Sziasztok!
Először is
Hajni-nak szeretnék gratulálok nektek és minden jót kívánok
Tegnap este baromi későn értünk haza, így már nem volt erőm gép elé ülni. A vizsgálatról is elkéstünk (ki a fene gondolta volna, h egyáltalán sehol nem túrják a havat

), meg hazafelé is nagyon óvatosan jöttünk, mintha tojásokon lépkednénk.
Hát sok túl jó hírem nincs. Mondjuk rossz sem, ami persze nagyon jó. A helyzet az, h nálunk semmi, de semmi nem történik az égvilágon. Marcibogár olyan jól érzi magát odabent (

), h mondta is a doki félig viccesen vizsgálat közben, h "hááát. nem úgy néz ki, mintha ki agarna ugrani mostanság". Mondjuk én annak is örülnék, ha nem ugrana, hanem csak lazán kicsúszna

de annak sincs jele. Odabent jól eltornázik, eszik, alszik. Velem is minden rendben, vizelet, vérnyomás stb. Befeküdnöm nem kell, nincs miért. Legközelebb csüt. NST és onnan minden másnap. Amire igazából az anyagiak miatt vok most már rettenetesen ráparázva, mert az ugyebár minden másnap üzemanyag + a vizsg. díja.
Súlyra sem igazán gyarapodtunk

még a 2700 g-ot sem éri el a becsült súly (ahhoz képest h holnap töltöm a 40. hetet, ez igen érdekes). Ez azt jelenti, h 2 hét alatt csak 170 g-ot gyarapodott a baba. Számomra teljesen hihetetlen!!!
Hazafelé pityeregtem a kocsiban kicsit ezek miatt. De aztán az éjszakai nagy mászkálások közepette elkezdtem átalakítani a gondolataimat:
1. Jó az nekem, h nem kell egy óriás babát megszülnöm
2. Nagyon jó az nekünk, h teljesen egészségesek vagyunk és nem kell kh-ban feküdni, helyette itthon, henyélhetek v dolgozhatok, mikor milyen kedvem van, és nem khi koszton kell élnem, hanem finom itthoni ízeken
3. Örökre úgysem maradhat bent Marcibogár, előbb-utóbb (inkább utóbb

), de ki fog bújni és akkor már minden nagyon szép és jó lesz!
4. Talán kihúzza az együtt szülési tilalom végéig (mert h tényleg nem jöhet be senki a szülőszobára, max. a folyosóra, tegnap én is rákérdeztem a dokinál és elég egyértelműen rámutatott, h nagyon gyorsan felejtsem is el. Próbáltam viccelni, h akkor még kihúzzuk egy darabig, mire visszavágott, h "márciusig nem fog sikerülni). Én azért a reményt nem engedem el!!! Főleg h most ilyen hidegek jönnek, talán megölik a vírusokat, bacikat!
Egyébként onnéttól, h leszálltam a vizsg asztalról, igen csini mensis görcsöket érek, de nem csak néha, hanem folyamatosan. Egész éjszaka is éreztem, és most is. Kíváncsi vok ez mi lehet vajh? De semmi más. Nincs vérzés, barázgatás, folyás v. bármi kellemetlen dolog. Csak az enyhe, de folyamatos görcs.
Iricc - nekem egyelőre nagyon tetszik a könyv, remélem, h jól fogom tudni használni, főleg a napirend kialakításában, ez nekem a bevállalt távmunka miatt, nagyon-nagyon fontos lesz!
Erika - bocs! Nem akartam beszólni a vonalzóval! Ne haragudj rám! Marci miatt néha idióta vok! De egyébként nagyon tetszik az új vonalzód! És még vmi! Ha kislányom lett volna, Zsófiának hívják. A nővéreméknek ha kislányuk lesz Lilinek fogják hívni

Nagyon szép a kislányod neve! Ugye tudod h, Zsófia mit jelent és csodaszép görög név?!!! Remélem, ha lesz második babánk, kislány lesz és akkor lesz nekem is egy Zsófiám! Na persze, most első Marci!
Julcsi - valóban izgatott vok már, ami bizonyára nem csoda így a terminus vége előtt 1 nappal

a suttogóval kapcsolatban, én igyekszem azon lenni, h mielőbb elkezdjem ezt a módszert, hiszen mielőbb beáll a napirend, annál jobb mindenkinek. Persze, lehet nem fog sikerülni ám. Ez csak egy terv egyelőre. Nagyon szeretném! Remélem, kicsit hasonlítani fog rám is természetben ez a bébi, és akkor nem lesz vele nagy gondom. Onnantól h anyukám hazavitt a khból ettem és aludtam és mindezt 4 óránként. Úgy járkált be hozzám, megnézni h élek-e még, mert már ennem kellene. Nővérem után nagyon komoly áldás voltam, mert ő aztán nem aludt egy percet sem, sőőőőt!

Első unoka lévén, járt neki a kényeztetés, és h mindenkit "ugráltathat" kénye-kedvére, és ezt a családban mindenki meg is tette nagy-nagy örömmel, mert imádták őt

Anya örült neki
Amy - ez a kép oltári jó! Nagyon tündéri!