Minden betegeskedőnek jobbulást. Mi is elkezdtünk szörcsögni, szívom ezerrel az orrát, remélem nem lesz rosszabb.
A hétvége szörnyű volt, Csenge pici arcán hatalmas foltok jöttek, és száradt is a teteje. Olyan, amit Zsófi is emlegetett. Olvastam, hogy a párásítás, és mindenmentes krém jó lehet, és ma reggelre tényleg sokat javult. Pedig tegnap már nagyon neki voltam keseredve. tudom a fogzás miatt lehet, de úgy sajnáltam szegénykét, indulni is akartam bőrgyógyihoz, dehát csak megmakacsolta magát az a bőr.
Ma megettük az első babakekszünket!

Annyira édes volt, ahogy nyamnyogta, és nagyon ízlett neki! Meg nekem is, tényleg fini. Igaz, nekünk még nincs fogunk, de így is jól ment. A banánt is úgy ettük ma, hogy már nem pépesítettem, hanem csak villával összenyomtam, és maradtak nagyobb darabok, amit élvezettel forgatott a szájában. Szóval ennyi újdonsággal találkoztunk ma.
Kíváncsi vagyok milyen lesz az éjszakánk. Nálunk az utóbbi időben az a trend, hogy 8-kor kidől a gyerek, és jó esetben alszik 2-3ig. Akkor jön mellém a nagyába szopizni, és alvás tovább. De ez már nagyon nyűglődős, mi is pocakosak vagyunk még mindig, vergődik ezerrel álmában, néha-néha felsír! remélem idővel kitolódik, és alszunk többet is.
Na megyek gyorsan, és megpróbálok én is aludni.
mindenkinek nyugalmas, pihentetős éjszakát kívánok
ja, és köszönjük a féléves köszöntést!

hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt ez a fél év. Nem rég még itt türelmetlenkedtem, hogy mikor mehetek már végre szülni!