A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hogyhogy lyukas az anyag a fejrésznél? Akkor kilátszik a tetején a tömőanyag? Ez a feje,ami kilátszik?

Fej nélküli lovagok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na,pont az értetlenkedésem kerül laptetűre. :lol: :?

Kép
flóra 11

A kapucni és ruha egy anyagból van (az egész), egyben kellett kivágni, és a varráskor pont ezt szúrtam el, hogy összevarrtam mindent, nem hagytam ki a fejnek a helyet. Mert ahol hely van, ott kilátszik, igen, a fehér anyag, ami a fej. Tetszel érteni? :D

KépKép
benó

Nem csodálom, hogy nem érted, kedves Ildó, amennyi baromságot én rátok bírok zúdítani.... :oops: :? :D :D

KépKép
benó

Nem egészen,szal elképzelni nem tudom,de kb. kapizsgálom.... :lol:

Kép
flóra 11

Nem baj, majd úgyis egyszer elkészül (már látok rá esélyt :lol:), és akkor felkötöm őket valami fára vagy nem tudom, tudod, egy egyenes valamire egymás mellé (ezt tudod :D), és akkor majd meglátjuk, hogy is néznek ki. Kíváncsi vagyok én is. :D

KépKép
benó

El kéne mennem a héten vagy jövő héten nődokihoz,de őszintén már ehhez sincs kedvem... Meg ugye nem ártana először időpontot is kérni. :lol:

Kép
flóra 11

Majd most jön a nagyi és hipp-hopp összevarrja neked őket. :wink:
Most,hogy mondod,hogy fára,tudod,hogy nem is mondasz hülyeséget? Nagyon jól mutatnának egy kicsi faágon a manók. Nem egyenes sorba rakva,hanem olyan össze-visszaságban. Mintha ténleg egy erdőben lennének. :wink:

Kép
flóra 11

Megint vacakol az oldal. Nálad is?

Kép
flóra 11

Na, telefonálj, ahhoz nem kell sok kedv, bár én azt is utálok... :lol:

KépKép
benó

Ez az én formám! Majd később kell hívnom,mert hívtam, de csak üzenetrögzítő van,ma csak 10-től rendel. :?

Kép
flóra 11

sziasztok
folytatom az olvasást:

szilvi, edina: megy a drukk mára :wink: :wink:

benó: te miért nem raksz fel pocak fotókat? tölünk mindig elvártad, te meg nem akarsz rakni :?: :evil: :evil: :roll: :lol:
és a töbi pocakos is dobhatna fel pocak fotót :wink: és természetessen fejjel :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Igen, az előbb nálam is. :wink:
Most meg rájöttem, hogy nagy a fej a sapkához, amit már összevarrtam. :roll: :lol: :lol: Van valami jó ötleted, miből lehetne fejet csinálni?

Rájöttem, kicsi részt nem varrok meg a sapka alján és akkor belefér a fej. Oké. :D Jól elvagyok magamban, mi? :lol:

KépKép
benó

ó, mindjárt 10, ne aggódj :D
helló, Timi :D

KépKép
benó

igazad van, Gy.-n múlik a képezés :wink: :D

KépKép
benó

ildikó: guszti a sütid :P

benó: jó a lámpa amit a neten találtál :wink:

zsuzska: a kaja és a tortád látványától most csorog a nyálam :P

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na, felöltöztem, beágyaztam, elindítottam egy mosást. Haladok. :lol:

Kép
flóra 11

3 sapka megvan, felvágva, felvarrva normál magasságig. Kicsit lassú vagyok, na, mindegy. :roll:
Megyek mosakodni.

KépKép
benó

Helló Timi! :wink:
Törpe alszik?

Kép
flóra 11

Dehogy vagy lassú! Hiszen megy ez neked ügyesen. :wink:

Timi,voltatok valamerre az új autóval?

Kép
flóra 11

4. sapka is kész :D

KépKép
benó

Ja, igen, Timi, gratulálok az autóhoz!!!! :D :D :D :D
És sajnálom, hogy szegény Sanyi még nem nincs olyan állapotban, hogy dolgozhasson. :(

KépKép
benó

Közben én is hímezgetek. Nagyon érdekel. :wink:

Kép
flóra 11

úr isten 8-as ikrek :shock: :shock: :shock: és még mellette 3 fogyatékos gyerek :shock: .
nem semmi hasa volt a nönek :shock:

zsuzska: gratula, nemsokára már túl leszel a nehéz 2 héten :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na ja, de akkor is felelőtlenség ennyit visszaültetni, szerintem is. :?

Kép
flóra 11

szilvi: gratula az elsö húslevesedhez :wink:

márti: jól néz ki a cumilánc /én vettem, de mivel nem cumizunk, nem használjuk :) / meg az ajándékok is,amiket kaptatok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok,

csak köszönni néztem be és elolvasgattalak titeket!

Timi, én elfelejtettem gratulálni az autohoz :oops: Bocsi, most bpótolom: gratulálok! :D :lol: :lol:

Most eszek gyorsan valamit, aztán jön az A. és indulunk. Majd utána jövök valamikor!

Pussz

Kép
szilzi

Van terminusom. Jövő hét kedd,1/2 12-kor.

Kép
flóra 11

márti: nagyon szép a pocid

tancsu: ti jól megadtátok a 30-asnak a módját

zsuzska: én is márciusi :wink: vagyok, csak én kos :wink: . szép lett a vonalzód, én is csináltam, de valahogy soha nincs idöm felrakni :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szilzi, ügyes légy! Drukk! :wink:

Kép
flóra 11

heni: igy utólag Boldog Szülinapot

mindenkinek köszönöm a gratulációt :wink: :lol: :lol:

ildikó: azért nem örültünk a tetö ablaknak, mert a 2.-on volt és mindig beázott :evil: :evil: /pedig a volt tulaj be is glettelte/. de ezt a Sanyim kivülröl, bévülröl átnázte és azt mondta, hogy ez nem ázik be /hát nagyon remélem/
igen,jól tudod fiat uno logónk van

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kiteregettem, ez is megvan. Nálunk sűrűn havazik.

Kép
flóra 11

benó: nagyon ügyi vagy :wink:

márti: nekem is illett a cigi és szerettem cigizni is :? :lol:

na végre befejeztem az olvasást

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ildikó: Törpe most éppen szopzik, elötte a játszöszönyegen feküdt és verte az állatokat :wink:
még nem voltunk az új kocsival sehol, csak a Sanyim jött vele haza Nyitráról. pénteken megyünk vele fogdokihoz és ha Sanyim megkapja az összes papirját, akkor szerdán komiba.

benó: nem az állapota miatt nem dolgozik, hanem amit beigértek neki munkahelyet, ott találgatnak, más meg egyenlöre nincs kilátásban :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Közben csináltam egy tesztet,mert a fülembe ültettétek a bogarat, hátha... na de negatjv, sajna. :(

Kép
flóra 11

na végre, most volt idöm beszúrni.

bö 1 hónap és negyed évszázados leszek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

sajnállom ildikó :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Most ment el a nagyi, elindított a sikerhez vezető úton... :D Megmutatta a pelenkaöltést is és az összehúzást, amit te is elmagyaráztál, Ildó. :D :D :D Így egy manó teljesen befejeződött, és minden kipróbáltatott rajta. :D Most bemegyek a suliba, hogy egyre visszaérjek, aztán 2-kor meg védőnőzök.
Puszi :D

KépKép
benó

Na,mondtam én,hogy szakszerű tanácsadásban lesz részed. :wink: Akkor most már tudod,hogyan varrd a többit.

Sok sikert a mai naphoz Benó.

Én is sajnálom Timi. :( De ne is várjak csodákra,igaz? :?

Kép
flóra 11

Ildó, most olvastam, hogy csináltál tesztet. A francba. :? Sajnálom. :? Kár volt bogarat ültetni. :evil:

KépKép
benó

Mentem én is.
Ne szomorkodj. :(
Majd jövök vissza és lefárasztalak, nem érsz rá gondolkozni. Jó lesz? :wink:

KépKép
benó

Oké! Közben hímezgetek. Szépen haladok a képpel. :wink:

Kép
flóra 11

Csak akkor nem tudom,mivel magyarázzam a mellfájásomat..... :?

Kép
flóra 11

Én nem hiszek abban,hogy ha teszt negatív....
A koraszülött oszt dolgoztam és ott volt egy 50 év feletti nő és Babja született mert nem gondolta....

Nekem csak mellfeszülésem volt az elején a többi tünet jóval később jelentkezett.

De Ildó!!Jó lenne kérned egy UH-t meg nem tom mikor volt mammográfiád utoljára....az se ártana.

Kép
martik77

Ja igen és pont Tancsunak mondtam pénteken,hogy nekem nincs hőemelkedésem,mert arról tuti tudnék.(vagyis az elején se volt)
Engem a 37,2 is kifektet.De komolyan. :?

Na a vérvétel:11-ig lehet menni.
Beértünk 8-an voltak előttem.
Kb.15 perc volt egy ember!! :twisted:
Fél óra után meguntuk,megkérdeztük,hogy az osztályon ahol dolgozunk le lehet e venni a vért és visszahozzuk.
Megengedték,adtak vérvételi csövet.
Bementünk L.munkahelyére mert az közelebb volt,ő levette a véremet és visszavittük. :)
Persze akkor is kellett várni kb 10 percet,hogy kijöjjön az aki bent volt.

Kép
martik77

Megjavítottam a Bálint sapkáját. Most mennek ki, ebben a hóhullásban. Persze a Peti autóval megy. Ilyen időben. :evil:

Kép
flóra 11

Nálunk egész jó idő van. :) Hideg,de nem olyan nagyon és süt a nap.

Kép
martik77

Akkor legalább a vérvételt elintéztétek ügyesen. Megoldottátok. Hülyeség is lett volna várni,ha egyszer ott dolgoztok. :? Ennyi előnyötök igazán lehetne. :roll:

Kép
flóra 11

Márti, jövő héten megyek dokihoz. Ha addig nem jön meg, mindenképp csinál uh-t. Ő rendes doki,mindent helyben meg tud csinálni és ki is vizsgál,nagyon rendes és alapos. Ha nem fog megjönni és megmondom,hogy fáj a cicim, az lesz az első, hogy mondja, feküdjek le,megnéz. Ő ilyen.

Csak tudod a melleim sem fájnak egyformán, a bal pl.jobban fáj, persze a jobb is csak kicsit kevésbéés nem is fájnak minden nap egyforma erősséggel.Néha gyengébb,néha erősebb.Mikor hogy. Ha állandóan erősödne mondjuk,akkor azt mondom, hogy jó,ez az első tünet.

És annak a nőnek volt teszt csinálva? Vagy arra sem gondolt?

Kép
flóra 11

Semmire nem gondolt.De ez már 13éve volt nem emlékszek pontosan.Csak arra,hogy megmozdult neki,ugye ezt már furcsállotta és elment dokihoz ahol megmondták az eredményt.

De a környezetembe más is járt így veled egykorú is.Már csak a megmozdulást vette észre addig semmi tünet(pl volt menst.is)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: