A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Képzeljétek,felhívtak a Magas Tátrából,egy nő. Rendezvényt szerveznek, valami bemutatót a 80-as évekből. Szeretnék,ha a Peti is elmenne Rubik kocka bemutatót tartani. :D Hozzájuk is eljutott a híra versenyről. A legszebb benne, hogy fizetik neki az utat, szállást, kaját,plussz még honoráriumot is kap a szereplésért. :D :wink: Megbeszéli a barátjával, hogy ketten elmennek és felezik a pénzt. :wink:

Kép
flóra 11

Annyira nem lehetek,hogy már meg kéne mozdulnia,mert a múlt hónapban volt uh is. Meg akkor már más tüneteim is lennének. Ha az ember számít rá,akkor figyel a tünetekre. Ezeket ugye besorolják gyanújelekre,valószínűekre és biztosakra. Hár nálam az első kettő fokozat ugyan megvan, de hiányzik belőlük néhány,mint a pozitív teszt is pl. Az is csak valószínű jel.

Kép
flóra 11

Na, nem morfondírozok,ebédelek. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Oké.Téma ejtve.
Jó étvágyat!! :D :D :D

Én már ebédeltem makarónit. :D

L.megint alszik. :?

Kép
martik77

Megvan az időpont: JÚNIUS

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
szilzi

Húúúú, akkor nagyon sűrű tavaszunk lesz! Zsuzsi május, Te június! Ez nincs is olyan messze. :wink: És addig mi a teendő? Te is fogigátlón leszel?

Kép
flóra 11

Áprilisban kell visszamennem, akkor lesz egy méhüregi vizsgálat, amikor feltöltik a méhet sóoldattal és megnézik nincs e elzáródás vagy összenövés, hogy ez ne legyen ok a sikertelenségre! A vérvételemmel minden ok az LH/Fsh arány fordított de az csak annyit mutat, hogy hosszabb a ciklusom! Amiről ugyebár tudunk... Pco-nak nincs nyoma, egy tüsző növekszik a jobb petefészkemben! :D :D

A-nak kell beszereznie egy andrológus véleményt, miszerint csak lombikkal lehet, de ez simán meglesz (sajnos olyan az eredménye) és kb két hét múlva meglesz a kromoszóma és a hiv, hepatitisz eredmény is, ami még kell a lombikhoz!

Úgyhogy sinen vagyunk! :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.02.16 14:01-kor.

Kép
szilzi

Nekem egyenlőre nem mondta hogyan stimulálnak, majd áprilisban megbeszéljük, mert májusban indul...
Kérdezte megszúrom e magam??? Hát mondom, ha én nem, akkor majd az A. Na erre azért picit furán nézett szegény! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Igen-igen Ildikó! :D :D A Zsuzskával szinte egyszerre megyünk! ÉS 100% HOGY ELSŐRE SIKERÜLNI FOG!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
szilzi

Nagyon jó hírekkel jöttél! :wink: :D

Kép
flóra 11

Ugye? :D Tudok én ha akarok! :wink: :D

Látom neked is van időpontod a doktor nőhöz! :wink: A teszt korai volt még Ildikó, akárhogy is nézzük :wink: Az a négy nap ami a ciklusodból visszavan, hosszú idő! :wink:

Kép
szilzi

Áprilisig már csak másfél hónap. Túl leszel a nagy kivizsgáláson is,onnantól pedig már simán mennek a dolgok.
Na,végül Te teljesen egészséges vagy,látod? Tehát az első dokid csak félrebeszélt. Hol látott ő PCO-t? :shock: :?: Kész röhej! :evil:

Kép
flóra 11

Jajjjj, inkább nem is merek semmire gondolni, Szilvi. Az kész csoda lenne..... 8)

Kép
flóra 11

Igen az első doki :evil: :evil: Képzeld mi lett volna ha januárban megműt!!! :evil: :evil: Mert ugye ez volt a terve! :evil: :evil: Ökör :evil: :evil: :evil:

VAlami hormonzavar biztos volt vagy van, de nem pco!!!

Kép
szilzi

Igen, elég közeli az időpont! :D A március nekem hamar elfog menni, mert az utazás kiállítás után mindig vannak nagy kedvezények és ilyenkor annyi a munka, hogy csak azt veszed észre, hogy vége a napnak. Utána meg már április! :wink:

Kép
szilzi

Most mennem kell krumplit sütni, majd jövök még! Ha ma nem, akkor holnap!

Kép
szilzi

Hoztam magamnak ebéd utánra sütit és kávét. :wink:

Kép
flóra 11

Jó krumplizást! :lol: :wink:

Kép
flóra 11

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ De örülök SZILZI!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Megyek L ruháját kivasalom,de ahogy mondani szoktam:Vagyok!! :D :D :D

Kép
martik77

Én is vok. Ahogy a tinik mondanák egymásnak a neten. :lol:

Kép
flóra 11

Én már tudom a jó hírt!!!!!!!!!! Van lombiktársam!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ildikó, én nekem nincs annyi, sőt semennyi előzményem mint neked, hogy le lenék pusztulva!!!!!!!! Szedem a két baromi erős antibiotikumot, erre ma reggelre, nem elég a hányinger, fejfájás, hasmenés, még írtózatosan elkezdtem köhögni is, ami persze elég kellemetlen hasmenéssel kombinálva!!!!!!!!!!!!!! Fázok ráz a hideg, minden bajom van!!!!!!
Pedig ezek a tabik mindent kiírtanak!!!!! Márti mi van ilyenkor???? :roll:

Nem merek elindulni bevásárolni sem.

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Talán az a magyarázat, hogy a bigyó a bacikat ugyan kiirtja, de a vírusra nincs hatással. Biztos benyeltél valamit,olyat,mint én múltkor. Az nagyon csökönyös vírus és gonosz. :(

Kép
flóra 11

Olyan kellemetlen szagút, ízűt köhögök fel, hogy attól is hányingerem van.

Kép
muzsuzska

Az meg bizti a bigyók miatt van. :?

Kép
flóra 11

Hát, helló!
:D :D :D
SZILZI, NAGYON ÖRÜLÖK AZ IDŐPONTODNAK ÉS HOGY NEM IS VAGY BETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló!

Védőnőzés hogy ment?

Kép
flóra 11

Zsuzsi, sajnálom, hogy te meg ilyen gázul vagy. :( :( :( :(

Márti, minden oké volt a véren? :wink:
Ildó, nagyon szuper, hogy a fiúk mehetnek a Tátrába, biztos csúcsszuper lesz!! :D :D :D Te mit intéztél, mikorra mehetsz a nőgyógyhoz?

KépKép
benó

Na, a védőnőnél már nem 68 kg voltam, hanem 70, csütörtök óta.... :wink: :lol: :lol: :lol: Jó a doki mérlege, mi? :lol: Nem baj, ez annyira azért nem sok, akkor 1 hónap alatt híztam 3 kilót.
Nézte, hogy kéne még vas + fehérje (úgyhogy most benyomtam 3 tojást), mondta, hogy egyek szedret, ribizlit, piros szőlős italt igyak, meg egyek tofut, sajtot stb.
A babák szívhangja nagyon jó :D :D :D :D :D , most pisit nem kellett vinnem, mert ugye, most voltam a laboron. Meséltem neki a kreatívkodásról meg hogy miket vásároltunk eddig, örült neki. :D Ennyi volt. Ja, azt mondta, hogy a fehérjehiánytól is dagadhat a lábam, úgyhogy egyek, egyek, egyek, egyek fehérjét. Ha tudtok jó fehérjés kajákat, szóljatok, jó? :wink: (Hús nélkülit. :oops:)

KépKép
benó

Akkor varrogatok tovább, meg visszaolvasok valamennyit.

KépKép
benó

Benó, én jövő kedden megyek dokihoz. De csak kicsit kell visszaolvasnod,minden le van írva. :D :wink:

Kép
flóra 11

Köszönöm. :D
Tudod, még a tegnapit se olvastam el, most azzal kezdem. :roll:

KépKép
benó

Vendégem volt, barátnőm visszahozta a vendégágyat.

Benó, sok sajt és rengeteg túró!

Kép
muzsuzska

Tancsu, tök jó ajándékokat kapott a Roli. :D
Márti, ti is tök jókat kaptatok, és jó a cuclitartó, amit csináltál. :D
Zsuzsi, te ritka szarul voltál akkor tegnap. :roll: :?

KépKép
benó

Helló Zsuzsi! :D Köszi. :D

KépKép
benó

Ma még szarabb a helyzetem............ :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Szegény, de a mi fene ez? :evil:

KépKép
benó

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7559354943

Ezzel jól megszenvedtem..... :twisted:

Gergő első merülése...:D

Este jövök és olvasok...van mit.... :wink:

Inas elég nyügi egész nap...:(

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

helló :D

KépKép
benó

Én is vagyok. :D :D :D

Megyünk nemsokára a kolléganőmhöz mert 19-én lesz a szüli vagy névnapja.De a párjának ma van a szülinapja az tuti.

Kép
martik77

Zsuzsi sajna nem vagyok okos :oops: nem tom mi lehet a gond. :shock:

Csak akkor szólok hozzá egy eü témához ha van valami lövésem hozzá.

Kép
martik77

Helló, én meg telefonáltam.

KépKép
benó

Most meg bemegyek a Gy.-hoz, fürdik.

KépKép
benó

Én meg kivágtam anyagból a kisautót amit múltkor mutattam milyet akarok de ha ez kész(nem ma) akkor majd lefotózom és felrakom.

Tancsu nagyon édes Gergő!! :P :P :P

Kép
martik77

Vagyok, csak közben megjött a F. és adtam neki enni.
Aztán meg szedtem le a ruhák egy részét és a pulcsim nagyon büdi lett,nem tudom mitől. Talán az anyaga ilyen hülye, mert azért is mostam ki,mert hülye szaga volt. Ezt karira kaptam, gondoltam állott üzleti szagú. De mosás után még büdib lett. :? így beáztattam öblítőbe, kicsavartattam a gépben és most kiterítettem. Hogy segít-e,majd meglátom.

Kép
flóra 11

Hú,Tancsu! Nagyon ügyesen csinálja! :wink: De jó! Már ilyeneket is tanulnak? Tök jól megtanul úszni nagyon hamar. Oltári jó! :D

Kép
flóra 11

Na,hullott egy pici hó és máris mennek a tűzoltók ki. Biztos baleset történt. :?

Kép
flóra 11

Tegnap ígértem képet a sütiről... Az A. szelte és elég csúnyán, de azért fini ám...

Kép Ildikó+Zsuzska+Anyukám+Én sütim:-))

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: