A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem lehet úgy,hogy odateszed,hogy milyen lenne ha...és akkor tudnál dönteni.? :roll:

Kép
martik77

Na majd jövök. :)

Kép
martik77

Nekem a kisebb szalétán mindegyik manó tetszik! :D De a többit én még mindig nem értem :oops: , legalább mutass egy mintát hogy is néz ez ki :roll:

Kép
szilzi

Én most nagyon gondolkozom, majd jövök.

KépKép
benó

Mindennel készen vagyok, de én is kikészültem.

Áthúztam az ágyneműt, felporszívóztam a lakást, elraktam a ruhákat, elmosogattam, süti kész,már csak a pirított mandulát kell a tetejére raknom, csak várok, hogy kihüljön.

Kép
flóra 11

Tiszta rosszullettem ettől a gyors munkától. Ilyet máskor nem csinálok. :?

Kép
flóra 11

Márti, biztos szép lett a szoba! :D Nálam a lakásban eddig csak a konyha lett fesve, de én úgy örültem neki, mikor kész lett! :D

Kép
szilzi

És végül melyik süti lett?

Kép
szilzi

De ügyes vagy, Flóra! :D :D :D Én meg csak ülök.... :roll:

KépKép
benó

Sziasztok!

Hú, jól lemaradtam megint :( Látom már bőven túl vagyunk az 1000. oldalon is :D :D :D
Visszaolvasok, érdekel, hogy mi volt eddig, de nem biztos, hogy ma végzek vele
Rengeteget dolgoztam mostanában, emiatt semmi másra sem volt időm, ráadásul a cég, ahol dolgozom a csőd szélén áll :? úgyhogy nincs elég bajom, még munkát is kell majd keresnem a közeljövőben.

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! HÚ, ez nem jó hír. :( :(
Ma mentek buliba, ugye? Legalább ez dobjon fel! :D

KépKép
benó

És visszamenőleg megadták a normális táppénzt?

KépKép
benó

Vagy az majd a következő hónapban lesz?

KépKép
benó

Igen, megyünk bulizni. :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Edina! :D A csőd nagyon nem jó! :( És gondolkoztál már milyen munkát keresnél? :? Felerősödtél már?

Kép
szilzi

Tényleg Te ma bulizni mész! Jó szórakozást! :D

Kép
szilzi

Végül is az én munkám marad meg a legtovább elvileg, mert amennyi hitelt csak lehet be kell hajtani, én meg a behajtáson dolgozom, így elvileg még idén azt mondták tutira lesz munkánk.

KépKép

KépKép
nadina01

Köszi, remélem jó lesz :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Mi a helyzet veletek? Meséljetek kicsit.

KépKép

KépKép
nadina01

Benó, én megértettem,mit akarsz a plexivel. :lol: Remélem. :lol: Csak azt nem tudom, ha nem megy rá alpnak a sötétkék, akkor mivel takarod be? Mert ugye ez most átlátszóés akkor fognak a kábelek mögötte látszani, mert az apró képek mindenütt nem takarják majd le.

Kép
flóra 11

Amúgy hétfőn megyek orvoshoz, nagy kontrollra. Sajnos jól még nem vagyok, sőt aggódom mert egyre jobban fáj a hasam :? És én már azóta mindentől parázok, bár tudom nem kéne.

KépKép

KépKép
nadina01

A másik dolog, hogy az üvegfesték, ha olyan, amire én is gondolok,idővel a fénytől,főleg a napocskától nagyon fakul, a melegtől pedig repedezik. Ha pedig a villanyok égnek, akkor meleget adnak, tehát sztem ez berepedezne neked. Vagyis maradj csak a szalvétánál

Kép
flóra 11

Az nem jó, hogy nem vagy még jól :( Na majd a doki után többet tudunk... Úgy látszik, megint együtt készülünk valamire hétfőn :wink: , én akkor megyek a Kaáliba és remélem már egy időponttal is okosabbak leszünk! :D

Kép
szilzi

Helló Edina!

Mégis korán mentél dolgozni.Maradnod kellett volna még,nem játék ez az egész. :(

Kép
flóra 11

Juj de jó! Akkor lesz már időpontod, ugye? Én este fél 8-ra megyek, de majd benézek utána mindenképp. Remélem közeli lesz az időpont! :D

KépKép

KépKép
nadina01

Igen Flóra, lehet tényleg itthon kellet volna maradnom. Bár úgy érzem inkább talán a gyomromnak van baja, nem a hasamnak...de már nem akarok találgatni, majd hétfőn többet tudok már.

KépKép

KépKép
nadina01

Én fél egyre, gondolok majd rád! :wink: Hát az időpontban én is reménykedek, hogy nem fél év :?

Kép
szilzi

Vagyis Ildikó! Na már tényleg rég voltam :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Na és hogy melyik képek tetszenek? Az az alvós nagyon cuki. De ha kifér mind a négy manó, akkor sorba raknám őket, gombás, lepkés, alvós és a bokros. így jön ki,hogy szépen befele néznek, a kép közepe fele,érted. Jobbról is és balról is befele néznek.Nem néznek ki a képbőlés nincsenek egymásnak háttal.

Kép
flóra 11

Mikor kezdhettek újra próbálkozni, Edina?

Ildikó, most végül is mire jutottál a szurikkal kapcsolatban?

Kép
szilzi

Reméljük, mindketten sikerrel jártok hétfőn. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Mindegy, most viszont én is kicsit túllőttem a dolgon és most nem vagyok valami fényesen.... fáj a hasam.... :? és olyan hülyén érzem magam.

Kép
flóra 11

Edina, bevagyunk jelölve egymásnak iwiw-en? Én erre nem emlékszem! :oops:

Kép
szilzi

Én is remélem, hogy sikerrel járunk :idea: :idea: :idea:
É mikor utoljára mentem vizsgálatra, akkor ugyebár 4 nap kórház lett a vége :( Most remélem nem ez lesz :?
Az, hogy mikor próbálkozhatunk újra az attól függ, hogy egyrészt most mit lát az orvos, másrészt, hogy a ciklusom hogyan áll vissza. Szóval, ha most majd 7 nap múlva megjön az lenne a legjobb, mert akkor normalizálódott. De én igazából nagyon félek, hogy valami bajom van még, mert néha eléggé fáj :?

KépKép

KépKép
nadina01

Be vagyunk jelölve, én "Akkor is Kovács Géza" vagyok :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Szilvi, egyelőre semmire sem jutottam, mert a Kati,akire gondoltam, hogy majd beadná, most 2 hétig külföldön van. De egyelőre nem is vagyok jól,gondolni sem akarok szurikra.

Kép
flóra 11

Ildikó, miért nem vagy jól?

KépKép

KépKép
nadina01

Arra gondoltam, hogy kékre (közép, nem annyira sötét) befesteni a plexit, és jó, amit mondasz (értem is). Ha a kastélyt meg színesben lefénymásolnám (úgy van a könyvben), akkor majd meglátjuk, hogy az hogy nézne ki rajta, fent, a manók fölött. A kastély és a manók között pedig nem csillagok, hanem pillangók. Kétoldalt pedig a másik képből a fák. Nos?

Ne is foglalkozzatok velem, nyugodtan beszélgessetek csak, mert már magamnak is baromi unalmas ez. :? :wink: :oops:

KépKép
benó

Benó, ez az egész a falon lesz, ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

Ok Ildikó, de szólj, ha tehetek valamit! :wink: És áruld el végre melyik sütit sütötted meg! :lol: :lol:

Edina, akkor mégjobban drukkolok neked hétfőre! :idea: :idea: Biztos minden rendben lesz! :idea: :idea:

Kép
szilzi

Igen, de beszéljünk most már tényleg másról. :lol:

KépKép
benó

Nem Edina, ez az egész valami lápával lesz és én ezt abszolut nem értem :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nemsokára jön a volt kolléganőm. Megyek,befejezem a sütit.

Ja, végül olyasmit csináltam,mint a kókusz szelet,csak variáltam kicsit. Vagyis a paharas receptjét csináltam meg kakaósan alapul,erre ment egy olyan krém, hogy 2 zacsi vaníliapudingból, ebbe ment a kókuszreszelék. A tetejére reszeltem csokit és kockára vágtam a sütit. Majd a mandulát lehéjaztam és olajon megpirítottam. Remélem már kihűlt. Most még ezt kell felezgetnem és mindegyik kockára teszek 2-3 fél mandulát. Majd csinálok fotót.

Kép
flóra 11

Ja, hogy ez a falon lesz??? Akkor már értem!!!!! :D :D Mekkor alesz ez az egész? Akkor szerintem se rakd alá a kastélyt, az már lehet, hogy kicsit sok lenne..

Ildeikó, melyik poharasét? És mi volt a krémbe?

Kép
szilzi

biztos fini :D :D :D

KépKép
benó

Bocs, hogy ilyen értetlen vagyok :oops:

Kép
szilzi

a falon, lámpával :lol: :lol: :lol:
HAGYJUK :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nagyon köszönöm, de ez borzasztó, hogy egész nap, sőt, napok óta ezzel zsibbasztalak benneteket, nincs is más bajotok. :x Úgyhogy azért mondom, hogy hagyjuk. Majd keresek ilyen képet az interneten, hogy láss egy ilyet, Szilzi, de utána tényleg befogom. :D

KépKép
benó

Ok, köszi! :D Engem nem fárasztasz vele! :D

Kép
szilzi

Kép

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: