Helló, látom, ti is kreatívkodtok, süttök-főztök! Most anyuéknál vagyok, mindjárt megyünk anyóshoz (talán). Utána majd jövök otthonról.
Nagyon szépeket csináltál és kaptatok, Márti! Na, én kopok, helló!
Még nem csináltam meg a makarónit. Lehet még se ma lesz hanem holnap.
Fáj a fejem kevés folyadékot ittam.De mire eszembe jutott addigra már fájt a fejem.
Apa unokatesója igy várt minket Edelény határában és amikor látta hogy jövünk,beelőzött,hogy apa ezt a feliratot lássa a kocsin....
Ja és rendőr,tehát rendőri felvezetésünk volt...
"ÜDV XXX KLUBBAN"
Ez volt a felirat,nem tudom mennyire látszik a képen....
Szilvi és Edina holnap mennek dokihoz.
Zsuzsinak kihúzták a fogát és épülget.
Benó kreatívkodik, Gy. tegnap az egész lakást felújította,polcozott,ajtókat szerelt, festett, szekrényeket állított be a fürdőbe meg sok mindent.
Márti is kreatívkodik, készülődik, náluk tegnap L. volt ügyes,kifestette a szobát.
Helló!
Délelőtt megfőztem, mostam, ágyneműcsere stb....... Ebéd és gondoltam délután itt vagyok.....
Ebéd után bevettem az óriás kapszulát, szerintem valahol félúton leragadt és meg küzdöttem a hányingerrel, ültem az ágyba , ölemben a lavór és sóhajtoztam........
Most hol előjön, hol nem, de a hideg ráz folyamatosan.
Én most végül a Flóra féle tarka-barka sütit sütöttem meg és a Zsuzska féle vaníliás krémet teszem rá és majd az anyu féle csokimázat! És én csinálom, úgyhogy ebben a sütiben négyen leszünk benn!