyó pedig láthatólag négyóránként éhezik meg éjszaka. Szóval abszolút egyetértek azzal, hogy rend legyen, de mondjuk ha nagyon bealszik, mint tegnap is, akkor nem szívesen ébresztem fel, hogy na, most enni kell. Akkor szerintem megbocsátható, ha fél órával később kajál csak. Nem?
Ja, és tök jók a suttogó gondolatai arról is, hogy egyedül aludjon el és játszon is egyedül, de szerintem ezt csak pár hónapos gyerekkel lehet elkezdeni. Marcika néha csak úgy alszik el, ha ringatom, dehát még csak egy hetes. :)

Még jövök...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andabella: Ha ezt írta akkor az azt jelenti, hogy fejjel lefele van... :lol: de jó! Tényleg ahogy Andus70 is írta ha a köldök alá teszik a tappancsot akkor megfordult! De ne téveszd össze a másik tappanccsal ami a fájásokat jelzi mert azt felülre teszik :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Andabella: Kórházról írok privit.

Amy:
három hét- 900 gramm :shock: :shock: :shock: Mondjuk ilyen tejci mellett, nem csoda... :wink:

Gerendai Zsuzsi, Magdi: Kitartás a ctgre járáshoz, ilyen időben. :? Csak kibújnak már azok a babócák!

Erika: Liliről lehet látni képet valamikor? :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kép

Gyönyörűnk tegnap, szopi után

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Hajninak Gratulálok a babához,sok boldogságot és tejet kívánok.

Andabella!Nagyon helyes a babasarok és a rajzok is!Nagyon ügyi vagy!!

Mi voltunk nst-n még mindig tök lapos a méh tevékenység...0-20 ig---
Aztán az uh-t is megjártuk ...hála minden rendben...megmérték és becsültek súlyt....hát még jó,hogy feküdtem...3760g :shock: :shock: :shock: :shock:
Majd doki aki közölte 1 ujjnyira nyitva vagyok :Pés Ő nem ad 2 napot egyben 8) ..meg is tudta simizni a baba fejét :shock: nincs e mellé csúszva a köldök zsinór :roll: .Kicsit meg piszkaturkált... :?
Azóta kicsit csipked a derekam... :wink:

Van még pár tenni valóm ...gyorsan :lol: meg is csinálom ...hátha.....

üdv....

Kép
zümis

Julcsi: Marci gyönyörű!!!!!!!!! Milyen békésen és elégedetten pihizik!!!! :D Sztem abból a fél órából ne csinálj ügyet... Mondjuk én van, hogy fölébresztem a babát napközben, mert aztán meg éjszaka nem lenne alvás... Bizony... Én is meglepődtem tnap a súlyán... éreztem én, hogy egyre nehezebb, de, hogy ennyire... :shock: :P :lol:

Andabella: nagyon szép a babasarok!!! ügyesek vagytok!!! Küön jó hír, hogy befordult!!!!

Zümis: ezek szerint már nektek sincs sok !!! :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Julcsi: ez a Marci legény baromi édes, tök jó kép lett!
Én is tettem fel még Esztikéről a közösbe! (Csak még mindig parásan fotózgatom - vaku miatt óvatosban!)

zümis: hát ez tiszta izgis! Kapd össze magad, aztán irány szülni!!

Anyukám eljött segíteni a héten. Főképp főz, ami tök jó!
Emellett elmaradhatatlanul a nevelési elveivel szórakoztat. Pl. nem kell azt a gyereket mindig felkapkodni és kézben tartani.... Nos eme gyermek már fél órája édesdeden alszik a hasán! :lol:
Csak merjen ezután bármit is szólni!! Tiszta adu-ász! :D

De legalább van időm a családi pótlék/anyaságis adatlapokkal szórakozni! Mert képzeljétek, már megérkezett a TAJ kártyánk!

ladmon

ladmon és Millye és mindenki más köszönöm a bíztató szavak. Ladmon, neked külön, ha nekem hasonlóképpen alakulna akkor Marcibogár pénteken a kezemben lesz. Lehet mégis lezavarom a Kispapát Veszprémbe értekezletre (minden második héten kedden kell menniük) és akkor Murphy szerint tuti lebabázok :)

Millye a méretei egyébként: BPD 92 mm, FL, 70 mm, AC 301 mm. Elég véknya, de az egész család véknya.... minden oldalról :) így nincs min csodálkozni (habár a Kispapa 4000 g-al született és 2150 g-al, anyukámtól megkérdezték mikor bevitték szülni, h hol a hasa :))

Kreiszi és Yve - Nektek üdv újra köztünk! jó h itt vagytok újra! Yve, csatlakozom Andushoz a születés történedetet illetően és lehet, h azért nem bújt még ki Marcibogár, h nekem is ilyen kellemes és gyors élményben legyen részem? :lol: Remélem, így lesz :)

Andabella - az nincs rá írva a papírodra vhol az elején, h a gravid uterusban egy élő magzat látható kpf-ben? Én annak idején annyit törtem az agyam, h mi a fene az a kpf, mert nekem az összes papíromon az van, és aztán rájöttem, h koponyavégű fekvés :) Gondolhatod milyen szőkének éreztem magam, mikor leesett! Egyébként sztem is befordult a babád, ha az van ráírva h. bemenet felett koponya mozgatható!
És az meg külön jó, h Rákospalotán lesz! Egy nagyon kedves ismerősöm lakik a kerületben :) Te hol is fogsz szülni?

Nicko - nem teszel fel egyet, kettőt ami publikus azokból a pocakfotókból?

Julcsi
- ugyan még nincs tapasztalatom, de fél óráért én sem ébreszteném fel, tudja ő h mikor éhes, túl sokat meg úgy sem húz rá, mint ahogy mi sem :) És ahogy Iricc is írta (ha jól emlékszem), nem az óramű pontosság a lényeg sztem sem, csak maga a rendszer és a kb. időpontok betartása. Marcibogyesz nagyon szép! Elsírtam magam ezen a képen!!! Egyébként kocsival járunk ctg-re, így nekem nem megterhelő. Tömeggel el sem tudnám képzelni! Ahhoz előbb lemászni a dombról, Gödöllőig elbuszozni, onnan várni egy hévet és avval menni tovább Mátyásföldig. Húúú, ha nem lenne kocsi erre kényszerülnék, de hálistennek van a sejhajom alatt. El sem tudok képzelni ennyi zötykölődést meg utazást. Max. katéterrel vagy pelussal indulnék el :lol:

Zümis
- kezet foghatunk, egyszer kúszott a méhtevékenységem 30 felé... de inkább csak lejjebb kúszott...... 10 körül :) csak én nem vok nyitva :oops:

Mondjuk volt még egy mondat, amit a dokim mondott és most rémlik vissza. És pedig h. volt már olyan eset a praxisában, ennyire semmi jele nem volt a szülésnek, de mégis 1-2 napon belül megszületett a baba :) szal a héten, bármi lesz is lebabázok! :) és olyan szépen és gyorsan, mint Yve :) ezt küldöm most a kisbuksimba :)

KépKép
hugic

Hugic: Nekem a 37. héten 2700 g-ra becsülték a babát, aztán 3 hét múlva megszületett 3550 g-mal. Három hét alatt biztos nem hízott ennyit, szóval no para 8)

Gjéti: Gratulálok az eljegyzéshez! Irigykedem, mert a mi babánk hasfájós, így elég kemények a nappalok, és néha az éjszakák. :cry:

És persze gratula Hajninak is az "aprósághoz"!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Gratula Hajninak!!!
Igen Elif, én is fiús-tippre emlékszem. :D

Lányok, én ma éjjel úgy beparáztam... :oops:
Megvolt a szokásos fürdetés, Oli aztán csak később aludt el
mint szokott, 9 felé. És nem kelt fel a szokásos 4-5 óra körül.
Én bezzeg fent voltam, lestem h veszi e a levegőt rendesen,
alig vártam, h keljen már fel enni, vagy valami, és a kis törpe
fél 8-ig!!! aludt egyfolytában. Biztos ami biztos felhívtam a dokimat,
h normális dolog e ez, ő meg azt mondta, h örüljek neki... :lol:
Én úgy megijedtem, h valami baja van a kis hercegemnek... :oops:
(ne nevessetek ki :P )

Köszi a gratulációkat! :) Tényleg nagyon romantikus volt a dolog,
apa azt mondta, h ha már én egy ilyen csodával ajándékoztam meg,
akkor ő is megpróbál valami nagy meglepit szerezni nekem. :D

Voltak ma itt a barátnőim, oda vannak a babóért, annyit fényképezték, h a végén már ki sem volt hajlandó nyitni a szemét,
pedig nem is aludt. :lol: Nagyon szép játszószőnyeget kaptunk,
teszek fel róla egy képet! :)

Kép

Kép
gjéti

átnézegettem a fotókat! mindenki babája csodálatosan szép és édes! :)

Lányok! Pannáékkal vajon mi lehet?
Ha olvasol minket, Panna! Remélem, jól vagytok és minden rendben és csak azért nem jelentkezel, mert sok a tennivalód!

KépKép
hugic

Gjéti! Csak ilyen szuper éjszakákat kívánok nektek és egyben mindenkinek aki már otthon babázik, meg a még pocakosoknak is :) (egy éjszakát átaludni... maga lenne az álom :))

KépKép
hugic

gjéti: te hergelsz minket??? :lol:

Húúú apám! 2 hetesek vagyunk! Az a nemsemmi!! Ugye zsu? Tudsz róla, hogy végül a poén kedvéért csak egy napon szültünk? Csak nem a megbeszélt 5-én, hanem 3-án és szemtelen módon Bogit kihagytuk a buliból!
Szegényre azért sokat gondolok...

ladmon

Jó lenne tudni mi van Bogival!!! Senkinek nincs meg a száma? Én most nézegettem a fotók között, de nem találtam. Egy sms-t ráküldenék :)

KépKép
hugic

Julcsi: a közösben van pár kép Liliről!

Kép
cserkészkolbász

Hugic: Nem baj ha nem lesz hatalmas a baba mert lehet így nem kell gátat vágni :lol: megnőni ráér kint is... én meg nem adok az Ultrahangra... mert egyáltalán nem mérvadó... :? szóval fel a fejjel! Az se zavarjon, hogy nem nyílt még ki a méhszájad! Ha jön az idő akkor kinyílik... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Gjéti, nagyon gratulálok az eljegyzéshez!!!
Látogatók nálunk úgy vannak, hogy a szűk család (szülők, nagyszülők, testvérek) végül jöhetnek, de a barátokat megkértem, hogy várjanak legalább amíg a hat hét eltelik, mert azért elég szarul bírok kinézni, és OK, hogy a babára kíváncsiak, nem rám, de azért mégiscsak :) meg takarítani se úgy van időm, ahogy szeretném...

Zsu, ne hagyd magad piszkálni! Eleinte a fejésben is inkább az inger a lényeg, nem feltétlen a mennyiség. Amúgy meg azzal, hogy piszkálnak, pont azt érik el, hogy idegesíted magad rajta, amitől meg tudhat kevesebb tejcsid lenni, úgyhogy ne hagyd magad, állj a sarkadra! :) a legfontosabb, hogy lásd, hogy Bencus remekül érzi magát, mi más számíthat még???

Jázminnak is nagy gratula Bernadetthez!!! :)

Millye, helyes ez a pocakfotó nagyon :D

Szundi: én is a szerencsések közé tartozom: 7-kor fürdés, utána kis bohóckodás apával, nyolc körül szopi, aztán egy körül újra szopi, meg reggel hatkor megint. Legalábbis az elmúlt négy éjjel így volt, remélem, meg is tartja a jó szokását a kisasszony. Napközben persze pótol, délután másfél-két óránként kunyerál cicit, de inkább így legyen, mint éjszaka kelljen sokszor kelni :D

Hajni, nektek is gratula a kisfiúhoz!!!

Zsancy, ha alszik, mi fürdéshez fel szoktuk kelteni, ezzel is javítva az éjjeli alvás esélyeit, illetve ha magától kel, akkor marha éhes, és éhesen végigüvölti a fürdést, közvetlen evés után meg valamiért én nem szeretek fürdetni, erre nincs semmi ésszerű okom, csak így érzem.
De szopi miatt nem szoktam kelteni, szerintem tudja ő, hogy mikor éhes :D

Hugic, a súlybecslésre ne adj, nagyon mellé tudnak trafálni. És jobb is,ha nem egy óriásbébit kell elsőre megszülnöd. Ha minden vizsgálat rendben volt, nincs miért aggódni :)

KépKép

KépKép
stelly

Okés, nem hergelek senkit. :D
Köszi Hugic a jókívánságokat. :wink:

Megpróbálom megint feltenni a képet az ajándékról,
az előbb nem sikerült. :?

Kép

Kép
gjéti

Stelly: Remélem nálunk is minden rendben lesz és az én pici fiam sem lesz éjszakai bagoly... :lol: annyira jó nektek, hogy már babáztok!!! :roll: remélem én is mihamarabb csatlakozhatok hozzátok! Én a lányomat általában etetés után fürdettem mert garantáltan ha éhesen fürdettem akkor kaki lett etetés után... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Stelly:
Köszönöm szépen a tanácsodat,és megfogadom..hátha nekünk is beválik.

Gjéti:
Átérzem félelmedet,én is így jártam.Sokáig aludt én meg már rémeket láttam,persze apa nyugtatott,hogy nincs semmi baj.Csak az ember úgy aggódik.
Gratulálok az eljegyzésetekhez!!!!

:P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Sziasztok!

Gratulálok minden új babához! Sajna nem nagyon tudom követni az eseményeket. Hiába jó baba Csenge, a nagyok kívánnak engem. :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 17:15-kor.
Vendég

Babanyul, jó, h megjöttél! Szoni nagyon édes, és az udvarlója is. :D

Lányok, nekem nem sikerül feltenni azt a fránya képet... :evil:

Lassan fürdetni kellene, de Oli szokás szerint alszik mint a bunda. :D

Ti mikorra tervezitek az első sétát? Van aki már volt a kicsivel? :?:

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.02.18 11:05-kor.
kreiszi

Lehet ,hogy akció lesz ......3 óta fájók 10 percesek!! :P

Kép
zümis

Zümis - mindent bele! Hajrá! Nagyon drukkolok :)

M.

KépKép
hugic

Hű de izgi!
Zümis! Drukkolok!

Tettem fel a közösbe képeket!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Hajrá Zümis!!!!!!!
Hajrá Elif, Andus, Millye, Hugic, Nalibali, Iricc, Zsuzsi és mindenki más, akik még nem babáznak!!! Macsek teljesen eltűnt, remélem, jól vannak!
Gratulálok Hajninak és Jasminnak is!
Szegény gólya, ma biztos fázott a hóban, azért nem dolgozott ;)
Lassan rajtam is eluralkodik a türelmetlenség, várom, hogy hátha elindul magától, olyan jó lenne! Reggel én is fájogattam picit, de aztán kimentünk hóembert építeni és nem volt időm odafigyelni rá, el is múlt.
Jó alvó babák Anyukáit előre is irígylem, bár én bízom benne, hogy az én kisfiam is szuper alvókás baba lesz :) A nem jó alvó babák meg egyik napról a másikra megjavulhatnak ám, majd meglátjátok, ne csüggedjetek!
Budaboval, Bjutival vajon mi lehet? Várjuk a híreket!

Kép
Kép
abencze

igen, bizony! orsi is eltűnt megint. pedig kb. két napja vagy tegnap volt itt!

kértem csütörtök délre időpontot fodrászhoz, h az esti nst-re csini legyek, és hátha meg akar majd ismerni a kisfiam is.
reménykedem, h az nst után azt mondja a doki h menjek haza a bőröndömért :) egész nap érzem ezt a folyamatos görcsölést, de csak nagyon enyhe! és amikor felállok nagyon feszítő érzésem van a szeméremcsontomnál.... ez vajon mit jelent? talán semmit :)

KépKép
hugic

Hugic, a barátnőd rendben megszült? Mi lett neki, és milyen volt?

Zümis, izgi... te nagyon be akarsz minket előzni, már vagy két hete erre készülsz :lol: :wink: :lol:

Én is irigylem a jó alvókás babák anyukáit!
És annyira gyönyörű az összes babóca!!!!!

Én is rengeteget gondoltam ma Budabora,hogy vajon mi lehet, indítják, vagy mi történik.. olyan jó lenne, ha jelezne valakinek sms-ben.
Bjuti is eltünt.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jajj lányok, nem is újságoltuk el........

Úgy tűnik, hogy ma feloldották a papás szülés tilalmát a kórházunkban!!!!!!!!! Kár, hogy ugráló smiley nincsen, most azt tennék ide....
Örülök neki nagyon, mert azért nagyobb biztonságot fog nyújtani, hogy ott lesz az uram. (este kibékültünk, már nem haragszom rá.. annyira :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus! - igen, igen :) ma 10-kor megindították a szülést, fél egyre meglett a kislány, Zsófi. Ha jól emlékszem 3700 g és 53 cm. Intenzív fájások voltak és sűrűn, de inkább ilyen gyors szülésem legyen, mint hosszú, órákig tartó, valamilyen.... :)

Na megérkezett Kispapám, megyek kifaggatom, h akkor mit is szeretne a szüléssel kapcsolatban, mert nekem választanom kell, h ki jöhet velem a szülésre. A barátnőm és a párom is nem lehet. De azt nagyon nem szeretném, ha miután megszületett, nem lehetünk 3an együtt :(

KépKép
hugic

Jaj lányok! Annyira jó h nálunk nincsenek konfliktusok.

Elolvastam a márciusi topikban azt a Nory-Ildikó dolgot.
És már az augusztusi topikban (pedig ők még milyen "fiatalok") is volt összecsapás és sértődés.... sőt kismama még törölte is magát, annyira megbántva érezte magát.

Annyira jó, h mi ilyen szuper csapat vagyunk és hozzátok tartozhatok!!! :lol:

KépKép
hugic

Sziasztok!

Kreiszi: Gyönyörű szép Alex baba, sok boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Többi babakép is csodaszép, nagyon jó bennük gyönyörködni! :lol:

Köszi a megnyugtató szavakat mindenkinek a szopizással, fejéssel kapcsolatba, már egyáltalán nem parázok rajta, hála Nektek! :)

Zümis: Élesedik a helyzet! :wink: Te biztos hogy össze fogsz futni Bogival a kórházba!

Ladmon: Na igen, akartam már én is írni, hogy csak egy napon szültünk mégha nem is ötödikén! :lol:

Andus: Nagyon örülök, hogy feloldották a tilalmat, és papás szülés lesz! :lol:
zsu83

Hugic, gratulálok a barátnődéknek a babócához! Szép nagy kislány lett.
Azt tudod esetleg, hogy milyen módszerrel indították? Nagyon kíváncsi lennék rá......

Zsu, szuper, hogy nem parázol már ezeken a dolgokon, tényleg nem kell! :)

Én is örülök, hogy ilyen jó kis társaság van itt, és nincs köztünk semmi konfliktus.
Sok topicban tényleg áll a bál, én a múltkor azt láttam valamelyik kórházasban, hog Iriccel kötekedett egy lány....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

sziasztok!

[color=indigo]Hugic:[/color] csak annyi van, hogy a koponya a bemenet felett mozgatható
Ja és a SOTE 1-en fogok szülni

[color=indigo]MIllye, Andus:[/color] nemtudom hogy hová tették a tappancsot, olyan közép felé szokták rakni, de csak 1-et raknak fel...vki írta, hogy kettőt raknak?
Szóval még szerintem nem tuti, hogy befordult, de jövőhéten a flowmetrián is meg fogom kérdezni... :oops:

[color=indigo]Andus:[/color] te is Rákospalotán laksz? Melyik utca?

szép estét, üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella

Andus - sajna nem tudom, h milyen módszerrel indították. de gyorsan lezajlott - még ha fájdalmas is volt - és én is inkább ezt szeretném, mint egy maratoni vajúdást :(
Azért rákérdezek majd és ha van válaszom küldöm priviben :)

KépKép
hugic

A várva várt hír:

[size=12]Maratoni welnessután Iringo végre a mai napon 4.25 perckor megérkezett közénk 4100grammal 57 cm-el
Baba és a mama jól van.
[/size]
Elsőként gratulálok nektek!!!!!
Vendég

Nagy nagy gratula Iringónak és Budabonak (Boginak) sok-sok tejcit! :lol:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.02.18 06:54-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

Zümis: Csak nem? Lehet, hogy megvan a baba?

Hugic: Elég optimista vagy, hogy csütörtökre időpontot kértél fodrászhoz :lol: lehet addig megszülsz... talán nekem sem ártana... időpontot kérnem... Igazad van mi nagyon jó csapat vagyunk... itt nincs vita :lol:

Andus70: Örülök, hogy feloldották nálatok a tilalmat! :lol:

Andabella: Én írtam, hogy kettő tappancsot tesznek fel. Az egyik a baba szívhangját mutatja azt alulra rakják a pocakodon és a másikat felülre rakják az méri a fájásokat... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!
Sajnos még egyben...éjfélig nagyon szépen fájtam majd megörülve annak ,hogy elment a vizem..hivtam a szülésznőmet...elmondtam neki ,hogy nem ömlik "csak"szivárgásnak tűnik...erre megkért menjek el tusolni és ha a bugyi nedves lesz lökés szerűen jón ki valami akkor irány be...De ez sajnos elmaradt erre azt mondta a tegnapi vizsgálst eredménye képen felhígult váladék távozott de már innen nem sok van vissza.Fájások is gyengültek... :cry: :cry:
mindjárt kiviszem a kiscsajt szánkozni hátha segít.

Jelentkezem ha van fejlemény...

Kép
zümis

Sziasztok!!!!

Na végreee, Fügebaba is kibújt! Szép nagy lányka lett ő is!
Gratulálok Budabónak !!!!!!

Babanyúl, Szonika is nagyon édes! :) És a hódolója is milyne kis vigyorgós :lol:

Zümis, kitartás, majdcsak jön az a baba, ne sürgesd :)

Zétiveráról semmi hír? Napok óta eltünt... És Bjuti is.....

Én jól vagyok, holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy a jó kis zárt méhszájam változott-e valamit 2 hét alatt.
Kicsit már unom a boltban meg a suliban az ismerősöket, a te még mindig egybevagy kérdéssel.. De tök ciki, jobban vagyok, mint az elmúlt hetekben voltam.

Hugic, megszületett a döntés? Kíváncsi vagyok... :oops:

Na megyek, két áfa bevallást össze kellene dobnom, nehogymár megszüljek, mielőtt kész lesz :lol: :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Bocsi, hogy ilyennel jövök.. .DE..
Évek óta segítek egy maroknyi állatvédőnek, és most az 1%-os kampányban engedjétek meg, hogy tőletek is segítséget kérjek.
Ha nem tudjátok esetleg kinek adni az adó 1%-át, akkor mi nagyon örülnénk neki. Meg annak is, ha ajánlanátok ismerősöknek....

Kép

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Végre, végre éljen Bogi és Iringó!!!

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: