[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Petra nagyon kis tündér!!!Látom szépen gyarapszik!Remélem a szeme javult azóta...vagy legalább a doki mondott adott rá vmit!

annus11
 
 


Koszi mindenkinek a drukkot. :D

Eperke - a napsutes ideert, koszonjuk szepen! 8) Eddig semmi valtozas. :roll: Merszinek nem csaszar volt. Vagy en ertettem felre?
Petra baba nagyon edes, szepen no! :lol:


Voltunk ma dokinal - jovo penteken inditas ha addig semmi.

Ados voltam meg pociskeppel ugyhogy csinaltattam a parommal:
Kép

A gyerekszoba pedig ilyen lett:
Kép

A falra meg talatnom kell nehany kepet ilyesmit, de azon kivul mar csak a lako hianyzik. :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Merszinek simán ment, nem császárral :lol:

Petrus szépen fejlődik, igazi csajszis. Egy ideig nézegettem a mérleges képet., hogy hogy valami fura, aztán rájöttem, hogy mit hiányolok. Tök hülye vagyok, hiányoltam a fütyköst.. :oops:

Hajnski: csodálatos a babaszoba. Igazán kibújhatna a lakója is, hogy élvezhesse.

Kép
wruska
 
 

 
 

Hajni!

Nagyon jó a szoba!!!Ügyik vagytok!Amúgy jól bírod?Általában ilyenkor már mindenkinek minden baja van :roll:

annus11
 
 


Koszi szepen a dicseretet. :P

En teljesen jol vagyok, semmi bajom sincs. Persze nehezebben mozgok mint eddig barmikor es reggel kicsit bonyi a zoknimat felhuzni, :lol: de ezen kivul semmi bajom (lekopogom). Csak megol a kivancsisag es a paromon is latom, hogy varja, hogy tortenjen mar valami. Tok jo, ma mar a halozati webkamerat is beuzemelte, amin keresztul anyukam es a tesom szemmel tarthatjak a gyerekszobat. Persze most meg nem nagyon tortenik benne semmi. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


De jó!!
Ez kedves ötlet!
Akkor szerecséd van hogy ilyen jól telnek az utolsó napok!!!Remélem a szülést is hasonló könnyedséggel veszed majd!Pik pak kinn lesz az a baba!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Olyan csodás idő va ma is, süt a nap!
Voltunk tegnap dokinál kaptunk szemcseppet, remélem használni fog.
Amúgy köszönjük a dícséreteket!
Tegnap óta szopizza az ujját, de nem a hüvelyket, hanem a mutató ujját. Olyan kis édi.

Sajnos viszont tejcsim egyre kevesebb, hiába szedem a tejserkentő kapszulát is. Még ugyan nem kell pótolni, de most már mind a ket cicim kell az etetéshez, eddig elég volt egy is. Remélem még beindulhat!

Hajni,
Nagyon szép a gyerekszoba és a kép is aranyos rólad. Szép nagy hasad lett a végére! Próbálj még minél többet pihenni!

Szép napot mindenkinek!

Kép
eperke25
 
 


Eperke!
Homeóssal nem próbálkozol tejserkentéshez?
Nekem 2 dolgot ajánottak.Az egyik a RICINUS COMMUNIS 5CH,a másik URTCA URENS 5CH.Remélem jól írtam e a nevüket :oops:
De Panny a nagy homeós ha jól emlékszem!

annus11
 
 


Eperke: én is így vagyok ezzel, de szerencsére most már egy ideje sikerül pótlás nélkül vagy csak nagyon kevés pótlással megúsznunk a dolgot. Mondjuk én mindig 2 mellből etetek, sokszor egy etetésnél többször is kell váltogassam de ha tudok, fejek is.

Az Urtica szerintem is jó, én ittam mellette napi 4 csésze Laktoherb teát is, és rántott leves és alkoholmentes sör alkalmanként. Ez is bevált, de az urticát csak addig szedd, míg be nem indul a tejed, aztán hagyd abba és ha megint kell, akkor szedd újra. Sok helyen azt javasolják, hogy 7 nap után legyen legalább 2 nap kihagyás - én így csinálom.
A MoreMilket is kipróbáltam, az is bevált, de nekem ez sem volt tartós siker és ez drága is, így maradtam az urticánál.

Persze mellette annyiszor és annyit szoptatom Olivért, amennyiszer csak akarja így csak este kellett maximum pótlás. Volt olyan napunk is, amikor óránként kért. Emellett persze du mindig pihenek egy kicsit és az esti szoptatás előtt elmegyek fürödni és ilyenkor jól átmasszírozom a melleimet.

Kép
wruska
 
 


Na gyors jelentés!
Iza már 1,1-1,2 kiló kb.Minden oké,szépen növöget!3 hét múlva uh a kórházban!27én védőnő.
Cukros érték jó lett,így nincs diéta!!! :lol:

annus11
 
 


A napokban nem ment ez az oldal nekem...így csak most jelentkezem!

Eperke! Petra gyönyörű baba lett (eddig is az volt :) ) !

Látom a tejcivel foglalkozto, én is... egyelőre dől belőlem, de mintha kezdene kicsit beállni, azért fejegetnem kell még. A lényeg tudok szopiztatni! Nekem a laktoherb indította be igazán, de most nem merem inni.

Annus!
Látom szépen fejlődik a babád! Mindjárt itt lesz május! Nagyon szép a pocid!

A szülés történetem amit vártok:

Átlagosnak mondható, azt hiszem semmi extra nincs benne...szerencsére.

Amikor az utolsó pocakos képet tettem fel ide nektek, nem gondoltam, hogy valóban ez lesz az utolsó!!! Még aznap beindult a babó...
Apás/mamás szülés volt. Este amikor lefeküdtem a nagyfiammal (mert a párom pont éjszakás volt és kb Szolnokon járhatott....) már voltak jósló fájások, aminek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, mert előző éjszaka is így voltam.És! Még lett volna egy hetem! Hajnali 3/4 2-kor aztán elfolyt a magzatvíz és mindjárt utána 2 perces fájással kezdtem. Édes kisfiam (azaz most már nagyfiam) mérte a fájásaim közti időt!!! Irány a kórház , ahol a vizsgálatok után megérkezett a dokim és közölte 1,5 óra és a karomba lesz!!! De a baba feje nem tudott beilleszkedni így csak 7:10-kor bújt ki, így lett végül apás szülés, mert a párom a végére ért oda! Addig az anyukám maszírozott a szülőszobán. Tulajdonképpen 4,5 órára sikeredett így , míg az előző szülésem 1óra 50 perc alatt lezajlott. Hősiesen bírtam, bár voltak erős fájdalmaim, természetesen MEGÉRTE!!!!
Most már 2 gyermekes szülők vagyunk!!!

Álmos nagyon jó baba! Eszik, alszik...és csendes hüppögéssel jelzi a kakit és az éhséget! :) Bátyus pedig imádja!!!!

Az éjszakáim, sem olyan vészesek, mint előzőleg...kb 2* kel fel, inkább a visszaalvás nehezebb. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul.


Íme egy kép róla:
Kép Husi baba 1 hetes
merszi
 
 


Jaj Merszi csodaszép a husibabád :lol: Igazi pasi, olyan kis zabálnivaló :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Merszi!
Álmos baba tényleg husi! Szolizott is, hogy ilyen szép színe van? Olyan megdöbbentő, hogy ilyenkor még így elvesznek a szopipárnán, aztán meg hamarosan érettségizni fognak....

tücsökbogár
 
 


Jajjjjj, majd elfelejtettem eldicsekedni, hogy kibújt az első fogacskája Csabinak. Lehet, hogy hamarosan meglesz a második is, mert ott is nagyon fehéredik az ínye. Szóval beléptünk a fogacskás nagyfiúk táborába. Olyan büszke vagyok rá!!!!

tücsökbogár
 
 


Merszi,

Gyönyörű a babócád. Örülök, hogy van elég tejcsid is.
Még egyszer gratulálok!

Annus, Wruska,
Irtátok ezt a homeós bogyót. Szerintetek lehet szedni a homeósat a tejserkentő kapszula mellett? Meg még iszom a laktoherb teát is. Vagy ez így már sok?

Annus,
Hgoy repül az idő. Már 28 hét. Szépen növöget teényleg, nem sokára ti következtek.

Hajni,
Remélem te pedig már babázol, azért nem jelentkezel.

Tücsökbogár,
Gratula a fogacskákhoz! Nagyon megszenvedett érte?

Kép
eperke25
 
 


Tücsi!

Csabinak gratula a fogakhoz!!!Most mrá igazi nagyfiú!

Merszi!
Ez tényleg egy viszonylag könnyű szülés volt!Én is megelégednék ennyivel!És gyönyörű a baba!!!!

Eperke!
Fogalmam nincs,mivel még nem szedtem ilyet.Az bizti h be kell tartani a homeós bogyók szedésénél az előírásokat.Szerintem Pannyt kéne megkérdezni...írj neki privit!Háhta olvassa :wink:

annus11
 
 


Köszönöm a dicséreteket a babám nevében :lol:

Tücsi!
Garatula a fogacskához! először azt hittük Álmos baba foggal született, mert olyan fehér ott az ínye...de még csak később bújon ki.
Tényleg szép a bőre, mintha napozott volna. Végülis 4 hónaposan a tengerparton voltam vele... :wink: A védőnő is azt kérdezte mindig a hasam láttán, hogy szolizok? Isten ments!!! Soha nem tenném mert féltettem volna husikát! DE! Az anyósom is azt szokta mondani: Álmos bőre olyan barna mint a hasam színe! Itt még látszik a nyári színem :lol:

Igen! hihetetlen, hogy elférnek a szopipárnában! Ki hitte volna :roll:

Hajninak drukk! Talán már tényleg Ő is babázik!?
merszi
 
 


Sziasztok!

Merszi!
Husi baba nagyon édes! Gratula a szerintem gyors szüléshez.

Tücsök!
Akkor innetől beléptél te is a nemalvók táborába? Üdv közöttünk!

Mi tegnap voltunk 1 évesek, pedighát tényleg csak most született!

Ja és ma óta egyedül felmászik az ülőgarnitúrára (a baj az, hogy lejönni sokszor még fejjel előre akar, így egy pillanatra sem lehet egyedülhagyni.)

Dobok pár képet!
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

Boldog szülinapot a kicsifiadnak! Akármilyen képet raksz fel róla, szerintem mind megállná a helyét egy babamagazinba! Annyira édes!
merszi
 
 


Eperke: ne keverd - legalábbis szerintem. A tea és a bogyó vagy tea és kapszula mehet együtt, de a kétféle bogyó szerintem nem biztos hogy jó.

Merszi: még mindig gyönyörű ez a kispasi és hát a neve is nagyon tetszik. Tényleg nagyon ügyesek voltatok. Szerintem Álmos megvárta apát, csak azért maradt bent tovább :wink:

Vera: Márk már 1 éves, atyaég, hogy repül az idő :shock:

Hajni: már babázol?

Annus: ma gondoltam rád, mert már nagyon vágyom a tavaszt és eszembe jutott, hogy a te kisasszonyod lesz a tavasz első babája. Csak nehogy megkukacosodjon addig :wink:

Kép
wruska
 
 


Vera!

Boldog 1. szülinapot Márknak!!!Nagyon repül az idő!!!!

Wruska!
Szerintem már nem fog kukacosodni!Már én is egyértelműen láttam h lány :wink:

Most komolyan!Hajni után én jövök??? :shock:

annus11
 
 


Vera - nagyon sok boldog szuletesnapot Marknak!!! Meg mindig egy tunemeny ez a gyerek. Hihetetlen, hogy mar egy eves! :lol:

Merszi - nagyon tetszett a szulestorteneted, egy ilyennel en is kiegyeznek, de gyanitom, hogy nem leszek ilyen szerencses. Ez a gyerek nem akar kibujni. :roll: Ugy latszik tul jol erzi magat bent.

Annus - nagyon szepen novoget Iza es a pocid is, csak igy tobabb. :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajrá Hajni!!!

Olvastam (a másik topicban), hogy a magzatvized már csorog... csak a fájások nem jönnek... most már te sem úszhatod meg!!!

Megy a drukkkkkk!!!!!!
merszi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Hajni!
Mostanra akkor biztos megszülethetett a pici! Gratulálok hozzá, sok boldogságot kívánok nektek és pesze sok tejcsit is!!!!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Bocs h rég nem voltam :oops: ..Olika leköti eléggé az időmet..jön-megy pakol ezerrel...fogni kell a kezét és úgy akar járkálni a lakásban naphosszat:)
Közben készülünk Márkkal a sulira..most van a suliválasztás...néptánc fellépse is volt..Krizsike továbbra is tipikus középső:)..szal nem uantkozom..ja és mellette eljárok tornázni heti2x,futni is...
Olika bronchitise is elő-elő jön..épp hétfőn megyek vele a Pullmonológiára..kedden bőrgyógyászat Krizsivel,péntek ortopédia Márkkal...zajlik az élet egy 3 gyerekes családban:):):)

Először is Merszinek Gratulálok!!!

Hajni valszeg már babázik..de izgi :wink:


Eperke!

Perta nagyon édes!!

Wruska!

Kis druszánk továbbra is csúcs pasi!!A haja... :)

Vera!

Márknak Boldog Egy éves Szülinapot!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Vera! Így utólag is nagyon sok boldogságot kívánok a már nem is olyan pici Márknak!

Szerencsére én most is alszom éjjel. Majdnem szégyenlem is magam, hogy ekkora mákom van. Bár sokkal nyűgösebb Csabi, de este kilenckor kidől a Drága és reggel fél hét - hétig alszik. Bár az elmúlt két éjszaka álmába felsírt, de nem ébredt fel. Napközben azért többször is eltörik a mécses, furcsa, mert már majdnem elfelejtettem, hogy milyen hangosan tud sírni.

Hajni!
Nagyon kíváncsian várjuk a híreket!

tücsökbogár
 
 


tücsi!

Tényleg mákod van az alvással! mi azért fel-fel kelünk éjszaka...igaz még csak pár napoak vagyunk :wink:
Álmos az előző napokban akár 4,5 órát is képes volt aludni nappal.Tegnap nagyon nyügi volt, a pocijára gyanakszom! És az a gyanúm, hogy a lactoherb tea okozta amit ittam. Nem is tudom miért iszom, hiszen van tejem, talán megnyugvásul.Moast próba képen beszüntetem és letesztelem Álmos hasát, okoz e még neki valami hasfájást. Most éppen békésen alszik, vagy 2 órája!!! Ma még nem is ittam a teából! Talán ez volt a gond, de majd az idő eldönti!

Hajni??!! Ugye már tényleg babázol????
merszi
 
 


Ma átaludta az éjszakát - ami rólam nem mondható el. Este 9kor már aludt és csak reggel 6kor kelt fel. Ezzel szemben én fent voltam 2 órakor, 3 órakor és 5 órakor (aztán már nem feküdtem le). Mindhárom alkalommal arra ébredtem, hogy tocsogok a tejben, úgyhogy nekiálltam fejni is.

Ja és ezeket nem tudtam nem megosztani veletek:

ilyen nálunk egy nagyon komoly szunyókálás:-)

Kép

És az esti altatás - eredetileg büfiztetésnek indul, de aztán egy percen belül ez lesz belőle:

Kép

És hát így figyel az én kisfiam énrám :lol:

Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Olivér egy tündérbogár!

Merszi!
Igazán rendes kispasid van! Azért Csabinak a kezdetekkor nem ment ilyen jól az alvás. Neki hat hetesen jött meg a kedve az éjszakai alváshoz - amikor abbahagytam a féloldalt-háton fekvés erőltetését. Azóta is hason alszik. Bár most már vissza tud fordulni hasról, úgyhogy a napközbeni alvások egy kicsit nehezebbek, mert hiába álmos, háton nem alszik el, vissza meg nem mindig fordul, mert ugyebár háton jobban lehet játszani.

Hát lehet, hogy elkiabáltam a könnyű fogzást. Az elsőnél alig nyügizett egy kicsit, ma bezzeg szinte egész délelőtt keservesen sírt. Próbálkoztam a dentinox oldattal, aminek annyi eredménye volt, hogy ínyen keresztül már jól éreztem a második fogacskát, viszont szerintem az oldatot egyből lenyalogatta az ujjamról is, meg az ínyéről is. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogyan lehet biztosabban célba juttatni a dentinox oldatot?

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár!
Mi dentinox gélt használunk pont ezért, de ez sem segít sokszor, így énmár rutinos Nurofen szirup adó vagyok.

Merszi!
Úgy tudom a laktoherb bizony tényleg okozhat egyes babáknál pocifájást.

Wruska!
Olika tündéri a képeken!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Megint nem jártam itt ezer éve...

Egy oldalt visszalapoztam, és gyönyörű babákat láttam!!

Először is Merszi: Gratulálok neked, nagggyon édes a kisbabád! Örülök neki, hogy jól vagytok! Sok-sok tejcit és még több boldogságot kívánok nektek!! (a pocakod meg nagyon szép pocak volt!!)

Wruska, Eperke a ti babáitok is nagyon szépek.

Wruska, komoly a sérója a kisfiadnak nagyon. Az alvós képen a legédesebb! Jól nagyok vagytok már ti is, szalad az idő.
Alakult a szopizás? vagy esetleg táiszerrel eteted Olivért?
Vera, a te fiad még mindig a topon van nálam! Egyre szebb, ahogy nől... Sajnálom a fogacskát, remélem semmi komoly baj nem lesz belőle.


Hajni, te aztán jól kihúzod. Nem igen akar az a gyerkőc kibújni erre a világra. De azért most már gondolom te szívesen túl lennél a szülésen.


Röviden rólunk: mi is nagyon jól vagyunk.. Dani már 5 hónapos nagylegény. Hatalmas szemekkel érdeklődve szemléli a világot. Már 1 hónapja forog oda-vissza, bár szerintem tudatosan csak 2-3 hete csinálja. 6,5 kg (3560-al született, így ha nem is dupláztunk még, de szép súlyunk van).

Még szopizunk, bár én az ízek szoktatása miatt már 4 hónapos kora óta adok neki gyümölcsöt. Alma, őszibarack (ez bébidesszert formájában), babán. Imádja. Már régóta cuppogott, meg nyalta a száját, ha velünk volt az asztalnál evések alkalmával. Így örült, hogy ő is kap végre valamit :lol:

Feküdni nem igen szeret, általában ülne, meg most már kifeszíti magát, és náha még leültetni sem hagyja magát..
Hiper-mozgékony, felköthetem vele a gatyámat :lol: :lol:

A fotókon szinte mindenhol komoly képet vág, pedig nagyon nevetős, jókedély kiscsávó. Csak a fényképezőt nem szereti igazán..és arra mindig komolyan bámul.
Azért csatolok mosolygósra sikerült képet is..
Puszi mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép

Rönééé



Kép
röné
 
 


jaj ennyi édes pasit!!!!Nagyon jók a képek!!!!


Hajniról tud már vki vmit????Megnézem hátha írt a másik topicba....

annus11
 
 


Tényleg édesek ezek a kis pasik!

Oli hajával milyen édes jólfésült most! :lol: a csajok oda lesznek érte!

Hajni engem is izgat!

Ma voltunk méreckedni, 3900gr vagyun és 1cm nőttünk! A sok éjszakai szopi hatása! Most éppen 3 órtája durmol!!! :wink:
merszi
 
 


Izának és Petrának, no meg Zsófikának van választéka, az tuti :lol:

Röné: csak szopizunk. :lol: Az urtica kúra és a Laktoherb segített és hát az idő múlásával Olivér és én is ügyesebbek lettünk. Meg elmaradt a stressz is mögöttünk és így azért könnyebb. A hónap végén a mérleget is leadjuk és elfelejtjük az aggódást, hogy mennyit is evett a gyerek...Ő tudja, nekünk csak rá kell hallgatnunk. Tápszerünk van egy dobozzal. Kiváltottuk, de érintetlen. Én lennék a legboldogabb, ha augusztusban odaadhatnám bátyáméknak biztonsági tartaléknak, mert ők meg akkorra várják a kis unokatesót.
Szóval A Gyermek szépen szopizik és szépen fejlődik, már 6400 gramm :wink:

Merszi: igazán szépen fejlődik a kis Álmos. Ügyesek vagytok. Könnyű visszarázódni a kisbabás létbe? Jó, hogy ilyen jó kis alvókája van. Igaz, mi sem panaszkodhatunk.

Alziza, Pumpóka, Ibm merre vagytok?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Annyira édes Olivér!!!

És annyira örülök neketek h ilyen ügyesen belerázódtatok a szopiba...érezni az írásaidon is h minden rendeben és nincs stressz és kiegyensúlyozott vagy :wink: Így utólag megmondom h sztem más már feladta volna és te kitartottál és elérted h csak szopi van!!

Röné!

Látszik milyen huncut ez a Dani fiú!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok Lányok!

Wruska,
Olivér tényleg nagyon édi, fantasztikus a sérója.
És már milyen nagy, és szépen fejlődik az tuti.

Merszi,
Örülök, ohgy ilyen jó gyermek, és már megindult a növekedés útján.

Képzeljétek, tegnap lemértem Petrát. már 63 cm hosszú, a tiszta súlya 4900. Úgy néz ki, hogy ő inkább hosszabb lesz, mint szélesebb. De én el sem hiszem már hogy ilyen hosszú. Azt hittem örökre 53 cm marad :lol:
Még mindig jó az alvókája. Tegnap este tizkor aludt el és ma reggel 7-kor kelt.
Tejcsi most úgy néz ki van. Bár nem tudom meddig. Most elfogyott a kapszula, szerintem még csinálok egy homeós kúrát.

Hajniról tudtok valamit?

Kép
eperke25
 
 


Megnéztem Hajnit a másik topikban és ezt találtam:

3940g-al megszületett Andrew Fletcher Goodwin.

Hogy mikor az számomra nem derült ki. De jól vannak mind ketten!

Gartula Hajninak!

Kép
eperke25
 
 


Hajninak nagy nagy gratula!!!!Várjuk a beszámolót és a képeket!
Jó egészséget mamának és babának egyaránt!!!

annus11
 
 


Hajni, nagyon gratulálok! Hát kisfiú lett lol: Ajjaj, újabb konkurencia...:wink:

Panni: Remélem, már így is marad. Szerencsém, hogy nem eszik ám sokat (650 ml-t egy nap). Kevéssel is beéri, mégis szépen gyarapodik és végre nem kell gondolkoznom rajta, hogy jól lakott e, mert elég egyértelműen jelzi. Azért már ez is megnyugtató. Ráadásul már csak 10-15 perc, hacsak nem kell neki anya egy kicsit, mert akkor tovább cicizünk :lol:
A homeós kúrát nem hagyom abba, mert örökké nem lesz elég neki ez az adag. Egyébként azt olvastam, hogy 3 hónaposan lesz egy növekedési ugrás, ami az étvágyán is meglátszik a gyerekeknek, ez mennyire igaz? Azért remélem, ezen az akadályon is átlendülünk. Mindenesetre most fejek, nehogy tej nélkül maradjunk :wink:

Olikáról nincsenek új fotóid? Mi volt a pulmanológián? Hogy sikerült Márk táncfellépése? Azért nem semmi energiád van, hogy mág sportra is jut időd - erőd.

Annus: mentek majd még 4d-sre? Nem is mondtad, hogy mennyit mocorog Izabell. Apa is évezi már a rugdosást? Milyenek az éjszakáid? Frontokat megérzitek? Közérzeted milyen?

Eperke: igazi manöken alkat lesz Petra és szépen cseperedik ő is. Fotókat kérünk :P

Másik kérdés anyukák felé:Inkább közvélemény kutatás: mikor és hogyan kezdtétek a hozzátáplálást? Vagy hogyan tervezitek?

Kép
wruska
 
 


Merszi, Hajni :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula!!! Sok-sok tejcsit kívánok!!
Merszi, a babád simán elmenne Anne Geddes képei között!!!

Wruska :lol: új frizu van???, ez már komoly nagyfiús!!

Annus, Te jössz!! :wink: tényleg!! HÁny hetesen derült ki, hogy kiscsaj??? Dolgozol még?

mi csak március 9-én megyünk legközelebb... :roll:
én sajna nyomom az igát máj. végéig, de legalább zajlik az élet. Talán meg is pistulnék itthon... :shock:

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Hajninak gratulálok!

Wruska!
Mi négy és fél hónaposan kezdtük el a gyümölcsöt. Viszont úgy tudom, hogy a csak anyatejes babáknál meg szokták várni a hat hónapos kort, mivel addig egyértelműen az a legjobb a babáknak.

tücsökbogár
 
 


Huuu,akkor tényleg én következem :shock: Olyan nehéz ezt elhinnem :oops:

Én nem dolgozom,szerencsére 8) 25.héten derült ki h lányzó!
Iza sokat mocorog,már régóta csinálja.Mostanában amit leművel az néha elég fájdalmas :lol: Apukája minden nap behallgatózik,élvezi ahogy belérug :lol:
Éjszakák változatosak.Most pár napja tudok aludni,de van h 1-2 napig nem megy...
Frontokat nagyon érzem..amúgy is frontérzékeny vagyok,de a kisasszony is!Melegfrontnál azt vettem észre hogy a hólyagomra húzódott,hidegfrotnál meg pörög ezerrel....Jó kis áprilisunk lesz :roll:
Köv 4Dre nem tom h megyünk e...akarok is meg nem is...ha nem lesz különösebb fellángolásom ezügyben akkor nem megyünk!Apukája is mondta h legyen meglepi h kire hasonlít :wink:

Tehát megvagyunk,jólvagyunk.Vannak rosszabb napok(nem kapok levegőt és társai)de egyenlőre ezek a ritkábbak :wink:

annus11
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek, nekem nagyon jól indult :lol: Elfelejtett megjönni a menzim hétfőn és ma reggel csináltam egy tesztet, amin bizony két csík lett, szóval úgy néz ki hogy beköltözött a kiscsiga a pocimba :lol: Beszéltem a dokival, szedem az utrót és jövő hét szerdán megyek hozzá. Remélem most minden rendben lesz. Egyébként hihetetlen, hogy pont most sikerült, influenzás voltam a pé után és nagyon kivoltam. Utána már nem is voltunk együtt a férjemmel. Azért is mentem el a mult héten a dokihoz, mert nem hittem hogy terhes vagyok és hogy beszéljük meg a továbbiakat. Jól megvizsgálat, barnáztam is rendesen, akkor voltam a 23. napon, de azóta nem barnázok. Nem tudom mennyire használt ez a vizsgálat :shock: de hát nem is reméltem hogy sikeres lesz ez a hónap. Remélem a két csík nem tűnik el a tesztről :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!!!

Gratula!!!!
Na ugye hogy sikerül!!!!Annyira örülök!!!!!Tessék pozitívnak lenni!!!!

annus11
 
 


Próbálok Annus, próbálok, de nem annyira akarom még beleélni magam, de nagyon nehéz :lol: A férjem megkérdezte ma reggel, hogy akkor holnap nem kell vizsgálatra mennie?! Inkább vesz egy babakocsit helyette :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Az tuti h ilyenkor az ember nehezen éli bele magát,mert talán ha baj van akkor könnyebb feldolgozni...szerintem ez nem így van!
Annak a babának biztatósra van szüksége!Ha te nem bízol benne akkor ki fog?Szegény magára van utalva odabenn :lol:

annus11
 
 


Csige: nagyon örülök a hírnek. Biztos minden rendben lesz ezúttal. Jó kezekben vagy. Kívánom, hogy szép, problémamentes terhességed legyen és az egészséges kisbabátok vihessétek haza a kórházból.

Mikor mész a dokihoz, megerősíteni a tesztet?

Kép
wruska
 
 


Köszönöm lányok. Azt mondta a doki, hogy most még nem érdemes elmenni, így megbeszéltük hogy jövő hét szerdán kell mennem hozzá. Most szedem az utrót, 3*1-et és nem sztresszelek. Hát bízom benne, hogy szerencsésebb leszek mint a nyáron és próbálok nem aggódni, de tudjátok, hogy nem könnyű. Remélem novemberben egy igazi kis hajasbabával ajándékoz meg a sors :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Ki is vettem a vonalzómat, fő a pozitív gondolkodás igaz Annus :lol:
csige-bige
 
 


Csige!

Először is neked írok, hogy drukkolok nagyon és juhejjj 2 csík!!! :wink:


Hajninak!
Én is nagyon gratulálok a bébihez! Ismét a fiúk tábora erősödött!!! :wink: csak nehogy összevesszenek a csajokon! :wink:

Eperke!
Petra baba tényleg nagyot nőtt! A súlya is szép és hát lány! Bizti vigyáz az alakjára, modell alkatot növeszt (karcsú és magas :lol: ).

Annus!

Hajni után most már tényleg te következel!!!!

Wruska!

Már etetnéd kanállal ugye? :) Én kilógok a sorból, mert a nagyfiam későn lett hozzátáplálva. A 6 hónapot kivártam és kb 7 hónaposan megkóstoltuk a gyümit amitől sírva fakadt és rámköpte...így én csak 9 hónaposan kezdtem el a gyümit, mert akkor már egyedül járt és gondoltam, most már aztán kell az erőnlét. De a fő kaja így is sokáig az anyatej maradt. Szopott evés előtt és evés után is és tulajdonképpen folyton... :oops:
Most is 1-1,5 óránként akar szopni éjjel :roll: nappal viszont jókat szundít! Persze gyorsan én is alszom ilyenkor, mivel este nem lehet. Most is húzza a lóbőrt! 11:30óta egyszer volt fent és azóta is szundít, pedig közben csípő vizsgálaton is voltunk... :roll:

Madran!
Köszönöm a baba bókot! Kicsit később már én csodálhatom a te babád!!!
merszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: