Boró,
először is boldog névnapot
))))))))))))) Tök jó lehetett kint végig a friss levegőn, gondolom este nem is volt hiba a szunyával
Ha találsz valahol valami derékszervizt, szólj nekem is mert néha már én is lecserélném, de hát lejárt róla a garancia
És merre fogtok a XI.ben lakni? Nagy drukk hogy gyorsan elintéződjön és vidáman beköltözhessetek végre, hess hess depi
Ami a lefedést illeti, szerintem vegyél anyagboltban tüllt és abból eszkábálj rá függönyt, én is ezt fogom tenni, de még majd a kiságyára is, ha nyáron jönnek a szunyogok, akkor éhkop maradjanak.
Vic,
hát valahogy úgy szólhatott a forditás szabadon, azta de jó csaj

Ami a húsvétot illeti, anyósom már vett neki egy ugráló nyulat, de szerintem ettől csak szivinfarktust kap manó (el is dugtam jó mélyre

) Én fogok neki varrni egy nyuszit anyagból és kitömöm, anyukámék meg a másik két unoka miatt ugy is vesznek élő nyulat, azt majd megnézzük messziről
Csoki nyulat meg az anyája lemeozza
Timi,
Tök jó lehetet a szigeten, annyira szép ilyenkor, amikor zöldülni kezd minden, kár, hogy olyan messze van
és most nincs külön tütüm, apája meg folyton dolgozik. Majd nyáron bepotolom a csavargást, addig maradunk közel elérhető helyekre menésnél. Ann, Timi
Boldog névnapot a lányoknak
)) Magunkról annyit, hogy mostmár apával folyton dumcsizunk, annyira jól beszéli az óhébert, hogy már vizsgázhatna is belőle
Csak egy baj van, beszélni tud, de érteni egy kukkot sem
öööáááuuuu, nnneeeeeeeemm ezt már kitűnően használjuk
és a nyálunk folyik rendületlenül, amit találunk a szánkba végzi, legtöbbször a kezünk, vagy ha szerencsénk van akkor anyája álla, azt annyir jó rágicsálni
Megyek csinálok valami kaját, azt hiszem krumpli leves, meg pizza lesz és ha van még erőm akkor összedobok még egy almatortát
puszmák
Ági és a fiuk:Dani és apája akik együtt horpasztanak a nagyágyban