Halihó!
Na, tegnap már nem tudtam jönni. Mentünk ugye Nánásra, majd Vicuskáéknál lazultunk. Én is ittam egy kis pohár bort, jól szédelegtem tőle.

Nagyon jót ettünk, őrületes hangulat volt, annyit nevettem.... 9 után értünk haza, akkor meg már nem volt erőm bekapcsolni a gépet.
Játékról: egy levélet kell továbbküldeni 6 0-6 év közötti gyereknek. A levélen szerepel három név. Az elsőt nem kell igazán figyelni, mert ő az, akinek pl. én küldök könyvet. A másodiknak kell könyvet küldenie a soron következőnek, illetve a harmadik helyre kerül a saját gyerekünk. Nem hosszú a sor, tehát, ha valóban tovább is küldüni minden anyuka, akkor hamarosan jönnek a könyvecskék. Lényegében ennyi, akkor kérek szépen címeket, neveket és már küldöm is.

Nekünk egyébként már elég sok könyvünk van, de szerintem ezekből sohasem elég. Bercó imádja mindet. Mindig más és más kerül a kezébe és nagyon élvezi. Na ennyit erről. Igazán nem akarok erőszakoskodni vele, de gondoltam, hátha mást is izgalomba hoz.
Emesém! Kövesd csak szépen az utasításokat és minden szépen kialakul. A gyerekekhez meg legszívesebben én is odabújnék. Tündériek.
Sense! Lottikád olyan nagyon gyönyörűséges, hogy nincs is rá szó. A mindig vidám Botondova meg mit sem vesztett a huncutságából.
Heni! Gratulálok a névválasztáshoz! Hú, de szépséges királyfitok lesz már megint.

Jó lehetett az ünneplés.
(Mi nem igazán szoktuk ünnepelni, bár sütöttem egy kis sütit direkt apának.)
Beszéd: szerintem mindegy, hogy a szó melyik részével azonosítja a gyerek az adott dolgot. Attól függ csak, hogy melyiket könnyebb neki produkálnia. De sokszor például teljesen mást mond az adott szó helyett. Teljesen a gyerektől függ az egész. Sense, kérlek ne görcsölj már ezen, még bőven időben vannak.
Vindo! Hú, ezt jól elkaptad akkor. Gyors gyógyulást kívánok. Egyébként már akartam írni, hogy én nem is tudom, hogy miért, de valahogyan azt gondoltam az Agráron tanítottál. Hogy honnan vettem? Teljesen meglepődtem, amikor a TK-t beazonosítottam. Egyébként ott is van egy nagyon kedves ismerősöm. Kresz?
Tanulás nagyon jónak igérkezik. Mondjuk óriási anyag lesz. A szombati előadáson (10 óra volt) is jó sokat írtam, meg van hozzá több, mint 100 oldalnyi szakirodalom. Nem is lenne baj, de májusban egy napon lesz majd öt vizsgám.

Szóval kezdhetek folyamatosan tanulni.
Regi, ez igazán jó hír, remélem most már teljesen jól lesz. Gyógypuszikat küldök.
Bercó is egyre jobban van, bár még szívom az orrát, sőt a hidegpárásítót is használjuk éjszakánként.
Most ennyit, megyek szakirodalamat vadászni.