A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nincs semmi baj, csak az hogy Digi tévénk van. Ha esik, ha fúj, ha hó hull, ha fagy, akkor elmegy az adás,nincs vétel. :evil: Első éven nem volt gondunk,azóta meg állandóan.

Kép
flóra 11

:lol: :lol: :lol: :lol: Benó,én hangosan nevettem magamon, hogy miket írok. :lol: :lol: :lol: Közben hallottam, hogy a szomszédban az ex épp ment valahová. Ha meghallotta, hogy én itt vihorászok,ki tudja mit gondol. Bár nem lát át a falon, nem tudja,hogy egyedül vagyok és magamnak röhögök. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tök buta vagyok ehhez a varráshoz. Nem bírom sose eltalálni, hogy merről kell beledugni a tűt, alulról vagy felülről, hogy jól nézzen ki. :x Már 2x visszabontottam. De nem adom fel! :lol:

KépKép
benó

Na, már megint jó laptető lett. :lol:

Helló Tancsu!

Kép
flóra 11

Nem is vagy egyedül, itt vagyunk mi is. :lol:

KépKép
benó

Csináld mindig egy oldalról és akkor nem téveszted el. :wink: Ha pelenkaöltéssel varrsz,azt mindig alulról kell.

Kép
flóra 11

Leragadtam előző oldalon....:)

Inas nem akar visszaaludni,pedig álmos még...:(

Közben elraktam előző adag ruhát....

Komolyan mondom,mosok,pakolok,vasalok,mosok,pakolok,vasalok,mosok.....stb....tiszta mókuskerék.... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,én is ezt csinálom,hidd el.Pedig itt nincs kicsi gyerek, de van három nagy,sőt abból már kettő felnőtt, már csak egy gyerek. Plussz a F. Tehát ha levetnek csak fejenként egy nadrágot, már tele a mosógépem,mert ugye ezek a nadrágok nem baba méretűek, sajnos.
Én is ma már beszedtem a tegnap kiteregetett ruhát, hogy bent száradjon tovább.

Kép
flóra 11

Mint valami veszett egér rohangálok a háló, a gép és a konyha között....:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Magdianyus még látom nem kelt fel...:)

Hallottátok hogy kilép a sorozatból????? :shock: :shock: :shock:

Tök unalmas lesz nélküle...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Fúj, a vasalás az gáz. A mosás még elmegy szódával. :lol:
Kösz, elvileg azzal a pelenkaöltéssel csinálom, de a fene se ismerne rá, pedig olyan könnyűnek tűnt, mikor a mami megmutatta.

KépKép
benó

És ma is kellene mosnom, csak nem tudom egyelőre hová teregessek. Kint tegnapóta megállás nélkül havazik. Mondjuk nekem loggiám van,nem erkély,tehát oldala, teteje zárt, csak az eleje nyitott. Oda teregetek télen is. Csak most pont az eleje felől hordja a havat. :?

Kép
flóra 11

Pedig azt hiszem vasalásban lesz bőven részed két picúr mellett.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem is loggiám van,csak nekem elől sem nyitott,az alja tömör fal,felette meg ablak van eépitve,mert nagyon alacsonyan van,alatta közvetlen a járda,bármit kilophatnának onnan....meg most már redőny is van,az is véd...:)

Ja és tele van pakolva,a száritó már ki sem férne...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, az könnyű is. Múltkor az osztályomnak is megmutattam, Mikulás csizmákat varrtunk így. Néhánynak nem ment, de volt pár, aki ügyesen megvarrta. Vagyis mindenki megvarrta, néhányan többet is,csak volt aki szebben, volt aki kevésbé. Na ők harmadikosok. :lol:

Kép
flóra 11

A Márti akar kilépni innen? :shock: :shock: :shock: :shock: Ugye, nem? :wink: :lol: A sorozatbelit én nem ismerem. :wink:

KépKép
benó

Kösz, most megnyugtattál, Ildó. :lol: :lol:

KépKép
benó

Nyugi a mi Magdianyusunk nem megy sehova...max szülni.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem hat kötél van kihúzva faltól falig. Csináltattam hozzá tartót is. így a ruhák lógnak,alattuk meg nyugisan elfér még a szárító is. :wink:

Kép
flóra 11

Én nem fogok vasalni, csak ha nagyon-nagyon muszáj. :oops: :oops: A tesóm sose vasalt.

KépKép
benó

Ez túl pici lett.

A tesóm sose vasalt. Gyerekcumókat.

KépKép
benó

Gondoltam, hogy jót tesz a lelkednek. :lol: :oops: :lol:

Kép
flóra 11

Nem baj, legalább a gyerekek ügyesek, az is valami. Ez azt bizonyítja, hogy ügyesen meg tudod nekik tanítani. Látod, POZITÍVSÁG!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Inas elaludt,léptem reggelizni,mert lassan jönnek a tejért is....

Szép napot,később bekukk...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi, Tancsu! Ne vasalj túl sokat! :wink: :roll: :(

KépKép
benó

Azért még el tudtam olvasni az előzőt is.

Én meg mindent vasaltam. Sőt, akkoriban még textilpelusok voltak. Napi 60 db-ot mostam, vasaltam, mert azokat ki kellett vasalni. És kb.4 hónapos koráig vasaltam őket kétoldalról, aztán már csak egyről, később már összehajtogattam és csak azt a részét vasaltam,ami a bőréhez ér. Kb egy éves kora után már nem vasaltam a pelust. De a babacuccokat is vasaltam, eleinte bévülről,kívülről,aztán csak kívülről. Sokszor kivágtam a biztosítékot, mert egyszerre ment a mosógép, vasaló és a babának fűtöttem a szobát, mert nálunk akkoriban szarul fűtöttek.

Kép
flóra 11

Én sajnálni fogom, ha Magdi anyus nem lesz a sorozatban. Miért megy el? Én nem is hallottam róla. :shock:

Kép
flóra 11

Tancsu,további szép napot! :D

Kép
flóra 11

Tök jó lehetett. :? :shock:
Hozok én is valami ennit.

KépKép
benó

Minden fehér nálunk. Várj, csinálok fotót.

Kép
flóra 11

Sziasztok! Jó reggelt!

KépKép

KépKép
nadina01

Látom júniusra kapott időpontot Szilzi!!!De jó!!!Az már mindjárt itt van :D

KépKép

KépKép
nadina01

Az ablakból így néz ki most a táj. A kastély és a lakótelepünk.

Kép

Kép

Kép

Kép
flóra 11

És látni azért azt is rajta, hogy még mindig havazik.

Helló Edina! :D

Kép
flóra 11

Voltam tegnap orvosnál, semmi különös nem volt. Azt mondta ne aggódjak, hogy fáj még, mert ez nagy hasi műtétnek számít és 3 hónap a teljes belső gyógyulás :? Megnézte a szövettan eredményt és most már teljes bizonyossággal kijelentette, hogy tényleg embrió volt, amit kivettek, meg a petevezeték. (mintha ezt eddig nem tudtam volna :? ) Megvizsgált, hogy vannak -e összenövések, szerencsére nincsenek. És ennyi volt. Még ultrahanggal sem nézett meg....ja és kaptam valami kúpot, hogy vissza álljon a hüvelyi rend. Én azért több vizsgálatra számítottam, vagy valami nem tudom mire....

KépKép

KépKép
nadina01

Ildikó, de jó nálatok a kilátás! :D :D :D Milyen kastély az?

KépKép

KépKép
nadina01

Na, akkor gyógyulgatsz Te is. Ez jó. Az a pár hónap eltelik. Hiszen egy már le is ment belőle, nem?

Kép
flóra 11

Helló, Edina! :D
Na, mi volt tegnap, minden oké?

KépKép
benó

Eszterházy kastély. Csak sajna le van robbanva. Nincs aki rendbe tegye. Teljesen tönkre fog menni. :(

Kép
flóra 11

Igen, pénteken lesz 1 hónapja. Gyorsan telik az idő. Orvos azt mondta, ha most megjön már akár szedhetem is megint a clostit és mehet tovább a dolog. De azt hiszem én várok még 1 hónapot. Még tényleg sokszor fáj a hasam, hol középen, hol jobb, hol bal oldalon. Szerintem azért még be kéne gyógyulni belül a vágásoknak, nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Pedig milyen különleges így is kívülről! :? Be lehet menni?

KépKép

KépKép
nadina01

ez jó hír, hála Istennek :D :D :D :D

KépKép
benó

szép a kastély

én 1 hónapot mondanék

KépKép
benó

Igen,én is várnék még egy hónapot a helyedben. Még gyenge lehet bent minden, szerintem is gyógyuljon.

Bekerítették és őr van ott éjjel-nappal, hogy ne menjen be senki. Mert ha ez nem lenne, gondolom már szétlopták volna az egészet. Gyerekkoromban még működött, mint múzeum, egy részében pedig úttörőház volt. Ti már nem is tudjátok, kik azok az úttörők. Nem utászok. :lol:

Kép
flóra 11

Ja a másik meg: Kérdeztem a dokit, hogy nem lehetne megnézni a bal petevezetékemet, hogy átjárható-e, mert nem szeretnék megint így járni...erre ő: Próbálkozzunk 3 hónapig és KONCENTRÁLJAK ARRA? HOGY ÁTJÁRHATÓ!!! Ha ezalatt az idő alatt nem esek teherbe, akkor majd megcsinálja az átjárhatóságit. Egy osztályvezető főorvos arra hagyatkozik, hogy majd én koncentrálok és majd gondolatátvitellel felirányítom a petét a helyére :lol: :lol: :lol: Erre már nem tudok mit mondani. Anyámnak elmeséltem, ő azt mondta, majd szólunk a mamának, hogy ezentúl ezért imátkozzon a templomba :lol: (mert amiért a mama imátkozik, az mindig bejön)

KépKép

KépKép
nadina01

Én voltam kisdobos ám! :lol: :lol: :lol: Épp akkor törölték el, mikor úttörő lehettem volna :(

KépKép

KépKép
nadina01

akkor már a mama imája többet ér :wink:

KépKép
benó

Akkoriban sokat jártam oda. Gimista koromban még idegenvezetőként is néha beálltam a múzeumba. Akkor oda jártam néprajz szakkörre. Szoktunk leltározni is meg hasonlóakat. Akkor az egész kastélyt bejártam, még a raktárokat is.

Múltkor a bnőm megdumálta az őrrel, hogy engedje be őket,így az ő fia és a Péterem bemehettek. Sokat fényképezett a Péter, majd kérek tőle képeket és küldök nektek. :wink:

Kép
flóra 11

én is így, ahogy te :D

KépKép
benó

nehogy feljelentsenek, Ildó, málatok olyan h. dolgok vannak :?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: