A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Sziasztok!

Manna! Egyetértek veled! Engem is bosszant ez a sok tulzás, amivel találkozni lehet gyerekneveléssel kapcsolatban. Átestünk a ló tulsó oldalára! Komolyan mondon néha már ott tartok, hogy lelkiismeretfurdalásom van, ha a gyerek addig sír, amig -vagyok, vagy eszek, mert attól retegek, hogy nem alakul ki az "ősbizalma"!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna:
Nagyon jól leírtad! A szoptatástól kezdve az együtt játszásig olyan normákat akarnak belénk magyarázni, aminek, ha úgy is csinálnánk, az eredménye egy hulla Anyuka, és egy kezelhetetlen, elkényeztetett, akaratos gyerek lenne a vége. Én már ezért sem olvasom a Kismama újságot és egyéb "szakirodalmat", mert első gyerekesként még be tudtak palizni, és keltették bennem a lelkiismeret furdalást, most viszont már tudom ,hogy vannak dolgok, amiket ÉN képtelen vagyok megvalósítani. A gyerekem ettől függetlenül értelmes, kiegyensúlyzott, boldog kislány. Pedig nem ringattam,néha sírni hagytam, és nem a nap 24 órájában vele foglalkoztam...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Reg jartam erre...Kinyiffant a gepunk es ido kellett amig megjavitotta parom.Bocsi az ekezetek hianyaert, meg nincs minden felteve a gepre...
Kiskiralylanyom lebetegedett. :cry: Piros a torka, kohog, doki nenei kiirt neki gyogyszert, de antibiotikumot csak akkor javasolja, ha laza lesz. Eddig nem volt laz, remelem nem is lesz!

Andy:
privi ment! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, a betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!

Nekünkvan járókánk, és ha Dani kicsit nagyobb lesz én belerakom. Szerintem nem egészséges, ha a 24 órából 25-t együtt vagyunk totál testközelben. Én úgy gondolom (aztán lehet rosszul), hogy neki is meg kell tanulnia egy kicsit egyedül is lennie. Persze nem fogom ott hagyni, ha sír, de az hogy lépni nem tudok, mert folyton rajtam van, az fárasztóbb...
A barátnőm kisfia 2,5 éves, most van abban a korban, hogy anya, anya minden mennyiségben. Szegény lépni nem tud tőle, még tampont is együtt cserélnek..., beíratta bölcsibe, mert el kellett kezdenie dolgozni, és marhára élvezi a kiskölyök.

Kép

Kép
dcili81

ja sikerült egy mosolyszerűt lekapni...
Kép

Kép

Kép
dcili81

Andi! Este mikor alszik el a babód?

[quote]Z írta:öldi!
Köszi, és tesódnak is!
Nem mondta, hogy szerinte mitöl van ez? Kevesebb a tejcsi estére, vagy csak kevesebbet igényel,de többször???

Susy! De. Ez a két dolog szorosan összefügg, valószínűleg ő állította be magának így. Hancsikám is ilyen, csak nem ennyire. Ő éjjeltől kora délutánig 3,5-4 óránként eszik, a délutáni séta utántól éjjel közepéig pedig 2 óránként. Így kijön napi 10 etetés is.

Márti! Gyógyulást picurnak!

Kép
zölddisznó

Ja, rekedtség. Amíg nincs láz, vagy más tünet, addig nem kell bacira gyanakodni, okozhatja pl. sok sírás, vagy akár a por, amit te is mondtál. Elmúlik pár nap alatt. Legyetek sokat levegőn!

Kép
zölddisznó

Zoldi:
Koszi, aranyos vagy! :D

Az en lanykam is raallt az ejszakai evesre.2 orankent eszik. :lol:
Nekem meg nagyon faj a gerincem, mindjart oda jutok, hogy emelni sem tudom a labam, annyira faj, benyilallik a labamba a fajdalom es mintha a farokcsontom fajna... :shock: :roll: Hunival fizioterapiara jutottam, ugylatszik Anettnel sem uszom meg..Van egy kis munkahelyenszerzettgerincservem... :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote="mágnes"]A írta:mágnesnna 2 hónapos korától nem volt ringatva,őt le kellett szoktatni róla.

es hogyan szoktattad le rola?

[quote="zölddisznó"]M írta:zölddisznóusi! Tápis kakálást megkérdezem tesómtól.

sikerult megkerdezni?

KépKép
KépKép
mush589

Jajj, bocs Musi! Igen. Azt mondta, szerinte 5 nap után hívd fel a dokid, hogy milyen "hashajtást" javasol, mert egy hét után már kéne valami.

Kép
zölddisznó

Megyünk sétálni hegyekbe apával. Pusza!

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
[quote]z írta:oldi. ugyi Hanna, hogy egyedula alszik a kisagyban. hogy sikerult megoldani?

Őnála nem az volt a gond, hogy egyedül alszik, vagy altatni kell, hanem az, hogy éjjel nem hajlandó megmaradni a kiságyban, csak mellettem. Igazából ez sem gond, csak az, hogy 2-3 órát fent van az én ágyamban is, és játszik, ficereg, vagy engem szopat a cumikiköpésekkel. Direkt csinálja, és még röhög is hozzá. :) De már sikerült párszor hajnalo elalvás után visszacsempésznem. Kopp-kopp-kopp. Akkor én is terpeszkedhetek és forgolódhatok kedvenre.

igy most a kisagyban jatszik? es a cumi visszatevest hogyan oldod meg?
miert tetted at a mozesbol a kisagyba?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
betettük a kiságyába, és ott maradtunk mellette. Amikor elkezdődött a sírás, hogy vegyük ki, akkor elkezdtünk próbálkozni, hogy mitől nyugszik meg. Nálunk a popsipaskolás vált be, ettől abbahagyta a sírást, és elaludt. Igaz, ezt kb. egy hónapig csináltuk, de utána ezt is le tudtuk hagyni, egyre rövidebb ideig paskoltuk a popsit.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

magi. de ehhez hason kell,, hogy aludjon. en nem merem hason altatni, meg hat eddig nem is nagyon tetszett neki, amikor hasra forditottam.
nalunk van, hogy megkajal, es aztan elalszik magatol, de van hogy sir, en olyankor probalkozom a cumival, hassimogatssal, fej simogatassal, de ha nem hasznal akkor kiveszem, es cicire teszem, ugy mindig bealszik.
ez nagy baj? ezzel elrontom?

KépKép
KépKép
mush589

mush:nem aludt anna sem hason, én sem mertem hasra tenni. Egyszerűen alányúltam a popsi alá, kicsit így oldalfekvésben volt, és elkezdtem paskolni. Aztán egyre gyengédebben. Amikor megint rákezdett volna, akkor visszamentem erősebb paskolásba, és így megnyugodott :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mush:
hát az attól függ, hogy később mennyire tudod majd tolerálni, ha csak cicin lesz hajlandó elaludni. Ha ez neked nem gond, akkor semmi baj nincs ebből :) De rászokhat erre könnyen, és akkor lehet esetleg gond, ha majd nagyobb lesz, és egy egy estére másra bíznád.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush! Naponta legalább egyszer kellene hasra tenned, minél előbb, annál jobb. Születésükkor minden baba szeret hason lenni, még a pocak is kevésbé fáj ebben a testhelyzetben, Sophie valószínű már elszokott tőle, azért nem szereti. Pedig a hátsó nyaki izmok fejlődéséhez hasra kell tenni. És a fejét is kevésbé nyomja el, ha forgatod.

Mági! Most nekünk is a fenékpaskolás jön be, meg a bölcső ringatás. Csak azt nem tudom a kiságyat hogy ringatjuk majd?! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ez foleg este van igy, de peladul ma 9-kor keltunk, kapott cicit, aztan cumisuvegbol lefejt tejet. hn11 korul vegeztunk. betettem a nbolcsobe lent, addig en fejtem, me reggeliztem. elvolt, mint a befott. aztan feljottunk. en rendet raktam a szobajaba, o meg nezte, hogy mit csinalok. aztan jatszoszonyegeztunk, kozben en dumaltam neki. egy ido utan elege lett, es sirt. erre apa felvette, es setalt vele, akkor csondbe maradt. aztan odaadta nekem. mivel nem volt mozgasban a kezemben is sirt. gondoltam talan ehes lehet megint. cicit adtam neki, de 3 szivas utan elajult. egy darabig tartottam, de mar nehez, igy betettem a kisagyba aludni (most eloszor, eddig csak akkor vot benne, ha peldaul wc-re mentem, mert a pelenkazon ugye nem maradhat. tegnap vegre megagyaztam benne. eddig a muanayg csomagoasban volt). ugy velem itt az ideje, hogy elkezdjuk beleszoktatni a napkozbni alvasoknal egyenlore.

KépKép
KépKép
mush589

naponta parszor azert hasra teszem a jatszoszonyegen, de 5 percnel tovabb nem birja.

amikor bealszi napkozben, akkor probaljam meg hasra letenni aludni?

KépKép
KépKép
mush589

sajnos nekunk csak egylapos legzesfigyelonk van, mert itt cak olyat lehetkapni, es az edes keves egy 140x70-es kisagyba.ezert ejszakara nem merem ott altatni csak a mozesan mellettem. pedig jo lenne, mert neha nagyn sokat mcorog es en nem tudok aludni. de majd idovel mindent.

zoldi. jo setalast!!!irigykedem am a hegyek miatt! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.02.14 13:50-kor.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
[quote]O írta:ltás után, ha belázasodik a gyerkőc, kb. mikor teszi ezt? Már mint mennyivel az oltás után?
Minimum 2-3 óra, de általűban etére. Nem kell megvárni, hogy belázasodjon! Ha nyűgös, vagy sír, be kell küldeni egy fél kúpot, (8 óra múlva meg egy következőt), mert az fájdalomcsillapító és nyugtató is egyben - felesleges szenvedni hagyni, baja nem lesz tőle.
[quote]

itt nincs ilyen kup. tudna valaki kuldeni nekem?

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Nappal nyugodtan altathatod hason is. Levente is elég hasfájós volt picikén, így többnyire kézben aludt el és midig a hátára tettük (így egyszerübb volt), egyrészt elnyomta a fejecskéjét is, ami még most is látszik, másrészt nehezebben emelte a fejecskéjét is. Amit Milán már most tud, azt ő kb 3 hósan csinálta.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

persze felebredt, de nem sirt, hanem nezgette a forgot a feje felett.
na megprobalom megetetn, mar biztosan ehes.

KépKép
KépKép
mush589

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi! Köszi! Tegnap este párásítottuk a levegőt, ill. kakukkfűolajat tettem este a masszázsnál a babaolajba, ezzel masszíroztam a nyakát, mellkasát. Reggelre már ismét szép éles hangon sírt :) . De ma délelőtt sokat voltunk kint is. A hegyek miatt én is irígykedem!!!!

zsebi_baba

MAnna!
Nincs más ötletem miért sírna! :oops: :oops: Ha cicire teszem olyenkor,akkor szopizik!

Cili!
Nekünk is sikerült nagy nehezen lefotozni egy mosolyt. Majd felrakom! :D
Danié édes!!!

Márti!
Jobbulást a gerincednek!

Zöldi!
Okés! :P :wink:
susy75

Sziasztok

Nem tud véletlenül valaki jó gasztroenterológust?Reginának kellene... :(

edoci

Sziasztok!

Mi is nagyon jót sétáltunk. Momentán anyósoméknál vagyunk, ők Diósgyőrben laknak, a Bükk lábánál. Szép hóesésben elsétáltunk a diósgyőri várig, majd egészen az erdőig. Szuper volt! Huni azóta is alszik.

A sógornőm meg kivitte Zalánt Lillafüredre. Ott akkora hó van, hogy most az összes ruháját szárítom, hogy haza tudjunk menni, mert hempergett a drágám a hóban.

Edoci! Mi van Reginával?

Kép
Kép
szeles4

[quote="mágnes"]m írta:mágnesush:
betettük a kiságyába, és ott maradtunk mellette. Amikor elkezdődött a sírás, hogy vegyük ki, akkor elkezdtünk próbálkozni, hogy mitől nyugszik meg. Nálunk a popsipaskolás vált be, ettől abbahagyta a sírást, és elaludt. Igaz, ezt kb. egy hónapig csináltuk, de utána ezt is le tudtuk hagyni, egyre rövidebb ideig paskoltuk a popsit.. :)

es mivel lehetne meg probalkozni?
Sophie altalaban attol nyugszik meg, ha felvesszuk. na de errol szeretnem leszoktatni.
nehez lesz majd az biztos.plane, hogy a mozes az ejjeli szekreny es az agy kozott van, nehez hozzaferni hosszabb tavon. 5 perc utan leszakad az ember keze.

szerintetek jo otlet forgo/zenelo bigyot tenni a mozes fole is? igy talan elnezegeti oket, aztan bealszik. vagy ez jateknak szamit es inkabb jobban felebred tole?

KépKép
KépKép
mush589

Manna: ugyanezt a részt idéztem apának, és ő is totál kiakadt. Pont azt beszéltük, hogy nem vagyunk bábok, amiknek a zsinórját a gyerkőc rángatja és nem csak nekünk kell alkalmazkodni és minden alárendelni neki.

Enikő:
[quote]K írta:omolyan mondon néha már ott tartok, hogy lelkiismeretfurdalásom van, ha a gyerek addig sír, amig -vagyok, vagy eszek, mert attól retegek, hogy nem alakul ki az "ősbizalma"!

Ez az ősbizalom dolog engem is teljesen kiakaszt. Nyilván nem attól bízik benned a gyereked, hogy 0-24-ben a s*ggében lógsz. Csak valamiért most ezt sulykolják az emberbe mindig és mindenhol, de kizártnak tartom, hogy amiatt fog a gyerekem drogozni, lopni vagy szimplán utálni engem, mert 2 hónaposan nem az történt, amit ő akart, és mertem kimenni pisilni meg enni.

Mindegy, amúgy is utálom az ilyen belemagyarázós dolgokat, pont amiatt, amit Mági is mondott, hogy első gyereknél annyira könnyen bepalizható és állandó lelkiismeretfurdalásba lökhető az ember lánya, főleg ha bizonytalan.

Márti: nem semmi sztori :shock: :shock: számomra kicsit hihetetlen.

Cili: édes ez a mosoly :D

Meghirdettem a kanapét, remélem, elviszi valaki és akkor teljes gőzzel neki lehet esni a gyerekszobának :)

Kép

Kép
gabilany79

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 18:58-kor.
Vendég

fmárti: gyógyulást a kiscicusnak!! és neked is!

zöldi: az esti elalvásunk az egyetlen fix pontunk a napból ja meg a fürdetés de a kettő össze van egyeztetve ugyh biztos ezért is működik olyan jól, ez már 1 hós kora óta olajozottan megy: este 7 fürdetés, fél8 evés 8tól még fekve cicizés, cicin elalvás max fél9re :lol: én igy 3/4 9kor jövök ki a szobájából és onnantól kb 2ig szabad programon vagyok :D áltban 11kor legkésőbb szunya. 2kor kelés evés visszaalvás (magától!!) és legközelebbi kelés kb 6kor. akkor evés szunya vissza még egy órára és utána veszem magam mellé ugy még pihi kb 9ig közben szinte végig szopizik:) aztán 9től jön az ébren levés du.5ig:)najó néha sikerül aludni is :wink:

tehát az esti 8-fél9 még most is áll, csak a hajnali program sűrűsödött be, de lekopogom, tegnap megint rendben volt..majd eldől. miért kérdezted?

Kép
andy30

na és nőgyógyász: kijött az a vmi!!!!!jeee! persze a helye ott van, monmdta doki h kis meszesedés de szte azzal már nem kell foglalkozni. ti hallottatok már ilyenről? majd megkérdem egy orvos ismerőst. lényeg h szte már okés lesz és feloldozott és félév mulva rákszűrés. remélem most már nem lesz semmibajom téleg, igaz kb félórája kicsit fájdogál a hasam, de apa szerint biztos csak megpiszkált a doki és azért (remélem :?

andy

Kép
andy30

ja egyébként ma 3x is aludt nappal a kiságyában, elsőre de. 11-12ig, 2.ra du fél1től negyed2ig, 3.ra fél4-4ig:) persze ezeket mind megelőzte 1-1 félórás cicinelalvás és ágybacsempészés:) de ez is vmi mert eddig áltban azonnal kipattant a szeme ah betettem. most apán alszik mert ujabban este fáj a pocink :roll: igaz nem adom pár napja az infacolt lehet azért meg lehet mert többet eszik (nem mérem de lehet) vagy mert lazábban veszem a kajáimat és azokat szokja, dehát hozzá kell erőödnie már a dolgokhoz..

Kép
andy30

Musi!
[quote]i írta:gy most a kisagyban jatszik?

Nappal igen, de éjjel még mellettem, egész hajnalig.
[quote]e írta:s a cumi visszatevest hogyan oldod meg?

Úgy, hogy viszateszem. :) De ezt is csak éjjel kell, mert nappal 2 perc alatt elalszik (az esetek 90 %-ában)
[quote]m írta:iert tetted at a mozesbol a kisagyba?

Hihi, mert kinőtte!

[quote]d írta:e ha nem hasznal akkor kiveszem, es cicire teszem, ugy mindig bealszik.
ez nagy baj? ezzel elrontom?

Szerintem nem, el fogja hagyni magától.

Amikor éber állapotban van, akkor kell hasra tenni. Először csak 1 perc, aztán fokozatosan minél több. Nem kell sírásig, mert el megy a kedve tőle.

[quote]i írta:tt nincs ilyen kup. tudna valaki kuldeni nekem?

Az a gond vele, hogy hűtőben kell tartani. Nem tuti, hogy épségben odaérne. Nálatok mivel csillapítanak lázat?

Kép
zölddisznó

www.lacontessa.hu

Ez lett abból a hotelből, amit 7 évig vezettem. Az volt cégemnek nem érte meg felújítani az egykori SZOT üdülőt, eladták, egy holland meg csodát csinált belőle. Potyogtak a könnyeim, ahogy néztem a képeket! :cry:

Kép
Kép
szeles4

Andi! Csak azért kérdeztem, mert ha korán elalszik, és későn kel, akkor azt tudod csinálni, hogy ilyenkorra időzíted az elvégzendő dolgaidat. Mást nem nagyon tudsz csinálni, ha egész nap fent van. Mennyit sétáltok egy nap?

Kép
zölddisznó

Suzy: Értem, de szerintem minden gyerek szopizik ha odarakod, Domi az apja pólóját is szopizza odafordulva. Azt nem tudom, hogy hol a határ a reflex és a tényleges éhség között.

Mági: Nekünk is a popsipaskolás jött be!!! 

Mush: A paskolgatás mellett nálunk a simogatás, cumiztatás, éneklés jött be. És a lényeg, hogy szerintem nem szabad kivenni. Tudom ez rémesen hangzik (és nyilván nem úgy értem, hogy két óra sírás után se vedd ki), de ha kiveszed, percek alatt megszokja, hogy a sírásra ez a válasz.

Andy: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Örülök, hogy kijött! Apával tessék megünnepelni!!!!!!

manna
mannababoca

Andy!! Örülök, hogy kijött az a valami! Remélem az a meszesedés később sem okoz majd problémát!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Andy! Szuper, hogy véget ért a kálváriád! Hajrá!!!

Erősíteni tudom, hogy a séta, a levegőzés jót tesz az alvókának. Hunor ma délután 4 órát aludt kint a szabadban, estefelé még 1,5-et. Fürdés után fényképezkedtünk - mindjárt csatolom -, cicilt, aztán egyet forgott a kiságy fölött a zenélőke és már aludt is.

Íme a ma esti sztárfotók:
Kép alultápláltan és rosszkedvűen
Kép manó
Kép tesók I.
Kép tesók II.
Kép cici után

Jó éjszakát mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Laura! Milen elégedett, boldog arca van Hunornak: Zalán látszik, hogy nagyon szereti az öccsét! Nagyon édesek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

köszi lányok.meg is ittunk apával az imént 1-1 guinnest ennek örömére, és ma elsőzör mióta szültem a hálószobánkban fogok aludni apával, nem pedig a babaszobában:) mondjuk már most bűntudatom van, h mi lesz éjjel (biztos sirás lesz mire beérek, eddig már a nyöszörgésnél fel tudtam venni, de nagyon messze van a két szoba egymástól igy mire meghallom... :? )najó majdcsak tulélem..:)

szeles: nem semmi milyen kis deltás ez a hunor baba már most:)

zöldi: próbálok én ilyenkor megcsinálni mindent, de egyrészt már hulla vagyok ekkorra és inkább lepihizek, másrészt zajos dolgokat már nem lehet (porszivó,mosógép,sbt.)mind1,birom még, aztán meg majd elmulik ez az időszak. eccer csak el kell aludnia nappal is:):) babakocsizni sajna max 2órát tudunk egy nap, de van h több napig semmit az időjárás miatt ezért már alig várom a jó időt és fél napot is kint leszünk. az nálunk nem válik be h kiteszem az erkélyre meg ilyenek mert ha nem tolom akkor nem alszik:) uez érvényes a horodzóra azt lökni kell vettem hintát az mozog az bezzeg nem teccik:)játszószőnyeg meg megint csak nem mozog:)

na aszem megyek a nagyágyba már majd leragad a szemem, jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

[quote]d írta:e van h több napig semmit az időjárás miatt

Nono! Nincs kifogás! :) Csak mínusz 5 alatt fogadom el! ;)

Oszt szép jó reggelt hétalvók!

Kép
zölddisznó

Jelentem én nem vagyok hétalvó! Hunor az előző naphoz hasonlóan kétszer evett éjszaka. Én hajnal óta kimostam, kivasaltam, előkészítettem a rablóhúst, amit estebédre fogunk enni. Következő etetés után felkerekedünk és megyünk Miskolctapolcára. Játszótér, séta, a fiúk boboznak egyet, lángos, forralt bor. :lol: :lol: :lol:
Egész jó idő van, oszalanak a felhők, kukucskál a nap!

15 órára hazajövünk, mert mindenképp szeretném látni a veszprémi kézilabdás fiúkat. Nagyon nagy dolognak tartom, hogy vállalták a mai meccset.

Szép vasárnapot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

[quote]. írta:..lángos, forralt bor.

...hogy én most mennyire útállak téged! ;) :)

Kép
zölddisznó

Én sem hétalszom, teszveszezek, csak éppen most hirdetek és nem veszek :D
Itt esik a hó néha és sz*r idő van...
Laura: ez nagyon jó progi, irigy-irigy :P A kézilabdásokat én is mindenképp meg akarom nézni.

Hami után megyünk anyóshoz ebédre meg dédinévnapot köszönteni, utóbbit már nagyon várom, dédike karácsony óta nem látta Kiskoboldot.

Kép

Kép
gabilany79

Én meg szélnek eresztem apát - megy dógozni, osztán nekiállok egy olyent varrni:
http://www.teszvesz.hu/item553415925_uj ... zaban.html
Délután meg tanítványaimmal megyünk sétálni egy nagyot.

Kép
zölddisznó

Helló Csajok!

Én sem vagyok hétalvó! :-D Reggel 7 óta nyomjuk! :-D Zsófi most már lassan egy hete beállt arra, hogy kb. éjjel 11-kor bealszik és húzza a lóbőrt reggel 7-ig.

Zöldi!
Tejcivel kapcsolatban kezdek kicsit megnyugodni. Van úgy, hogy este már üres cicin kezd el csüngeni, de párszor belövell neki, ha küzd rendesen. Csak hízna rendesen, akkor lennék tutira nyugodt... :-( De igazad lehet, hogy elég neki a tej, egyébként gondolom átüvöltené az éjszakát.

2 hét múlva mi is felkerekedünk és megyünk a nagyszülőkhöz Győrbe!!! Juhéj!!! Az első egész napos kimozdulásunk lesz! Ottalvóson még gondolkozom... Szívem szerint bevállalnám, csak annyi sz*rt kell cipelni.

Ma délutánra meg barátnőmet várom, végre ideér hozzánk. Még nem is látta Zsófit.

Most meg megyünk le az udvarra, Apa a garázsban mókol valamit, megnézzük mit csinál. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Na, hát ezek igazán jó hírek! Majd beállítja magának újra, amennyire szüksége van. Lehet, hogy most egy kicsit stagnált (fogyott), de be fog az indulni, türelem.

[quote]O írta:ttalvóson még gondolkozom... Szívem szerint bevállalnám, csak annyi sz*rt kell cipelni.

Á, nem vészes, utazóágy, babakocsi, ruhák, pelenkák, fürdűcucc, néhány zajkeltő ...és kész. :)

Hihi, mókol, ezt még nem is hallottam.

Mi is 2 hét múlva megyünk megint Ph-ra. :)

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: