Sziasztok,
Megpróbáltam visszaolvasni, de reménytelen vállalkozásnak tűnik, úgyhogy megállapodtam magammal, hogy mostantól szépen minden nap legalább olvasok, ha nem is írok
Szóval ha valamiről nagyon le vagyok csúszva, akkor elnézést, ezt a hetet kihagytam
Lányok, szopihoz van egy kérdésem: csinál nektek olyat a kicsi, hogy felébred, sír, hogy éhes (időben is stimmel, tömködi a kis kezét, meg cummog, szóval egyértelműen ez a bibi), aztán mikor leülünk szopizni, ráharap-elengedi-bőg-ráharap-elengedi-bőg végeláthatatlanul... ma éjjel ezt majdnem egy órán át játszottuk, a végén már én is bőgtem. Végül kispohárba fejtem egy keveset, és úgy megitta

ilyenkor mit csináljak???
Ja ez után a remek produkció után végül mégis szopiztunkis kicsit, de a végére olyan nyügi lett, meg csuklott, meg minden baja volt, hogy minden elvem ellenére végül a mellkasomon heverészve aludt el velünk a nagyágyban...
Ja a CTG-hez vajúdás közben gazdagodtam egy infoval: nem számít, hogy mennyit mutat a masina, mert nem az abszolút értéke, hanem a görbe számít, ugyanis menet közben le tudják nullázni, tehát az értékek egymáshoz viszonyítva számítanak csak.
Ladmon, vaku-kérdésre: háááát úgy, hogy igyekszem minél ritkábban fotózni

meg tegnap lehoztam a teraszajtóba, ahol van sok fény, de egyébként sajna vaku...
Ja Crocus "matyóhímzés"-éről jut eszembe, hogy nekem a doki, mikor varratot szedett, akkor látom, hogy nézegeti az alfelem, és elégedetten közli, hogy hát ez nagyon szép, kiállításon lehetne mutogatni

remek... örülök, hogy elégedett a munkájával, de attól még fáj...
De szépek a babik

és milyen rengetegen vannak már!!!
Ja és dicsekszem: Adrika olyan ügyes, hogy az utóbbi két éjjel csak egyszer kelt fel

reggel ezért nagyon megdicsértem!
Gjéti, gratulálok Olihoz, nagyon szép kisbaba! Szuper, hogy ilyen ügyesen megszülted, így főleg jó fordulat, hogy nem kellett császározni!
Szerintem próbálj meg minden szopi után fejni (ha nem jön, akkor is kicsit masszírozd át a melled), és be fog indulni jobban. Ha meg nem, akkor sincs baj
Mi asszem, 35-37 fokos vízben fürdünk - olyan meleg, amiben én szívesen ülőfürdőznék, és az utóbbi két napon már Adrienn se tiltakozott.
Mist, gratulálok Natasához!!! Végre Tamara is megnyugodhat, hogy megvan a kistesó
JUlcsi, mellbimbó: nekem kb hatodik napig fájt, mint az állat, de szopikor az első két-három szívásnál még mindig csillagokat látok. Nekem az jött be, hogy szopi után még kipréseltem egy pici tejcsit, azt elkentem rajta, és egész nap pucér felsőtesttel futkoztam, hogy ne érjen hozzá semmi, mert attól ordítani tudtam volna. Mostmár tudok melltartó-pólót venni gond nélkül. Garmastan nekem azért nem jött be végül, mert szopi előtt azért célszerű lemosni, és attól a lemosástól már sajgott mielőtt a gyereket "felcsatoltam" volna.
Zsuzsi, Parodontax-ot szerintem lehet, az nem mentolos.
Nagyon várom már, hogy Léna baba is elinduljon, kíváncsi vagyok, a ti szülésetek hogy alakul majd, sokat gondolok rátok.
Nicko, gratulálok, és örülök, hogy az előzetes félelmeid ellenére ilyen szépen alakult a szülésed!