A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Fél háromig bálban voltunk. :)
Nagyon jó volt. Egy csomót táncoltunk. :D :D :D
És nyertünk a tombolán egy Adidas focilabdát és egy 6000 Ft-os éttermi meghívást Zsámbékra. :D :D :D

Marci végig aludt. Nem zavarta a hangos zene. Akkor ébredt fel amkor elindultunk haza és csend lett. :) Azt hiszem, ha ezt a jó szokását megtartja, hogy zajban alszik nyugodtan, akkor nagyon jó dolgunk lesz. Bár Beni is ilyen. :)
Vendég

Sziasztok!

Cat:örülök,hogy jól éreztétek magatokat.Gratula a nyereményekhez!!!

Mi ma megyünk anyumákhoz, apa megint dolgozik.

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Asiye!
NAgyon jó képeket szerkesztettél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mintha tényleg plakáton lennének :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika!
Olyan édesen nevet Gege a képen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat!
Ezek szerint jól éreztétek magatokat!!!!!
Tessék ma pihenni. Mikor mentek kocsit nézni? És milyet szeretnétek a régi helyett?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép napot nektek is Sissi!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Cat örülök,hogy jól éreztétek magatokat..Beni jobban van???

Én most kicsit pánikolok...Pénteken ugye fehérjét meg még valamit talált a védőnő a vizeletembe...mondtam nem aggódom,majd holnap megnézi az orvos is.
Na most tegnap is és ma reggelre is olyan volt a talpam mintha ki lenne párnzva.A bokám nem dagadt be ke a talpam és a kézfejem igen.Alig tdtam öszecsukni az ujjaimat.
Ja és a mérleg szerint péntek óta 1,5 kikót hiztam :shock: :shock:

Most rettegek,hogy toxémia.Lehet,hogy hülye vagyok,de alig várom,hogy reggel legyen és mehessek az orvoshoz!!!!!

Zsuzska jól vagytok???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szép napot mindenkinek!

Reggel nyolcig aludtam. :D Ilyen sem volt hónapok óta.

Persze akkor a kicsi fiam is felébredt, és nem számít, hogy itt vannak mamiék, csak én kellettem... :?

ZSu!

Kocsival még nem tudjuk mi lesz. Holnap talán kiderül, hogy javítható, vagy újat kell-e venni.
Ha úja kell, akkor azt is ki kell találnunk, hogy hogyan és miből.

Vagy az egészet megoldja a mai hatos lottó főnyreeménye, és akkor vagy Toyota Land Cruiser, vagy Volkswagen Touareg. :D :D :D
Vendég

Szurkolok,hogy nyerjetek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Az én barátnőm aznap vizesedett be ennyire, amikor megszülte a kislányát :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pihenj sokat drága és vigyázz magatokra!!!!!

Mi nagyon jól vagyunk. Nincs ma émelygés és egész nap pihi van. Még pizsiben vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Nem bírom ki,hogy ne reagáljak Zsuzska vonalzójához!

Tiszta szívemből gratulálok neked!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon vigyázz a babó(k)-ra és persze magadra is!!
Én sajna éppen mencsizek :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Még korai lenne,de nagyon szarul érzem magam emiatt...

Itt bőgök,hogy mi lehet!!!Pedig biztos nincs semmi baj,mert itt ugrándozik a hasamba... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nyugi!
A végén már sokszor előfordul a vizesedés.
Vérnyomásmérőd nincs?
Vagy egy nyitvatartó patika ahova elmehetnél és megmérnék most?

Igyál nagyon sok folyadékot ma. 4-5 litert. Az segít a vizet kiüríteni a szervezetből.

Ibici!

Örülök, hogy Te is előkerültél. Sajnálom, hogy nem jobb hírrel, de majd legközelebb.
Vendég

Drága Ibici!
Köszönöm szépen.... nagyon vigyázok magunkra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy mencsi van..... nagyon szurkolok Nektek, hogy hamarosan tesóbaba hírével gyere vissza hozzánk :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Használd ki még ezt az utolsó pár hónapot, amikor pihenhetsz!

Most én is megpróbálok még egy kicsit.
Vendég

Ki is használom rendesen... még hét közben is pihenek meló előtt. Sokat fekszem és pihizek, mindent lassabban csinálok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat a vérnyomássommal nincs baj...azt egyből megérzem...amúgy meg mindig inkább alacsony mint magas....

Hát most beindultam és mosom a ruhákat...összapakolom a cuccaimat..ki tudja mit mondanak holnap :?

Jesszusom én annyi folyadékot nem tudok meginni..még a 2 litertől is szenvedek...de majd igyekszem magamba önteni és meglátjuk mi lesz... :lol:

Én hülye megint megkérdeztem apát eljön-e velem holnap a dokihoz..de természetesen nem tud jönni mert hozzá már korán mennek :evil: Szinte tudtam,hogy ez lesz a válasz...nem is mondtam neki a félelmemet biztos az se érdekelné :cry:
Pedig most megint ott tartok mint az elején,hogy annyira lelkis lettem...de ez biztos már azért van mert a "végét járom" :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most derült ki,hogy ahol szülni fogok ott csecsemős az egyik ismerős lány!!!

De jó!!Ennek most nagyon örülök..mindjárt faggatam is,hogy miket kell vinni :D
Hát majdnem mindent :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Képzeljétek, esik a hó :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Törpiri!
Hát sajna elég nagy pakkal kell menni a kórházba majd.... a te cuccaid, plusz a picié..... szívás.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát eléggé...pláne,hogy anno a picinek csak akkor és azt kellett vinni amiben hazahoztad..most meg mindent neked kell bevinni.
Pelenka,textilpelenka,popsitörlő,krém,cumisüveg,takaró,..stb. Mintha itthon lennél...

A popsikrémet én a gyógyszertárit szerettem,de azt meg csak akkor tudod kiváltani amikor megvan a baby..most vettem egyet,hogy amig a család ki nem váltja legalább legyen nálam valamilyen :wink:

Pakolok..annyira fura,de annyira élvezem...a pici ruha vasalást már nem annyira :wink:

Hova sietek nem tudom... :oops:

A TESCO-ba akciós kombidresszek vannak..385 Ft és annyira édesek..tegnap vettünk is még egy párat...nagyobbakat is,hogy legyen késöbbre is :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ilyenek a kombik :D
és elvileg ilyen lesz a kocsi...azt még meglátjuk :wink:

Kép

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na jó elég voltam mára :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nagyon tetszenek a badyk is és a kkocsi is.....én egész délelőtt babaoldalakat bújtam a neten és bútort néztem, meg rucikat, meg mi nden mást, ami9 kelleni fog a kicsinek majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát elég nehéz választani...szerintem már csak a pénztárca szab határt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát igen.... még szerencse, hogy egyre több oldalon fel vannak tüntetve az árak is. Legalább lehet válogatni és azt választani, amit megengedhetünk magunknak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Úgy néz ki megint előjött a herpeszem! :evil:

ÉN NEM AKAROK CSÁSZÁRMETSZÉST!

Marcit is tremészetesen szeretném megszülni! De nem akarok azon izgulni sem, hogy lesz-e baja vagy sem.
Vendég

Cat!

Meséltem tesómnak,azt mondja szerinte ha csak a szádon van az nem annyira gáz!!
Vagy a doki azt mondta akkor is az lesz??? :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Doki azt mondta, hogy majd meglátjuk. Ennyire előre soha nem nyilatkozik.
De kedden megyek megint, majd rákérdezek újra.
Vendég

Sziasztok!

Cat!

Nekem is van herpeszem tegnap óta :twisted: :evil: :evil: eddig sose volt :shock:

Törpiri kitartás remélem holnapra már többet tudsz és bizti minden rendben lesz.

Ibici!
Örülök, hogy jelentkeztél :wink:

Zsu!
Pihenj csak amennyi jól esik.

Asiye, Nika!
Nagyon jók ezek a képek :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

törpiri ne izgulj vizesedés azért ennyi idős terhesen már szokott lenni fehérje meg lehet baktérium fertőzés is nem küldtek el tenyésztéses vizeletre? engem egyből elküldtek és kaptam rá gyógyit

nekem most csak babarucit kellett vinnem a kórházban minden más volt bár nálam volt pelenka is de azt mégsem kellett használni

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
MEgjöttünk keresztfiaméktól. Apa elvitt minket kajálni háromkor, aztán négykor átmentünk a barátainkhoz, akik kitalálták, hogy menjünk el az RS-be. Tök jó ütlet volt, mert legalább élőben láttam azt a bababútort, amit kinéztem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Törpiri:mikor mész honap dokihoz? Ne izguéj nem lesz semmi baj.

Ibici:örülök,hogy irtál.A mensit sajnálom,remélem hamarosan te is pozitiv teszttel jössz.

Cat:drukkolok,hogy múljon el a herpesz. Kiváncsi vagyok mit m ond kedden a dokid.

Velem nincs semmi különös,csináltam ma képet a pociról,de szinte semmi nem látszik.Majd vmelyik nap felteszem.De még csak a nagy hasam látszik. :( Nem baj majd pár hét múlva. :)
Vendég

Sissi!

Bocs, hogy nem vettem fel, de szomszédoknál voltunk...
Miért kerestél?

Gabi!

Pihenj!
Egyél sok vitamint!
Herpesz csak a 30-34 héttől lehet veszélyes. (Persze ez függ attól is, hogy mikor szül az ember lánya.)

Zsu!

Milyen a bútor amit kinéztél? Nincs rőla kép?

Nika!

3 éve a Péterfyben minden volt. Még ruha is. Csak akkor kellett vinned sajátot, ha abban akartad látni a picit.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Még mindneki alszik?

Ma 9-re jön egy új takarítónő hozzám- :)
Vendég

csajok én most egy fiókos polcos megoldást keresek a ygereknek nincs valakinek ötlete? a praktikerben van egy ami tettszik
és nem is drága ennél többet nem is nagyon szeretnénk költeni rá

http://www.prakti.hu/termekek/polystep_ ... ?id=197328

cat remélem a takarítónő beválik majd :):):):)

mi már megreggeliztünk ma pörit csinálok nokedlivel apa meg holnap itthon lesz megyünk be a városba kicsit csavarogni :)

nika70
Salgótarján

úgy látom ma mindenki alszik még egy jót :):):)

ma megnyertem a gyereknek egy 15 db-os ruhacsomagot amiben van adidas meg puma tavaszra meg öszre jó lesz neki mert egy kicsit nagyobb méretek mint ami most kell neki :):):):)

http://www.teszvesz.hu/item551992139_15 ... _next.html

nika70
Salgótarján

na úgy látszik egyedűl írogatok :):):)

emlékeztek nócikára?? már 13 hetes terhes és nem is jön ide hozzánk újságolni a hírt gratulálok neki hátha olvas minket de sajnálom hogy nem osztja meg velünk ezt a csodás heteket

nika70
Salgótarján

Sziasztok.
Vagyok én is.
Csak eddig főztem.
Tegnap sem nagyon volt időm, és ma is olyan fura napom van.

Nika!
Nagyon szép ruhácskákat rendeltél Gegének.

Többiek merre vagytok?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsuzska!
Várom a híreket, ugye ma mész UH ra??

Csucsu! Már te sem jössz hozzánk?
megbántottunk?

picimami

Sziasztok

Végeztem a dokinál..bent vagyok a melóhelyen még egy két papirt kitölteni...az otthoni netem lehalt,ugyhogy most gyorsan csak "jelentek" :lol:

Doki szerint semmi gond a vizelettel,a vérnyomásom kicsit magas volt,de mondtam neki,hogy én aggódom a toxémia miatt...azt mondta felejtsem el,megnézte,a lepény rendben van...
Becsült súly 2536 gramm..

Holnap mennem kell vérvételre meg vizeletre...és ráirta még a vérvételes papirra,hogy nézzék meg a toxémiát,hogy megnyugodjak!!
Annyira aranyos volt...

Holnap du 5 felé kell hivnom az eredmény miatt...

Annyira pánikoltam tegnap meg sirtam,hogy apa átjött és velem aludt,hogy megnyugodjak,de nem sikerült sokat aludnom ráadásul gondolom még őt is zavartam.....
Na mindegy a lényeg,hogy egyenlőre minden ok.majd holnap okosabb leszek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

pici: csucsu szerintem "szabadságra" ment innen mert máshová sem ír :(

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Minden rendben zajlott, végre nem kell utaznom sehová sem egy pár hónapig :lol:
Törpiri, megértem az aggodalmad, már én is nagyon mosnám a kisruhákat, de még mindig meg kell várnom, hogy a heti szennyes kimosódjon (ugye, ha az ember nincs itthon hétvégén), és megszáradjon, úgyhogy majd csak csütörtök magasságában tudok babaruhát mosni...
Még mindig van pár dolog, amit kellene venni, de a párommal péntek délután közölték, hogy csütörtökön Olaszországba kell valószínűleg mennie, így most gyorsítottan készítteti az útlevelét (ami így dupla áron is lehet, hogy csak péntekre lesz kész, mint a sima útlevél, féláron... :shock: :? ), szóval most megint nem költekezhetek nagyon.
Remélem, Döme megvárja a kiírást, akkor még márciusban is bőven lesz időm vásárolni (bár még autósülésünk sincs, ami megint nem kis összeg, Ti milyet ajánlatok, lányok?).
Azt írtam, hogy vérvételre most se küldött, majd a 9-i héten kell mennem?! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nika ugy látom igen tájékozott vagy! Most tökre véletlenül léptem be hozzátok és láss csodát megemlitettetek ami igen jól esik! Tudom jó sokáig nem írtam ide utána meg már nem volt pofám! Szívesen ujságoltam is volna a jó hírt ide is, de mint emlitettem nem mertem már zavarni köztetek annyi idő után! December 20.-án teszteltem zebrásat! Nagyon boldogok vagyunk apácskával! Sajnos január 7.-én dolgoztam utoljára, mert bevéreztem és görcsöltem! A dokim akkor nagyon rendesvolt és a genetikai uhunál meg közölte, hogy Ő azt meg sem csinálja nekem és keressek másik orvost! Szal most ugy állok, hogy dokit keresek, de szerencsére kaptam jó néhány ajánlatot! Most jól vagyok! Köszönöm! Látom itt is alakulnak a dolgok!

Mindenkinek csodás babavárást és akik még nem babosok azokank meg sok sikert kivánok, hogy minnél hamarabb babások legyenek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Drága Nócika!
Gratulálok neked! és boldog babavárást.
Ismerős az érzés, én is véreztem az elejnén.
És én is orvost keresek most, egy másikat.
Remélem megtalálod te is a megfelelőt.
Jó egészséget nektek.
ha van kedved, nyugodtan gyere. Szerintem mindenki szívesen lát.

picimami

Cat!
Merre vagy ma??
Jól vagytok?
Beni jobban van már?
És hogyan alakul az autó sorsa?

Nika! Hétvégén sütötettek valami finomat?

Törpiri!
Örülök, hogy semmi baj.
Jól megilyesztettek téged is.
Most már nyugodj meg, semmi baj nem lesz Lili babával.

Nemlajos.
Jó, hogy már te is vagy újra.
Most aztán pocak képet kérünk!!

Gabi!
Hogy vagy?? Nagyon szép a pocakod!!!

picimami

Sziasztok!

Délelőtt főztem resztelt májat majd átmentünk a bnpmékhez. Apa meg itthon van igy övé a gép.

Márk most alszik én is hamarosan követem a példáját.

Cat:már nem fonots az egyik bnőm felhivott és rámhozta az ideget és azt szerettem volbna megkérdezni,de már utána olvastam a neten.

Törpiri:örülök,hogy minden rendben.

Nika.nagyon jól néz kia ruhacsomyga.Már ekkora méretek kellenek Gegének?

Nemlajos:örülök,hogy jól telt a 7vége.Azért ha tudsz gyere gyakrabban.
Vendég

Én ma csirkecombokat sütöttem, hozzá paradicsomszószt, és pürét.
Már én főzök újra apának, minden nap.
És nem rendeljük neki.
Kicsit spórólunk.
Így én is ebédelek. :D

picimami

Sissi!
Mi ilyesztett meg??

picimami

Sissi!
Lehet írtad már...
De mikor is mész legközelebb UH ra?
Neked megvan már a 12 hetes eredményed??

picimami

Nócika bocsika csak véletlen leltem rád :) mert szörfözgettem itt a babaneten szoktam más topikokat is olvasni és akkor láttalak meg és igenis jöhetsz nyugodtan biztos megvolt az okod hogy nem jöttél akkor ne szégyeld kiváncsiak vagyunk rád és mostmár a babavárás heteire is és biztosan minden rendben lesz drukkolok hogy sikerüljön jó dokit találnod :)

sziszi nem kell még ekkora inkább 98-asakat hoird de még azok is kicsit bőek rá de azért nem veszek pont jókat rá mert ő fiú nála nem számit ha kicsit lazább a viselet meg hát ezek még ősszel is jók lesznek rá :):):):)

pici a kókuszos süti óta nem sütött :):):):) hétvégén csöröge fánkot ettünk anyósnál :):):)

nika70
Salgótarján

Pici:igen megvan és negativ letta kombinált teszt.
Legközelebb márc 5én megyek uh-ra akkor leszek 17+6 napos.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: