Na,sziasztok,itt vagyok!
Nostawen nekem is többször eszembe jutott,hogy hol lehet?Várom a beszámolót!
A.m!
Hú ez nagyon misztukusnak hangzik,de tetszik! Asszem beruházok rá! Kiváncsi vagyok a történetre!
Monee!
Fogeltüntetés
Na,akkor oltás: (csak azért vagyok ennyire képben mert a mi nagyon fantasztikus doktor nénink infectológus is és mindent elmagyaráz ezen a téren is) Menjugate: oltássorozat,ha csecsemőkorban akarod beadatni,így 3 oltást kap a baba,darabonként talán 8.000.- körül van(Szeder tudja,talán,ha már kiváltotta,én jövő héten kérek receptet)
Akkor érdemes beadatni,ha a baba közvetlen környezetében iskolás-óvodás gyerkőc van,aki hazahozhatja neki a fertőzést vagy bárhol összeszedheti gyerekektől. Nálunk ugye van egy ovis,ősztől már Lehel is megy,ráadásul nálunk az oviban volt is már ilyen fertőzéssel kisgyerek...szóval nálunk 3 oltás lesz. Ha viszont 1 éves kor után adatod be, de még az 1 éves szülinap előtt írja fel a doki és váltod ki,akkor sokkal nagyobb rá a támogatás,ráadásul 1 éves kor után 1 oltás is elég a babának! Szóval,ha nincs reális esély a fertőzésre,akkor felesleges 3x megszúratni a babát.
Bárányhimlő elleni oltás:ha azt akarod,hogy egész életen át tartó védettséget szerezzen ellene Ákos,ne oltasd be 2 éves kora előtt! Ugyanis még nem elég fejlett az immunrendszere ahhoz,hogy a túl korán megkapott védőoltás feltétlenül tartósan védje,így,ha fokozott a fertőződés veszélye,be lehet oltatni 9 hónaposan,de egyébként ráér,mielőtt közösségbe kerül,a mi gy.orvosunk a 2 éves kort javasolja,Berci is így kapta meg ősszel.
Remélem követhető volt,kicsit csapongok ma!
Bejci!
Na,örülök,hogy jó gyógytornászt találtatok! Biztos jó lesz Biusnak!
A babakocsi-ügyet meg pozitívan fogom fel,mert egyrészt nagyon tetszik,másrészt meg hihetetlen jófej volt a nő!
Szeder!
Nem jött ám össze délután! Mire kiteregettem,meg felmostam mindkét szintet,addigra épp felébredt mindenki! Általában én is este csinálom,berakok egy jó hosszú DVD-t és vasalás közben még mozizok is!

Múlt héten így néztem végig a Sissi mindhárom részét,most az Anne jön,aztán meg az Abigél! Így legalább tuti nem alszom e a film alatt!
Ja,alvás:tegnap éjjel sikerült 8 órát aludnom! Nem tudom,mikor volt ilyen utoljára!
Starlark!
Na,akkor szopogass még Propoliszt is,hátha...
És akkor a képek (ritkán rakok fel,de akkor meg sokat,bocsi,de annyi mindent megmutatnék Nektek):

Jó a kedvem...

Komolyan nézek

Ez a könyv rólam szól!