Sziasztok!
Bocsi, tegnap nem írtam kommentet a képekhez, mert sietősen csak felraktuk, ennyire volt idő.
007!
Ancsurti jól mondja, azok a "vég nélküli" rucik hálózsákok.

Angol turiban vettem és az eladó mondta, hogy nagyon szeretik őket az anyukák. Remélem nálunk is beválik majd.
Annak meg külön örülök, hogy a sünis hajtogatósra mondtad, hogy szeretted, mert épp azért vettem meg, mert ilyen különlegeset még nem láttam és reméltem csak, hogy beválik. Akkor ezek szerint nem lőttem nagyon mellé.

A két uccsó képen meg egy nyári fürdőlepedő van, meg egy sima nyári vékony takaró.
Lorca!
Nagyon örülök neked!!!

Hát eddig miért titkoltad a babut!!

Sajnos a másik topic érzésem szerint behalt, Ósióval beszéltem még azóta, de ő a karrierje miatt lemondott a bababprojektről, azért nem írt már, mert más témák érdekelték, Encsike mondta még hogy olvasgatni fog, hogy mi van velem, ott pedig a párja nem mert újra próbálkozni a vetélés után.

Majd írok is már nekik privit (már ha felnéznek még a babanetre), hogy mi van velük.
No, örülök tényleg neked, írj, hogy mi a helyzet, meg hogy a többiek is megismerjenek.
Boo!
Én először a 16. héten éreztem a mocorgást, de az még annyira pici volt, hogy nem is voltam biztos benne. Persze azóta tudom, hogy az volt. Viszont tényleg azt mondják, hogy a 20 hétig úgyis megérzed, ez sokmindentől függ. Nekem azóta már sokat erősödött az érzés, de még mindig nagyon lent érzem, bár már közelít a köldökömhöz néha. Talán ma reggel éreztem először, hogy ő ébresztett, de ez sem biztos, lehet, hogy én őt.
Na, nálunk is elkezdődött, kitört a kórság a családban....

Csak reménykedni tudok, hogy mi nem kapjuk el babóval. Én is úgy gondolom, hogy sok-sok vitamin, pihenés, no stressz és megfelelő öltözködés.
Kismamatornások!
Beszámolót kérünk, kinek milyen?