Csunyeszka!!!
Hűűűűűűűű!!!! Ikerbabócák!!! Eddigi uh-n nem lehetett látni?Jaaa hogy ez volt az első uh! És mindez spontán? Gratula hozzájuk!!
Ac...hmmm. Remélem nekem nem ajánlja majd a dokim. 31 leszek áprilisban... talán elég lesz a kombinált teszt. Nem szívesen böketném meg a hasam.
Zsófi, szépen gömbölyödsz.

Nem is csoda, ilyen szép méretű babákkal odabent.

És milyen jóók a képek a picikről!!! Ilyenkor mindig úgy elérzékenyülök...
Hétvégén nekiálltam kimosni a kismamis cuccaimat, azt hiszem nemsokára már kelleni fognak.

Érdekes, mert Mírával csak 17 hetesen kezdtem el kismamanadrágot hordani. mennyit tesz egy terhesség! Nem is gondoltam volna.
Kriszti, kitartás Atihoz is meg a kisrókához is. :S Cegényem, neked jól kijut. Hála az égnek nekem már nagyjából elmúlt az émelygős időszakom (kopp-kopp).
Babus, nekem is hátrahajló a méhen. Nekem anno azt mondták, hogy így elvileg nehezebb teherbe esni (Míra elsőre, Manócska a 4. hónapban fogant

), de egyébként más gond nem lehet vele.
Nekem anno a 12 heti (is meg az első is) hasi volt. Most idáig két hüvelyin vagyok túl... :s Remélem a 12.het már hasi lesz végre. Nekem sem fájt... csak utálok levetkőzni ismeretlenek előtt...
Piciibo, hát nemtom mi lehetett... sztem nem terhességi tünet volt, attól nem szúrhat az oldalad... lehet, tényleg vmi idegszál csípődött be vhova, akkor szokott olyan lenni hogy csak némely testhelyzetben fáj... de ha újra előjön én elmennék vele dokihoz.
Móka itt vagyok! Aranyos vagy, hogy hiányoltál.
Na, nagyjából a végére is értem. Ígérem most jövök rendszeresn megint... már ha tudok... szval megpróbálok.